NederlandReview

    Ervaringen Parkos

    Kijk! Wist je dit al over dit bedrijf? Parkos.nl is geliefd en gehaat! Of toch niet? Meningen, oordelen en reviews! Op NederlanReview.nl tref je ze allemaal aan en kun je op een snelle en gemakkelijke manier een oordeel vormen over een onderneming en een bedrijf. Het helpt je natuurlijk om de onafhankelijke reviews te lezen en om zo een mening te krijgen van een bedrijf. Het is goed om ook een review op NederlandReview achter te laten. Zo is het juiste mogelijk om anderen te helpen en te laten zien wat jij van een bedrijf vindt. Natuurlijk mag een review goed of slecht zijn. Zo simpel is dat natuurlijk! Onafhankelijke beoordelingen vind je op NederlandReview.

    Over Parkos.nl

    Natuurlijk ga je niet iedere dag een parkeerplaats vergelijken. Het is daarom maar goed, dat er een site is als deze. Hier kun je namelijk volop parkeerplaatsen met elkaar vergelijken en ook gemakkelijk reserveren. Het is een mooie website waar je volop van kunt genieten. Er zijn natuurlijk vele voordelen, welke je krijgt als je via hun een parkeerplaats reserveert. Het is onder andere zo, dat alle parkeerplaatsen persoonlijk zijn geïnspecteerd. Daarnaast weet je zeker, dat je de beste deal krijgt en er ook altijd een plek is voor jou. Je kunt je reserveringen trouwens gratis aanpassen en annuleren

    Paris Rooftop Parkour POV 🇫🇷

    De diensten van Parkos.nl

    Deze site maakt het mogelijk om op tal van vliegvelden een parkeerplaats te reserveren en te krijgen. Het gaat onder andere om de volgende vliegvelden:
    - Parkeren Schiphol
    - Parkeren Düsseldorf Airport
    - Parkeren Eindhoven Airport
    - Parkeren Zaventem
    - Parkeren Charleroi
    - Parkeren Rotterdam Airport
    - Parkeren Weeze Airport
    - Parkeren Vliegveld Keulen
    - Parkeren Frankfurt Airport
    Ze bieden een shuttle parkeerservice aan en ook een valet parkeren service. Het is gemakkelijk en fijn.

    Klachten, tips en complimenten over Parkos.nl

    Natuurlijk kan er een keer wat misgaan. Het is dan goed om dit kenbaar te maken. Op die manier is het namelijk mogelijk voor het bedrijf om het probleem op te lossen en te verhelpen. Het is voor hun een kans om je onvrede weg te nemen en om van jou een tevreden klant te maken.

    Heb jij ervaring met Parkos.nl?

    Doe het! Help anderen! Kies ervoor om jouw mening over dit bedrijf Parkos.nl op deze pagina achter te laten. Het is geweldig om te zien hoeveel meer reviews er dagelijks bijkomen van anderen over bedrijven. NederlandReview helpt mensen om een goed beeld te krijgen van een bedrijf gebaseerd op reviews van anderen. Ook bij het parkeren van een auto gebeurt dat!

    Kijk! Wist je dit al over dit bedrijf? Parkos.nl is geliefd en gehaat! Of toch niet? Meningen, oordelen en reviews! Allemaal op NederlandReview

    Parkos
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (278)

    8
    100% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    8.6
    Service
    rating
    7.6
    Prijs
    rating
    8.4
    Leveren
    rating
    7.6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Parkeren bij Park 'Ami via Parkos

    We hebben vorig jaar via Parkos.be bij Park ' Ami in Fleurus (bij charleroi) geparkeerd. Na drie dagen zien we de auto en is deze van voor naar achter beschadigd. Ipv aansprakelijkheid erkennen, worden we bedreigd (in het bijzijn van onze kinderen). Politie erbij, schade echter nog steeds niet vergoed en parkos is nergens te bekennen.

    Door: Bas Krijnen15-04-2020
    HM van Butzelaar31-08-2020

    Gewoon oplichting, in november 2019 via Parkos geregeld dat de auto op adres moest worden ingeleverd,daar was niemand, uiteindelijk zelf op parkeerplaats van Schiphol geparkeerd, extra voor betaald en nooit meer iets van Parkos gehoord. In mijn ogen niet in trappen zijn gewoon oplichters.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Reservering via parkos bij park-safe

    Slechte service.

    Erg onduidelijke en wijkt af van de normale parkeerplaatsen. Bij mijn boeking had ik onze aankomsttijd doorgegeven en er voor gezorgd op deze tijd daar te zijn en dat klopte op de minuut, maar we hadden een half uurtje voor tijd moeten bellen. Dit niet gedaan omdat onze tijd niet afweek met wat we hadden afgesproken. Meneer heeft ons ruim drie kwartier laten wachten, waardoor we erg laat waren bij het inchecken en dus niet bij elkaar zaten.

    Bij terugkomst netjes gebeld na de landing, moesten terug bellen wanneer we de koffers hadden dit was 15 minuten later. Meneer gaf door terminal 2 abflught aan het einde. Daar stopte meer busjes dus dachten we dat we goed stonden en al die keren elders was dit ook altijd bij de abflught terminal.

    Na 30min geen bus opnieuw gebeld, meneer was al weer weg want zag ons niet, heeft ons ook niet gebeld waar we bleven. Nou goed we moesten naar de departure terminal 2 dat was boven. Nu hadden we opa ook bij en die kan slecht lopen zodat we steeds de rolstoel moeten regelen. Dus duurde even. Meneer was hiervan op de hoogte.

    Na ongeveer 10 min kwam hij aangereden, scheldend en tierend dit hadden we nog nooit meegemaakt. Zijn ook nog niet van Keulen gevlogen en hij had duidelijk gezegd terminal 2 abflught. Hij heeft geen hulp geboden met de koffers ect opende nog eens geen deur of klep en ook geen helpende hand aan opa. Daarna moest hij 2 euro hebben, maar wij begrepen niet waarvoor. Dus zeiden nee. Was niet onze schuld, hij gaf ons verkeerde informatie. Toen lipe hij gewoon boos weg en liet ons achter in zijn busje. Even later kwam hij weer terug. En viel boos uit tegen mijn man, die verzocht hem ons gewoon fatsoenlijk te woord te staan, en gewoon normaal een gesprek te voeren en even rustig uit te leggen wat nu het probleem was. Maar de man is niet voor reden vatbaar. We hebben hem de twee euro gegeven. meteen daarna komt ie weer terug het was niet hoed hij moest 4 euro hebben. We hebben het zo gelaten waren allemaal moe en willen naar huis.

    Bij aankomst parkeer terein. Ook toen heeft hij niet geholpen, geen woord meer gezegd niks.

    Toen de auto's buiten het terrein stonden. Ging het hek dicht. En scheurde hijboos weg. We hebben in het donker onze koffers ingeladen en zijn naar huis gegaan.

    Voor ons nooit meer parkeren bij deze brutale man.

    Door: Manon Raaijmakers04-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Parkeren Eindhoven airport

    S ochtends om 4.30 was er iemand keurig op tijd om de auto plus sĺeutels in ontvangst te nemen. Bij aankomst stond de auto weer netjes op tijd op de parkeerplaats.
    Enige nadeel achteraf is dat we geen bewijs van afgifte hebben gekregen met gegevens van onze auto.

    Door: Kees Speksnijder25-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Parkeren bij Parkos Düsseldorf

    Super tevreden !!! Alles is goed geregeld. Breng en ophaalservice een dikke prima. We gaan zeker hier gebruik van maken.

    Door: Haeke25-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    parking Zaventem

    We hebben ruim een uur gewacht voor de parking voor iemand in de ochtend om ons auto kunnen neerzetten en de shuttle naar de vliegveld ,maar helaas kwam niemand opdagen . Ook samen met een andere wachtende familie hadden wij richting de vliegveld gereden en daar gelukkik nog kunnen parkeren (3x zo duur zoals geplanned) . Parkos na de klacht heeft ons reservering terugbetaald ,maar ondertussen hebben wij ook onnodig extra kosten gemaak en ze hebben ons doorgewezen dat wij nog een e-mail moeten sturen naar een duitse e-mail adres (die antwoord natuuurlijk ook niet). Slecht bedrijf ,liever meer betalen en dichterbij in de vliegveld parkeren volgende keer .

    Door: Ildiko Pap11-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Parkos Rozenburg Schiphol Brutaal, Onbeshoft, crimineeltjes,Discriminatie , wanhoop, wegrennen van Parkos Schiphol Rozenburg , crimineeltjes

    Nooit meer boeken met Parkos !! Het zijn inderdaad kleine crimineeltjes chauffeur tussen 20 en 30 jaren! In Parkos Shiphol , aalsmeerderweg in Rozenburg parkeerterrein Zetten je auto als hun beheer tijden ons verbijf op vakantie (4 dagen ) hebben ze (medewerker) 11km met ons auto gereden op sport functie waaroom weet we nog steeds niet (ons auto last mercedes ) !! Op ons retour van vakantie , ophaal Snotman onbeshoft komt ons ophalen op Schiphol zonder hello , zonder word binnen 8 minuutjes waren we op de parkterrein van Rozenburg , hij heeft ons sleutel terug gegeven klaar ! Zonder uitleg we konden
    We lopen naar ons auto dit al buiten op syraat stond mij man gaat ons auto started direct zien we dat bepaalde functies van ons auto zijn veranderd, mode confort is veranderd naar mode sport rijden! extra kilometers 11km , meder bezine alsof onze auto van hun beheer was ! Toen me man en ik (familly met 2 kinderen) teleurgesteld waren,
    meer informatie wild hebben dat ze 11km hebben gerede , stuk of 5 gasten max 25 jaren , stelletjes onbeshoft kleine crimineeltjes lachen ons uit ! special éen medewerker brutaal, onbeshoft jongen van 28 jaren zonder uitleg
    Begin on beledigden van "KanKer FRAns, rootlop , we gaan jullie in elkaar slaan..... " deze personnel werk bij parkos als professionele ,hoe kan dat ?? Parkos medewerker zijn zeer agressief en wilden vechten met mijn echtgenoot !
    We zijn en Franse familly dit in Nederland hebben gewoond maar dit hebben wij nooit mee gemaakt in NL! maar wat we hier hebben meemaakte is waardeloos, ongeloofelijk en discriminatie ..
    Via mooi uitziende site geboekt en paar reviews op website weinig over gevonden ! Nu begrijp ik waaroom ze geef ons niet de mogelijkheid to review direct via ze website , dat is bijna altijd !
    Na 4 dagen vakantie met oud en niew 2020, onze auto stond buiten
    en gebruikt als hun beheer! Behalf 1 jong mederwerker kwam Bij ons ! In de voorwaard staat kan dat Sommige automobilisten geven hier kennelijk hun sleuteltje, blijkbaar leeg aan uw auto of ze der mee willen spelen !
    Bref, één grote troep crimineeltjes, onprofessionele, Medewerkers zijn allemaal boefjes tussen de 18 en 25, die zich niets aantrekken en maar één doel voor ogen hebben, zoveel mogelijk auto's laten parkeren !AUB Maar als je dit leest, dan ben je gewaarschuwd!!!tijdens uw verblijf op vakantie werd uw 100% zeker gebruikt voor persoonlijke doeleinden! Nooit bij Parkos boeken!!! Zijn boefjes , kleine crimineeltjes dit geen waarder hebben !!
    Nog éen ding : hoop we dat ze geen snelheid controle hebben gereden met ons auto anders deze ervaring gaat direct naar de rechtzaken !! Wegrennen ,onze behoordeel review 0

    Door: Nas02-01-2020
    Marianne07-01-2020

    Ik heb precies dezelfde ervaring mee gemaakt toevallig ook een hoop km extra met onze auto mee gereden. Het is onprofessioneel bedrijf, met een hoop leugens. Ze hebben onze auto met krassen terug gegeben zonder controle, een hoop extra Km , en met andere functies gereden bwv. Radio en auto opties. Een is gewoon SCHANDALIG !!!!!! nooit meer nog lieverd mijn auto thuis laten en met ander vervoer komen. Dan maar safe de auto achter laten. Het valt me niet tegen dat andere klanten hetzelfde hebben meegemaakt. NOOIT MEER. PS: WEG RENNEN NU JE NOG KAN !!!!!!!!! ORDEEL : 0/0

    Olivia 07-01-2020

    They took advantage of our car too. HUSTLE!!!!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Parkeren Frankfurt

    Verschikelijk! Geen antwoord op het valetnummer gegeven door Parkos wanneer ik in Frankfurt lande. Onmogelijk om Parkos te bereiken gedurende de weekend. Na 7 uren heb ik mijn wagen teruggevonden nadat ik klacht had ingedient bij de policie. De policie vertelde me dat het vaak gebeurde bij Parkos; valse valetten die u wagen nemen. Heel serieuse onderneming! Daarop was het in de komende dagen onmogelijk om een antwoord te hebben. Kosten worden niet terugbetaald. Een absolute misluk!

    Door: Pierre Dessy 08-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Parkos parkeren kost een uurtje extra

    Zowel heen als terug kostte het bijna een uur. Heen 35 moeten wachten in Uithoorn tot er een shuttle naar de luchthaven ging en 20 minuten in een volgepropte bus gezeten. Terug hetzelfde. Ik betaal liever meer voor een kortere wachttijd.

    Door: Simone van Raaij24-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Valet parking Parkos Schiphol

    De chauffeur was te laat bij het ophalen en bij het terugbrengen. We hebben bijna een uur staan wachten. En mijn land rover defender had veel meer kilometers gereden dan ik had verwacht voor een ritje van Schiphol naar Nieuw-Vennep en terug.
    Toen ik thuis kwam en ging inparkeren hoorde ik een vreemde tik in de wielen. Het was erg laat en ik wilde slapen dus ik gaf er geen aandacht aan. De volgende dag werd het geluid alleen maar luider en ben ik goed gaan zoeken en wat bleek nu. De chauffeur van Parkos heeft het differentieel vast gezet waardoor mijn wielen niet vrij konden draaien. Al met al ben ik erg ontevreden en zal parkos niet aanbevelen.

    Door: Vincent22-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    parkeren bij theshuttleguys in Uithoorn

    8 dagen geparkeerd bij de shuttleguys in Uithoorn.
    Geboekt via internet met behoud van de autosleutel.
    Keurig nette mensen, alles volgens afspraak, shuttle snel en stipt op tijd, zowel heen als terug. Retourvlucht was 00,15 in de nacht.
    Prijs was op moment van reserveren de goedkoopste van allemaal.
    Bedrijf is echt aan te bevelen en kom er zeker terug.

    Door: Marcel Eldik18-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Valer parking

    Ga nooit in zee met deze oplichters. Ik heb op Düsseldorf AirPort tevergeefs staan wachten om mijn auto op te laten ophalen. Uiteindelijk heb ik mijn auto op een parkeerplek moeten plaatsen voor €34 per dag voor 2 weken, omdat ik anders mijn vlucht had gemist.
    Parkos zegt hiervoor niet verantwoordelijk te zijn en wil de door mij extra gemaakte kosten door haar toedoen niet vergoeden.
    Bij navraag op Düsseldorf AirPort bij de parkeer beheerder waar mijn auto nu stond, werd aangegeven dat zij dagelijks met mensen te maken hebben die door Parkos zijn opgelicht.
    GA DUS NIET IN ZEE MET DEZE MALAFIDE OPLICHTERS!

    Door: Frank19-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Geen

    Slecte service. Kennen bij Schiphol niet fatsoenlijk nederlands. Auto onder bomentroep. Nee geen Parkos meer.

    Door: P.Uitdenbroek30-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Walgelijk bedrijf


    Walgelijk bedrijf! In januari een parkeerplaats bij Zavethem geboekt.
    Onderweg naar Brussel kregen we een sms dat onze reservering gecanceld werd!! Alle parkeerplaatsen bij Zavethem zaten vol!
    4 maanden van tevoren geboekt en op het laatste moment cancelen
    Parkos, bedankt voor het fijne begin van onze vakantie.
    Wijze raad, reserveer nooit via Parkos! Ze laten je smoren, nemen geen telefoon op!, MIJD PARKOS!

    Door: Gerard04-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    Thiefs

    Very bad service they stole our camera ,, do not leave your car there ,, we now must take legal actions,, and its a camera from € 200 they are trying to track into address to steal from but they cannot as ,, they do not have the charger,,

    Door: van Zweeden30-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Nooit bij boeken!!! Zijn kleine crimineeltjes!! Zetten je auto klem!!

    Ik ben geen zeikerd, maar wat ik hier meemaakte....
    Via mooi uitziende site geboekt, van te voren naar reviews gezocht, weinig over gevonden en die reviews waren niet slecht, al zaten er wel een paar beroerde bij....dat is bijna altijd.
    Bij aankomst op de Kerklaan Zaventem, niemand te zien, gebeld werd niet opgenomen, terrein opgereden, schots scheef, slecht onderhouden, voormalig bedrijfsterrein met allemaal gekke hoeken, soms overdekt, meeste plekken niet, geen duidelijke parkeerplekken
    Niemand te pakken kunnen krijgen, er was nog maar één plek vrij, dus daar geparkeerd, ik had tenslotte geboekt, betaald en hadden het vliegtuig te halen....
    Na 4 dagen Madrid, bij terugkomst weer niemand, maar erger, onze auto stond ingebouwd!!! Bij bellen werd of niet opgenomen, of snel iets in het Frans gezegd en weer afgebroken.
    Er stond nog een Belgisch gezin al bijna 3 uur te wachten, zij hadden politie en sleepdienst gebeld, die kwam uiteindelijk en heeft wagen verplaatst. Bij ons kwam er na een uur een 'medewerker', die zocht in een pizzadoos met daarin ongeveer 40 autosleutels naar het sleuteltje van de auto die ons blokkeerde, maar bleek er niet in te zitten! Intussen arriveerde nog 2 klanten, die er ook al niet konden rijden!!
    Snotjochie kwam na een half uur terug met goede sleutel, zodat wij eruit konden. Politie gaf aan niet al te veel te kunnen doen, parking is prive terrein en slepen mag alleen met toestemming. Sommige automobilisten geven hier kennelijk ook nog hun sleuteltje af, als er blijkbaar wel iemand is. Dat je dat durft....
    Kortom, één grote troep! Medewerkers zijn allemaal boefjes tussen de 18 en 25, die zich niets aantrekken en maar één doel voor ogen hebben, zoveel mogelijk auto's laten parkeren.
    150 auto's tegen 8 euro per dag, levert ze meer dan 30.000 euro per maand op. Slechte recensies, klagende mensen, dat nemen ze op de koop toe. Maar als je dit leest, dan ben je gewaarschuwd!!!

    Door: F. de Vries27-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Brutaal en onbeschoft

    Op het moment van ophalen was de meneer aan de telefoon erg onduidelijk en werden wij va niet kastje naar de uur gestuurd op Schiphol.. Op het moment van aankomen bij de zaak om de auto op te halen hebben wij nog ruzie gehad met de zoon van de eigenaar die naar zijn zeggen wel duidelijk genoeg was en wij de gene waren die beter hadden moeten luisteren. Iedereen ervaart alles op zijn eigen manier natuurlijk maar ik weet dat ik mijn auto hier niet meer achterlaat

    Door: Omar Franken01-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Prima geregeld

    De auto stond veilig binnen het hek geparkeerd. En 10 minuten later stonden we op het vliegveld. Erg aardige eigenaar.

    Door: Anouk25-01-2019
    Anouk 25-01-2019

    Even ter info. Wij hebben de auto bij vliegveld Charleroi afgeleverd. Was daar prima geregeld

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Parkeren via Parkos een ramp

    Na de bestelling, dus geld geïncasseerd te hebben geeft Parkos niet meer thuis. Ze schuiven hun verantwoordelijkheid af op hun partners, die ze blijkbaar, zonder enige controle op betrouwbaarheid, aan hun klanten aanbieden. Onze ervaring, en helaas niet alleen de onze, met Uparking in Zaventem was zonder meer een ramp. Zowel bij het parkeren als ophalen van de auto weren we geconfronteerd met resp. 45 en 60 minuten wachttijd.

    Door: De Wit06-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Schade ontdekt na levering

    INa het afleveren schade ontdekt.
    Direct terug gebeld
    Moesten de volgende dag maar foto,s versturen.
    Auto op parkeerplaats gezet en foto.s genomen.
    Schade wordt niet erkent en ik mag het zelf uitzoeken.
    Na meerdere keren goede ervaring nu een hele vervelende.
    Voor mij nooit geen parkos meer.

    Door: Ton25-10-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Valet parling

    Graag wilde wij parkos bedanken voor de top service
    Onze auto werd op tijd opgehaald door een keurige man en bij Arriva stond hij keurig klaar voor de terugreis. Echt super

    Door: M.Dankers14-10-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Schrijf zelf een review over Parkos

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Parkos een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 278 ervaringen geplaatst over Parkos. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Parkos actief?

    Parkos is vooral actief in de categorie Autodiensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Parkos gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.