Remschijf

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Remschijf

Heb je een nieuwe remschijf of andere onderdelen om te remmen nodig? Dan kan Remschijf.nl weleens uitkomst bieden. Bekijk eerst eens wat andere mensen bij deze organisatie hebben ervaren. Je leest via NederlandReview louter en alleen objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews.


Wat is Remschijf.nl?


Via Remschijf.nl bestel je remschijven en andere remonderdelen voor de auto. Deze onderneming stelt in Nederland specialist te zijn op het gebied van remonderdelen. Ook wordt er aangegeven dat ze al duizenden klanten naar tevredenheid hebben geholpen. De medewerkers geven aan veel ervaring te hebben met montage van remschijven, remblokken en overige remonderdelen. De specialisatie ligt volgens het bedrijf echt rondom de wielen en stuurinrichting. Deze organisatie kan bijvoorbeeld uitkomst bieden als de remschijven zijn versleten of als er nieuwe remblokken nodig zijn. Remmen is in een auto ontzettend belangrijk. Als je dit niet kunt doen kan dit leiden tot een ongeluk. Vandaar dat het van belang is dat de rem functionaliteiten van auto's goed werken.


Bestellen


Wil je een product bestellen? Dit is binnen een aantal stappen te realiseren. Volgens de personeelsleden van Remschijf.nl is het doen van bestellingen niet moeilijk. Op de homepage zal je kenteken ingevoerd moeten worden. Daarna selecteer je het item dat je graag wilt hebben. Vervolgens helpt het systeem je door het bestelproces heen. Als iets niet lukt kun je contact opnemen met de klantenservice. Een order plaatsen zonder kenteken is eveneens mogelijk. Welke stappen je hiervoor moet volgen lees je op de website. Betalen kan op bijna alle denkbare manieren behalve met contant geld. Enkele betaalmethodes waarmee je kunt betalen zijn iDEAL, PayPal, Mistercash of via creditcard.


Leveringsinformatie


Bestellingen worden afgeleverd volgens de leveringsprocedure. Een bestelling voor 17:00 uur zal dezelfde dag nog aan de transporteur worden meegegeven. De leveringen worden verzorgd door de koeriersbedrijven DPD en PostNL. Gemiddeld genomen wordt je pakket de volgende dag al bij je afgeleverd. Dit kan overigens niet gegarandeerd worden. Via track en trace informatie kun je jouw zending van deur tot deur volgen.


Retourinformatie


Wil je een retour in gang zetten? Dit kan geregeld worden binnen een termijn van 100 dagen. Je hoeft dan geen reden door te geven. Het aanmelden van een retour gaat via een formulier op de website. De retourbon moet uitgeprint worden en samengevoegd worden met het onderdeel. Bij voorkeur moet het geheel zich in de originele verpakking bevinden. Als je geen printer hebt volstaat het schrijven van de retourcode op een papiertje. Deze doe je vervolgens in de doos.


Garantie en klachten


Op het gros van de artikelen bieden ze twee jaar garantie. Hier valt normale slijtage niet onder. Het bedrijf stelt altijd te streven naar fantastische kwaliteit en dito service. Desondanks kan het voorkomen dat je als klant een klacht hebt. Het verzoek is om dit telefonisch door te geven. Er wordt vervolgens samen gezocht naar een passende oplossing. Mocht de uitkomst voor jou niet vruchtbaar zijn is het altijd mogelijk een klacht in te dienen bij de Europese Commissie. Zij behandelen klachten nadat je een klachtenformulier hebt ingevuld. Deze kan per post of online verstuurd worden. De Europese Commissie zal de klacht binnen 15 werkdagen bevestigen.


Klantervaringen


Ben je al klant bij Remschijf.nl? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Heb je hier weleens een aankoop gedaan? Ben je tevreden met hetgeen je hebt gekocht? Hoe heb je de service ervaren? Laat het weten via een review op deze pagina.


 


 


 


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)