Parkos

Alle reviews

Parkos

73% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (297)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Valet parking bij Schiphol

  Na terugkomst van onze vakantie werd onze auto voorgereden, waarbij we direct zagen dat de zijkant van voor naar achter was ingedeukt. De chauffeur gaf direct toe dat de schade bij hen was ontstaan, en dat de directeur 's middags contact op zou nemen om de schade te regelen. Hij lag nu nog te slapen, omdat hij nachtdienst had. Helemaal niets meer vernomen. Na verschillende mails en telefoontjes werd iedere keer beloofd te reageren. Maar reactie bleef uit. Uiteindelijk gsm nummer van directeur gekregen, en die vertelde dat je bij het afsluiten van de overeenkomst akkoord was gegaan dat eventuele schade onder eigen risico viel. Tot op heden geen verdere reactie van de onderaannemer ontvangen. Hiervan Parkos op de hoogte gebracht, maar zij stellen dat ze slechts bemiddelaar zijn. Maar we hadden een overeenkomst met Parkos en ook aan hen betaald. Pas na betaling hebben we de naam via Parkos van hun onderaannemer gekregen. Wij gaan juridische stappen tegen Parkos ondernemen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Parkeren Düsseldorf

  10 Dagen op voorhand parking geboekt via PArkos voor Düsseldorf. Exact 24u op voorhand een voicemail in het Duits om te melden dat onze parking geannuleerd was door plaatsgebrek. Hierdoor een andere en extreem dure plaats moeten reserveren. Dit was op een zondag en pas na 5u wachten een medewerkerker kunnen spreken via watss app. Deze kon geen oplossing voorstellen. Wel nadien ons geld terug gekregen. NOOIT MEER.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Valet parking

  NOOIT BOEKEN! Valet vip parking geboekt. Auto volledig in elkaar terug gekregen. Mega schade €15.000. 140 km
  meer op de teller , personeel grote mond. Grote oplichters! Düsseldorf AirPort!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Valet parkeren bij Eindhoven Airport

  Ik las vlak voor vertrek een heleboel slechte recensies en vertrok dus niet helemaal op mijn gemak richting Eindhoven Airport. Maar achteraf kan ik alleen maar positief zijn. De wagen werd bij binnenkomst automatisch gescand op schade waardoor er dus geen tijdverlies was met het controleren en invullen van een formulier. Letterlijk 2 minuten later staken we de weg over naar de terminal. Bij terugkomst aanmelden bij de balie en de auto stond achter het gebouw al klaar op de parking. Even de km-teller en eventuele schade controleren en 5 munten later op weg naar huis. Meer kan je niet verwachten. Misschien dat de slechte recensies vooral over andere filialen gingen. Over Eindhoven Airport kan ik alleen maar lovend zijn.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Parking

  Vreselijk bedrijf! Slecht sprekend personeel en het ergste van alles 50 minuten moeten wachten op Zaventem airport. Uiteindelijk komt er een shuttle busje, maar te weinig plek. Uiteindelijk weer bijna een uur moeten wachten in de nacht in de kou!

  NOOIT MEER!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Parkeren Middenweg 11 Aalsmeer Parkos

  Om half vijf aangekomen, echter niemand aanwezig, telefonisch niet bereikbaar. Geen receptie of aanspreekpunt. Chauffeur aangesproken en die vertelde te wachten op de shuttle.
  Ophalen: 35 minuten gewacht. Opgehaald door shuttle met 4 personen personeel. Geen wonder dat het dan zo lang duurt.
  Heb 3 x moeten bellen.
  Eerder zeer goede ervaring, nu zoek ik iets anders.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Parkeren in Aalsmeer voor vlucht Schiphol

  Midden in de nacht terug op Schiphol met drie kinderen en dan door te weinig personeel in te zetten met 14 man in een 7 persoons busje terug na 1,5 uur wachten, vind ik ronduit slecht, dikke onvoldoende en zie dat wij niet de enige zijn met klachten.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Valer Parking Brussel

  Onbereikbaar. Auto stond buiten achtergelaten in een wijk ipv overdekt en 24/7 bewaakt. Naast torenhoge tarieven ook taxikosten moeten maken om thuis te komen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Parkos

  Niet te vertrouwen. Ruim van te voren een parkeerplaats gereserveerd en betaald. Mails ontvangen dat het allemaal geregeld is. 12 uur voor vertrek een mail gekregen dat de reservering geannuleerd is. Ik kan niemand bereiken. Er wordt niet opgenomen.
  Kan nu nergens een parkeerplaats reserveren. Alles is volgeboekt.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  parkeerplaats reserveren

  Niet te vertrouwen. Triest. Ruim van te voren een parkeerplaats gereserveerd ...4x een mailtje dat alles geregeld is en dan 12 uur voor vetrek een mailtje.. ach helaas... en ook niet te bereiken dus ;-(

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Parkeerplaats

  Alsjeblieft alsjeblieft

  Doe het niet ga niet bij parkos parkeren voor vakantie.

  De grootste oplichterspraktijken.
  Ze stelen zelf dingen uit je auto. Rijden meer dan 100km ermee
  Onbeschofte mensen.
  Agressieve mensen
  Aub denk na en kies een andere parkeerplaats dan deze parkos alleen maar ellende en problemen

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Valet parking inclusief opladen

  Enorm teleurstellend.

  Auto bleek bij terugkomst niet opgeladen te zijn.

  Fout in de overdracht naar hun partner. Centraal parkeren geeft duidelijk aan dat PARKOS dit vaker niet correct doorgeeft.

  Sta je midden in de nacht op Schiphol! Met een lege auto.

  Klachten afhandeling teleurstellend.

  Service belabberd.

  Mensen van centraal parkeren uiterst vriendelijk maar ze konden NIETS voor mij betekenen behalve me door te verwijzen naar een snellader richting de A4.

  Opmerking ik kan geen 1 ster invullen. Blijkbaar manipuleren ze dit ook nog.

  Ben zelden boos maar dit is echt te slecht voor woorden.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  parkeren schiphol

  Parkos Shuttle parkeren Schiphol.
  Ze hebben ons een uur lang laten wachten in de kou, ze zeggen dat er een grijs busje 3 x langs is gereden, dat wij alle 3 niet gezien hebben, en komen dan na een uur toevallig mensen afleveren en kunnen wij dus mee. als ik dan niet blij ben met deze service, moet ik me netjes gedragen. deze werkwijze bespaart ze dus een ritje. meest waardeloze oplichters. nooit meer.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  NIET DOEN

  3 dagen voor- en op de dag van afgifte meer dan 10 keer gebeld en er werd telkens niet opgenomen. Toen maar een email gestuurd, en daar pas 1 minuut voor afgiftetijd een antwoord gestuurd.

  Verder op de dag van terugkomst, netjes gebeld toen we op onze baggage aan het wachten waren. Dit moesten we doen, zodat de auto op tijd bij vertrekhal 2-3 zou staan.

  Wij hebben 1 UUR buiten moeten wachten!! 5x gebeld, telkens met het verhaal dat iemand onderweg was en dat het 11km van schiphol is. (Het is een zondag - amper iemand op de weg, dus hoezo moeten wij dan een UUR buiten wachten?!)

  Vervolgens komt meneer aan en rijd hij met de neus de stoep op, zo asociaal heb ik nog NOOIT iemand zien doen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bestolen door Parkos tijdens reservering

  We hebben van 16-10-2021 tot en met 24-10-2021 een parkeerplaats bij Parkos gereserveerd. Bij terugkeer op 24-10-2021 werd ons voertuig afgeleverd aan ons. Bij de overname merkte mijn echtgenoot op dat diens gebedskralen die een hele grote emotionele waarde voor hem hadden waren verdwenen. Ze hingen bij vertrek nog aan de versnellingshendel. Dit is terstond teruggekoppeld aan de medewerker. Hij kon enkel zweren dat diegene die onze auto had opgehaald heel eerlijk was en nooit zoiets zou doen. Bij thuis aankomst bleek onze afstandsbediening van de garagedeur en ook de usb-stick met liedjes verdwenen te zijn.Gelukkig had ik op het laatste moment voor de zekerheid onze zonnebrillen in mijn tas gegooid. Hierna twee keer een gepleegd telefoontje en een e-mail met de klacht naar Centraal parkeren heeft niets opgeleverd. Centraal parkeren gaf aan dat Parkos binnen 1-3 werkdagen contact zou leggen hetgeen uiteraard niet is gebeurd. . Dat een dergelijk bedrijf mag opereren op het terrein van Schiphol en dat geen enkel aanspreekpunt aanwezig is die daadwerkelijk iets met de klachten doet is betreurenswaardig. De eerste paar dagen hebben we met een onbehaaglijk gevoel gezeten omdat je dan niet weet wat de intenties zijn bij het wegnemen van de afstandsbediening. Ondanks dat de goederen geen grote materiële waarde hadden voel je bestolen en bedonderd. Het feit dat geen enkel excuus komt en men niet probeert te achterhalen wat er mis is gegaan en wie hiervoor aansprakelijk is zegt naar mijn mening voldoende over het bedrijf. Mijn vertrouwen is volledig geschaad en ik wens met deze e-mail andere mensen te behoeden voor Parkos.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Parkeerkaart

  We kwamen 's nachts aan en stonden, samen met nog 4 andere auto's voor een dichte poort. We konden de parkeerplaats niet op want we hadden geen QR code doorgestuurd gekregen. We hebben gebeld en ons werd kortaf verteld dat we maar moesten wachten tot er een bus aan kwam.
  Op de terugweg belden we nadat we onze bagage hadden opgehaald naar het aangegeven nummer dat in de mail stond. In deze instructie stond dat je telefonisch contact moest zoeken om opgehaald te worden. Dit bleek achterhaalde informatie en niet correct. We moesten wederom naar het afzetpunt, daar stond de bus die ons naar de parkeerplaats bracht.
  Aangekomen bij onze auto wouden we wegrijden, helaas konden we niet wegkomen omdat je bij het uitrijden een QR code nodig had, die wij nooit hadden ontvangen. We hadden geluk dat de buschauffeur de slagboom voor ons kon openen.
  Kortom; geen geoliede machine, terwijl je voor deze service wel €75,- betaald

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Parkeren schip

  2x voor slagboom gestaan omdat we geen qrcode ontvangenhadden. Op de heenweg belden we en kregen we te horen dat de beste man het druk had dus moesten we het maar uitzoeken. Uiteindelijk gered door de buschauffeur. Op de terugweg werden we Uiteindelijk wel op afstand er uit gelaten met de opmerking Parkos zeker...eens en nooit meer.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Parkos

  Zeer slechte ervaring met Parkos!
  Mijn reservering is niet doorgegeven aan de parkeerplaats. Hierdoor kon ik mijn auto niet op de door mijn gereserveerde plek parkeren. Voor het 4 dubbele aan parkeerkosten noodgedwongen op het vliegveld moeten parkeren. Parkos schuift het af op de parkeerbeheerder, terwijl duidelijk is dat Parkos nooit heeft laten weten dat ik daar een reservering heb. Ze willen ook niet delen in de extra parkeerkosten. Wees gewaarschuwd!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Parkeer parkos


  Ik heb een parkeerplek gereserveerd op parkos.nl van 28-01-2021 tm zondag 07-02-2021. Ik moest bellen als mijn bagage compleet was voor de shuttle service.
  Ik heb ze gebeld maar bagage duurde wat langer, dus ik heb uiteindelijk weer gebeld en het was na 9.

  Opeens vond meneer het niet meer veilig en kon mij niet komen halen van schiphol. Terwijl andere shuttles wel gewoon reden. Ik heb hem aangegeven dat het hiervoor wel kon en of het te maken heeft met een werkgeversverklaring die hij niet kon regelen vanwege niet legaal werkende medewerkers.

  Ik heb hem voorgesteld om dan mijn taxi te betalen wat meneer ook niet heeft geaccepteerd. Hij heeft me uitgescholden en gezegd dat ik hem niet meer moet bellen en heeft opgehangen. Ik heb een taxi moeten regelen en voor €42 ben ik naar de parkeerterrein gebracht in aalsmeer. Helaas is dit ook niet vergoed, noch parkos noch de aanbieder die me liet zitten op vliegveld willen dit vergoeden.

  In de voorwaarden staat dat er om de half uur een shuttle rijdt maar helaas wordt niks waargemaakt.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Parkeren bij Park 'Ami via Parkos

  We hebben vorig jaar via Parkos.be bij Park ' Ami in Fleurus (bij charleroi) geparkeerd. Na drie dagen zien we de auto en is deze van voor naar achter beschadigd. Ipv aansprakelijkheid erkennen, worden we bedreigd (in het bijzijn van onze kinderen). Politie erbij, schade echter nog steeds niet vergoed en parkos is nergens te bekennen.

  Gewoon oplichting, in november 2019 via Parkos geregeld dat de auto op adres moest worden ingeleverd,daar was niemand, uiteindelijk zelf op parkeerplaats van Schiphol geparkeerd, extra voor betaald en nooit meer iets van Parkos gehoord. In mijn ogen niet in trappen zijn gewoon oplichters.

Anderen bekeken ook

iParking Schiphol
7 reviews

iParking Schiphol: Ervaringen Ik ga op vakantie en neem niet mee… de auto! Vlieg je vanaf Schiphol, dan kan het echter een hele klus zijn o...

Bijschipholparkeren (naar parkcare)
3 reviews

Wat vinden consumenten van dit bedrijf? Bijschipholparkeren biedt natuurlijk de mogelijkheid om bij schiphol te parkeren. Het bij schiphol parkeren...

CarDelMar
25 reviews

Wat vinden de klanten die je voorgingen van CarDelMar? Is het niet prettig om vooraf te lezen over ervaringen die andere consumenten gehad hebben. ...

Alamo
37 reviews

Alamo: Ervaringen Kekke kar nodig om indruk te maken op je verkering of schoonfamilie? Voor wie tijdelijk behoefte heeft aan een auto, kan een huu...

Parkos

Kijk! Wist je dit al over dit bedrijf? Parkos.nl is geliefd en gehaat! Of toch niet? Meningen, oordelen en reviews! Op NederlanReview.nl tref je ze allemaal aan en kun je op een snelle en gemakkelijke manier een oordeel vormen over een onderneming en een bedrijf. Het helpt je natuurlijk om de onafhankelijke reviews te lezen en om zo een mening te krijgen van een bedrijf. Het is goed om ook een review op NederlandReview achter te laten. Zo is het juiste mogelijk om anderen te helpen en te laten zien wat jij van een bedrijf vindt. Natuurlijk mag een review goed of slecht zijn. Zo simpel is dat natuurlijk! Onafhankelijke beoordelingen vind je op NederlandReview.

Over Parkos.nl
Natuurlijk ga je niet iedere dag een parkeerplaats vergelijken. Het is daarom maar goed, dat er een site is als deze. Hier kun je namelijk volop parkeerplaatsen met elkaar vergelijken en ook gemakkelijk reserveren. Het is een mooie website waar je volop van kunt genieten. Er zijn natuurlijk vele voordelen, welke je krijgt als je via hun een parkeerplaats reserveert. Het is onder andere zo, dat alle parkeerplaatsen persoonlijk zijn geïnspecteerd. Daarnaast weet je zeker, dat je de beste deal krijgt en er ook altijd een plek is voor jou. Je kunt je reserveringen trouwens gratis aanpassen en annuleren 

De diensten van Parkos.nl
Deze site maakt het mogelijk om op tal van vliegvelden een parkeerplaats te reserveren en te krijgen. Het gaat onder andere om de volgende vliegvelden
-    Parkeren Schiphol
-    Parkeren Düsseldorf Airport
-    Parkeren Eindhoven Airport
-    Parkeren Zaventem
-    Parkeren Charleroi
-    Parkeren Rotterdam Airport
-    Parkeren Weeze Airport
-    Parkeren Vliegveld Keulen
-    Parkeren Frankfurt Airport
Ze bieden een shuttle parkeerservice aan en ook een valet parkeren service. Het is gemakkelijk en fijn.  

Klachten, tips en complimenten over Parkos.nl
Natuurlijk kan er een keer wat misgaan. Het is dan goed om dit kenbaar te maken. Op die manier is het namelijk mogelijk voor het bedrijf om het probleem op te lossen en te verhelpen. Het is voor hun een kans om je onvrede weg te nemen en om van jou een tevreden klant te maken. 

Heb jij ervaring met Parkos.nl? 
Doe het! Help anderen! Kies ervoor om jouw mening over dit bedrijf Parkos.nl op deze pagina achter te laten. Het is geweldig om te zien hoeveel meer reviews er dagelijks bijkomen van anderen over bedrijven. NederlandReview helpt mensen om een goed beeld te krijgen van een bedrijf gebaseerd op reviews van anderen. Ook bij het parkeren van een auto gebeurt dat! 

Kijk! Wist je dit al over dit bedrijf? Parkos.nl is geliefd en gehaat! Of toch niet? Meningen, oordelen en reviews! Allemaal op NederlandReview

}