NederlandReview

  Ervaringen Quick Parking Rotterdam

  Rotterdam is een mooie stad, maar het is niet altijd makkelijk er een parkeerplaats te vinden. Vooral rond het vliegveld wil het nog wel eens problematisch worden. Gelukkig zijn er diensten die je kunnen helpen. Één daarvan is Quick Parking Rotterdam. Maar zullen ze wel een parkeerplaats voor je hebben? Hoe veilig zal je auto daar nou echt staan? Zul je na afloop van je vakantie de auto nog wel terugzien? Was het makkelijk om via hun website een parkeerplaats te regelen? En hoe zal de klantenservice van Quick Parking Rotterdam reageren als je ze ergens voor nodig hebt en dus om hulp vraagt? De enige mensen die je dit kunnen vertellen zijn vakantiegangers die al eens een parkeerplaats bij Quick Parking Rotterdam hebben geboekt. Kijk eens naar hun reviews om een indruk te krijgen van hun ervaring met Quick Parking Rotterdam. Hun beoordelingen en meningen kunnen je alles vertellen dat je moet weten voor je bij Quick Parking Rotterdam boekt.

  Over Quick Parking Rotterdam

  Quick Parking Rotterdam is een bedrijf dat parkeergelegenheid aanbiedt. De parkeergelegenheid die ze aanbieden is gelegen vlakbij het vliegveld van Rotterdam. Je kunt er dus zo je auto parkeren en op het vliegtuig stappen. Je mag zelf je auto parkeren en daarna je sleutels gewoon bij je houden. Je hebt dan dus niet het risico dat er iemand anders met je auto vandoor gaat. Tijdens je vakantie zal je auto het parkeerterrein dan ook niet verlaten. Er is 24/7 beveiliging die daarop zal toezien. Een shuttlebusje zal je oppikken op de parkeerplek en je naar de terminal rijden. Dit ritje duurt maar een minuut of drie. Zij zullen je ook helpen met eventuele koffers en andere bagage. Die moet immers ook mee. Na afloop zullen ze je weer bij je auto afzetten. Zelfs al ben je helemaal alleen, dan nog rijdt de shuttlebus. Je hebt dus altijd vervoer, ook als je vliegtuig vertraging heeft. Dit scheelt je weer zorgen maken over of je de aansluiting wel haalt. Je kunt lang parkeren en kort parkeren. Ook zakelijk parkeren behoort tot de mogelijkheden.


  Parkeer alleen wel wat voorzichtiger dan deze mensen.

  Diensten van Quick Parking Rotterdam

  Je kunt heel makkelijk via de website van Quick Parking Rotterdam een parkeerplek regelen. Hiervoor hoef je alleen wat reisgegevens en persoonlijke gegevens in te voeren. Vooral de aankomst op de parking en het vertrek van de parking zijn voor Quick Parking Rotterdam van belang. Ook kun je hun plattegrond gebruiken om zelf een parkeerplek te kiezen. Ook is er een Quick Parking Rotterdam klantenservice om je bij te staan het even allemaal niet volgens plan verloopt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Quick Parking Rotterdam

  Heb je ooit eerder een parkeerplek bij Quick Parking Rotterdam geregeld? Dan willen wij graag weten hoe dit in zijn werk ging. Was het echt zo makkelijk een parkeerplek te regelen? Was er ook daadwerkelijk plek voor je auto toen je aankwam? Kwam het shuttlebusje snel nadat je de auto geparkeerd had? En wat is jouw oordeel over de klantenservice van Quick Parking Rotterdam? Schrijf een review en laat ons weten wat jouw mening over Quick Parking Rotterdam is.

  Quick Parking Rotterdam
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  2
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  2

  Service

  2

  Prijs

  2

  Leveren

  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Parkeren Rotterdam

  Helaas is de parkeergarage niet beveiligd,er is geen code nodig om binnen te komen.
  Het is een donkere omgeving,het is op dit moment een bouwput!!
  Het voelt gewoon niet veilig!!
  De wachttijd op de bus is echt veel te lang,houdt daar rekening mee!
  Het busje wat kwam,was te klein voor de klanten die mee wilden.
  Betaal wat meer,maar zet je auto hier niet neer!

  Door: P Smithjes03-06-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  2

  Schrijf zelf een review over Quick Parking Rotterdam

  Uw beoordeling