NederlandReview

    Ervaringen Quick Parking Rotterdam

    Rotterdam is een mooie stad, maar het is niet altijd makkelijk er een parkeerplaats te vinden. Vooral rond het vliegveld wil het nog wel eens problematisch worden. Gelukkig zijn er diensten die je kunnen helpen. Één daarvan is Quick Parking Rotterdam. Maar zullen ze wel een parkeerplaats voor je hebben? Hoe veilig zal je auto daar nou echt staan? Zul je na afloop van je vakantie de auto nog wel terugzien? Was het makkelijk om via hun website een parkeerplaats te regelen? En hoe zal de klantenservice van Quick Parking Rotterdam reageren als je ze ergens voor nodig hebt en dus om hulp vraagt? De enige mensen die je dit kunnen vertellen zijn vakantiegangers die al eens een parkeerplaats bij Quick Parking Rotterdam hebben geboekt. Kijk eens naar hun reviews om een indruk te krijgen van hun ervaring met Quick Parking Rotterdam. Hun beoordelingen en meningen kunnen je alles vertellen dat je moet weten voor je bij Quick Parking Rotterdam boekt.

    Over Quick Parking Rotterdam

    Quick Parking Rotterdam is een bedrijf dat parkeergelegenheid aanbiedt. De parkeergelegenheid die ze aanbieden is gelegen vlakbij het vliegveld van Rotterdam. Je kunt er dus zo je auto parkeren en op het vliegtuig stappen. Je mag zelf je auto parkeren en daarna je sleutels gewoon bij je houden. Je hebt dan dus niet het risico dat er iemand anders met je auto vandoor gaat. Tijdens je vakantie zal je auto het parkeerterrein dan ook niet verlaten. Er is 24/7 beveiliging die daarop zal toezien. Een shuttlebusje zal je oppikken op de parkeerplek en je naar de terminal rijden. Dit ritje duurt maar een minuut of drie. Zij zullen je ook helpen met eventuele koffers en andere bagage. Die moet immers ook mee. Na afloop zullen ze je weer bij je auto afzetten. Zelfs al ben je helemaal alleen, dan nog rijdt de shuttlebus. Je hebt dus altijd vervoer, ook als je vliegtuig vertraging heeft. Dit scheelt je weer zorgen maken over of je de aansluiting wel haalt. Je kunt lang parkeren en kort parkeren. Ook zakelijk parkeren behoort tot de mogelijkheden.


    Parkeer alleen wel wat voorzichtiger dan deze mensen.

    Diensten van Quick Parking Rotterdam

    Je kunt heel makkelijk via de website van Quick Parking Rotterdam een parkeerplek regelen. Hiervoor hoef je alleen wat reisgegevens en persoonlijke gegevens in te voeren. Vooral de aankomst op de parking en het vertrek van de parking zijn voor Quick Parking Rotterdam van belang. Ook kun je hun plattegrond gebruiken om zelf een parkeerplek te kiezen. Ook is er een Quick Parking Rotterdam klantenservice om je bij te staan het even allemaal niet volgens plan verloopt.

    Klachten, Complimenten en Tips voor Quick Parking Rotterdam

    Heb je ooit eerder een parkeerplek bij Quick Parking Rotterdam geregeld? Dan willen wij graag weten hoe dit in zijn werk ging. Was het echt zo makkelijk een parkeerplek te regelen? Was er ook daadwerkelijk plek voor je auto toen je aankwam? Kwam het shuttlebusje snel nadat je de auto geparkeerd had? En wat is jouw oordeel over de klantenservice van Quick Parking Rotterdam? Schrijf een review en laat ons weten wat jouw mening over Quick Parking Rotterdam is.

    Quick Parking Rotterdam
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (7)

    3.6
    43% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.2
    Service
    rating
    2.2
    Prijs
    rating
    4.2
    Leveren
    rating
    2.2

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Quick Parking Rotterdam

    Uw beoordeling

    Parkeren

    Gisteravond toen we geland waren op Rotterdam airport 32x gebeld, niemand die de telefoon opnam, uiteindelijk met een taxi, 15 euro!, naar de parkeerplaats aan de delftseweg 104,was ook niemand, met hangen en wurgen en hulp van een zeer vriendelijke taxichauffeur, die trouwens ook gern goed woord voor Quickparking over had,onze auto eraf kunnen rijden! Zeer slechte service dus! Vanmorgen iemand aan de telefoon gehad waarmee je niet normaal mee kon communiceren, nooit meer Quickparking!!!!!

    Door: Henny 27-12-2019
    Rachel Sindorf29-12-2019

    Meen je niet!!! wij zijn de 26e twrug gekomen...precies het zelfde verhaal!!! Ik heb 2 x gemaild met allerlei fotos bijgevoegd...als bewijs dat we indd 8 x gebeld hebben, taxi bon van indd 15euro én bewijs dat het busje van hun op het terein stond en er licht brande in het hokje!! We hebben 5 x boos.op het hokje gebonst!! want we waren PISSED link...We stonden om 23.30 met 2 kleine kinderen in de kou te wachten!!! NOOIT MEER!!!!

    Rob Kemper27-12-2020

    Heb vorig jaar een zeer negatieve reactie gegeven, toen wij door de Lock down slechts een paar uur hadden geparkeerd en er geen geld werd teruggestort. Op dit negatieve bericht wer ongeveer 9 maanden later gereageerd. Ook werd het teveel betaalde geld teruggeboekt. Ik zou er in het vervolg voor zorgen, dat een en ander sneller wordt geregeld, zodat dan ook de negatieve reacties uitblijven.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Parkeergelegenheid met transfer

    Op de heen reis meer als 50 minuten staan wachten op het busje ondanks regelmatig bellen.
    Chauffeur die we uit eindelijk telefonisch te pakken kregen gaf toe dat er wat mis was gegaan.
    Nog net onze vlucht heen gehaald. Maar wat een stres
    Op de terug reis uit Wenen met regelmaat gebeld dat we vertraging hadden maar we kregen niemand aan de telefoon.
    Gevolg in de nacht een taxi moeten nemen om thuis te komen
    Klantenservice gebeld de volgende dag van Quick service maar geen excuus niets.
    De kosten moesten we maar verhalen op Transavia.
    Wat een belabberde service.
    Nooit meer parkeren op deze manier!!

    Door: J Beurskens15-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Quickparking Rotterdam 10 juli 2019

    Nooit meer !

    Zoals jullie aangeven, heb ik het nummer 06 27 00 15 38 gebeld onmiddellijk nadat wij onze koffers van de bagageband genomen hadden.
    Tijdstip van mijn telefonische oproep : 20.45 uur. De chauffeur zei dat hij er binnen 10 minuten zou zijn.
    Hij was er effectief na 10 minuten, maar er stond wel een wachtrij van een 20 tal personen! Vier gezinnen voor ons.
    Aangezien hij met een kleine minibus reed, konden wij pas met de 3 de rit meerijden!
    Tijdstip van vertrek : 22.25 uur !
    Dit is ronduit schandalig : toeristen die net van vakantie terugkomen meer dan anderhalf uur laten wachten!
    Nooit een antwoord gehad op mijn klachtenmail. Schandalig !

    Door: Johnny Achten30-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Parkeer ellende

    Onjuiste locatie doorgegeven . Mijestraat ( klein en gelijkvloers) bleek bij aankomst niet meer te bestaan. Chauffeur vertelde ons naar Marconistraat te moeten. Aftandse onbewaakte bouwvallige garage , geen werkende lift en geen verlichting . Met reisgezelschap slecht ter been niet te doen ! Hadden ons netjes kunnen inlichten van te voren . Dat is niet gebeurt . Terugweg zou in nacht zijn en chauffeur kon en kan ons niet naar de 3e verdieping rijden . Nu komt familie ons uit het zuiden ophalen . Kwetsbaar ivm oudere mede reisgenoot , twee vrouwen alleen door die garage midden in de nacht. Er is geen beveiliging aanwezig . In een rot buurt in een akelige garage . Nooit meer quickparking . Laat ze zorgen voor juiste info vooraf, dan weten mensen waar ze mee af zijn.

    Door: L H05-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    3 parkeerplaatsen

    Niet 1 pluspunt kunnen vinden. 3 parkeerplaatsen gereserveerd voor 22 juni voor 1 week en 170 euro betaald. Bij aankomst blijkt het in de Marconistraat in Rotterdam een vervallen, niet afgesloten akelig donkere gribus parkeergarage te zijn. Niemand aanwezig, geen zuil om barcode te scannen. Het genoemde telefoonnummer voor aanmelden voor de transfer naar de airport is gesloten. Na 3 pogingen iemand te bereiken van quick parking/chauffeur zijn we doorgereden naar airport om daar hopelijk 3 parkeerplaatsen te vinden.
    Op vakantieadres de klantenservice gebeld en na half uur wachttijd eindelijk contact om een klacht in te dienen. Dat kan alleen via email, dus email met klacht verstuurd. Na 1 week nog geen reactie. Vandaag weer gebeld en een Elsemieke zou de klacht met spoed in behandeling nemen. Wij vorderen de kosten voor de 3 parkeerplaatsen terug. Dus er is maar 1 advies, geen parkeerplaats bij quick parking boeken, het is 1grote oplichtingspraktijk. Niet denken het zal wel meevallen, ik kan je vertellen dat dat niet het geval is. Wij waren niet de enige die daar rondreden en opgelicht bleken te zijn.

    Door: Mahog01-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Parkeren Rotterdam Airpirt

    Auto moest worden geparkeerd op het Marconiplein in Rotterdam. De parkeergarage was donker, onbewaakt en een halve bouwput. De lift was buiten werking. Op de terugweg ca. 15 minuten op het busje gewacht. Een deel van het gezelschap werd eerst in Overschie afgezet. Het heeft bijna een uur geduurd voordat ik bij de auto was. Het was nacht en de parkeergarage was nauwelijks verlicht en gaf een onveilig gevoel.

    Door: M Kila17-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Parkeren Rotterdam

    Helaas is de parkeergarage niet beveiligd,er is geen code nodig om binnen te komen.
    Het is een donkere omgeving,het is op dit moment een bouwput!!
    Het voelt gewoon niet veilig!!
    De wachttijd op de bus is echt veel te lang,houdt daar rekening mee!
    Het busje wat kwam,was te klein voor de klanten die mee wilden.
    Betaal wat meer,maar zet je auto hier niet neer!

    Door: P Smithjes03-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    FAQ

    Is Quick Parking Rotterdam een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 7 ervaringen geplaatst over Quick Parking Rotterdam. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.6 gekregen, waarbij 43% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Quick Parking Rotterdam actief?

    Quick Parking Rotterdam is vooral actief in de categorie Autodiensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) (Vliegveld) Parkeren

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Quick Parking Rotterdam gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.