Parkos
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer7,6

U bent nu bij:

Totaal

7,6

Bestellen

8,4

Service

6,6

Prijs

8,4

Leveren

6,6
13 rating66 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

23-10-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Lien

Parkos - Prima

Goede service

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
23-10-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    6
  • Prijs

    8
  • Levering

    4
7
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Gerald

Parkos - vreemd

Eigenlijk verliep alles erg goed, van het bestellen tot het afleveren van de auto. Vreemd is echter dat er 10 km met mijn auto gereden is in de tijd dat deze in Düsseldorf geparkeerd stond. Ik neem niet aan dat zij die kilometers op het parkeerterrein gereden hebben, dus hebben zij zonder mijn toestemming op de openbare weg gereden. Vreemd en niet prettig. Volgende keer zoek ik een plek waar ik mijn sleutel mee kan nemen.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
23-10-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: m.goedendorp

Parkos - beordeling.

Netjes. Geregeld daar. Ff bellen bij aankomst en vertrek. Binnen 10. Is je auto opgehaald en terug gebracht

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
22-10-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    6
  • Prijs

    6
  • Levering

    4
6,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: hans

Parkos - parkeren Airport Duesseldorf

Via Parkos bij Relaxpark voor 5 dagen een overdekte parkeerplaats gereserveerd.
Aflevering bij vertrekhal ging goed alhoewel de 15min melding vooraf in eerste instantie niet werd opgenomen en ik een tweede keer moest bellen.
Na 5 dagen bij aankomst Relaxpark gebeld nadat ik eerst de bagage van de hand had opgehaald.
Opnieuw werd de telefoon niet opgenomen en moest ik een tweede keer bellen.
Daarop de mededeling dat de auto er binnen 7 minuten zou zijn.
Na 25 minuten wachten nog maar een keer gebeld, nu zou de auto er binnen 2 minuten zijn. Dat werden nog eens 10 minuten.
Bleek dat de auto vol zat met restanten van haastig afgewassen vogelpoep. (De verklaring voor de afleververtraging.)
Het overdekt parkeren (tegen meerprijs) moet je dus met een korreltje zout nemen.
De chauffeur gaf geen verklaring voor de vertraging maar ik kreeg wel een tegoedbon voor gratis wasbeurt bij een volgende reservering ......
Ik vond later dat ik ook rechtstreeks bij Relaxpark had kunnen reserveren, tegen iets van 9 euro lagere prijs. Weer wat geleerd.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
22-10-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    6
7,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: a van eck

Parkos - parkeren

parkeren wegbrengen naar perfect terug van schiphol naar parkeerplaats 1 uur gewacht op bus, naar mijn mening is dat te lang

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
22-10-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    2
  • Prijs

    10
  • Levering

    6
6,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: E. Peter

Parkos - Auto staat klaar maar geen chauffeur!

Volgens afspraak belden wij twee keer naar de centrale telefoonnummer. Landing vliegtuig 0:25.
En ja, de auto stond keurig bij de vertrekhal 3 op slot te wachten, inmiddels 1:10uur.
Alleen geen chauffeur van Budget Schiphol te verkennen, deze zou volgens omschrijving een jonge man met grijze jas zijn.
Ik vroeg drie mannen met dit signalement die in een straal van 200meter stonden. Geen chauffeur Te verkennen. Na 5 minuten
belde ik de tweede keer. De chauffeur zal wel iemand anders helpen, even gedoeld. Na 25 minuten belde ik de deerde keer. De chauffeur zal worden opgebeld en naar de auto gaan.
Nog een keer 15 minuten later belde ik de vierde keer.
Toen na ruim drie kwartier kwam die aangesloft, Zijn excuses, hij was de hele tijd aanwezig, bij een collega in de auto gewacht. Logisch, het was 10 graden koud. Maar dat wij net terug van een zonnige vakantie stonden te verkleumen , dit ging hem niet in de kop, zonder excuus. Inmiddels bijna twee uur s'nachts!
Waardeloos zo een service, wel was het de goedkoopste valt parking.
Nooit meer Budget Schiphol!
De volgende keer toch maar P3 weer.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
21-10-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: DirkJan van Hartingsveldt

Parkos - Keurig verzorgd

Ben erg te vrede alles volgens plan.
Niet ver van de luchthaven
Auto stond klaar om direct naar huis te rijden

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
21-10-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Piet Aarts

Parkos - Parkos Top

Een goede servives voor een nette prijs.
De schuttle bracht ons op tijd weg en wij werden na de vakantie ook weer netjes op tijd opgehaald.
Klein nadeeltje vonden wij, de parking is wat moeilijk te vinden en opstap punt " Bushalte C 13 " is niet helemaal duidelijk.
Voor de de rest TOP !!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
18-10-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Hub Stultiens

Parkos - Een zorgeloze vakantie begint bij Parkos

Wij, mijn vrouw en ik, hebben al vaker onze auto toevertrouwd aan de mensen van Parkos en telkens gaan en komen wij weer tevreden terug van vakantie mede door correcte werkwijze van deze parkeerplaats. Zeker een aanrader voor diegenen die op zoek zijn naar een vertrouwde en betaalbare stalling van hun stalen ros.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
17-10-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Leo Preusting

Parkos - Parkeren bij Airport Düsseldorf

Snelle aanmelding, betaling en bevestiging
Goed en snel geholpen bij aankomst
Auto aan alle kanten gefotografeerd
Prima service (koffers!) door chauffeur van transferbusje naar Airport (5 min.)

Paar nadelen:
Adres om auto te parkeren is niet helemaal duidelijk; heb twee keer moeten vragen omdat er daar overal parkeerplaatsen zijn.
Bij terugkomst op luchthaven: 'Uitgang bij deur 10' is nauwelijks te vinden; meerdere keren moeten vragen. Tip: beter omschrijven!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
12-10-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: John van der Zee

Parkos - Parkeren Dusseldorf

De auto is prima geleverd, al moest ik er wel even op wachten. De parkeerservice was ok . Ook de prijs liet niets te wensen over. Volgende keer zal ik weer boeken bij Parkos als ik van Düsseldorf vertrek.

Met vr. gr. John van de3r Zee.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
12-10-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    6
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
7,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Nicolaes

Parkos - Parking pas cher

Goede service. Alles vlot verlopen. . Bij terugkomst wel jammer dat er geen plaats genoeg in busje was omdat er reeds andere mensen waren (wij waren met 5) waardoor we moesten wachten tot busje over en weer reed. Hierdoor wel 20 minuutjes verloren

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
11-10-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: ion naghi

Parkos - alles was goed

Geen slechte opmerkingen,was gewoon goed .

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
07-10-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: M.L. Fejzaj/Dings

Parkos - Goede service

Dit was me erste keer dat ik bij parkos bestelling deed.Bij aankomst gelijk geholpen. En terug weg waren ze ook erg snel bij. Wij hoefte niet lang te wachten na mijn belletje waren ze binnen 5 minuten er. Ook waren de chauffers behulpzaam. Volgende keer kom ik weer terug. Bedankt voor de goede service.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
07-10-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Hanneke

Parkos - Prima

Was even zoeken naar de persoon die onze auto moest ophalen. Maar eenmaal gevonden, ging de overdracht prima.
Bij aankomst, bellen bij bagage ophalen. Duurde even voor de auto er was, maar dat kwam door de drukte. Auto prima en netjes terug geleverd.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
05-10-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Hugo H.J.W. Vogely

Parkos - Ok

Alles verliep naar verwachting.Personeel is attent.Wachttijd nagenoeg niet.We zijn tevreden en voor herhaling in.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
05-10-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Jurgen van Dijk

Parkos - Prima en snel

Prima afhandeling, zeer snel, en je wordt afgezet op de luchthaven bij de gate waar je moet zijn!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
02-10-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    2
  • Prijs

    8
  • Levering

    2
5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Azad Najeb

Parkos - klacht

ik heb mijn auto voor 3 weken geparkeerd op 05-sep tot 28 sep 2017 na 3 dagen heeft iemand mijn auto kunnen ophalen dat vind ik echt jammer betekent iedereen die de naam Najeb heet kon de auto gewoon ophalen slechte service en ze ik lossen de probleem niet op en ben mijn usb kwijt en heb zelf de auto gevonden en mijn parkeer geld niet terug gegeven

niet aanrader

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
02-10-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    2
  • Prijs

    10
  • Levering

    2
6
Zou hier weer kopen:JA
Door: Rick Blokhuis

Parkos - Goedkope parking

Het bestellen en de prijs van deze parking is goed! Echter had ik de auto binnen geparkeerd en zat mijn rechter zijkant compleet onder de modder. Nadat mijn vriendin hier een opmerking over gemaakt had werd ze uit gesnauwd en zeiden ze dat de auto stoffig kon zijn doordat de auto binnen stond. Dit was overduidelijk geen stof, maar verder deden ze niks met onze opmerking.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
01-10-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: bogaard

Parkos - goedkoop parkeren

goed koop parkeren goed geregeld en dicht bij het vliegveld van dusseldorf alleen het personeel mag wel iets vriendelijker nors figuur achter de balie

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Azad Najeb02-10-2017

ze zijn heel slecht en niet vriendelijk gevaarlijk als je je auto daar parkeert kan iedereen je auto stelen want mijn auto is door iemand anders opgehaald ze noteren de kilometers ook niet slechte service niet aanrader

30-09-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Erik Kollee

Parkos - Perfect parkeren

Prima parkeren bij Parkos, erg dichtbij de luchthaven, op loopafstand zelfs, maar er is een shuttledienst. Tariefen zijn top, service ook. Dit blijft mijn favoriete parkeergelegenheid in Düsseldorf.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
28-09-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Harrie van den Boorn

Parkos - Perfect!

Perfecte service
Snel ter plekke, geen lange wachttijd!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
25-09-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    2
  • Prijs

    8
  • Levering

    2
5,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Kees

Parkos - Boete

Op zaterdag 9/11 om ca 10:50 hebben wij in de auto onderweg naar Schiphol, 3x gepoogd contact te krijgen met Parkos hetgeen pas na 20 minuten lukte. Er werd ons medegedeeld dat er een medewerker aanwezig zou zijn om de auto over te nemen. Om ca 11:20 kwamen wij ter plekke aan en hebben onze bagage uitgeladen.
Er stond inderdaad een medewerker, echter deze deelde ons mede dat wij op de volgende medewerker moesten wachten.
Na 15 minuten niemand te zien, 1e maal gebeld, er zou iemand naar boven komen.
Na 30 minuten wederom gebeld en kregen zelfde bericht.
Na 45 minuten weer gebeld( u kunt zich inmiddels onze frustratie voorstellen!) wederom zelfde bericht.
11:55 Een parkeerwacht komt langs lopen , neemt foto kentekenplaat en laat ons weten dat we daar weg moeten. Situatie aan parkeerwacht uitgelegd, waarop hij zegt dat dat zijn probleem niet is maar van Parkos.
Aansluitend ben ik een rondje gaan rijden en heeft mijn vrouw inmiddels een nijdig telefoontje gepleegd.
Toen ik terugkwam stond er uiteindelijk om ca 12:10 een medewerker klaar om de auto over te nemen.
Gisterenavond 22/9 thuis gekomen en treffen wij een parkeerboete aan van 99euro.
Het bedrijf weigert de boete voor haar rekening te nemen!!!
Een uitgebreide brief met onze bevindingen werd voor lief aangenomen.
In de reserveringsmail staat echter duidelijk aangegeven dat: Een medewerker van Budget Schiphol zal hier voor u klaar staan en naar u toelopen.
Het bedrijf heeft ons er niet op gewezen dat parkeren verboden is en dat we rondjes moeten gaan rijden tot er iemand de auto komt halen om zo een parkeerboete te ontlopen.
Wij vinden dan ook dat het bedrijf zijn afspraken en verantwoordelijkheden niet na is gekomen.
Wij adviseren iedereen om geen gebruik te maken van dit bedrijf!!!


Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
25-09-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    2
  • Prijs

    10
  • Levering

    2
6
Zou hier weer kopen:NEE
Door: de Groot

Parkos - geen eerlijke site

Via Parkos een parkeerplek geboekt bij 247 parking dat ging prima, bij aankomst moesten wij de sleutel achter laten ( wat normaal niet hoeft maar omdat we via Parkos hadden geboekt moest dat nu wel!!Erg lang op schiphol moeten wachten tot we opgehaald werden. Bij aankomst bij de parkeerplaats moest onze auto nog ergens tussen uit gereden worden dus ook toen weer een tijd staan wachten. Ook bleek dat ze met onze auto vele kilometers gereden hebben!!!! Kreeg van Parkos een mailtje of we een review wou schrijven, heb dat gedaan maar die wordt dus niet geplaatst omdat ik daar eerlijk mijn mening gegeven heb. Dus voor ons nooit meer via PARKOS boeken want echt eerlijk zijn ze dus NIET!!!!!!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
11-09-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    2
  • Prijs

    6
  • Levering

    2
4,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Richard Luiken

Parkos - Parkos werkt met louche bedrijf 247 budget parking

Parkos, uit hoofde van Duncan geeft wel antwoord, maar doet niets. 247 Budget parking voerde de dienst uit, maar deed dat niet zoals in de voorwaarden stond.... NOOIT wordt een formulier ingevuld met schadeplekken auto... vervolgens rijdt 247 Budget Parking op 2 plekken schade en geven ze niet meer thuis.
Met het bewust NIET invullen van die formulieren lopen ze dus weg voor hun verantwoordelijkheid. Parkos meermaals aangesproken op deze louche partner, maar uiteindelijk een hoop blah blah, maar 0 verantwoordelijkheid.

Ik zou er nooit meer gebruik van maken, omdat ik het echt oplichters vindt en uiteindelijk Parkos niet zorgt voor verbetering.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
05-09-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Dick Hendriks

Parkos - EENVOUDIG en GOEDKOOP

Mijn ervaring met Parkos is prima. Het is handig om zo je parkeerplaats te regelen en alles gaat heel eenvoudig.
Daarbij is Parkos heel goedkoop en alles was snel geregeld.
Mij zien ze de eerstvolgende vlucht wel weer terug.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
31-08-2017
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Willem

Parkos - Overdekt parkeren

Wagen 1 week betaald om overdekt geparkeerd te laten staan , wagen superschoon achtergelaten op Schiphol, kregen hem terug onder modder en vogelstront bij 247 Budgetparking , vraag je om een verklaring zijn ze niet thuis.NOOIT MEER

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
21-08-2017
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: A.E.

Parkos - NOOIT WEER Rotterdam

Erg slecht Parkos Rotterdam
- Telefonisch niet/nauwelijks bereikbaar
- Auto met schade terug gekregen (+/- 2 weken geleden) en is nog niet opgelost. Worden elke keer excuses bedacht om het uit te stellen.

Parkos heeft het bij ons afgedaan, de volgende keer betalen we liever iets meer.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Jan22-08-2017

Jammer en schandalig. Voor ons een reden om niet voor Parkos te kiezen,

Reactie op deze post:

Door: C.X27-08-2017

Op de heenreis de auto bij Parkos afgegeven en door hun busje naar Schiphol gereden en zij zouden de auto naar een overdekte plaats brengen. Toen we terug waren (begin zaterdagmiddag) moesten we zo'n 50 minuten wachten, volgens Parkos was het erg druk op de weg. Toen we aankwamen kon ik in de rijen (dus niet overdekt) mijn auto ophalen. De auto had ik net voor vertrek gewassen en bleek vies (laag stof op de voorruit en auto), vogelpoep etc. Toen ik de 4 oudere heren bij Parkos hiermee confronteerde hielde ze vol dat de auto overdekt had gestaan en dat ze deze net voor onze aankomst zgn op de open parking hadden gezet. Dit kon gezien de vieze auto echter niet kloppen. De prijs was aantrekkelijk maar ik heb een hekel aan bedriegers en van die enorme drukte zagen wij in de reis met het busje naar Parkos ook niets van. Eerlijkheid duurt het langst, dit zouden de oudere heren van Parkos moeten weten.

Reactie op deze post:

Door: A.E.22-09-2017

Inmiddels zijn we weer een aantal weken verder en heeft Parkos/Easy Valet Parking Rotterdam uit zichzelf nog niets laten horen. Wij hebben meerder keren telefonisch contact opgenomen met Easy Valet Parking Rotterdam en we hebben verschillende medewerkers gesproken waaronder Marwan, Ismaël en Anass el Hadioui. Zij verwijzen steeds naar hun baas Mohammed Tarhouli. Laatstgenoemde laat het nogal afweten. Telkens als we hem telefonisch spreken (op ons initiatief, zelf belt hij nooit al belooft hij dat wel) is hij nog bezig om de zaak uit te zoeken, en geeft hij aan de volgende dag telefonisch contact met ons op te nemen. Anass El Hadioui heeft ons in een telefonisch contact aangegeven dat Parkos/Easy Valet Parking inderdaad schade heeft gemaakt aan onze auto en dat we de foto's mogen opsturen naar zijn e-mailadres anass.elhadioui@gmail.com). Aangezien zijn baas destijds nog op vakantie was, zou het na de baas zijn vakantie worden opgelost. We zijn nu 1 maand verder en nog geen steek verder! Wees gewaarschuwd!

11-08-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    2
  • Prijs

    10
  • Levering

    2
5,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Fincke

Parkos - Tegenvaller

Parkeerplaats gereserveerd vanaf 05.45 in ochtend. Er was niemand aanwezig alles gesloten. Pas na twee telefoontjes en ruim half uur wachten kwam chauffeur met busje. We hadden speciaal een overdekte parking gereserveerd maar we werden naar een onoverdekte parking gebracht . Totaal geen excuses. Vervolgens duurde de rit naar Zaventem AirPort niet 6 maar bijna 15 minuten. Op terugweg weer 30 minuten wachten op vliegveld. daarnaast zat chauffeur op heenweg ook nog een constant te bellen met zijn telefoontje in de auto. Levens gevaarlijk. Samengevat een dikke onvoldoende! Alleen de prijs is ok.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
07-05-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Hendriek

Parkos - Mijn ervaring is goed en prettig

Ik heb parkos altijd echt als heel prettig ervaren. Jammer dat ze niet op meer vliegvelden zitten. Want ik vlieg veel.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
03-05-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    2
  • Prijs

    8
  • Levering

    2
5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: J.A. Kooij

Parkos - geen parkeerplaats

wij hadden via parkos een parkeerplaats gereserveerd bij schiphol .
wij moesten ons 20 minuten voor aankomst melden via opgegeven nummer 0206315794 .
eerst moesten we 9 minuten wachten voordat er werd opgenomen , na aanmelding kregen wij te horen dat er geen plek voor ons was gereserveerd omdat deze parking niet meer met Parkos samenwerkte !
wij kregen een discussie waarbij de verbinding werd verbroken .
waarom werden wij over dit feit niet van tevoren geïnformeerd ?
nu werden wij gedwongen om op het aller laatste moment voor een andere parking te gaan zoeken .
wij hebben ook vanwege de drukte in deze Mei vakantie voor een zeer dure optie gekozen maar beter dit dan het probleem je vlucht te missen .
al met al een hele slechte ervaring vandaar onze negatieve sterren , wij zullen u dan ook zeker niet aanbevelen .
Hans Kooij .

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
25-04-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    2
  • Prijs

    8
  • Levering

    2
5,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: J. Dongstra

Parkos - Dubbele reservering en Parkos

Kreeg 25 uur voor aankomst parkeerplaats bericht m.b.t. dubbele reserveringen op het geboekte terrein en of ik maar even genoegen wilde nemen met een ander terrein zo'n 3 km verder van het vliegveld Keulen/Bonn. De oorzaak van dit probleem ligt niet bij mij maar bij Parkos.nl of bij de aanbieder van de betreffende parkeerplaats. Je mag natuurlijk altijd annuleren volgens Parkos met geld terug maar op deze manier is de eerste kennismaking met Parkos géén goede. Hier mag Parkos toch wel wat meer moeite voor doen dan zo'n simpele mededeling per email.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: mohi28-04-2017

I am totally disappointment about using This company for the parking. I have booked for the parking from 26th od April to 6th of May. and yesterday 3 hours to my flight i was in the parking location ( Automotel) and they did not let me to park my car and told me there is not space , and i called your customer service, and they strangely told me go and park in schipol parking , even they did not give me any alternative . it was close to mis my flight and I had a very tough time to solve the problem that they made . they are the most unreliable and unrespectful company i have ever seen in the Netherlands. I called their customer service in order to refund the money that i have payed , they told me that , it is refunded , but still i did not received it in my bank account. ( actually it is not strange that i see from this company). I never advise to use this company , because if it is happen again , it is really difficult to find the alternative in short time before flight.

18-04-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: J. Melkert

Parkos - Auto veilig parkeren

Via Parkos een aantal keer mijn auto geparkeerd op Schiphol, voor diverse korte zakelijke trips.
Het is snel geregeld en goedkoop genoeg om echt te kunnen concurreren met OV. Het is voor mij een efficienietere manier om te reizen via Schiphol.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
11-04-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: L. Prem

Parkos - Parkeren op Schiphol

Zelf nu twee keer geparkeerd op Schiphol via Parkos.
Zorgvuldig en netjes geregeld, en een stuk goedkoper dan wat ik normaal moest betalen daar.
Dus het is voor mij voor herhaling vatbaar.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
07-02-2017
  • Bestellen

    6
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
8,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Anton r.

Parkos - jammer

Paar keer gedaan en is op zich prima. Beetje jammer dat het op de kleinere airports niet aangeboden wordt. Dus dan is het lastig en moet je 2 services gaan gebruiken wat niet handig is. Prijs is wel ok trouwens ten opzichte van anderen.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
25-01-2017
  • Bestellen

    6
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
7,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Andres

Parkos - Betrouwbaar parkeren Schiphol

Er zijn maar wat veel van die parkeerbedrijfjes rond Schiphol - de een komt mij nog onbetrouwbaarder voor dan de andere.

Maar ik heb zelf nu een aantal keer bij Parkos geparkeerd en ik moet zeggen: dat gaat telkens heel prima. De prijs valt reuze mee, zeker als je het vergelijkt met andere aanbieders rond deze luchthaven...
Service is ook prima.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
16-11-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Van veen

Parkos - ok

Ik parkeer veel op schiphol. 1 van de weinige goeie - gewoon makkelij - relatief geodkoop.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
09-08-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Floris van Alphen

Parkos - Nooit meer teveel betalen voor parkeren

Voor mijn werk moet ik veel reizen. Vaak ga ik toch met de auto naar het vliegveld. De baas betaald de parkeerkosten wel, dus dat is het probleem niet. Ik vind het altijd alleen erg zonde van het geld om te gaan betalen voor een parkeerplaats. Ik word daar altijd een beetje moe van. In principe betaal je gewoon om op een stuk beton te mogen gaan staan en daar moet je dan de hoofdprijs voor betalen. Nu reserveer mijn parkeerplaats bij de luchthaven via deze site en daar profiteert de baas van en hou ik een beter gevoel aan over. Zeker aan te bevelen!

Floris.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

  • Schiphol Smart Parking

    Schiphol Smart Parking

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 7Lees ervaringen
  • Budget Valet

    Budget Valet

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 4,2Lees ervaringen
  • RoyalParking.nl

    RoyalParking.nl

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 8,6Lees ervaringen

Schrijf zelf een Review

Over Parkos

Uw beoordeling:

  • Bestellen
  • Service
  • Prijs
  • Levering

Zou u nogmaals kopen bij Parkos?

  • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen Parkos

Kijk! Wist je dit al over dit bedrijf? Parkos.nl is geliefd en gehaat! Of toch niet? Meningen, oordelen en reviews! Op NederlanReview.nl tref je ze allemaal aan en kun je op een snelle en gemakkelijke manier een oordeel vormen over een onderneming en een bedrijf. Het helpt je natuurlijk om de onafhankelijke reviews te lezen en om zo een mening te krijgen van een bedrijf. Het is goed om ook een review op NederlandReview.nl achter te laten. Zo is het juiste mogelijk om anderen te helpen en te laten zien wat jij van een bedrijf vindt. Natuurlijk mag een review goed of slecht zijn. Zo simpel is dat natuurlijk! Onafhankelijke beoordelingen vind je op NederlandReview.nl.

Over Parkos.nl
Natuurlijk ga je niet iedere dag een parkeerplaats vergelijken. Het is daarom maar goed, dat er een site is als deze. Hier kun je namelijk volop parkeerplaatsen met elkaar vergelijken en ook gemakkelijk reserveren. Het is een mooie website waar je volop van kunt genieten. Er zijn natuurlijk vele voordelen, welke je krijgt als je via hun een parkeerplaats reserveert. Het is onder andere zo, dat alle parkeerplaatsen persoonlijk zijn geïnspecteerd. Daarnaast weet je zeker, dat je de beste deal krijgt en er ook altijd een plek is voor jou. Je kunt je reserveringen trouwens gratis aanpassen en annuleren 

De diensten van Parkos.nl
Deze site maakt het mogelijk om op tal van vliegvelden een parkeerplaats te reserveren en te krijgen. Het gaat onder andere om de volgende vliegvelden
-    Parkeren Schiphol
-    Parkeren Düsseldorf Airport
-    Parkeren Eindhoven Airport
-    Parkeren Zaventem
-    Parkeren Charleroi
-    Parkeren Rotterdam Airport
-    Parkeren Weeze Airport
-    Parkeren Vliegveld Keulen
-    Parkeren Frankfurt Airport
Ze bieden een shuttle parkeerservice aan en ook een valet parkeren service. Het is gemakkelijk en fijn.  

Klachten, tips en complimenten over Parkos.nl
Natuurlijk kan er een keer wat misgaan. Het is dan goed om dit kenbaar te maken. Op die manier is het namelijk mogelijk voor het bedrijf om het probleem op te lossen en te verhelpen. Het is voor hun een kans om je onvrede weg te nemen en om van jou een tevreden klant te maken. 

Heb jij ervaring met Parkos.nl? 
Doe het! Help anderen! Kies ervoor om jouw mening over dit bedrijf Parkos.nl op deze pagina achter te laten. Het is geweldig om te zien hoeveel meer reviews er dagelijks bijkomen van anderen over bedrijven. Nederlandreview.nl helpt mensen om een goed beeld te krijgen van een bedrijf gebaseerd op reviews van anderen. Ook bij het parkeren van een auto gebeurt dat! 

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!