RoyalParking.nl

Alle reviews

RoyalParking.nl

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (1)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Parkeren goed bevallen

  Ik vond het een beetje spannend om niet in de officiële parkeergarage te parkeren, maar ik moet zeggen: het is me 100 procent meegevallen, de service was gewoon heel erg goed. Mijn auto is goed en veilig geweest en na mijn vakantie kon ik er zo weer mee naar huis.

  Ik zou deze dienst zeker aanbevelen, het was vele malen goedkoper dan wat ik voorheen gewend was te betalen, maar deed wat betreft service en vertrouwen uiteindelijk zeker niet daarvoor onder.

Anderen bekeken ook

GreenParking
0 reviews

Met het vliegtuig reizen kan erg handig zijn, maar er komen is vaak een wat groter probleem. Je kunt je auto er niet zomaar op het vliegveld kwijt ...

Kiwitaxi
0 reviews

Zoek jij een organisatie waar je een taxi kunt boeken? Wil je een vast bedrijf hebben voor je ritten van en naar de luchthaven en/of je hotel? Well...

iParking Schiphol
7 reviews

iParking Schiphol: Ervaringen Ik ga op vakantie en neem niet mee… de auto! Vlieg je vanaf Schiphol, dan kan het echter een hele klus zijn o...

Bijschipholparkeren (naar parkcare)
3 reviews

Wat vinden consumenten van dit bedrijf? Bijschipholparkeren biedt natuurlijk de mogelijkheid om bij schiphol te parkeren. Het bij schiphol parkeren...

RoyalParking.nl

Wanneer je op vakantie gaat vanaf Schiphol en je gaat naar de luchthaven met je eigen auto, dan wil je natuurlijk dat die veilig geparkeerd kan worden. Als je daarbij niet graag zelf op zoek gaat naar een plek, maar alles aan een ander over wilt laten, dan kan dit bij RoyalParking.nl. Hier kom je te weten wat de ervaringen zijn met dit bedrijf en hun diensten.

Over RoyalParking.nl
Het bedrijf RoyalParking.nl heeft een bewaakte parkeergarage te Schiphol-Rijk. Als je gaat vliegen kun je door hen je auto op hun parkeerplaats laten parkeren en na terugkomst weer ophalen. Zij zijn 365 dagen per jaar 24 uur per dag geopend, met 24 uurs beveiliging


Diensten
Bij RoyalParking.nl kun je je auto bewaakt, veilig en eventueel overdekt parkeren. Wanneer je op de website het parkeren gereserveerd hebt, ontvang je daarvan een bevestiging via e-mail. Deze moet je uitprinten en meenemen. RoyalParking.nl werkt met ‘Valet Parking’  Op de dag van vertrek bel je 20 minuten voordat je aankomt, zodat één van de vaste chauffeurs klaarstaat tussen vertrekhal 2 en 3. Hij helpt je met de bagage en neemt de sleutel van de auto in ontvangst. Hiervan krijg je een bewijs mee. Wanneer je weer terugkomt bel je even als je bent geland. Dan staat de chauffeur weer tussen vertrekhal 2 en 3 klaar met de auto. Als je de reserveringspapieren laat zien of een legitimatie, krijg je na ondertekening voor retour de auto en sleutel weer terug.

Extra service: Carwash
Je kunt terwijl je weg bent de auto laten wassen. Er zijn verschillende behandelingen mogelijk:

 • Basic wash € 20,-:  Soft wassen met shampoo, schuimbad, ramen, vloermat en het schoonmaken van wielen en banden)
 • Comfort wash € 45,-:  Hetzelfde als bij Basic wash, daarbij wordt de auto ook van binnen gezogen met de stofzuiger, verder wordt het dasboard, de deuren en het plastic gereinigd.
 • Royal wash € 89,-:  Hetzelfde als Comfort wash,  daarbij wordt ook de kofferruimte gereinigd met shampoo, evenals de stoelen, banken en vloer(matten). Daarnaast wordt eventueel leer en andere bekleding gereinigd en de wielen worden behandeld met metal polish.

Klachten
Om er zeker van te zijn dat je kunt bewijzen dat evt. schade aan je auto onder aansprakelijkheid van RoyalParking.nl valt, moet je voor- en achteraf foto’s maken die aantoonbaar in aanwezigheid van één van de chauffeurs zijn gemaakt. Alleen dan wordt de schade in behandeling genomen. Alle klachten, dus ook evt. schade, dienen in ieder geval op het moment van het retourneren van de auto op het contract te worden vermeld. Door het uiten van een klacht ben je niet vrij om niet aan de betalingsverplichting te voldoen.

Jouw review hier!
Heb jij al gebruik gemaakt van de parkeerservices van RoyalParking.nl? Wat is jouw ervaring hiermee, werd je vriendelijk te woord gestaan en voldeed alles aan je verwachtingen? Of heb je wellicht wat aan te merken op het bedrijf? Schrijf er hier over, daar leren anderen van!

Je auto veilig en voordelig parkeren bij Schiphol via RoyalParking.nl. Is deze ervaring beter en goedkoper dan met de trein naar Schiphol vertrekken?

}