NederlandReview

    Ervaringen Parkos

    Kijk! Wist je dit al over dit bedrijf? Parkos.nl is geliefd en gehaat! Of toch niet? Meningen, oordelen en reviews! Op NederlanReview.nl tref je ze allemaal aan en kun je op een snelle en gemakkelijke manier een oordeel vormen over een onderneming en een bedrijf. Het helpt je natuurlijk om de onafhankelijke reviews te lezen en om zo een mening te krijgen van een bedrijf. Het is goed om ook een review op NederlandReview.nl achter te laten. Zo is het juiste mogelijk om anderen te helpen en te laten zien wat jij van een bedrijf vindt. Natuurlijk mag een review goed of slecht zijn. Zo simpel is dat natuurlijk! Onafhankelijke beoordelingen vind je op NederlandReview.nl.

    Over Parkos.nl
    Natuurlijk ga je niet iedere dag een parkeerplaats vergelijken. Het is daarom maar goed, dat er een site is als deze. Hier kun je namelijk volop parkeerplaatsen met elkaar vergelijken en ook gemakkelijk reserveren. Het is een mooie website waar je volop van kunt genieten. Er zijn natuurlijk vele voordelen, welke je krijgt als je via hun een parkeerplaats reserveert. Het is onder andere zo, dat alle parkeerplaatsen persoonlijk zijn geïnspecteerd. Daarnaast weet je zeker, dat je de beste deal krijgt en er ook altijd een plek is voor jou. Je kunt je reserveringen trouwens gratis aanpassen en annuleren 

    De diensten van Parkos.nl
    Deze site maakt het mogelijk om op tal van vliegvelden een parkeerplaats te reserveren en te krijgen. Het gaat onder andere om de volgende vliegvelden
    -    Parkeren Schiphol
    -    Parkeren Düsseldorf Airport
    -    Parkeren Eindhoven Airport
    -    Parkeren Zaventem
    -    Parkeren Charleroi
    -    Parkeren Rotterdam Airport
    -    Parkeren Weeze Airport
    -    Parkeren Vliegveld Keulen
    -    Parkeren Frankfurt Airport
    Ze bieden een shuttle parkeerservice aan en ook een valet parkeren service. Het is gemakkelijk en fijn.  

    Klachten, tips en complimenten over Parkos.nl
    Natuurlijk kan er een keer wat misgaan. Het is dan goed om dit kenbaar te maken. Op die manier is het namelijk mogelijk voor het bedrijf om het probleem op te lossen en te verhelpen. Het is voor hun een kans om je onvrede weg te nemen en om van jou een tevreden klant te maken. 

    Heb jij ervaring met Parkos.nl? 
    Doe het! Help anderen! Kies ervoor om jouw mening over dit bedrijf Parkos.nl op deze pagina achter te laten. Het is geweldig om te zien hoeveel meer reviews er dagelijks bijkomen van anderen over bedrijven. Nederlandreview.nl helpt mensen om een goed beeld te krijgen van een bedrijf gebaseerd op reviews van anderen. Ook bij het parkeren van een auto gebeurt dat! 

    Kijk! Wist je dit al over dit bedrijf? Parkos.nl is geliefd en gehaat! Of toch niet? Meningen, oordelen en reviews! Allemaal op NederlandReview

    Parkos
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (256)

    8,2
    79% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    8,8

    Service

    8

    Prijs

    8,4

    Leveren

    8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Iedere 20 minuten kan ook 90 minuten zijn

    Enklaar20-09-2018

    Dacht goedkoper uit te zijn om eens via Parkos bij Schiphol te parkeren. Goedkoop is duurkoop feitje. Parkeerplaats moeilijk te vinden in de nacht (geen duidelijke bewegwijzering of naamgeving van terrein). Wachttijd duurde zeker langer dan de aangeven 20 minuten. Een touring bus met vrolijke chauffeur (natuurlijk prima) die op zijn gemak meerdere parkeerterreinen afrijd, nieuwe passagiers verwelkomt, koffers in laadt, koffers van aangekomen passagiers weer uitlaadt en met volle bus onderweg is kan even duren voordat deze aankomt op Schiphol.
    Uiteindelijk mensen uit gestapt en taxi genomen, geïrriteerde reacties van mede passagiers.
    Ander half uur minimaal over gedaan om aan te komen op Schiphol. 20 min. kan ook 90 minuten zijn en dat had best vermeld mogen worden bij reservering!
    Voor vakantiegangers die de tijd nemen, hiervoor en echt goedkoper uit willen zijn voor lange reis, prima.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    goed service

    Roberto13-09-2018

    vriendelijke mensen ging prima bedankt

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Weeze prima service

    Annette03-09-2018

    Prima service, auto naar parkeerplaats in Weeze gereden waar al een dame klaarstond om ons meteen naar het vliegveld te brengen.
    Bij terugkomst op vliegveld Weeze gebeld naar Parkos service en voordat we het wisten stond de chauffeur met onze auto al op ons te wachten.
    Kortom voor ons een 10 voor de klantvriendelijkheid & service

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Top service!!

    Ibo21-08-2018

    Geen minpunten!
    Alles goed verlopen!
    Goed service!!
    Auto netjes gebracht bij de vliegveld!
    Netjes op tijd!
    Binnen 10 minuten stonden we al op snelweg!!
    Zeker een aanrader!
    Heb gebruik gemaakt van charlerio,
    En van dusseldorf!
    Beide uitstekend!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Prima service.

    Peter-Paul van Overveld20-08-2018

    Goed adres om je auto goedkoper dan P3 te parkeren!
    Had een overdekte plaats gereserveerd. Bij aankomst 's morgens was die echter niet voorradig. Maar ik kon mijn sleutel achterlaten en diezelfde avond is mijn auto alsnog binnen gestald.
    Afzetten en ophalen ging erg makkelijk en goed. Ik zal een volgende keer bij vertrek vanaf Schiphol, zeker weer een beroep doen op Parkos.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    8,5

    Auto erg vies!

    RV20-08-2018

    Het zag er erg armoedig uit allemaal bij aankomst! Bij de receptie was alles te smerig om aan te raken! Dan krijg je nog zo'n vies pasje die je 3 weken bij je moet houden te goor om aan te pakken!

    Had mij auto gewassen en gekozen voor de optie binnenzetten 3 weken later toen ik mijn auto kwam halen was die onwijs smerig stof vuil die had echt niet binnen gestaan waar ik voor had gekozen en had betaald! Was hier totaal niet blij! Gemeld kon ik de auto achterom brengen spoot hij er even overheen met een hoge drukspuit daar knapte die ook niet erg van op! Ook het afhalen van het vliegveld duurde erg lang!
    Mijn auto zal ik hier niet meer neerzetten!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    tevreden

    chris van laar19-08-2018

    tevreden over de geboden diensten.
    In het hoogseizoen konden ze goede service bieden, voor een heel net bedrag.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    10

    Ophalen chaos

    Ton Janssen19-08-2018

    Heen prima service, maar ophalen was chaos. Je mocht pas bellen nadat je je bagage had en vervolgens stonden we een half uur te wachten voor transport en moet je ‘vechten’ om in het busje te komen. Er is geen volgorde qua bellen maar waar het busje toevallig stopt. Graag dit verbeteren

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Prima service

    M.Faken19-08-2018

    Hallo,
    Wij waren wel te spreken over de ophaal en parkeerservice , vriendelijke jongens en redelijk op tijd.
    Enige minpunt vond ik dat er 18 km met onze auto is gereden terwijl dat hooguit 7 km zou kunnen zijn.



    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7

    Goede, snelle, service

    Carin18-08-2018

    Alles goed, dicht bij luchthaven, direct gebracht en binnen 10 minuten opgepikt. Auto staat klaar top!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    9,5

    Parkos Düsseldorf zeer tevreden!

    Eendragt17-08-2018

    Goede service, geen wachttijd! Alles was prima geregeld.
    Voor ons een volgende keer weer!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Aan te raden

    Nejla16-08-2018

    Geen min punten.
    Alles was netjes geregeld. We zijn op tijd weggebracht en opgehaald.
    Het is zeker aan te raden en je zult geen spijt krijgen. Volgende keer weer

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    dusseldorf

    Jaap16-08-2018

    Alles verliep goed auto inleveren; wegbrengen naar het vliegveld Dusseldorf; ophalen van het vliegveld en de auto weer ophalen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Schade

    M. A. Rupert16-08-2018

    Schade opgelopen door parkeren op Schiphol. Zou vergoed worden zo gauw de rekening werd opgestuurd. Nu dat is nu 3 maanden geleden en geen enkele reactie. Schandalig!! Geen aanrader

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Jammer...

    Sathis Jairam14-08-2018

    Ik heb al eerder gebruik gemaakt van Parijs, alleen was ik toen een lang weekend weg. Nu ging ik 3 weken weg en dacht dezelfde service te krijgen als toen. Helaas was dit minder waar...
    Ik heb 4 keer moeten bellen voordat ze het doorhadden waar ik stond te wachten, terwijl dit hun afgesproken plek was. Daarbij kwamen ze met de verkeerde auto. Erg vervelend die taalbarrière.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    6,5

    Geweldig! Aanrader!

    Anne14-08-2018

    Alles verliep perfect! Auto inleveren; wegbrengen naar het vliegveld; ophalen van het vliegveld en de auto weer ophalen. We hebben nog geen 5 minuten hoeven wachten elke keer. Super!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Prima parkeren

    Aglaia Nait14-08-2018

    Niks te melden. Hoewel wij midden in de nacht vertrokken en aankwamen, verliep alles soepel.
    Zeker een aanrader.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    bij tijdig aangeven goed geregeld

    dirk broekhaus11-08-2018

    Met het vertrekken, waren we vergeten om een half uur van te voren te bellen en kwamen we krap in de tijd te zitten, omdat we daarom langer moesten wachten, voordat we weggebracht werden en dat wordt door een persoon geregeld, terwijl hij alles moest doen, met het ophalen ging het heel goed en had hij het een stuk rustiger

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Goed geregeld tegen goede prijs

    Dick11-08-2018

    Goed geregelde parkeerplaats tegen een goede prijs.

    Dick11-08-2018

    zou wel weer kopen

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    8

    prima voorziening

    GeeJee10-08-2018

    onoverdekt geparkeerd op Schiphol. Prima kunnen reserveren en alles werkte zoals het ook toegezegd was.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Ideaal en tegen n heel aantrekkelijk tarief.

    Lieke10-08-2018

    Goede prijs, dichtbij, prima service!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Goede service

    Eric09-08-2018

    perfecte plek dichtbij Schiphol, makkelijke haal en breng service

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Parkos

    André val Lieshout08-08-2018

    Goede service, vriendelijk personeel en geen gedoe betreffende de betalingen. Bij het afgeven de autosleutels direct met de shuttle bus naar het vliegveld gebracht en bij terugkomst stond deze al weer klaar om teruggebracht te worden. Bij aankomst sleutels opgehaald, auto stond al klaar en direct naar huis, geen wachttijd, betaling voor of online geregeld, volgende keer maak ik zeker weer gebruik van deze maatschappij.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Perfect

    Elwina Kuffen07-08-2018

    Was perfect geregeld.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Fijne parkeerplek dicht bij Schiphol

    HERMANS06-08-2018

    Goede parkeerplek, directe shuttle service naar Schiphol en door de scanner en vooraf betalen kun je zo in- en uitrijden zonder gedoe.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Praktisch, goedkoop en snel op de luchthaven

    I.B.06-08-2018

    Heel tevreden van de service!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Prima

    van Esch 06-08-2018

    Prima service!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Prima service

    Koen05-08-2018

    Mooi op tijd. Goed geregeld

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Op reis en auto in goede handen

    Marco04-08-2018

    Locatie Roelofarendsveen gemakkelijk en snel bereikbaar.
    Fantastische service en klantvriendelijk te woord gestaan.
    Betaal en op weg proces snel, duidelijk en zonder onnodige poespas.
    Netjes naar Schiphol gebracht en opgehaald.
    Bij terugkomst stond de auto al klaar en konden we snel op huis aan.
    Ik ben dik tevreden en kies in de toekomst zeker weer voor deze locatie.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Superhandig!

    W.J.M. Post04-08-2018

    Onlangs voor de 2e keer gebruikgemaakt van Eazypark, via Parkos. Ook deze keer ging het weer soepel en het is superhandig tegenover de ingang van Eindhoven Airport. Bij vertrek, heel vroeg in de ochtend, was de medewerker al aanwezig en we werden heel vriendelijk geholpen. Bij terugkomst stond de auto al achter het gebouw geparkeerd. Zoals gezegd: Superhandig!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Handig parkeren

    Marco03-08-2018

    Super handig en dichtbij het vliegveld. Vriendelijke service. Aanrader!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Tevreden klant

    Hannelore02-08-2018

    We waren absoluut tevreden van de goede service: snel, efficiënt en vriendelijk. Wel vrij prijzig, maar dat kan ook gelegen zijn aan het feit dat we maar 5 dagen voor vertrek geboekt hebben.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    volgens afspraak verlopen

    André02-08-2018

    Een dag voor onze reis bij Parkos geboekt. Heen- en terugreis werden we snel geholpen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Parking Pas Cher Charleroi Brussel

    Gerda Melsen01-08-2018

    Reservering via Parkos verliep makkelijk en snel. Onze auto 17 dagen geparkeerd in juli voor €70. Dat vond ik niet duur. Bij Pas Cher werden we vriendelijk en goed te woord gestaan. Toen we in eerste instantie bij aankomst geen gehoor kregen, werden we netjes teruggebeld. Reisduur naar het vliegveld slechts 10 minuten. We hebben ook niet lang hoeven wachten bij terugkomst. De auto stond veilig achter gesloten hekken geparkeerd. Volgende keer zeker weer bij Pas Cher!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    beoordeling maand juli parkeren

    HG de Haan31-07-2018

    Zeer goede service in alle bereiken, ga zo door, excellent.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    vakantie

    lenie van den broek30-07-2018

    geweldige service ,vriendelijke mensen en erg hulpzaam

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Alles goed!

    Jimmy Keyner30-07-2018

    Alles is goed geregeld en met een gerust gevoel de auto achtergelaten. Toen we vertraging hadden in Las Vegas werd ik gebeld of alles goed was.
    Ook de prijs is gunstig!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Uitstekende parkeergelegenheid

    Driessen Wim30-07-2018

    Uitstekende service, snelle breng- en ophaalservice, betrouwbaar, goede prijs en goede communicatie.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Slechte ervaring!

    Marjan29-07-2018

    Heenreis ging het inleveren van de auto goed. Stapte daarna in de shuttlebus, bleek dat ik m’n gordel niet kon vastmaken.
    Het insteek meganisme ontbrak. De chauffeur haalde zijn schouders op, gaf er weinig om.
    Terug komst op Schiphol bij aankomst netjes gebeld.
    Kreeg een snauw aan de telefoon dat ik pas moest bellen als ik m’n koffers had en buiten op de afgesproken plaats stond. (Zo stond het niet in de document beschreven.)
    Daarna weer gebeld dat ik bij vertrekhal 3 stond bij uitgang C.
    Na 20 min. belde chauffeur waar ik stond, want hij stond al een tijd te wachten en zag me niet. Ik had weer aangegeven dat ik op de afgesproken plaats stond ( ook nagevraagd bij een beveiliger)
    Chauffeur snauwde me weer af dat ik dus een verdieping hoger moest staan. Dat had ik moeten weten zei hij. Ik wist van niets...
    Dus ik met m’n 11 jarige autistische zoon een verdieping hoger gegaan en werd compleet gekleineerd en afgesnauwd dat het mijn schuld was dat hij zolang moest wachten en dat ik het maar moest weten waar ik moest staan, terwijl ik heg nog steg weet en niet bekend ben op Schiphol en naar mijn inzicht ook goed stond.
    Hij bleef mij in de bus tijdens de rit beschuldigen terwijl ik aangaf dat het genoeg was en ging hij maar door met schelden en beledigen. M’n mond verder gehouden en niet meer gereageerd. Hij werd in de tussentijd 2x gebeld door andere mensen die net aangekomen waren met het vliegtuig en gaf alleen vertrekhal 3 ingang C aan wat ook precies zo in de brief stond die ik vooraf had gekregen.....en niet beneden of boven....
    Toen we bij de parkeerplaats aan kwamen werd het nog een keer even gezegd....dankzij u moesten deze mensen die hier staan een half uur langer wachten, het is maar dat u het weet!
    Hij was erg onvriendelijk!
    Eens maar nooit meer bij dit bedrijf.....

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    zeer tevreden

    Jason28-07-2018

    Prima begin van onze vakantie. Het geheel verliep van begin tot eind zeer soepel. Ontvangst van de auto bij thuiskomst verliep prima en het is zeer prettig dat het dan instappen en je zo kunt wegrijden. We zouden zeker nog een keer gebruik maken van deze parkeermogelijkheid. Top!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    parkeren dusseldorf airport

    Hans27-07-2018

    Prima service bij aankomst. Sleutels afgeven en het busje in. Een video van de auto bij afgifte. Kreeg een pasje mee met telefoon gegevens voor de terugkomst. Wel een drukte bij terugkomst op afgesproken plek. Goed opletten of je busje er aan komt. Geef de busjes een herkenbare kleur dat is handiger. Auto bestoft door droge en hete zomerse omstandigheden. Alles oke.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    prijs/kwaliteit prima

    Harry27-07-2018

    al meerdere keren met Parkos gewerkt. Steeds ok. Deze keer iets minder, want de bus stond niet op de aangekondigde plaats, gezien deze was ingenomen door andere bussen. Mss ook even op de bus vermelden dat het om Parkos gaat, want het is niet altijd evident om de juiste bus te vinden.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Goede service voor een goede prijs

    Simone25-07-2018

    Prima parking en service voor een leuke prijs. Wij hadden 5 uur vertraging en dat was geen probleem. Ook de ritten met shuttle bus verliepen prima, alleen reed de chauffeur erg hard!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    parking

    verschure25-07-2018

    Plus: Beleefde en vriendelijk personeel. Behulpzaam. Vlot naar Schiphol gebracht.

    MIN. Terug van de USA bijna een uur moeten wachten. Afspraak was vertrekhal 3.C Blijkt de vervoerde ergens anders te staan. Ook zie je nergens PARKOS staan op het busje. Er staat parking4 Schiphol op. Weet nergens van. Dan heeft vervoerder mij meerdere malen gebeld met een verkeerd ingegeven telefoonnummer. (als je begint met +31 moet je nl alleen 6 intikken en niet 06 !!) Hierdoor krijg je steeds dat je niet verbonden wordt . Al met al minder prettig dus !!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Helemaal top

    Ronald25-07-2018

    Alles zoals afgesproken, aangekomen op schiphol stond er al iemand te wachten, legde alles goed uit. Bij aankomst koffers gebeld en ja hoor buiten aangekomen stond het autootje al te wachten met een vriendelijke meneer die alles afhandelde. Helemaal top

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Beoordeling

    Beyens23-07-2018

    Prima, geen wachttijden bij afgifte wagen, geen wachttijd bij ophalen .
    Prima geregeld.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Erg goed hoor

    Jos Filius21-07-2018

    Vriendelijk duidelijke site.
    Psrkeren en ophslen ging vlot en zonder problemen. Grootste voordeel. Opzichtige bus: "blauw met een zonnetje" dan is je vskantie nog niet afgelopen hoir. Vriendelijke chauffeurs

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Parkos

    Familie verhagen20-07-2018

    Ik heb er nu 2 keer gestaan. goed geregeld en niet duur.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    ????

    Corbijn19-07-2018

    Prima geregeld allemaal. Verbeterpunt is de herkenbaarheid van de chauffeur

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Te ver weg

    F Thijssen18-07-2018

    Op zich een vriendelijke chauffeur en nette parkeerplaats. Het is echter, buiten de spits, 20 minuten rijden dus we waren al zowat thuis. Dachten dat we met Schiphol parking P4 te maken hadden.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    7

    !!!

    Rob Verdonk 18-07-2018

    Moet geen ??? Zijn maar natuurlijk!!!!!!!!!!!!!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Prima geregeld

    Mieke Fransen18-07-2018

    Alles was prima geregeld. Niet lang hoeven wachten dus mooi op tijd voor vertrek en ook het ophalen bij bushalte C 13 ging prima.
    Vorig jaar bij Düsseldorf goed bevallen en nu bij Schiphol ook weer.
    Volgende keer weer ,goed geregeld en niet duur.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    10

    parkos Roelofarendsveen

    S.Lj.17-07-2018

    Vriendelijke en behulpzame personeel. Geen minpunten.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Aanrader

    Astrid van den Berg16-07-2018

    Pluspunten: makkelijk te regelen en komen de afspraken na.
    Minpunten: chauffeur sprak slecht nederlands, is lastig aan de telefoon en op busje staat geen Parkos, maar in ons geval Parking4Schiphol. Gaf ook enige verwarring.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Overboekt

    sander van dam16-07-2018

    Pluspunt: de prijs

    Helaas houd het hierbij op. Wij kwamen aan bij easyparkshuttle in Keulen welke samenwerken met Parkos en daar was niemand aanwezig. Toen maar gebeld en kregen we op hele botte toon te horen dat alles vol was en we maar wat anders moesten gaan zoeken! Leuk met 2 kleine kindjes en 4 grote koffers. Er werd ons verteld dat we het geld terug zouden krijgen echter zijn we nu al 1.5 week verder dan vertrek en nog geen geld gezien! Wel al een mail gestuurd waarin werd verteld dat we enkel het geld van hun parking terug zouden krijgen en niet de extra kosten waar we over de telefoon over hadden gesproken die ik meer heb moeten betalen bij een andere parking. Heel jammer. Nooit meer Parkos voor ons

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5,5

    Zeer tevreden

    Inge de Zwart-Ras16-07-2018

    Voor het eerst gebruikt gemaakt van Parkos. Wij zijn zeer tevreden. Vriendelijk personeel en geen lange wachttijd bij terugkomst. Auto stond keurig netjes klaar.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Parkeren automotel Aalsmeer

    J.D. Leennderts15-07-2018

    Terrein is naar mij mening niet erg goed afgesloten voor derden die daar niets te zoeken hebben.
    Ruimte voor de koffers in de shuttlebus is er eigenlijk niet.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Volgende keer weer!

    Jamal14-07-2018

    Zeer tevreden. Goede ophaal en brengservice, niet lang hoeven wachten (hooguit 10 min) en aardig personeel

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Zeer tevreden!

    Arie Rietman10-07-2018

    Voor de eerste keer geparkeerd bij GreenPark(voorheen Automotel) en ben zeer tevreden over de bereikbaarheid en over de parkeerplaatsen, allen gemarkeerd met lijnen. In september a.s zal ik hier zeker weer boeken.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Parking Düsseldorf

    Rick10-07-2018

    Inname van de auto was allemaal perfect echter de ellende begon toen we weer terug waren op de airport. Met het welbekende nummer gebeld en op de afgesproken plaats gaan staan. Na 45 minuten nog geen shuttle bus geweest. Maar weer eens gebeld. De man aan de andere kant van de lijn vond het maar vreemd dat we nog niet gehaald waren. Hij zou gelijk met de chauffeur gaan bellen. Wederom duurde het nu een kwartier voordat de chauffeur er was. Klachten kenbaar gemaakt bij chauffeur werd echter niets mee gedaan. Op kantoor ook kenbaar gemaakt en toen werd er gezegd dat er een systeemfout was en dat hij er verder ook niets aan kon doen. In het verleden vaker bij Parkos geparkeerd maar dit nog nooit meegemaakt.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    6

    Parkos Parkeren

    Rene van der Krans09-07-2018

    Voor het eerst bij Parkos geparkeerd..!
    Prima service ….vriendelijk personeel zowel midden in de nacht als overdag !
    Volgende keer zeker weer bij Parkos !

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Goede service

    Helma Maas09-07-2018

    Goede service, behulpzaam en op tijd.
    Ik heb geen minpunten

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    9

    Prima parkeren voor een lage prijs

    Theunissen07-07-2018

    Goede en goed bereikbare parkeergelegenheid met een prima prijs-kwaliteit verhouding en goede service. Onduidelijkheid over ophaallocatie, welke etage.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Top!

    Kamal07-07-2018

    Echt topservice!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Parkeren Greenpark

    Wilma06-07-2018

    Mooi nieuw aangelegd terrein. Goed aangegeven waar het lag met extra borden. Minpunt is dat er geen aparte ruimte in bus voor de koffers en dat de chauffeur op de terugreis niet vriendelijk was. Ik zou de volgende keer weer boeken omdat de prijs-kwaliteit goed is.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Shuttle bus.

    René05-07-2018

    Prima parkeren.
    shuttle bus niet echt genoeg ruimte voor de koffers.
    We zaten in een overvolle bus met veel koffers en een chauffeur die dacht dat die Max Verstappen was.
    Dit moet echt verbeteren i.v.m.de veiligheid van de passagiers.





    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Parkeren Parkos

    Jan Roo30-06-2018

    2 Weken geparkeerd bij Parkos Eindhoven Airport. Op 2 minuten loopafstand van de terminal voor vertrek en aankomst. Goede service, nette prijs, vriendelijk personeel.

    Volgende keer weer parkeren bij Parkos!


    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Goeie service

    Dick30-06-2018

    Geparkeerd bij Total Care Parking in Roelofarendsveen via Parkos. Goeie service en aardig personeel. Zou het zeker weer doen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    ok

    De Meulenaere Lieve30-06-2018

    Heel goed geregeld. alles verloopt steeds heel vlot.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    2 weken geparkeerd bij Parkos juni 2018

    John Schreurs30-06-2018

    We hebben er voor de 1e keer geparkeerd en geen problemen ondervonden. Zou het volgende keer weer doen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    10

    Prima geregeld

    A Hendriks27-06-2018

    Prima geregeld op een uitstekende nieuwe parkeerplaats(greenpark) gewoon toppie boeken hier de volgende keer zeker weer.Als ik een minpuntje moet noemen dan is het dat in de shuttle bus niet echt genoeg ruimte voor de koffers is

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Parkeren Parkos Zestienhoven

    Alfred Verhoef27-06-2018

    Tevreden over de tranfers van en naar het vliegveld. Er werd netjes verteld bij welke loopband en gate je moest zijn. Maar de parkplaats was een ramp. IK trof terug de auto aan onder een vieze troep afkomstig uit de omliggende bomen. Vol met bladeren, takken en een soort plastic laag (luizenpis). Om bij de auto te komen moest ik door de brandnetels lopen. Van die troep uit die bomen kan je waarschijnlijk niet al te veel doen, maar de parkeerplaats netjes bijhouden wel. Conclusie: geen aanrader deze parkeerservice. Ik laat me in het vervolg liever van en naar huis met de taxi brengen of 40euro meer betalen voor een nette parkeerplaats nabij het vliegveld..

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6

    Prima geregeld

    Gerard 27-06-2018

    Makkelijk te vinden en alles snel geregeld. Aan de desk nog geregeld dat de auto gewassen werd. Ook bij aankomst om 0600 was het vervoer er snel

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    parkeren

    A vd V26-06-2018

    Parkeren voor 2 weken geboekt via parkos (automotel) . Stond op nieuwe parkeerplaats (green parking) . Allemaal goed geregeld

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Prima service

    MK26-06-2018

    Prima service conform gemaakte afspraken.
    Een beetje verwarrend is de reservering via Parkos als overkoepelende organisatie, terwijl de uitvoering van de reservering onder een andere naam is .

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    review

    R.G. Weerden26-06-2018

    Alleen maar pluspunten.
    Zeer vriendelijke ontvangst.
    Keurige afspraken.
    Aanrader voor iedereen die zijn auto veilig wil parkeren.

    Mannen ga zo door.
    Groeten Ron


    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Parkos Rotterdam

    Eric25-06-2018

    Makkelijk een parkeerplaats geboekt.
    Op ochtend van vertrek vanaf huis gebeld met het opgegeven nummer en verwachte aankomsttijd doorgegeven.
    Bij aankomst stond er al iemand te wachten. Na een korte uitleg uitrijkaart in ontvangst genomen en geparkeerd.
    Bij terugkomst was de auto vlakbij. Geen gesjouw met koffers e.d.. Fantastische manier om dichtbij de vertrekhal te parkeren op Rottterdam Airport.
    Geen klachten.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Prima

    Eric25-06-2018

    Makkelijk te vinden, zowel heen als terug snelle service.
    minpuntje de chauffeurs zijn moeilijk te verstaan waardoor telefonisch overleg/afspraak een beetje onduidelijk.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Beste parkeer plek

    Jeff23-06-2018

    Beste parkeer plek

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Ik parkeer al een aantal jaren bij Parkos

    jan Strien23-06-2018

    Ik moest nu weer via Dusseldorf vliegen en ik heb weer via Parkos daar weer Valet geparkeerd .Ik vond het weer perfect .
    In beide gevallen van vertrek en aankomst heb ik hooguit vijf minuten moeten wachten en dan werd mijn auto mee genomen en weer terug bij de aankomst hal gebracht. Ook heb ik nog nooit meegemaakt dat er met mijn auto veel km is gemaakt tijdens mijn parkeren.
    Ik parkeer alweer een aantal jaren bij Parkos en dat zal denk ik voorlopig niet veranderen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Unbelivabel Vary vary bad personal...

    Anwar Ibrahim20-06-2018

    They don't speak English , they say hallo ok , and close the line I booked There and treid to contact them , there are person from India or Pakistan he is vary bad I must to park at airport park and pay alot of money , and he said sorry no money back and not trying to discuss because he didn't know the language, I could passt my trip, the baddest Park I ever seen in all the world.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Zeer tevreden

    Ton19-06-2018

    Werkt prima, zeer tevreden.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    8,5

    Heel goed !

    Nadine en Christian19-06-2018

    Alles heel goed. Wel een eindje rijden van de luchthaven maar voor zo een prijs heel fijne service.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    oplichters

    snijder19-06-2018

    heb netjes via internet geboekt, van de Parkos site werd ik doorgestuurd naar Valet, omdat ik daar voor koos.
    dus geboekt met reserveringsnummer. op het formulier staat een nummer wat ik bel bij vertrek, en ze kunnen de boeking niet vinden, terwijl ik toch echt bij hun geboekt heb, want ik heb het telefoonnummer gebeld wat op de bevestiging staat.
    toch mijn auto gegeven aan hun, de man keek niet naar het bewijs, maar ik vroeg gelukkig om een handtekening op de bevestiging.
    op de terugreis, bel ik weer, dat ik er ben. Ja we kunnen uw boeking niet vinden maar we weten van de situatie. We komen er zo aan.
    Wordt ik later teruggebeld, dat het me 80 euro gaat kosten, omdat ik waarschijnlijk (volgens hun) bij een ander bedrijf geboekt heb. Ik wordt overrompeld en vraag welk bedrijf dit dan is. Ze noemt 2 namen waarvan geen Parkos en geen Valet. dus ik ok, maar dan kijk ik nog eens goed op mijn bevestiging, en de mevrouw belt mij toch echt met hetzelfde nummer wat op de bevestiging staat. Dus ik bel haar boos terug, dat ik echt niet ga betalen, dat ik er niets aan kan doen dat zij geen boeking kunnen vinden, en dat het telefoonnummer klopt met wat op de bevestiging staat. Zegt de mevrouw; ja dat gebeurt wel vaker dat bedrijven ons telefoonnummer gebruiken. (ik denk; alsof een ander bedrijf zijn klanten kwijt wil raken door een nummer te gebruiken wat niet van hun is). Het klopt voor geen meter.
    Ze heeft een foto van mijn bevestiging gemaakt en doorgestuurd naar haar baas, en ineens was alles goed.! laat je niet belazeren! ik was er bijna ingetrapt en 80 euro lichter terwijl ik al had betaald.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    3,5

    Voor herhaling vatbaar

    Albers, M17-06-2018

    Kwamen aan, en ik melde me bij de balie.
    Zegt de beste man, laat u koffers in de auto want u moet naar het andere parkeerterrein. Dus scheelde me weer extra geleur met de koffers.
    Goede parkeer vakken, gelukkig niet heel smal.
    Ik persoonlijk heb geen min punten

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Niemand aanwezig

    Angela17-06-2018

    Toen ik de auto kwam brengen, was er niemand op kantoor. Het duurde bijna een half uur voordat er een busje kwam. De chauffeur moest vervolgens de gegevens van alle mensen die inmiddels waren gearriveerd, administratief verwerken. Niet iedereen paste in het busje; een aantal moesten alsnog een half uur wachten.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    7

    Review

    Berg17-06-2018

    Alles perfect

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Parkos Aalsmeer

    A de Bruin16-06-2018

    Makkelijk te regelen maar lastig te vinden ook voor het navigatiesysteem. Personeel wat onverschillig als je belt of een vraag hebt. Goede prijs kwaliteit verhouding. Zou het zo weer doen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Zeer tevreden

    Anita16-06-2018

    Super tevreden.Mijn nieuwr auto staat er veilig.
    Voordelige prijs en makkelijk te bereiken vanuit Rotterdam.
    Snelle service met kleine shuttlebusjes.Hoop dat dat zo blijft.
    Is oa jullie kracht

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    naam Correndon i.p.v. Parkos?

    Rick de Pauw16-06-2018

    Midden in de nacht aankomen en de tom tom zegt dat je gearriveerd bent terwijl je op een verlaten industrieterrein staat. Blijk je te moeten doorrijden onder de weg door en dan kom je vanzelf een keer op de middenweg in Aalsmeer waar allemaal parkeerplaatsen liggen. Als je geen haast hebt, geen probleem, maar we hebben er heel wat stressende mensen gezien die tijdnood kregen. Verder ging alles prima.
    Kleinigheid: in de bus terug noemt de chauffeur de naam Parkos niet als stopplek maar de naam Correndon. Dat gaf enige verwarring.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Parkos

    Bert Van Baalen16-06-2018

    Goede service.
    Eerste keer gebruik van gemaakt en we gaan de volgende keer er weer gebruik van maken.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Perfect geregeld

    Yvonne16-06-2018

    Minpunten -GEEN
    Pluspunten - keurig geregeld, in 10 min op Schiphol afgezet en opgehaald voor een hele mooie prijs.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Prima

    Dorien16-06-2018

    Eerste keer gebruik gemaakt voor Parkos. Prima bevallen, volgende keer weer.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Prima keuze

    r Meijer16-06-2018

    Prima en tijdige opvolging van en naar onze bestemming. Aanrader????

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Prima!

    Sandra16-06-2018

    Makkelijk geregeld. We werden vlot weggebracht en snel opgehaald. Vriendelijk personeel.Het enige kleinigheidje was dat bij ophalen de bus niet herkenbaar was voor ons!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Klasse geregeld ????

    Jans16-06-2018

    We hebben hier een paar dagen geparkeerd, er was niemand aanwezig toen we kwamen, maar na een telefoontje was de shuttle er binnen een paar minuten. Heel aardige chauffeurs en heel behulpzaam. Parkeren hier de volgende keer weer. Bedankt

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Parkeren via parkos

    Corina16-06-2018

    Parkeren . Regelen. Mail. Alles ging top! Netjes geregeld voor niet te veel geld .
    Voor herhaling vatbaar!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    waardeloos!

    Jacob Gommers16-06-2018

    in de meivakantie wilden we lekker naar Andalusie voor een ontspannen reisje. De vakantie begon met een berg stress, op de afgesproken tijd was er geen medewerker, meer dan 12 telefoontjes later kwam er nog niemand en dreigden we onze vlucht te missen. op het laatste moment nog besloten een andere parkeergarage te nemen. alleen P2 was nog open (Dusseldorf Airport) Geld van Parkkonig nog steeds niet terug! en wel bijna €300,- mogen aftikken voor de noodgreep die we moesten uitvoeren als gevolg van de amateurs van Parkkonig...(Parkos).

    Na maanden hebben we nog geen enkele reactie van Korkonig, GA HIER NOOIT PARKEREN!!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Service

    Van den broek 12-06-2018

    Slechte communicatie.
    Chafeur zat zachtjes informatie te geven aannons in de bus richting schiphol. ik dacht dat hij aan de telefoon was.

    Aankomst hadden we 5 keer moeten bellen om ons op te halen. Na ongeveer 1 uur werden wij opgehaald.

    Bij de kantoor wilden wij feedback geven stonden ze niet open voor.

    Noooooiit meer.



    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Weeze waardeloos

    Munckhof09-06-2018

    Op het afgesproken tijdstip gearriveerd en gebeld met bedrijf. Niemand beantwoordt de telefoon en ook niemand aanwezig om de auto in ontvangst te nemen op het afgesproken tijdstip.
    Op het laatste nippertje op de airport geparkeerd en nog net het vliegtuig gehaald. Geld terug lukt ook niet na een week. Ondanks dat bewijstukken zijn aangeleverd.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    SUPER!

    José 07-06-2018

    Ik had binnen 24 uur een parkeerplek nodig. Bij Parkos was dat geen probleem en ook niet duurder dan wanneer ik t al veel eerder geregeld zou hebben.
    De gemaakte afspraken waren helder en werden perfect nagekomen.
    Zeker weten dat ik Parkos weer kies!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    de klachtenafhandeling erg slecht

    Heidie06-06-2018

    Door een probleem kon ik 's nachts niet op de afgesproken plaats parkeren.
    Ik moest de auto op een andere plaats parkeren en dat moest ik ook zelf nog een keer betalen. De man die er stond zei dat we het geld dat we nu voor de andere parkeerplaats moesten betalen , wel weer terug zouden krijgen.
    Ik ben nu al meer dan 1 week weer terug en heb nog steeds geen reactie wanneer ik mijn geld ga terugkrijgen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    Goede ervaringen

    Tita06-06-2018

    2x auto geparkeerd bij cilinderweg. Vriendelijk personeel. Goede service. 1x sleutel inleveren. 1x sleutel niet inleveren. Voorkeur gaat naar sleutel NIET inleveren. Zodat er niet met de auto gereden wordt. Die gedachte wanneer je op reis bent is fijner.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Prima plek voor je auto

    Adri van os05-06-2018

    Geparkeerd in Beek bij vliegveld Maastricht. Goede ontvangst en uitstekende en veilige plaats om de auto te parkeren. Brengen en halen goed geregeld! Aanrader!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Fantastisch

    Fred van Wendel de Joode05-06-2018

    Geparkeerd in Well voor vliegveld Weeze.
    Goede service voor een gunstige prijs! Je wordt gebracht tot aan de ingang van de luchthaven en daar ook weer opgehaald. Dus geen geloop en slepen met de koffers en geen wachttijd!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Parkeren Rotterdam Airport

    Marcel05-06-2018

    Zeer goed bevallen. Wij waren een half uur te vroeg op de luchthaven maar dit was geen probleem. Vanaf de parkeerplaats naar terminal was minder dan 5 minuten lopen. Super aardige medewerker.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Parkos Vliegveld Aachen-Maastricht: SUPER

    Peter05-06-2018

    Prijs en kwaliteit prima in orde. Goede service. Afspraak is afspraak wordt hier nog ouderwets nagekomen. Prima.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Prima

    Jaap05-06-2018

    Prima parkeermogelijkheid voor een zeer gunstige prijs en het vervoer naar en van het vliegveld is goed geregeld.
    Ik laat mijn auto, ook de volgende keer, met een gerust hart achter.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    review parkos Rotterdam

    wieke van leeuwen04-06-2018

    20 April hebben wij voor 10 dagen onze auto geparkeerd in Rotterdam! Het is ons uitstekend bevallen! We moesten even zoeken naar de plek, (misschien bord of grotere vlaggen aan de weg?) Onze auto mochten we ergen neerzetten. Onze koffers werden eruit gehaald, in de bus naar vliegveld. Alles ging zeer vlot en we werden goed begeleid. Terug stond bus alweer klaar voor ons en binnen een half uur na landing van vliegveld reden wij al op de snelweg naar huis! Top! Ik ga dit zeker aanbevelen bij anderen en onze volgende reis proberen we weer te boeken via Rotterdam. Bedankt!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    +&- Düsseldorf

    Ammie04-06-2018

    +makkelijk reserveren
    +snel aanwezig (valet parking)
    +koffer service
    -slecht verstaanbare telefonist
    -commentaar naar ons toe i.v.m. op verkeerde plek (door: zie hierboven)

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Parkeren Rotterdam

    MJ Douven04-06-2018

    Snel geboekt, bij aankomst werden we opgewacht en volgende instructies. Prima parkeerplaats naast luchthaven. Handig dat je niet op shuttle hoeft te wachten.
    Volgende boeking is al gemaakt.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Heen prima! Terug wat minder!

    Najla04-06-2018

    Met de heen reis bij aankomst aangemeld daarna auto geparkeerd. De bus stond er al. We hadden veel koffers dus de buschauffeur had de bagageruimte geopend en meegeholpen met de koffers daarin te doen. De service was dus super. Alleen onderweg naar Schiphol reed de buschauffeur heel de reis 30 km/pu. Het duurde wel 30 min voordat we er eindelijk waren.
    Met de terug reis toen we bij de bagageband waren al gebeld, maar er werd maar niet opgenomen. Ik denk dat ik wel 5 keer heb gebeld. In de tussentijd stonden we al buiten. Na de zoveelste keer werd er eindelijk opgenomen. De bus is onderweg en is er over 5 min werd er gezegd. Nou die 5 min. werden wel 15 min.
    Bij aankomst van de bus vroeg ik aan de buschauffeur of we de bagageruimte mogen gebruiken ivm de vele koffers. Nou hij keek mij niet eens in mijn gezicht aan en zei nee daar begin ik niet aan. En ging toen zijn peukje roken. We hebben toen met moeite alle bagage zelf in de bus gesjouwd. En ook bij de parkeerplaats zelf alles er weer uit gehaald. Dat viel dus wel tegen gezien met met de heen reis een prima service is aangeboden door de buschauffeur.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Heen prima! Terug wat minder!

    Najla04-06-2018

    Met de heen reis bij aankomst aangemeld daarna auto geparkeerd. De bus stond er al. We hadden veel koffers dus de buschauffeur had de bagageruimte geopend en meegeholpen met de koffers daarin te doen. De service was dus super. Alleen onderweg naar Schiphol reed de buschauffeur heel de reis 30 km/pu. Het duurde wel 30 min voordat we er eindelijk waren.
    Met de terug reis toen we bij de bagageband waren al gebeld, maar er werd maar niet opgenomen. Ik denk dat ik wel 5 keer heb gebeld. In de tussentijd stonden we al buiten. Na de zoveelste keer werd er eindelijk opgenomen. De bus is onderweg en is er over 5 min werd er gezegd. Nou die 5 min. werden wel 15 min.
    Bij aankomst van de bus vroeg ik aan de buschauffeur of we de bagageruimte mogen gebruiken ivm de vele koffers. Nou hij keek mij niet eens in mijn gezicht aan en zei nee daar begin ik niet aan. En ging toen zijn peukje roken. We hebben toen met moeite alle bagage zelf in de bus gesjouwd. En ook bij de parkeerplaats zelf alles er weer uit gehaald. Dat viel dus wel tegen gezien met met de heen reis een prima service is aangeboden door de buschauffeur.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Parkos Vliegveld Aachen-Maastricht: SUPER

    Peter04-06-2018

    Uitstekende service voor een goede prijs. Volgende keer weer, zeker weten.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Netjes geregeld

    Chantal M W04-06-2018

    Het was erg druk. parkeerterrein is nu veel groter.
    Je zet zelf de auto weg en je wordt netje met een touringcar naar schiphol gebracht.
    Ook met de terug reis was het weer super.
    De bus stond er al .

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Beloven en niet doen

    Marijn van Aard04-06-2018

    - Komen gemaakt afspraken niet na
    - Bus stond op andere plaats dan afgesproken
    - Zeer onvriendelijke chauffeur, zeer discriminerende opmerkingen over mede weggebruikers
    + Chaotich en ongeorganiseerd bij aankomst op parkeerplaats
    + De prijs
    + Bereikbaarheid vanaf de weg

    De lage prijs wordt door de ergernis al snel vergeten

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Prima service

    Ruud04-06-2018

    Plus: goed bereikbaar, snel geholpen aan de balie, korte rit naar het vliegveld van Düsseldorf

    Min: Geen

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Prima service

    Ruud04-06-2018

    Plus: goed bereikbaar, snel geholpen aan de balie, korte rit naar het vliegveld.

    Min: Geen

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Prima service

    Ruud04-06-2018

    Plus: goed bereikbaar, snel geholpen aan de balie, korte rit naar het vliegveld.

    Min: Geen

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Parkeren Schiphol

    Liesbeth04-06-2018

    Op de heenreis verliep alles zeer gesmeerd. Ik kwam aan, werd direct geholpen met het overladen van de koffers. Auto werd weggezet en ik kon direct met het busje naar de vertrekhal. Een dikke 10.
    Op de terugreis hadden we een wachttijd van ongeveer 40 minuten. Het busje reed voor onze neus weg, maar dat kwam vooral ook door ons zelf. Busje zat vol en wij waren net te laat. Het gaat om het principe wie het eerst komt stapt in en heeft geluk. Telefonische bereikbaarheid was minimaal, ik kwam continu in een volle voicemail waarin ik niet kon inspreken. uiteindelijk een SMS-je gestuurd en daar werd wel direct op gereageerd. Kortom heenweg een 10, terugweg een 5.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    niet meer!

    maarten04-06-2018

    Na meerder telefoontjes met een zeer slecht nederlands sprekende meneer ,die steeds riep Busje komt zo!
    Eindelijk na meer dan een uur iemand aan de tel die kon uitleggen dat het busje stuk was omdat ze er benzine in hadden gedaan i.p.v diesel.
    Na bijna 1 1/2 uur eindelijk een busje en een personen wagen gearriveerd echter stonden er zo.n 15 man te wachten .dus enigzins duwen en trekken voordat we weg konden .

    Gaat om Parkos aalsmeerderweg Aalsmeer

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    Prima prijs/kwaliteit verhouding

    Verstappen04-06-2018

    Alles goed geregeld

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    matig

    Koert Dekker04-06-2018

    Op de heenweg prima gegaan. Ruime parkeerplek en goed vervoer naar de luchthaven. op de terugweg kwamen we 's nachts aan op Schiphol. Zoals aangegeven de medewerker van Parkos gebeld. Er stond al een busje te wachten, wat echter al vol zat. Naast mij een gezin met twee jonge kinderen wat ook niet meer mee kon. Maar verzekerde de chauffeur; er was een touringcar onderweg. Dat duurde zeker 40 minuten, en inmiddels stond er zo'n man of vijftig te wachten. De bagageluiken waren zo vol dat de rest van de bagage in de gangpaden moest staan. Een hoop gedoe! Ik doe het niet meer....

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Parkos - Maastricht

    Yvonne van Hoeven04-06-2018

    Zeer tevreden over de service van Parkos bij Maastricht Airport.
    Duidelijke informatie, prima parkeren, vriendelijke beheerders en snel naar- en van het vliegveld.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Tony

    Tony02-06-2018

    Very messy service!! I booked their service at Schiphol for three days valet parking. They did not instruct me exactly where I should hand over my key on the phone. When I arrived at Schiphol, I informed them where I was waiting for and they kept telling me "I will come there", but nothing happened. Therefore, I decided to park in a long term P3. I nearly missed my flight. I complained afterwards but they refused to refund. Very dangerous service.. Never use.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    2

    Nooit meer

    Bep van der Stad02-06-2018

    Vorig jaar erg tevreden over parkeren via jullie bij 247 op de Middenweg. Gisteren werden we vanaf Schiphol vervoerd als varkens in een bus. Iedereen werd met koffers erin gepropt. Mensen vielen bijna om en konden niet zitten. Ik weet dat we niet teveel betalen maar om op die manier vervoerd te worden is schandalig. Wij gaan in het vervolg wel weer op P 3 parkeren. Snap dat 247 willen verdienen maar op deze manier?

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6,5

    Auto vol vogelpoep

    Edy31-05-2018

    Parkos beweert dat zij hun onderaannemers waar je parkeert controleren en beoordelen. Half mei kreeg ik mijn auto na 10 dagen parkeren via Parkos bij Parking4schiphol.nl terug vol met vogelpoep.
    IK HEB NOG NOOIT ZOVEEL STRONT BIJ ELKAAR GEZIEN

    . Mijn KLACHT wordt door Parkos naar Parking4Schiphol verwezen en die reageren in het geheel niet.

    Volgende keer NIET via Parkos boeken.

    En Parking4Schiphol is NIET oké.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Oke dienst

    Manisha16-05-2018

    Shuttle parkeren geboekt voor een week. Alles prima geregeld, aankomst en shuttle naar luchthaven was allemaal netjes.

    Terugkomst was daarentegen een stuk minder. Netjes gebeld en chauffeur was onderweg. Uiteindelijk een klein half uurtje gewacht.

    Er wordt echter niet bijgehouden wie als eerst belt werd mij verteld. Gevolg is dat gezinnen die later aankwamen voordrongen en dus ook eerder opgehaald werden. Gezinnen die langer stonden te wachten mochten mooi toezien hoe anderen eerder teruggebracht werden puur door het voordringen. Chauffeur geeft als excuus dat ze het niet bijhouden en dus het een kwestie van dringen is en hij daar niets aan kan doen.

    Allemaal netjes op te lossen indien bijgehouden wordt wie wanneer belt en ook zo ingepland wordt

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    7,5

    Onbetrouwbaar

    Gerard15-05-2018

    Via Parkos geboekt bij Easy Valet Parking. Rommelige gang van zaken en als klap op de vuurpijl een schade aan mijn auto!
    Directeur Mohamed belooft diverse malen dat het opgelost en afgehandeld wordt, maar er gebeurt uiteraard niets!
    Nooit meer!! Pas op mensen!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    onbetrouwbaar

    onvlee14-05-2018

    maanden voor vertrek van brussel airport gereserveerd, niet duur. toen 1 dag voor vertrek te horen gekregen dat overboekt was en geen alternatief door hen geregeld. uiteindelijk last minute zelf geregeld maar tegen die tijd wel veel duurder. gemaild over extra regelwerk en kosten maar kreeg alleen 50% korting op volgende reservering, dacht niet dat ik nog een keer dit risico ga lopen. kortom onbetrouwbare service.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Onbetrouwbare club

    Mark Spruit11-05-2018

    Enkele dagen voor vertrek een plek gereserveerd bij Park Flug Zaventem. Bij aankomst zei men dat de poort defect was, maar vermoedelijk was het gewoon vol. Ze stuurden ons naar Quick Parking, een andere parkeeraanbieder. Dit was een partner van hen, zei men.
    Teruggekomen van de reis bleek Quick Parking helemaal geen partner te zijn, en gold bovendien een veel hoger tarief dan dat van de reservering. Kortom, Parkos is onbetrouwbaar.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Parkeren Charlois airport

    Mol07-05-2018

    +goedkoop
    -pick-up op de terugweg duurde bijna een uur ipv de beloofde 10 minuten.
    - we hadden speciaal deze uitgezocht vanwege de optie je sleutel bij je te houden, bij aankomst moesten we verplicht de sleutel inleveren en werden we afgesnauwd
    -spreekt enkel Frans. Zelfs geen woord Engels, bijzonder incapabel gebeuren.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6

    Meer woorden dan daden

    De Koning06-05-2018

    Vanmorgen aangekomen in Rotterdam blijkt de Garage vol! Auto's her en der aan de straat gezet, sleutel inleveren/in een zak waarin alle sleutels werden afgegeven...onduidelijk waar de auto heen gaat. E.a tegen alle afspraken in. Degene die aanwezig was deed zijn werk en werd hier vanmorgen mee geconfronteerd. Nu maar hopen dat alles heel terugkomt..Duidelijk geval van ernstige overboeking en geen service...immers ik wilde niet dat een ander in de auto reed...daarom de keuze zoals beschreven!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    Parkos parkeren Schiphol

    Sanne 02-05-2018

    + niet duur
    - beschadiging op mijn auto bij terugkomst
    - zeer slecht telefonisch bereikbaar
    -Overvolle pendelbus nadat we ze eindelijk te pakken hadden gekregen.
    - Zowel heen als terug zat de chauffeur constant niet handsfree te bellen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6,5

    Nooit meer

    Donné Hermanns30-04-2018

    Diverse keren gebruik gemaakt van Parkos op Zaventem (Brussel) en was hierover zeer tevreden. Laatste keer (april 2018) was het gebouw waar we moesten parkeren gesloten. Er was een briefje met een telefoonnummer, maar dat nummer was buiten gebruik. We zijn achter een andere klant aangereden die blijkbaar meer informatie had en zijn toen terecht gekomen in een andere hal. Bij terugkomst weer gebeld of er iemand zou zijn die ons zou komen ophalen maar het nummer was afgesloten of bestond niet meer. Stress alom. Uiteindelijk heeft ons iemand meegenomen naar de hal waar onze auto stond. De hal was midden in de nacht open en verder was er niemand! Volgens mij zijn ze van Parkos in Brussel failliet want je kunt niemand bereiken. Dit nooit meer!!!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5

    Als je relaxt en zonder stress wilt parkeren, parkeer dan maar ergens ander!

    Jan Posthuma29-04-2018

    Geparkeerd in Brussel.
    De heenreis was het onduidelijk waar de auto te parkeren. Eenmaal geparkeerd nog zeker 30 minuten moeten wachten totdat één of ander busje ons op kwam halen. Stonden zeker 35-40 mensen te wachten, en dankomen ze met een busje waar ong. 15 man in kan.. Je moet een tijdvak invullen, dan weet je toch als parkos zijnde dat je een te klein busje hebt?! De terug weg was helemaal schandalig! Midden in de nacht aangekomen 03:30.
    Nummer gebeld, eerst geen gehoor, telefoonnummer twee nam wel op... Oké prima meneer we komen er aan. Nou niet dus want om 4:30 stond ik nog buiten in de kou! Keer op keer gebeld maar er werd niet meer opgenomen.
    Verschillende andere taxi drivers gevraagd. Totdat ik het aan iemand vroeg die de eigenaar wel kende. 5 minuten later stond er iemand en konden we naar de parking...
    Als je rustig op vakantie wilt en ook weer rustig wilt terugkomen, niet hier boeken, beter 20 euro meer betalen...

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    3

    123 parking Charleroi

    vandenberghe28-04-2018

    + 9 goede service van 123 parking lowcost Charleroi!!!!!Top

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Parking Dusseldorf

    Vos Karel18-04-2018

    Alles weer dik in orde , tot volgende keer..zeker opnieuw doen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    100%tevreden parkeren

    Bulthuis15-04-2018

    Wij kwamen midden in de nacht aan en mochten zelf een plekje zoeken,het was koud maar konden in een klein kantoortje blijven zitten wachten op de shuttlebus onde het genot van een kop koffie,bij terugkomst gebeld en 20 min.later kwam de bus,We komen weer,

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Perfect

    Jan van Eijl13-04-2018

    Alles klopte weer perfect we komen weer terug

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Zeer tevreden

    Gerty Jansen12-04-2018

    Dit was de eerste keer dat ik gebruik heb gemaakt van deze service en ik ben zeer tevreden. Werd van te voren gebeld of ik het goed kon vinden en hoelaat ik dacht dat ik zou arriveren. Kon meteen overstappen en was 10 minuten later al op Schiphol. Bij terug komst gebeld en ze stonden al klaar toen we naar buiten kwamen. De chauffeurs waren aardig en reden heel goed.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Maart April 8 dagen

    Jacky06-04-2018

    Alles prima geregeld en verlopen, het wegbrengen in het holst van de nacht geen probleem en zo op Schiphol. Ook het ophalen, busje was er zo, genoeg hulp en vriendelijke medewerkers. Auto en terrein ook oke, dus voor mij alleen maar pluspunten!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    7

    AR Hassan Nejad06-04-2018

    IK ben tevreden

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    prima service

    P.R.M. DE VRIES03-04-2018

    prima service

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    goede service

    leen02-04-2018

    Wij hebben goede ervaringen met parkeren bij Parkos. Prima breng en ophaal service en dicht bij de luchthaven.
    Voor herhaling vatbaar.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Goed geregeld

    Jannie Harlaar01-04-2018

    Op alle punten tevreden

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    parkeren airport zestienhoven (schiphol zuid)

    mater31-03-2018

    mooie garage, dicht bij vertrekhal

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Dik tevreden

    Stoppelenburg31-03-2018

    Het was allemaal prima geregeld. Een opmerking: het parkeerdek stond vol met plassen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    reaktie

    Harry Huitema31-03-2018

    op 13 maart gekomen en 26 maart weer opgehaald.
    Keurig naar schiphol gebracht en ook weer opgehaald.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7

    goed

    van Tol30-03-2018

    het was de eerste keer maar het was fantastisch.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    perfect

    Peter Muijlaert30-03-2018

    Service is helemaal wat wordt beloofd. De medewerker stond klaar en we konden zo de parkeergarage in. Hotel ligt pal naast de vertrekhal.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Beoordeling

    A.Ursem29-03-2018

    Vlotte en gebruiksvriendelijke sevice.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Top

    Eelco26-03-2018

    Recht tegenover de ingang het is wel even uitzoeken deeerste keer maar je word prima geholpen. Erstaan ook karretjes voor de koffers

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Parkeren

    Vishnu24-03-2018

    Goed

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Parkeren

    Jaap Lolkema23-03-2018

    Bij aankomst leek de parkeerplaats rommelig en overvol. Maar ik heb mijn auto onbeschadigd en zonder veel extra kilometers (10 km) terug gekregen dus verder geen probleem.
    Wachttijden waren minimaal.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Mevr

    M.van der paard23-03-2018

    Altijd vlot en netjes geholpen. Een.vertrouwde plek.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Prima adres

    A de Jong20-03-2018

    We hebben onze auto geparkeerd, buiten gevoelstemperatuur -17 maar ze hebben een fijn gebouwtje waar je een lekker kopje koffie krijgt terwijl je wacht op de bus die je in zo'n 10 minuten tijd op Schiphol afzet. Op de terugweg enkele minuten gewacht en ook nu netjes terug gebracht naar het parkeer terrein van Parkos.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    redelijk

    Niederlander18-03-2018

    Makkelijk te boeken. Wachten op de shuttle kan wel even duren.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    6,5

    Heel tevreden

    h.stakenborg17-03-2018

    Heel tevreden! Telefonisch direct bereikbaar. Vriendelijk personeel. Na terugkomst word je direct opgehaald. Cleverparks krijgt van mij 5 sterren!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Parkeren

    Tony15-03-2018

    We hebben net bij qpark geboekt voor 9 dagen
    Alles was super duidelijk en snel je hoef ze te bellen en ze komen meteen binnen 5min was de bus er aardig en hulpzaam 

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    dhr

    schaap15-03-2018

    prima

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    probleemloos

    menko14-03-2018

    reservering op de website verliep probleemloos en had spoedig de bevestiging per email binnen. betaalwijze zou wel makkelijker moeten kunnen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Uitstekende service

    Nijenhof13-03-2018

    Uitstekende parkeergelegenheid. Goede en regelmatige busverbinding. Baliemedewerkers met belangstelling voor de gast. Toen mijn auto niet wilde starten bij terugkomst direct hulp geboden. Toen alles weer opgelost was voordat wij vertrokken kregen we nog koffie aangeboden. Alles is perfect geregeld, aanrader.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Prettig parkeren kort bij luchthaven.

    Ton Boesten12-03-2018

    Makkelijk te bestellen parkeerplaats.
    Goed aangegeven route. Prettige ontvangst , ook bij terugkomst .
    Een aanrader.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Review

    P Buijtenhek11-03-2018

    Zeer goede service en erg vriendelijk personeel. Top! Personeel brengt je gelijk weg dus geen wachttijden. Ook het ophalen verliep perfect, even bellen en 15 minuten later staan ze er. Dichtbij het vliegveld. Kleine parkeerplaats maar grotere parkeerplaats vlakbij waar het personeel evt de auto neer zet. Veilig gevoel. Ook belangrijk dat de prijs heel schappelijk is en zéker voor de vriendelijke goede service die geleverd wordt! Kortom: wij parkeren hier voortaan altijd!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    prima

    Desiree Lamers09-03-2018

    Heel eenvoudig en prima geregeld. Lekker dicht bij de vertrekhal. Weer geboekt voor de volgende vakantie.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Wij komen terug

    F. Slegers09-03-2018

    We hadden eerder al gebruik gemaakt van de Parkos services in Düsseldorf en Eindhoven. Ditmaal voor de eerste keer in Amsterdam maar zeker niet de laatste keer. Super nette service, klantvriendelijk en men komt de afspraken netjes na. Ga zo door !

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    super

    Lamers 08-03-2018

    Zeer tevreden. Gelijk weer geboekt voor de volgende vakantie.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Parkeren

    Slagter07-03-2018

    Geen opmerking

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Super

    Richard Spliet07-03-2018

    Super vriendelijk
    Supersnel
    Simpel maar goed bedrijf
    En ga de volgende keer zeker weer daar heen

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    fijn parkeren

    theo06-03-2018

    alles klopte en binnen parkeren, ga zo door!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    prima service

    johan busweiler04-03-2018

    niks op aan te merken, vriendelijke mensen, netjes weggebracht en opgehaald

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Parkos

    L.. Andres03-03-2018

    Prima.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Parkos

    L.. Andres03-03-2018

    Prima.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Parkos

    L.. Andres03-03-2018

    Prima.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Parkos

    L.. Andres03-03-2018

    Prima.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Service Parkos

    Hans Lindner 01-03-2018

    Alles perfect verlopen!
    Afspraken zowel heen als terug geweldig nagekomen, kortom een aanrader ????

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Parkeren

    Koeman01-03-2018

    Ideaal je sleutels aflevering en terug weer netjes op tijd

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Parkeren

    Roggen28-02-2018

    Prima parking alleen bij terugkomst was het onduidelijk wanneer de bus zou komen,
    bij de balie in aankomsthal 4 was niemand aanwezig.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Review

    A.Boer28-02-2018

    We zijn zeer tevreden over Parkos. Er is op het (geasfalteerde) terrein een verwarmde wachtruimte, met gratis verse koffie.
    En we werden vervoert (van en naar Schiphol) met een luxe touringcar bus.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Zeer tevreden

    Ameziane28-02-2018

    Ik ben zeer tevreden over het boeken van een parkeerplek bij Parkos. Alles ging volgens afspraak

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    goed verhuurbedrijf

    wil Beerends22-02-2018

    Zeer tevreden over verhuurbedrijf, nette mensen.
    Goede service.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Perfect

    Akin Saritas22-02-2018

    Vriendelijk personeel en een zeer mooie prijs!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Lekker dichtbij

    Niek19-02-2018

    Aflever- en tevens afhaalpunt op max 100 meter van vertrek- / aankomsrhal. Een voetgangersdoorgang in de heg zou het nog makkelijker maken. Uitleg via internet niet helemaal helder. Maar bij telefonisch contact (computer) wijst alles zich vanzelf.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Parkeren

    M Westhoff19-02-2018

    Goed

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Kortbij, goede service leuke prijs

    Marion ouwens16-02-2018

    Niets op aan te merken gewoon goed

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Tja....

    Bas&Chantal16-02-2018

    Ontvangst goed. Brengen en halen Schiphol ook prima geregeld. Bij aanvang vakantie moesten we even wachten omdat de bus net wegreed, voor ons geen probleem! Bij terugkomst minder enthousiast ontvangen. Na 9 uur vertraging door overmacht waren de eerste woorden die bij terugkomst werden uitgekraamd dat we nog moesten betalen!.... Uhhh, maar we hadden via iDeal toch alles betaald? Nee, u heeft een dag langer gestaan, idd, ipv 20.00 uur op Schiphol te landen werd dit door overmacht 05.45 uur in de ochtend, geen 15 februari, zoals aangegeven maar 16 februari! Of we nog even (wel) 3 euro wilde betalen.....ik graai in mijn broekzak.... Nee.... PIN, wordt bits geantwoord. Sorry hoor, Wij vonden het een afknapper! 24 uur onderweg en dan dit. Best bereid om te betalen, maar door deze spontane verwelkoming zullen we niet een 2e keer reserveren.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6,5

    Bereikbaarheid

    Dierkx Luc15-02-2018

    Ik kwam dus van de snelweg, nam de afrit, dan de brug over en toen liet mijn gps mij rechtdoor rijden. Had ik toen onmiddellijk uw suggestie "tijdelijke routebeschrijving" gevolgd dan was er geen probleem geweest. Ik ben dus eerst verkeerd gereden, maar kon geen kant meer op. Dan terug richting snelweg. Ik heb dan uw suggestie gevolgd en ben zonder problemen bij Eazzypark terechtgekomen.
    Het antwoord op ons telefoontje 20 minuten voor de aankomst is zeer slecht verstaanbaar, zodat we tot driemaal toe gebeld hebben.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Prima geholpen

    Douwe08-02-2018

    Parking was prima in orde. Goede wegen en parkeerplaatsen. Bus komt mooi op tijd en ruimschoots de mogelijkheid om op tijd op Schiphol te zijn. Prima en behulpzaam personeel.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Review

    Els van Dun Snijders07-02-2018

    Pas bij het parkeren van de auto kwam ik er achter dat het parkeerterrein voor iedereen toegankelijk was. Leek me daarom minder veilig!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    8,5

    Dusseldorf

    Riny Heesakkers06-02-2018

    Prime service , vriendleijk en voordwlig

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Prima service

    Irma Keijzer 04-02-2018

    Goede, snelle service. We zullen Parkos volgende keer weer gebruiken.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Prima service

    Ilse van Lier01-02-2018

    Op tijd en keurig behandeld.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Volgende reis weer

    Carla Scholte15-01-2018

    Perfect geregeld. Vriendelijke en behulpzame medewerkers, shuttlebus stond klaar om ons naar Schiphol te brengen en bij het ophalen vanaf Schiphol hadden we geluk dat de shuttle al onderweg was en dus waren we op de terugweg naar Parkos ook weer snel daar.
    We hebben in het verleden van alles uitgeprobeerd maar in februari wordt het weer Parkos.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Parkos

    Annie Veenendaal14-01-2018

    Goede parkeerplaats

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    GEWELDIG!!!

    Wilhelmina Duijts07-01-2018

    Echt een super aanrader. Is makkelijk te vinden en de beheerder is super vriendelijk echt een aanrader.!!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Lang parkeren

    hendrik devries07-01-2018

    Ben zeer tespreken over de service, (in mijn geval het begeleiden nadat ik verdwaald was ) zeer profecioneel, ik zal zeker weer gebruik maken van PARKOS

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Klacht

    Rianne Janssen07-01-2018

    19 dec een plek gereserveerd. Goede verharde parkeerplaats. Erg teleurstellend was onze chauffeur. Stront chagrijnig en er kon nog geen goede morgen vanaf! Tijdens vertrek meer dan een half uur gewacht om eens een keer weggebracht te worden naar Schiphol :(
    Tijdens de rit begaf de bus het bijna en werd het risico van te laat inchecken vergroot door al deze onnodige vertraging. Vertrek bij parkos weigerde de bus al en werd en toch besloten om deze bus voor vervoer te gebruiken. Chauffeur werd er niet vriendelijker op en hielp nog niet eens met de koffers. Wat een eikel van een vent aan het begin van je vakantie!
    Dit zijn wij van parkos niet gewend ondanks dat we van deze service regelmatig gebruik maken!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    Zwaar onbeschofte buschaufeur

    r p Antvelink03-01-2018

    Op heen weg ging alles goed.
    Terug aangekomen belde we het depot dat we er waren. De gene aan telefoon kon slecht engels en sprak dus alleen duits. Vertelde ons dat we naar buiten moesten en bij 10 moesten gaan staan. Dus wij gingen vanuit aankomst hal naar buiten en vonden daar shuttlebus staan plaatsen 1 tm 12. Wij dus bij 10 staan. Na kwartier zagen we nog niemand en belde om te vragen of hij er al aan kwam, want we hadden ookal 30min moeten wachten op de koffer dus we waren al 45min verder dan het telefoontje. De telefonist zei in het duits dat de chauffeur al 15min op ons stond te wachten. Wat bleek bij de vertrekhallen. Dus wij snel naar de vertrekhallen. Worden we gewoon uitgescholden door deze chauffeur. In het duits. Nou ben nog nooit zo asociaal behandeld. Eens maar nooit meer bij parkos in dusseldorf

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6

    Parkeren

    Carla Timman31-12-2017

    Helaas geen volgende reservering voor ons ivm het niet Engels spreken van het personeel.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6

    Holiday

    Herzberg27-12-2017

    Wat een goede service! Je wordt heel snel geholpen met je koffers en ook al kwamen wij midden in de nacht aan, koud, harde wind- echt winterweer- ze waren super vriendelijk!!
    Wij raden iedereen Parkos aan.
    Volgend jaar gaan we weer dus boeken wij op tijd een parkeerplaats bij hun.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    ik kwam dag later

    van beek25-12-2017

    doordat ik door omstandigheden van trasavia op schiphol moest landen was ik met het halen van de auto op eindhoven een dag te laat. maar dat was geen probleem hoefde niets bij te betalen en werd netjes geholpen met mijn auto die men al had klaar staat .goed bedrijf je wordt netjes geholpen en je staat gelijk bij de ingang van het vliegveld ga zeker terug als ik weer via eindhoven vlieg

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    review

    HPC Peters18-12-2017

    Makkelijk reserveren. De reservering is zeer eenvoudig te wijzigen. Correcte en accurate service van en naar de luchthaven. En een zeer goede prijs

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Relax op reis

    Rob Diepenmaat02-12-2017

    Goede service en zijn goed op tijd voor het ophalen en afleveren van de auto [ prima ]

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Perfect

    Claessens Albert21-11-2017

    Heel tevreden. Dicht bij vliegveld. Koffers uit auto in busje en rijden meteen naar het vliegveld. Ophalen ging ook snel, bellen en ze komen meten. Eigen auto staat dan al klaar. 100 % tevreden. Volgende keer zeker weer hier parkeren.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Goede valet service

    Willem18-11-2017

    Prima valet service op Dusseldorf airport, staat iemand klaar als je belt en auto wordt netjes op tijd teruggebracht als je weer aankomt op het vliegveld!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Tevreden

    Reiziger 17-11-2017

    Nvt

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7

    Zeer tevreden

    Marcel14-11-2017

    Alles klopt en zijn het voordeligst!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Prima bedrijf

    Hans 03-11-2017

    Goed bevallen

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Parkeren

    G.G.Spit02-11-2017

    Prima Service! Zeer klantvriendelijk en betrouwbaar.
    Dicht bij de luchthaven. Kortom zeer aan te bevelen!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Makkelijk parkeren

    Paul Crombag02-11-2017

    Parkos parkeren was heel gemakkelijk en ontspannend. Snel vervoer naar en van de luchthaven.
    Auto stond klaar bij aankomst. Perfect.

    Bestellen