NederlandReview

    Ervaringen Parkos

    Kijk! Wist je dit al over dit bedrijf? Parkos.nl is geliefd en gehaat! Of toch niet? Meningen, oordelen en reviews! Op NederlanReview.nl tref je ze allemaal aan en kun je op een snelle en gemakkelijke manier een oordeel vormen over een onderneming en een bedrijf. Het helpt je natuurlijk om de onafhankelijke reviews te lezen en om zo een mening te krijgen van een bedrijf. Het is goed om ook een review op NederlandReview.nl achter te laten. Zo is het juiste mogelijk om anderen te helpen en te laten zien wat jij van een bedrijf vindt. Natuurlijk mag een review goed of slecht zijn. Zo simpel is dat natuurlijk! Onafhankelijke beoordelingen vind je op NederlandReview.nl.

    Over Parkos.nl
    Natuurlijk ga je niet iedere dag een parkeerplaats vergelijken. Het is daarom maar goed, dat er een site is als deze. Hier kun je namelijk volop parkeerplaatsen met elkaar vergelijken en ook gemakkelijk reserveren. Het is een mooie website waar je volop van kunt genieten. Er zijn natuurlijk vele voordelen, welke je krijgt als je via hun een parkeerplaats reserveert. Het is onder andere zo, dat alle parkeerplaatsen persoonlijk zijn geïnspecteerd. Daarnaast weet je zeker, dat je de beste deal krijgt en er ook altijd een plek is voor jou. Je kunt je reserveringen trouwens gratis aanpassen en annuleren 

    De diensten van Parkos.nl
    Deze site maakt het mogelijk om op tal van vliegvelden een parkeerplaats te reserveren en te krijgen. Het gaat onder andere om de volgende vliegvelden
    -    Parkeren Schiphol
    -    Parkeren Düsseldorf Airport
    -    Parkeren Eindhoven Airport
    -    Parkeren Zaventem
    -    Parkeren Charleroi
    -    Parkeren Rotterdam Airport
    -    Parkeren Weeze Airport
    -    Parkeren Vliegveld Keulen
    -    Parkeren Frankfurt Airport
    Ze bieden een shuttle parkeerservice aan en ook een valet parkeren service. Het is gemakkelijk en fijn.  

    Klachten, tips en complimenten over Parkos.nl
    Natuurlijk kan er een keer wat misgaan. Het is dan goed om dit kenbaar te maken. Op die manier is het namelijk mogelijk voor het bedrijf om het probleem op te lossen en te verhelpen. Het is voor hun een kans om je onvrede weg te nemen en om van jou een tevreden klant te maken. 

    Heb jij ervaring met Parkos.nl? 
    Doe het! Help anderen! Kies ervoor om jouw mening over dit bedrijf Parkos.nl op deze pagina achter te laten. Het is geweldig om te zien hoeveel meer reviews er dagelijks bijkomen van anderen over bedrijven. Nederlandreview.nl helpt mensen om een goed beeld te krijgen van een bedrijf gebaseerd op reviews van anderen. Ook bij het parkeren van een auto gebeurt dat! 

    Kijk! Wist je dit al over dit bedrijf? Parkos.nl is geliefd en gehaat! Of toch niet? Meningen, oordelen en reviews! Allemaal op NederlandReview

    Parkos
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (266)

    8,2
    77% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    8,6

    Service

    7,8

    Prijs

    8,4

    Leveren

    7,8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Walgelijk bedrijf


    Walgelijk bedrijf! In januari een parkeerplaats bij Zavethem geboekt.
    Onderweg naar Brussel kregen we een sms dat onze reservering gecanceld werd!! Alle parkeerplaatsen bij Zavethem zaten vol!
    4 maanden van tevoren geboekt en op het laatste moment cancelen
    Parkos, bedankt voor het fijne begin van onze vakantie.
    Wijze raad, reserveer nooit via Parkos! Ze laten je smoren, nemen geen telefoon op!, MIJD PARKOS!

    Door: Gerard04-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5,5

    Thiefs

    Very bad service they stole our camera ,, do not leave your car there ,, we now must take legal actions,, and its a camera from € 200 they are trying to track into address to steal from but they cannot as ,, they do not have the charger,,

    Door: van Zweeden30-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Nooit bij boeken!!! Zijn kleine crimineeltjes!! Zetten je auto klem!!

    Ik ben geen zeikerd, maar wat ik hier meemaakte....
    Via mooi uitziende site geboekt, van te voren naar reviews gezocht, weinig over gevonden en die reviews waren niet slecht, al zaten er wel een paar beroerde bij....dat is bijna altijd.
    Bij aankomst op de Kerklaan Zaventem, niemand te zien, gebeld werd niet opgenomen, terrein opgereden, schots scheef, slecht onderhouden, voormalig bedrijfsterrein met allemaal gekke hoeken, soms overdekt, meeste plekken niet, geen duidelijke parkeerplekken
    Niemand te pakken kunnen krijgen, er was nog maar één plek vrij, dus daar geparkeerd, ik had tenslotte geboekt, betaald en hadden het vliegtuig te halen....
    Na 4 dagen Madrid, bij terugkomst weer niemand, maar erger, onze auto stond ingebouwd!!! Bij bellen werd of niet opgenomen, of snel iets in het Frans gezegd en weer afgebroken.
    Er stond nog een Belgisch gezin al bijna 3 uur te wachten, zij hadden politie en sleepdienst gebeld, die kwam uiteindelijk en heeft wagen verplaatst. Bij ons kwam er na een uur een 'medewerker', die zocht in een pizzadoos met daarin ongeveer 40 autosleutels naar het sleuteltje van de auto die ons blokkeerde, maar bleek er niet in te zitten! Intussen arriveerde nog 2 klanten, die er ook al niet konden rijden!!
    Snotjochie kwam na een half uur terug met goede sleutel, zodat wij eruit konden. Politie gaf aan niet al te veel te kunnen doen, parking is prive terrein en slepen mag alleen met toestemming. Sommige automobilisten geven hier kennelijk ook nog hun sleuteltje af, als er blijkbaar wel iemand is. Dat je dat durft....
    Kortom, één grote troep! Medewerkers zijn allemaal boefjes tussen de 18 en 25, die zich niets aantrekken en maar één doel voor ogen hebben, zoveel mogelijk auto's laten parkeren.
    150 auto's tegen 8 euro per dag, levert ze meer dan 30.000 euro per maand op. Slechte recensies, klagende mensen, dat nemen ze op de koop toe. Maar als je dit leest, dan ben je gewaarschuwd!!!

    Door: F. de Vries27-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5

    Brutaal en onbeschoft

    Op het moment van ophalen was de meneer aan de telefoon erg onduidelijk en werden wij va niet kastje naar de uur gestuurd op Schiphol.. Op het moment van aankomen bij de zaak om de auto op te halen hebben wij nog ruzie gehad met de zoon van de eigenaar die naar zijn zeggen wel duidelijk genoeg was en wij de gene waren die beter hadden moeten luisteren. Iedereen ervaart alles op zijn eigen manier natuurlijk maar ik weet dat ik mijn auto hier niet meer achterlaat

    Door: Omar Franken01-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5

    Prima geregeld

    De auto stond veilig binnen het hek geparkeerd. En 10 minuten later stonden we op het vliegveld. Erg aardige eigenaar.

    Door: Anouk25-01-2019
    Anouk 25-01-2019

    Even ter info. Wij hebben de auto bij vliegveld Charleroi afgeleverd. Was daar prima geregeld

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Parkeren via Parkos een ramp

    Na de bestelling, dus geld geïncasseerd te hebben geeft Parkos niet meer thuis. Ze schuiven hun verantwoordelijkheid af op hun partners, die ze blijkbaar, zonder enige controle op betrouwbaarheid, aan hun klanten aanbieden. Onze ervaring, en helaas niet alleen de onze, met Uparking in Zaventem was zonder meer een ramp. Zowel bij het parkeren als ophalen van de auto weren we geconfronteerd met resp. 45 en 60 minuten wachttijd.

    Door: De Wit06-01-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Schade ontdekt na levering

    INa het afleveren schade ontdekt.
    Direct terug gebeld
    Moesten de volgende dag maar foto,s versturen.
    Auto op parkeerplaats gezet en foto.s genomen.
    Schade wordt niet erkent en ik mag het zelf uitzoeken.
    Na meerdere keren goede ervaring nu een hele vervelende.
    Voor mij nooit geen parkos meer.

    Door: Ton25-10-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    Valet parling

    Graag wilde wij parkos bedanken voor de top service
    Onze auto werd op tijd opgehaald door een keurige man en bij Arriva stond hij keurig klaar voor de terugreis. Echt super

    Door: M.Dankers14-10-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Klacht, het niet betalen van een verkeersboete

    L.S.

    Het gaat om het volgend:
    • Mijn klacht is t.a.v. Easy Valet parking
    • Ik heb een boete gekregen van € 104,- op 30 juli op Schiphol
    • Mijn auto is om 10.45 afgeleverd en de boete is uitgeschreven om 11.02 uur
    • Ik heb Easy Valet parking hierover gebeld
    o Ze gaven meteen toe dat dat hun fout en ze zouden de boete betalen
    o Ik moest een kopie van de reservering en de boete opsturen, dan komt het in orde, dat heb uiteraard gedaan
    • Na 10 gebeld te hebben en na 3 á 4 alle gegevens weer opnieuw opgestuurd te hebben, is de boete nog steeds naar mijn rekening te zijn overgemaakt

    • Waar ik mij geweldig aan ergert zijn de volgende punten:
    o De boet is nog steeds niet betaald
    o Nooit een reactie op al mijn mails gehad
    o Telkens wordt mijn gezegd, de boekhouder gaat het morgen overmaken. (dit zegt telkens een chauffeur, die kan er waarschijnlijk ook niets aan doen!!)
    o Eind september werd mij gezegd dat alle rekeningen begin van de maand worden betaald
    o Nu zijn we weer 10 dagen verder, weer niets!!

    J.G.M. Wammes

    Door: J.G.M. Wammes10-10-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Parking4schiphol niet doen!

    Allereerst snap ik de reviews hier niet want Parkos is een bemiddelaar. Parkos bemiddelt ook voor Parking4schiphol.
    Parking4schiphol geeft niet aan waar je de auto moet afleveren. Na de bevestiging gekregen te hebben blijkt dat de parkeerplek helemaal niet gunstig te zijn, daarop heb ik de bestelling geannuleerd. Het probleem is dat ik na twee maanden nog steeds op mijn geld wacht.
    Met smoesjes wordt je aan het lijntje gehouden. Zeer slechte klantenservice.

    Door: Frederik03-10-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Iedere 20 minuten kan ook 90 minuten zijn

    Dacht goedkoper uit te zijn om eens via Parkos bij Schiphol te parkeren. Goedkoop is duurkoop feitje. Parkeerplaats moeilijk te vinden in de nacht (geen duidelijke bewegwijzering of naamgeving van terrein). Wachttijd duurde zeker langer dan de aangeven 20 minuten. Een touring bus met vrolijke chauffeur (natuurlijk prima) die op zijn gemak meerdere parkeerterreinen afrijd, nieuwe passagiers verwelkomt, koffers in laadt, koffers van aangekomen passagiers weer uitlaadt en met volle bus onderweg is kan even duren voordat deze aankomt op Schiphol.
    Uiteindelijk mensen uit gestapt en taxi genomen, geïrriteerde reacties van mede passagiers.
    Ander half uur minimaal over gedaan om aan te komen op Schiphol. 20 min. kan ook 90 minuten zijn en dat had best vermeld mogen worden bij reservering!
    Voor vakantiegangers die de tijd nemen, hiervoor en echt goedkoper uit willen zijn voor lange reis, prima.

    Door: Enklaar20-09-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    goed service

    vriendelijke mensen ging prima bedankt

    Door: Roberto13-09-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Weeze prima service

    Prima service, auto naar parkeerplaats in Weeze gereden waar al een dame klaarstond om ons meteen naar het vliegveld te brengen.
    Bij terugkomst op vliegveld Weeze gebeld naar Parkos service en voordat we het wisten stond de chauffeur met onze auto al op ons te wachten.
    Kortom voor ons een 10 voor de klantvriendelijkheid & service

    Door: Annette03-09-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Top service!!

    Geen minpunten!
    Alles goed verlopen!
    Goed service!!
    Auto netjes gebracht bij de vliegveld!
    Netjes op tijd!
    Binnen 10 minuten stonden we al op snelweg!!
    Zeker een aanrader!
    Heb gebruik gemaakt van charlerio,
    En van dusseldorf!
    Beide uitstekend!!

    Door: Ibo21-08-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Prima service.

    Goed adres om je auto goedkoper dan P3 te parkeren!
    Had een overdekte plaats gereserveerd. Bij aankomst 's morgens was die echter niet voorradig. Maar ik kon mijn sleutel achterlaten en diezelfde avond is mijn auto alsnog binnen gestald.
    Afzetten en ophalen ging erg makkelijk en goed. Ik zal een volgende keer bij vertrek vanaf Schiphol, zeker weer een beroep doen op Parkos.

    Door: Peter-Paul van Overveld20-08-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    8,5

    Auto erg vies!

    Het zag er erg armoedig uit allemaal bij aankomst! Bij de receptie was alles te smerig om aan te raken! Dan krijg je nog zo'n vies pasje die je 3 weken bij je moet houden te goor om aan te pakken!

    Had mij auto gewassen en gekozen voor de optie binnenzetten 3 weken later toen ik mijn auto kwam halen was die onwijs smerig stof vuil die had echt niet binnen gestaan waar ik voor had gekozen en had betaald! Was hier totaal niet blij! Gemeld kon ik de auto achterom brengen spoot hij er even overheen met een hoge drukspuit daar knapte die ook niet erg van op! Ook het afhalen van het vliegveld duurde erg lang!
    Mijn auto zal ik hier niet meer neerzetten!

    Door: RV20-08-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    tevreden

    tevreden over de geboden diensten.
    In het hoogseizoen konden ze goede service bieden, voor een heel net bedrag.

    Door: chris van laar19-08-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    10

    Ophalen chaos

    Heen prima service, maar ophalen was chaos. Je mocht pas bellen nadat je je bagage had en vervolgens stonden we een half uur te wachten voor transport en moet je ‘vechten’ om in het busje te komen. Er is geen volgorde qua bellen maar waar het busje toevallig stopt. Graag dit verbeteren

    Door: Ton Janssen19-08-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Prima service

    Hallo,
    Wij waren wel te spreken over de ophaal en parkeerservice , vriendelijke jongens en redelijk op tijd.
    Enige minpunt vond ik dat er 18 km met onze auto is gereden terwijl dat hooguit 7 km zou kunnen zijn.



    Door: M.Faken19-08-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7

    Goede, snelle, service

    Alles goed, dicht bij luchthaven, direct gebracht en binnen 10 minuten opgepikt. Auto staat klaar top!

    Door: Carin18-08-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    9,5

    Parkos Düsseldorf zeer tevreden!

    Goede service, geen wachttijd! Alles was prima geregeld.
    Voor ons een volgende keer weer!

    Door: Eendragt17-08-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Aan te raden

    Geen min punten.
    Alles was netjes geregeld. We zijn op tijd weggebracht en opgehaald.
    Het is zeker aan te raden en je zult geen spijt krijgen. Volgende keer weer

    Door: Nejla16-08-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    dusseldorf

    Alles verliep goed auto inleveren; wegbrengen naar het vliegveld Dusseldorf; ophalen van het vliegveld en de auto weer ophalen.

    Door: Jaap16-08-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Schade

    Schade opgelopen door parkeren op Schiphol. Zou vergoed worden zo gauw de rekening werd opgestuurd. Nu dat is nu 3 maanden geleden en geen enkele reactie. Schandalig!! Geen aanrader

    Door: M. A. Rupert16-08-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Jammer...

    Ik heb al eerder gebruik gemaakt van Parijs, alleen was ik toen een lang weekend weg. Nu ging ik 3 weken weg en dacht dezelfde service te krijgen als toen. Helaas was dit minder waar...
    Ik heb 4 keer moeten bellen voordat ze het doorhadden waar ik stond te wachten, terwijl dit hun afgesproken plek was. Daarbij kwamen ze met de verkeerde auto. Erg vervelend die taalbarrière.

    Door: Sathis Jairam14-08-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    6,5

    Geweldig! Aanrader!

    Alles verliep perfect! Auto inleveren; wegbrengen naar het vliegveld; ophalen van het vliegveld en de auto weer ophalen. We hebben nog geen 5 minuten hoeven wachten elke keer. Super!

    Door: Anne14-08-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Prima parkeren

    Niks te melden. Hoewel wij midden in de nacht vertrokken en aankwamen, verliep alles soepel.
    Zeker een aanrader.

    Door: Aglaia Nait14-08-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    bij tijdig aangeven goed geregeld

    Met het vertrekken, waren we vergeten om een half uur van te voren te bellen en kwamen we krap in de tijd te zitten, omdat we daarom langer moesten wachten, voordat we weggebracht werden en dat wordt door een persoon geregeld, terwijl hij alles moest doen, met het ophalen ging het heel goed en had hij het een stuk rustiger

    Door: dirk broekhaus11-08-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Goed geregeld tegen goede prijs

    Goed geregelde parkeerplaats tegen een goede prijs.

    Door: Dick11-08-2018
    Dick11-08-2018

    zou wel weer kopen

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    8

    prima voorziening

    onoverdekt geparkeerd op Schiphol. Prima kunnen reserveren en alles werkte zoals het ook toegezegd was.

    Door: GeeJee10-08-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Ideaal en tegen n heel aantrekkelijk tarief.

    Goede prijs, dichtbij, prima service!

    Door: Lieke10-08-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Goede service

    perfecte plek dichtbij Schiphol, makkelijke haal en breng service

    Door: Eric09-08-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Parkos

    Goede service, vriendelijk personeel en geen gedoe betreffende de betalingen. Bij het afgeven de autosleutels direct met de shuttle bus naar het vliegveld gebracht en bij terugkomst stond deze al weer klaar om teruggebracht te worden. Bij aankomst sleutels opgehaald, auto stond al klaar en direct naar huis, geen wachttijd, betaling voor of online geregeld, volgende keer maak ik zeker weer gebruik van deze maatschappij.

    Door: André val Lieshout08-08-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Perfect

    Was perfect geregeld.

    Door: Elwina Kuffen07-08-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Fijne parkeerplek dicht bij Schiphol

    Goede parkeerplek, directe shuttle service naar Schiphol en door de scanner en vooraf betalen kun je zo in- en uitrijden zonder gedoe.

    Door: HERMANS06-08-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Praktisch, goedkoop en snel op de luchthaven

    Heel tevreden van de service!

    Door: I.B.06-08-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Prima

    Prima service!!

    Door: van Esch 06-08-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Prima service

    Mooi op tijd. Goed geregeld

    Door: Koen05-08-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Op reis en auto in goede handen

    Locatie Roelofarendsveen gemakkelijk en snel bereikbaar.
    Fantastische service en klantvriendelijk te woord gestaan.
    Betaal en op weg proces snel, duidelijk en zonder onnodige poespas.
    Netjes naar Schiphol gebracht en opgehaald.
    Bij terugkomst stond de auto al klaar en konden we snel op huis aan.
    Ik ben dik tevreden en kies in de toekomst zeker weer voor deze locatie.

    Door: Marco04-08-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Superhandig!

    Onlangs voor de 2e keer gebruikgemaakt van Eazypark, via Parkos. Ook deze keer ging het weer soepel en het is superhandig tegenover de ingang van Eindhoven Airport. Bij vertrek, heel vroeg in de ochtend, was de medewerker al aanwezig en we werden heel vriendelijk geholpen. Bij terugkomst stond de auto al achter het gebouw geparkeerd. Zoals gezegd: Superhandig!

    Door: W.J.M. Post04-08-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Handig parkeren

    Super handig en dichtbij het vliegveld. Vriendelijke service. Aanrader!

    Door: Marco03-08-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Tevreden klant

    We waren absoluut tevreden van de goede service: snel, efficiënt en vriendelijk. Wel vrij prijzig, maar dat kan ook gelegen zijn aan het feit dat we maar 5 dagen voor vertrek geboekt hebben.

    Door: Hannelore02-08-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    volgens afspraak verlopen

    Een dag voor onze reis bij Parkos geboekt. Heen- en terugreis werden we snel geholpen.

    Door: André02-08-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Parking Pas Cher Charleroi Brussel

    Reservering via Parkos verliep makkelijk en snel. Onze auto 17 dagen geparkeerd in juli voor €70. Dat vond ik niet duur. Bij Pas Cher werden we vriendelijk en goed te woord gestaan. Toen we in eerste instantie bij aankomst geen gehoor kregen, werden we netjes teruggebeld. Reisduur naar het vliegveld slechts 10 minuten. We hebben ook niet lang hoeven wachten bij terugkomst. De auto stond veilig achter gesloten hekken geparkeerd. Volgende keer zeker weer bij Pas Cher!

    Door: Gerda Melsen01-08-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    beoordeling maand juli parkeren

    Zeer goede service in alle bereiken, ga zo door, excellent.

    Door: HG de Haan31-07-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    vakantie

    geweldige service ,vriendelijke mensen en erg hulpzaam

    Door: lenie van den broek30-07-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Alles goed!

    Alles is goed geregeld en met een gerust gevoel de auto achtergelaten. Toen we vertraging hadden in Las Vegas werd ik gebeld of alles goed was.
    Ook de prijs is gunstig!

    Door: Jimmy Keyner30-07-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Uitstekende parkeergelegenheid

    Uitstekende service, snelle breng- en ophaalservice, betrouwbaar, goede prijs en goede communicatie.

    Door: Driessen Wim30-07-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Slechte ervaring!

    Heenreis ging het inleveren van de auto goed. Stapte daarna in de shuttlebus, bleek dat ik m’n gordel niet kon vastmaken.
    Het insteek meganisme ontbrak. De chauffeur haalde zijn schouders op, gaf er weinig om.
    Terug komst op Schiphol bij aankomst netjes gebeld.
    Kreeg een snauw aan de telefoon dat ik pas moest bellen als ik m’n koffers had en buiten op de afgesproken plaats stond. (Zo stond het niet in de document beschreven.)
    Daarna weer gebeld dat ik bij vertrekhal 3 stond bij uitgang C.
    Na 20 min. belde chauffeur waar ik stond, want hij stond al een tijd te wachten en zag me niet. Ik had weer aangegeven dat ik op de afgesproken plaats stond ( ook nagevraagd bij een beveiliger)
    Chauffeur snauwde me weer af dat ik dus een verdieping hoger moest staan. Dat had ik moeten weten zei hij. Ik wist van niets...
    Dus ik met m’n 11 jarige autistische zoon een verdieping hoger gegaan en werd compleet gekleineerd en afgesnauwd dat het mijn schuld was dat hij zolang moest wachten en dat ik het maar moest weten waar ik moest staan, terwijl ik heg nog steg weet en niet bekend ben op Schiphol en naar mijn inzicht ook goed stond.
    Hij bleef mij in de bus tijdens de rit beschuldigen terwijl ik aangaf dat het genoeg was en ging hij maar door met schelden en beledigen. M’n mond verder gehouden en niet meer gereageerd. Hij werd in de tussentijd 2x gebeld door andere mensen die net aangekomen waren met het vliegtuig en gaf alleen vertrekhal 3 ingang C aan wat ook precies zo in de brief stond die ik vooraf had gekregen.....en niet beneden of boven....
    Toen we bij de parkeerplaats aan kwamen werd het nog een keer even gezegd....dankzij u moesten deze mensen die hier staan een half uur langer wachten, het is maar dat u het weet!
    Hij was erg onvriendelijk!
    Eens maar nooit meer bij dit bedrijf.....

    Door: Marjan29-07-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    zeer tevreden

    Prima begin van onze vakantie. Het geheel verliep van begin tot eind zeer soepel. Ontvangst van de auto bij thuiskomst verliep prima en het is zeer prettig dat het dan instappen en je zo kunt wegrijden. We zouden zeker nog een keer gebruik maken van deze parkeermogelijkheid. Top!

    Door: Jason28-07-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    parkeren dusseldorf airport

    Prima service bij aankomst. Sleutels afgeven en het busje in. Een video van de auto bij afgifte. Kreeg een pasje mee met telefoon gegevens voor de terugkomst. Wel een drukte bij terugkomst op afgesproken plek. Goed opletten of je busje er aan komt. Geef de busjes een herkenbare kleur dat is handiger. Auto bestoft door droge en hete zomerse omstandigheden. Alles oke.

    Door: Hans27-07-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    prijs/kwaliteit prima

    al meerdere keren met Parkos gewerkt. Steeds ok. Deze keer iets minder, want de bus stond niet op de aangekondigde plaats, gezien deze was ingenomen door andere bussen. Mss ook even op de bus vermelden dat het om Parkos gaat, want het is niet altijd evident om de juiste bus te vinden.

    Door: Harry27-07-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Goede service voor een goede prijs

    Prima parking en service voor een leuke prijs. Wij hadden 5 uur vertraging en dat was geen probleem. Ook de ritten met shuttle bus verliepen prima, alleen reed de chauffeur erg hard!

    Door: Simone25-07-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    parking

    Plus: Beleefde en vriendelijk personeel. Behulpzaam. Vlot naar Schiphol gebracht.

    MIN. Terug van de USA bijna een uur moeten wachten. Afspraak was vertrekhal 3.C Blijkt de vervoerde ergens anders te staan. Ook zie je nergens PARKOS staan op het busje. Er staat parking4 Schiphol op. Weet nergens van. Dan heeft vervoerder mij meerdere malen gebeld met een verkeerd ingegeven telefoonnummer. (als je begint met +31 moet je nl alleen 6 intikken en niet 06 !!) Hierdoor krijg je steeds dat je niet verbonden wordt . Al met al minder prettig dus !!

    Door: verschure25-07-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Helemaal top

    Alles zoals afgesproken, aangekomen op schiphol stond er al iemand te wachten, legde alles goed uit. Bij aankomst koffers gebeld en ja hoor buiten aangekomen stond het autootje al te wachten met een vriendelijke meneer die alles afhandelde. Helemaal top

    Door: Ronald25-07-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Beoordeling

    Prima, geen wachttijden bij afgifte wagen, geen wachttijd bij ophalen .
    Prima geregeld.

    Door: Beyens23-07-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Erg goed hoor

    Vriendelijk duidelijke site.
    Psrkeren en ophslen ging vlot en zonder problemen. Grootste voordeel. Opzichtige bus: "blauw met een zonnetje" dan is je vskantie nog niet afgelopen hoir. Vriendelijke chauffeurs

    Door: Jos Filius21-07-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Parkos

    Ik heb er nu 2 keer gestaan. goed geregeld en niet duur.

    Door: Familie verhagen20-07-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    ????

    Prima geregeld allemaal. Verbeterpunt is de herkenbaarheid van de chauffeur

    Door: Corbijn19-07-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Te ver weg

    Op zich een vriendelijke chauffeur en nette parkeerplaats. Het is echter, buiten de spits, 20 minuten rijden dus we waren al zowat thuis. Dachten dat we met Schiphol parking P4 te maken hadden.

    Door: F Thijssen18-07-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    7

    !!!

    Moet geen ??? Zijn maar natuurlijk!!!!!!!!!!!!!!

    Door: Rob Verdonk 18-07-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Prima geregeld

    Alles was prima geregeld. Niet lang hoeven wachten dus mooi op tijd voor vertrek en ook het ophalen bij bushalte C 13 ging prima.
    Vorig jaar bij Düsseldorf goed bevallen en nu bij Schiphol ook weer.
    Volgende keer weer ,goed geregeld en niet duur.

    Door: Mieke Fransen18-07-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    10

    parkos Roelofarendsveen

    Vriendelijke en behulpzame personeel. Geen minpunten.

    Door: S.Lj.17-07-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Aanrader

    Pluspunten: makkelijk te regelen en komen de afspraken na.
    Minpunten: chauffeur sprak slecht nederlands, is lastig aan de telefoon en op busje staat geen Parkos, maar in ons geval Parking4Schiphol. Gaf ook enige verwarring.

    Door: Astrid van den Berg16-07-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Overboekt

    Pluspunt: de prijs

    Helaas houd het hierbij op. Wij kwamen aan bij easyparkshuttle in Keulen welke samenwerken met Parkos en daar was niemand aanwezig. Toen maar gebeld en kregen we op hele botte toon te horen dat alles vol was en we maar wat anders moesten gaan zoeken! Leuk met 2 kleine kindjes en 4 grote koffers. Er werd ons verteld dat we het geld terug zouden krijgen echter zijn we nu al 1.5 week verder dan vertrek en nog geen geld gezien! Wel al een mail gestuurd waarin werd verteld dat we enkel het geld van hun parking terug zouden krijgen en niet de extra kosten waar we over de telefoon over hadden gesproken die ik meer heb moeten betalen bij een andere parking. Heel jammer. Nooit meer Parkos voor ons

    Door: sander van dam16-07-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5,5

    Zeer tevreden

    Voor het eerst gebruikt gemaakt van Parkos. Wij zijn zeer tevreden. Vriendelijk personeel en geen lange wachttijd bij terugkomst. Auto stond keurig netjes klaar.

    Door: Inge de Zwart-Ras16-07-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Parkeren automotel Aalsmeer

    Terrein is naar mij mening niet erg goed afgesloten voor derden die daar niets te zoeken hebben.
    Ruimte voor de koffers in de shuttlebus is er eigenlijk niet.

    Door: J.D. Leennderts15-07-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Volgende keer weer!

    Zeer tevreden. Goede ophaal en brengservice, niet lang hoeven wachten (hooguit 10 min) en aardig personeel

    Door: Jamal14-07-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Zeer tevreden!

    Voor de eerste keer geparkeerd bij GreenPark(voorheen Automotel) en ben zeer tevreden over de bereikbaarheid en over de parkeerplaatsen, allen gemarkeerd met lijnen. In september a.s zal ik hier zeker weer boeken.

    Door: Arie Rietman10-07-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Parking Düsseldorf

    Inname van de auto was allemaal perfect echter de ellende begon toen we weer terug waren op de airport. Met het welbekende nummer gebeld en op de afgesproken plaats gaan staan. Na 45 minuten nog geen shuttle bus geweest. Maar weer eens gebeld. De man aan de andere kant van de lijn vond het maar vreemd dat we nog niet gehaald waren. Hij zou gelijk met de chauffeur gaan bellen. Wederom duurde het nu een kwartier voordat de chauffeur er was. Klachten kenbaar gemaakt bij chauffeur werd echter niets mee gedaan. Op kantoor ook kenbaar gemaakt en toen werd er gezegd dat er een systeemfout was en dat hij er verder ook niets aan kon doen. In het verleden vaker bij Parkos geparkeerd maar dit nog nooit meegemaakt.

    Door: Rick10-07-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    6

    Parkos Parkeren

    Voor het eerst bij Parkos geparkeerd..!
    Prima service ….vriendelijk personeel zowel midden in de nacht als overdag !
    Volgende keer zeker weer bij Parkos !

    Door: Rene van der Krans09-07-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Goede service

    Goede service, behulpzaam en op tijd.
    Ik heb geen minpunten

    Door: Helma Maas09-07-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    9

    Prima parkeren voor een lage prijs

    Goede en goed bereikbare parkeergelegenheid met een prima prijs-kwaliteit verhouding en goede service. Onduidelijkheid over ophaallocatie, welke etage.

    Door: Theunissen07-07-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Top!

    Echt topservice!

    Door: Kamal07-07-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Parkeren Greenpark

    Mooi nieuw aangelegd terrein. Goed aangegeven waar het lag met extra borden. Minpunt is dat er geen aparte ruimte in bus voor de koffers en dat de chauffeur op de terugreis niet vriendelijk was. Ik zou de volgende keer weer boeken omdat de prijs-kwaliteit goed is.

    Door: Wilma06-07-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Shuttle bus.

    Prima parkeren.
    shuttle bus niet echt genoeg ruimte voor de koffers.
    We zaten in een overvolle bus met veel koffers en een chauffeur die dacht dat die Max Verstappen was.
    Dit moet echt verbeteren i.v.m.de veiligheid van de passagiers.





    Door: René05-07-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Parkeren Parkos

    2 Weken geparkeerd bij Parkos Eindhoven Airport. Op 2 minuten loopafstand van de terminal voor vertrek en aankomst. Goede service, nette prijs, vriendelijk personeel.

    Volgende keer weer parkeren bij Parkos!


    Door: Jan Roo30-06-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Goeie service

    Geparkeerd bij Total Care Parking in Roelofarendsveen via Parkos. Goeie service en aardig personeel. Zou het zeker weer doen.

    Door: Dick30-06-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    ok

    Heel goed geregeld. alles verloopt steeds heel vlot.

    Door: De Meulenaere Lieve30-06-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    2 weken geparkeerd bij Parkos juni 2018

    We hebben er voor de 1e keer geparkeerd en geen problemen ondervonden. Zou het volgende keer weer doen.

    Door: John Schreurs30-06-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    10

    Prima geregeld

    Prima geregeld op een uitstekende nieuwe parkeerplaats(greenpark) gewoon toppie boeken hier de volgende keer zeker weer.Als ik een minpuntje moet noemen dan is het dat in de shuttle bus niet echt genoeg ruimte voor de koffers is

    Door: A Hendriks27-06-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Parkeren Parkos Zestienhoven

    Tevreden over de tranfers van en naar het vliegveld. Er werd netjes verteld bij welke loopband en gate je moest zijn. Maar de parkplaats was een ramp. IK trof terug de auto aan onder een vieze troep afkomstig uit de omliggende bomen. Vol met bladeren, takken en een soort plastic laag (luizenpis). Om bij de auto te komen moest ik door de brandnetels lopen. Van die troep uit die bomen kan je waarschijnlijk niet al te veel doen, maar de parkeerplaats netjes bijhouden wel. Conclusie: geen aanrader deze parkeerservice. Ik laat me in het vervolg liever van en naar huis met de taxi brengen of 40euro meer betalen voor een nette parkeerplaats nabij het vliegveld..

    Door: Alfred Verhoef27-06-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6

    Prima geregeld

    Makkelijk te vinden en alles snel geregeld. Aan de desk nog geregeld dat de auto gewassen werd. Ook bij aankomst om 0600 was het vervoer er snel

    Door: Gerard 27-06-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    parkeren

    Parkeren voor 2 weken geboekt via parkos (automotel) . Stond op nieuwe parkeerplaats (green parking) . Allemaal goed geregeld

    Door: A vd V26-06-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Prima service

    Prima service conform gemaakte afspraken.
    Een beetje verwarrend is de reservering via Parkos als overkoepelende organisatie, terwijl de uitvoering van de reservering onder een andere naam is .

    Door: MK26-06-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    review

    Alleen maar pluspunten.
    Zeer vriendelijke ontvangst.
    Keurige afspraken.
    Aanrader voor iedereen die zijn auto veilig wil parkeren.

    Mannen ga zo door.
    Groeten Ron


    Door: R.G. Weerden26-06-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Parkos Rotterdam

    Makkelijk een parkeerplaats geboekt.
    Op ochtend van vertrek vanaf huis gebeld met het opgegeven nummer en verwachte aankomsttijd doorgegeven.
    Bij aankomst stond er al iemand te wachten. Na een korte uitleg uitrijkaart in ontvangst genomen en geparkeerd.
    Bij terugkomst was de auto vlakbij. Geen gesjouw met koffers e.d.. Fantastische manier om dichtbij de vertrekhal te parkeren op Rottterdam Airport.
    Geen klachten.

    Door: Eric25-06-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Prima

    Makkelijk te vinden, zowel heen als terug snelle service.
    minpuntje de chauffeurs zijn moeilijk te verstaan waardoor telefonisch overleg/afspraak een beetje onduidelijk.

    Door: Eric25-06-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Beste parkeer plek

    Beste parkeer plek

    Door: Jeff23-06-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Ik parkeer al een aantal jaren bij Parkos

    Ik moest nu weer via Dusseldorf vliegen en ik heb weer via Parkos daar weer Valet geparkeerd .Ik vond het weer perfect .
    In beide gevallen van vertrek en aankomst heb ik hooguit vijf minuten moeten wachten en dan werd mijn auto mee genomen en weer terug bij de aankomst hal gebracht. Ook heb ik nog nooit meegemaakt dat er met mijn auto veel km is gemaakt tijdens mijn parkeren.
    Ik parkeer alweer een aantal jaren bij Parkos en dat zal denk ik voorlopig niet veranderen.

    Door: jan Strien23-06-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Unbelivabel Vary vary bad personal...

    They don't speak English , they say hallo ok , and close the line I booked There and treid to contact them , there are person from India or Pakistan he is vary bad I must to park at airport park and pay alot of money , and he said sorry no money back and not trying to discuss because he didn't know the language, I could passt my trip, the baddest Park I ever seen in all the world.

    Door: Anwar Ibrahim20-06-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Zeer tevreden

    Werkt prima, zeer tevreden.

    Door: Ton19-06-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    8,5

    Heel goed !

    Alles heel goed. Wel een eindje rijden van de luchthaven maar voor zo een prijs heel fijne service.

    Door: Nadine en Christian19-06-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    oplichters

    heb netjes via internet geboekt, van de Parkos site werd ik doorgestuurd naar Valet, omdat ik daar voor koos.
    dus geboekt met reserveringsnummer. op het formulier staat een nummer wat ik bel bij vertrek, en ze kunnen de boeking niet vinden, terwijl ik toch echt bij hun geboekt heb, want ik heb het telefoonnummer gebeld wat op de bevestiging staat.
    toch mijn auto gegeven aan hun, de man keek niet naar het bewijs, maar ik vroeg gelukkig om een handtekening op de bevestiging.
    op de terugreis, bel ik weer, dat ik er ben. Ja we kunnen uw boeking niet vinden maar we weten van de situatie. We komen er zo aan.
    Wordt ik later teruggebeld, dat het me 80 euro gaat kosten, omdat ik waarschijnlijk (volgens hun) bij een ander bedrijf geboekt heb. Ik wordt overrompeld en vraag welk bedrijf dit dan is. Ze noemt 2 namen waarvan geen Parkos en geen Valet. dus ik ok, maar dan kijk ik nog eens goed op mijn bevestiging, en de mevrouw belt mij toch echt met hetzelfde nummer wat op de bevestiging staat. Dus ik bel haar boos terug, dat ik echt niet ga betalen, dat ik er niets aan kan doen dat zij geen boeking kunnen vinden, en dat het telefoonnummer klopt met wat op de bevestiging staat. Zegt de mevrouw; ja dat gebeurt wel vaker dat bedrijven ons telefoonnummer gebruiken. (ik denk; alsof een ander bedrijf zijn klanten kwijt wil raken door een nummer te gebruiken wat niet van hun is). Het klopt voor geen meter.
    Ze heeft een foto van mijn bevestiging gemaakt en doorgestuurd naar haar baas, en ineens was alles goed.! laat je niet belazeren! ik was er bijna ingetrapt en 80 euro lichter terwijl ik al had betaald.

    Door: snijder19-06-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    3,5

    Voor herhaling vatbaar

    Kwamen aan, en ik melde me bij de balie.
    Zegt de beste man, laat u koffers in de auto want u moet naar het andere parkeerterrein. Dus scheelde me weer extra geleur met de koffers.
    Goede parkeer vakken, gelukkig niet heel smal.
    Ik persoonlijk heb geen min punten

    Door: Albers, M17-06-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Niemand aanwezig

    Toen ik de auto kwam brengen, was er niemand op kantoor. Het duurde bijna een half uur voordat er een busje kwam. De chauffeur moest vervolgens de gegevens van alle mensen die inmiddels waren gearriveerd, administratief verwerken. Niet iedereen paste in het busje; een aantal moesten alsnog een half uur wachten.

    Door: Angela17-06-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    7

    Review

    Alles perfect

    Door: Berg17-06-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Parkos Aalsmeer

    Makkelijk te regelen maar lastig te vinden ook voor het navigatiesysteem. Personeel wat onverschillig als je belt of een vraag hebt. Goede prijs kwaliteit verhouding. Zou het zo weer doen.

    Door: A de Bruin16-06-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Zeer tevreden

    Super tevreden.Mijn nieuwr auto staat er veilig.
    Voordelige prijs en makkelijk te bereiken vanuit Rotterdam.
    Snelle service met kleine shuttlebusjes.Hoop dat dat zo blijft.
    Is oa jullie kracht

    Door: Anita16-06-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    naam Correndon i.p.v. Parkos?

    Midden in de nacht aankomen en de tom tom zegt dat je gearriveerd bent terwijl je op een verlaten industrieterrein staat. Blijk je te moeten doorrijden onder de weg door en dan kom je vanzelf een keer op de middenweg in Aalsmeer waar allemaal parkeerplaatsen liggen. Als je geen haast hebt, geen probleem, maar we hebben er heel wat stressende mensen gezien die tijdnood kregen. Verder ging alles prima.
    Kleinigheid: in de bus terug noemt de chauffeur de naam Parkos niet als stopplek maar de naam Correndon. Dat gaf enige verwarring.

    Door: Rick de Pauw16-06-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Parkos

    Goede service.
    Eerste keer gebruik van gemaakt en we gaan de volgende keer er weer gebruik van maken.

    Door: Bert Van Baalen16-06-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Perfect geregeld

    Minpunten -GEEN
    Pluspunten - keurig geregeld, in 10 min op Schiphol afgezet en opgehaald voor een hele mooie prijs.

    Door: Yvonne16-06-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Prima

    Eerste keer gebruik gemaakt voor Parkos. Prima bevallen, volgende keer weer.

    Door: Dorien16-06-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Prima keuze

    Prima en tijdige opvolging van en naar onze bestemming. Aanrader????

    Door: r Meijer16-06-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Prima!

    Makkelijk geregeld. We werden vlot weggebracht en snel opgehaald. Vriendelijk personeel.Het enige kleinigheidje was dat bij ophalen de bus niet herkenbaar was voor ons!

    Door: Sandra16-06-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Klasse geregeld ????

    We hebben hier een paar dagen geparkeerd, er was niemand aanwezig toen we kwamen, maar na een telefoontje was de shuttle er binnen een paar minuten. Heel aardige chauffeurs en heel behulpzaam. Parkeren hier de volgende keer weer. Bedankt

    Door: Jans16-06-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Parkeren via parkos

    Parkeren . Regelen. Mail. Alles ging top! Netjes geregeld voor niet te veel geld .
    Voor herhaling vatbaar!

    Door: Corina16-06-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    waardeloos!

    in de meivakantie wilden we lekker naar Andalusie voor een ontspannen reisje. De vakantie begon met een berg stress, op de afgesproken tijd was er geen medewerker, meer dan 12 telefoontjes later kwam er nog niemand en dreigden we onze vlucht te missen. op het laatste moment nog besloten een andere parkeergarage te nemen. alleen P2 was nog open (Dusseldorf Airport) Geld van Parkkonig nog steeds niet terug! en wel bijna €300,- mogen aftikken voor de noodgreep die we moesten uitvoeren als gevolg van de amateurs van Parkkonig...(Parkos).

    Na maanden hebben we nog geen enkele reactie van Korkonig, GA HIER NOOIT PARKEREN!!!

    Door: Jacob Gommers16-06-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Service

    Slechte communicatie.
    Chafeur zat zachtjes informatie te geven aannons in de bus richting schiphol. ik dacht dat hij aan de telefoon was.

    Aankomst hadden we 5 keer moeten bellen om ons op te halen. Na ongeveer 1 uur werden wij opgehaald.

    Bij de kantoor wilden wij feedback geven stonden ze niet open voor.

    Noooooiit meer.



    Door: Van den broek 12-06-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Weeze waardeloos

    Op het afgesproken tijdstip gearriveerd en gebeld met bedrijf. Niemand beantwoordt de telefoon en ook niemand aanwezig om de auto in ontvangst te nemen op het afgesproken tijdstip.
    Op het laatste nippertje op de airport geparkeerd en nog net het vliegtuig gehaald. Geld terug lukt ook niet na een week. Ondanks dat bewijstukken zijn aangeleverd.

    Door: Munckhof09-06-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    SUPER!

    Ik had binnen 24 uur een parkeerplek nodig. Bij Parkos was dat geen probleem en ook niet duurder dan wanneer ik t al veel eerder geregeld zou hebben.
    De gemaakte afspraken waren helder en werden perfect nagekomen.
    Zeker weten dat ik Parkos weer kies!

    Door: José 07-06-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    de klachtenafhandeling erg slecht

    Door een probleem kon ik 's nachts niet op de afgesproken plaats parkeren.
    Ik moest de auto op een andere plaats parkeren en dat moest ik ook zelf nog een keer betalen. De man die er stond zei dat we het geld dat we nu voor de andere parkeerplaats moesten betalen , wel weer terug zouden krijgen.
    Ik ben nu al meer dan 1 week weer terug en heb nog steeds geen reactie wanneer ik mijn geld ga terugkrijgen.

    Door: Heidie06-06-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    Goede ervaringen

    2x auto geparkeerd bij cilinderweg. Vriendelijk personeel. Goede service. 1x sleutel inleveren. 1x sleutel niet inleveren. Voorkeur gaat naar sleutel NIET inleveren. Zodat er niet met de auto gereden wordt. Die gedachte wanneer je op reis bent is fijner.

    Door: Tita06-06-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Prima plek voor je auto

    Geparkeerd in Beek bij vliegveld Maastricht. Goede ontvangst en uitstekende en veilige plaats om de auto te parkeren. Brengen en halen goed geregeld! Aanrader!

    Door: Adri van os05-06-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Fantastisch

    Geparkeerd in Well voor vliegveld Weeze.
    Goede service voor een gunstige prijs! Je wordt gebracht tot aan de ingang van de luchthaven en daar ook weer opgehaald. Dus geen geloop en slepen met de koffers en geen wachttijd!

    Door: Fred van Wendel de Joode05-06-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Parkeren Rotterdam Airport

    Zeer goed bevallen. Wij waren een half uur te vroeg op de luchthaven maar dit was geen probleem. Vanaf de parkeerplaats naar terminal was minder dan 5 minuten lopen. Super aardige medewerker.

    Door: Marcel05-06-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Parkos Vliegveld Aachen-Maastricht: SUPER

    Prijs en kwaliteit prima in orde. Goede service. Afspraak is afspraak wordt hier nog ouderwets nagekomen. Prima.

    Door: Peter05-06-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Prima

    Prima parkeermogelijkheid voor een zeer gunstige prijs en het vervoer naar en van het vliegveld is goed geregeld.
    Ik laat mijn auto, ook de volgende keer, met een gerust hart achter.

    Door: Jaap05-06-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    review parkos Rotterdam

    20 April hebben wij voor 10 dagen onze auto geparkeerd in Rotterdam! Het is ons uitstekend bevallen! We moesten even zoeken naar de plek, (misschien bord of grotere vlaggen aan de weg?) Onze auto mochten we ergen neerzetten. Onze koffers werden eruit gehaald, in de bus naar vliegveld. Alles ging zeer vlot en we werden goed begeleid. Terug stond bus alweer klaar voor ons en binnen een half uur na landing van vliegveld reden wij al op de snelweg naar huis! Top! Ik ga dit zeker aanbevelen bij anderen en onze volgende reis proberen we weer te boeken via Rotterdam. Bedankt!

    Door: wieke van leeuwen04-06-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    +&- Düsseldorf

    +makkelijk reserveren
    +snel aanwezig (valet parking)
    +koffer service
    -slecht verstaanbare telefonist
    -commentaar naar ons toe i.v.m. op verkeerde plek (door: zie hierboven)

    Door: Ammie04-06-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Parkeren Rotterdam

    Snel geboekt, bij aankomst werden we opgewacht en volgende instructies. Prima parkeerplaats naast luchthaven. Handig dat je niet op shuttle hoeft te wachten.
    Volgende boeking is al gemaakt.

    Door: MJ Douven04-06-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Heen prima! Terug wat minder!

    Met de heen reis bij aankomst aangemeld daarna auto geparkeerd. De bus stond er al. We hadden veel koffers dus de buschauffeur had de bagageruimte geopend en meegeholpen met de koffers daarin te doen. De service was dus super. Alleen onderweg naar Schiphol reed de buschauffeur heel de reis 30 km/pu. Het duurde wel 30 min voordat we er eindelijk waren.
    Met de terug reis toen we bij de bagageband waren al gebeld, maar er werd maar niet opgenomen. Ik denk dat ik wel 5 keer heb gebeld. In de tussentijd stonden we al buiten. Na de zoveelste keer werd er eindelijk opgenomen. De bus is onderweg en is er over 5 min werd er gezegd. Nou die 5 min. werden wel 15 min.
    Bij aankomst van de bus vroeg ik aan de buschauffeur of we de bagageruimte mogen gebruiken ivm de vele koffers. Nou hij keek mij niet eens in mijn gezicht aan en zei nee daar begin ik niet aan. En ging toen zijn peukje roken. We hebben toen met moeite alle bagage zelf in de bus gesjouwd. En ook bij de parkeerplaats zelf alles er weer uit gehaald. Dat viel dus wel tegen gezien met met de heen reis een prima service is aangeboden door de buschauffeur.

    Door: Najla04-06-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Heen prima! Terug wat minder!

    Met de heen reis bij aankomst aangemeld daarna auto geparkeerd. De bus stond er al. We hadden veel koffers dus de buschauffeur had de bagageruimte geopend en meegeholpen met de koffers daarin te doen. De service was dus super. Alleen onderweg naar Schiphol reed de buschauffeur heel de reis 30 km/pu. Het duurde wel 30 min voordat we er eindelijk waren.
    Met de terug reis toen we bij de bagageband waren al gebeld, maar er werd maar niet opgenomen. Ik denk dat ik wel 5 keer heb gebeld. In de tussentijd stonden we al buiten. Na de zoveelste keer werd er eindelijk opgenomen. De bus is onderweg en is er over 5 min werd er gezegd. Nou die 5 min. werden wel 15 min.
    Bij aankomst van de bus vroeg ik aan de buschauffeur of we de bagageruimte mogen gebruiken ivm de vele koffers. Nou hij keek mij niet eens in mijn gezicht aan en zei nee daar begin ik niet aan. En ging toen zijn peukje roken. We hebben toen met moeite alle bagage zelf in de bus gesjouwd. En ook bij de parkeerplaats zelf alles er weer uit gehaald. Dat viel dus wel tegen gezien met met de heen reis een prima service is aangeboden door de buschauffeur.

    Door: Najla04-06-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Parkos Vliegveld Aachen-Maastricht: SUPER

    Uitstekende service voor een goede prijs. Volgende keer weer, zeker weten.

    Door: Peter04-06-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Netjes geregeld

    Het was erg druk. parkeerterrein is nu veel groter.
    Je zet zelf de auto weg en je wordt netje met een touringcar naar schiphol gebracht.
    Ook met de terug reis was het weer super.
    De bus stond er al .

    Door: Chantal M W04-06-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Beloven en niet doen

    - Komen gemaakt afspraken niet na
    - Bus stond op andere plaats dan afgesproken
    - Zeer onvriendelijke chauffeur, zeer discriminerende opmerkingen over mede weggebruikers
    + Chaotich en ongeorganiseerd bij aankomst op parkeerplaats
    + De prijs
    + Bereikbaarheid vanaf de weg

    De lage prijs wordt door de ergernis al snel vergeten

    Door: Marijn van Aard04-06-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Een aanrader goed geholpen en vriendelijk.even bellen en auto word opgehaald en weer terug gebracht.toppie

    Goede service

    Door: Dupuis04-06-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Prima service

    Plus: goed bereikbaar, snel geholpen aan de balie, korte rit naar het vliegveld van Düsseldorf

    Min: Geen

    Door: Ruud04-06-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Prima service

    Plus: goed bereikbaar, snel geholpen aan de balie, korte rit naar het vliegveld.

    Min: Geen

    Door: Ruud04-06-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Prima service

    Plus: goed bereikbaar, snel geholpen aan de balie, korte rit naar het vliegveld.

    Min: Geen

    Door: Ruud04-06-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Parkeren Schiphol

    Op de heenreis verliep alles zeer gesmeerd. Ik kwam aan, werd direct geholpen met het overladen van de koffers. Auto werd weggezet en ik kon direct met het busje naar de vertrekhal. Een dikke 10.
    Op de terugreis hadden we een wachttijd van ongeveer 40 minuten. Het busje reed voor onze neus weg, maar dat kwam vooral ook door ons zelf. Busje zat vol en wij waren net te laat. Het gaat om het principe wie het eerst komt stapt in en heeft geluk. Telefonische bereikbaarheid was minimaal, ik kwam continu in een volle voicemail waarin ik niet kon inspreken. uiteindelijk een SMS-je gestuurd en daar werd wel direct op gereageerd. Kortom heenweg een 10, terugweg een 5.

    Door: Liesbeth04-06-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    niet meer!

    Na meerder telefoontjes met een zeer slecht nederlands sprekende meneer ,die steeds riep Busje komt zo!
    Eindelijk na meer dan een uur iemand aan de tel die kon uitleggen dat het busje stuk was omdat ze er benzine in hadden gedaan i.p.v diesel.
    Na bijna 1 1/2 uur eindelijk een busje en een personen wagen gearriveerd echter stonden er zo.n 15 man te wachten .dus enigzins duwen en trekken voordat we weg konden .

    Gaat om Parkos aalsmeerderweg Aalsmeer

    Door: maarten04-06-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    Prima prijs/kwaliteit verhouding

    Alles goed geregeld

    Door: Verstappen04-06-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    matig

    Op de heenweg prima gegaan. Ruime parkeerplek en goed vervoer naar de luchthaven. op de terugweg kwamen we 's nachts aan op Schiphol. Zoals aangegeven de medewerker van Parkos gebeld. Er stond al een busje te wachten, wat echter al vol zat. Naast mij een gezin met twee jonge kinderen wat ook niet meer mee kon. Maar verzekerde de chauffeur; er was een touringcar onderweg. Dat duurde zeker 40 minuten, en inmiddels stond er zo'n man of vijftig te wachten. De bagageluiken waren zo vol dat de rest van de bagage in de gangpaden moest staan. Een hoop gedoe! Ik doe het niet meer....

    Door: Koert Dekker04-06-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Parkos - Maastricht

    Zeer tevreden over de service van Parkos bij Maastricht Airport.
    Duidelijke informatie, prima parkeren, vriendelijke beheerders en snel naar- en van het vliegveld.

    Door: Yvonne van Hoeven04-06-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Tony

    Very messy service!! I booked their service at Schiphol for three days valet parking. They did not instruct me exactly where I should hand over my key on the phone. When I arrived at Schiphol, I informed them where I was waiting for and they kept telling me "I will come there", but nothing happened. Therefore, I decided to park in a long term P3. I nearly missed my flight. I complained afterwards but they refused to refund. Very dangerous service.. Never use.

    Door: Tony02-06-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    2

    Nooit meer

    Vorig jaar erg tevreden over parkeren via jullie bij 247 op de Middenweg. Gisteren werden we vanaf Schiphol vervoerd als varkens in een bus. Iedereen werd met koffers erin gepropt. Mensen vielen bijna om en konden niet zitten. Ik weet dat we niet teveel betalen maar om op die manier vervoerd te worden is schandalig. Wij gaan in het vervolg wel weer op P 3 parkeren. Snap dat 247 willen verdienen maar op deze manier?

    Door: Bep van der Stad02-06-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6,5

    Auto vol vogelpoep

    Parkos beweert dat zij hun onderaannemers waar je parkeert controleren en beoordelen. Half mei kreeg ik mijn auto na 10 dagen parkeren via Parkos bij Parking4schiphol.nl terug vol met vogelpoep.
    IK HEB NOG NOOIT ZOVEEL STRONT BIJ ELKAAR GEZIEN

    . Mijn KLACHT wordt door Parkos naar Parking4Schiphol verwezen en die reageren in het geheel niet.

    Volgende keer NIET via Parkos boeken.

    En Parking4Schiphol is NIET oké.

    Door: Edy31-05-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Oke dienst

    Shuttle parkeren geboekt voor een week. Alles prima geregeld, aankomst en shuttle naar luchthaven was allemaal netjes.

    Terugkomst was daarentegen een stuk minder. Netjes gebeld en chauffeur was onderweg. Uiteindelijk een klein half uurtje gewacht.

    Er wordt echter niet bijgehouden wie als eerst belt werd mij verteld. Gevolg is dat gezinnen die later aankwamen voordrongen en dus ook eerder opgehaald werden. Gezinnen die langer stonden te wachten mochten mooi toezien hoe anderen eerder teruggebracht werden puur door het voordringen. Chauffeur geeft als excuus dat ze het niet bijhouden en dus het een kwestie van dringen is en hij daar niets aan kan doen.

    Allemaal netjes op te lossen indien bijgehouden wordt wie wanneer belt en ook zo ingepland wordt

    Door: Manisha16-05-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    7,5

    Onbetrouwbaar

    Via Parkos geboekt bij Easy Valet Parking. Rommelige gang van zaken en als klap op de vuurpijl een schade aan mijn auto!
    Directeur Mohamed belooft diverse malen dat het opgelost en afgehandeld wordt, maar er gebeurt uiteraard niets!
    Nooit meer!! Pas op mensen!!

    Door: Gerard15-05-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    onbetrouwbaar

    maanden voor vertrek van brussel airport gereserveerd, niet duur. toen 1 dag voor vertrek te horen gekregen dat overboekt was en geen alternatief door hen geregeld. uiteindelijk last minute zelf geregeld maar tegen die tijd wel veel duurder. gemaild over extra regelwerk en kosten maar kreeg alleen 50% korting op volgende reservering, dacht niet dat ik nog een keer dit risico ga lopen. kortom onbetrouwbare service.

    Door: onvlee14-05-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Onbetrouwbare club

    Enkele dagen voor vertrek een plek gereserveerd bij Park Flug Zaventem. Bij aankomst zei men dat de poort defect was, maar vermoedelijk was het gewoon vol. Ze stuurden ons naar Quick Parking, een andere parkeeraanbieder. Dit was een partner van hen, zei men.
    Teruggekomen van de reis bleek Quick Parking helemaal geen partner te zijn, en gold bovendien een veel hoger tarief dan dat van de reservering. Kortom, Parkos is onbetrouwbaar.

    Door: Mark Spruit11-05-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Parkeren Charlois airport

    +goedkoop
    -pick-up op de terugweg duurde bijna een uur ipv de beloofde 10 minuten.
    - we hadden speciaal deze uitgezocht vanwege de optie je sleutel bij je te houden, bij aankomst moesten we verplicht de sleutel inleveren en werden we afgesnauwd
    -spreekt enkel Frans. Zelfs geen woord Engels, bijzonder incapabel gebeuren.

    Door: Mol07-05-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6

    Meer woorden dan daden

    Vanmorgen aangekomen in Rotterdam blijkt de Garage vol! Auto's her en der aan de straat gezet, sleutel inleveren/in een zak waarin alle sleutels werden afgegeven...onduidelijk waar de auto heen gaat. E.a tegen alle afspraken in. Degene die aanwezig was deed zijn werk en werd hier vanmorgen mee geconfronteerd. Nu maar hopen dat alles heel terugkomt..Duidelijk geval van ernstige overboeking en geen service...immers ik wilde niet dat een ander in de auto reed...daarom de keuze zoals beschreven!!

    Door: De Koning06-05-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    Parkos parkeren Schiphol

    + niet duur
    - beschadiging op mijn auto bij terugkomst
    - zeer slecht telefonisch bereikbaar
    -Overvolle pendelbus nadat we ze eindelijk te pakken hadden gekregen.
    - Zowel heen als terug zat de chauffeur constant niet handsfree te bellen.

    Door: Sanne 02-05-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6,5

    Nooit meer

    Diverse keren gebruik gemaakt van Parkos op Zaventem (Brussel) en was hierover zeer tevreden. Laatste keer (april 2018) was het gebouw waar we moesten parkeren gesloten. Er was een briefje met een telefoonnummer, maar dat nummer was buiten gebruik. We zijn achter een andere klant aangereden die blijkbaar meer informatie had en zijn toen terecht gekomen in een andere hal. Bij terugkomst weer gebeld of er iemand zou zijn die ons zou komen ophalen maar het nummer was afgesloten of bestond niet meer. Stress alom. Uiteindelijk heeft ons iemand meegenomen naar de hal waar onze auto stond. De hal was midden in de nacht open en verder was er niemand! Volgens mij zijn ze van Parkos in Brussel failliet want je kunt niemand bereiken. Dit nooit meer!!!!

    Door: Donné Hermanns30-04-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5

    Als je relaxt en zonder stress wilt parkeren, parkeer dan maar ergens ander!

    Geparkeerd in Brussel.
    De heenreis was het onduidelijk waar de auto te parkeren. Eenmaal geparkeerd nog zeker 30 minuten moeten wachten totdat één of ander busje ons op kwam halen. Stonden zeker 35-40 mensen te wachten, en dankomen ze met een busje waar ong. 15 man in kan.. Je moet een tijdvak invullen, dan weet je toch als parkos zijnde dat je een te klein busje hebt?! De terug weg was helemaal schandalig! Midden in de nacht aangekomen 03:30.
    Nummer gebeld, eerst geen gehoor, telefoonnummer twee nam wel op... Oké prima meneer we komen er aan. Nou niet dus want om 4:30 stond ik nog buiten in de kou! Keer op keer gebeld maar er werd niet meer opgenomen.
    Verschillende andere taxi drivers gevraagd. Totdat ik het aan iemand vroeg die de eigenaar wel kende. 5 minuten later stond er iemand en konden we naar de parking...
    Als je rustig op vakantie wilt en ook weer rustig wilt terugkomen, niet hier boeken, beter 20 euro meer betalen...

    Door: Jan Posthuma29-04-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    3

    123 parking Charleroi

    + 9 goede service van 123 parking lowcost Charleroi!!!!!Top

    Door: vandenberghe28-04-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Parking Dusseldorf

    Alles weer dik in orde , tot volgende keer..zeker opnieuw doen.

    Door: Vos Karel18-04-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    100%tevreden parkeren

    Wij kwamen midden in de nacht aan en mochten zelf een plekje zoeken,het was koud maar konden in een klein kantoortje blijven zitten wachten op de shuttlebus onde het genot van een kop koffie,bij terugkomst gebeld en 20 min.later kwam de bus,We komen weer,

    Door: Bulthuis15-04-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Perfect

    Alles klopte weer perfect we komen weer terug

    Door: Jan van Eijl13-04-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Zeer tevreden

    Dit was de eerste keer dat ik gebruik heb gemaakt van deze service en ik ben zeer tevreden. Werd van te voren gebeld of ik het goed kon vinden en hoelaat ik dacht dat ik zou arriveren. Kon meteen overstappen en was 10 minuten later al op Schiphol. Bij terug komst gebeld en ze stonden al klaar toen we naar buiten kwamen. De chauffeurs waren aardig en reden heel goed.

    Door: Gerty Jansen12-04-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Maart April 8 dagen

    Alles prima geregeld en verlopen, het wegbrengen in het holst van de nacht geen probleem en zo op Schiphol. Ook het ophalen, busje was er zo, genoeg hulp en vriendelijke medewerkers. Auto en terrein ook oke, dus voor mij alleen maar pluspunten!

    Door: Jacky06-04-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    7

    IK ben tevreden

    Door: AR Hassan Nejad06-04-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    prima service

    prima service

    Door: P.R.M. DE VRIES03-04-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    goede service

    Wij hebben goede ervaringen met parkeren bij Parkos. Prima breng en ophaal service en dicht bij de luchthaven.
    Voor herhaling vatbaar.

    Door: leen02-04-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Goed geregeld

    Op alle punten tevreden

    Door: Jannie Harlaar01-04-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    parkeren airport zestienhoven (schiphol zuid)

    mooie garage, dicht bij vertrekhal

    Door: mater31-03-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Dik tevreden

    Het was allemaal prima geregeld. Een opmerking: het parkeerdek stond vol met plassen.

    Door: Stoppelenburg31-03-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    reaktie

    op 13 maart gekomen en 26 maart weer opgehaald.
    Keurig naar schiphol gebracht en ook weer opgehaald.

    Door: Harry Huitema31-03-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7

    goed

    het was de eerste keer maar het was fantastisch.

    Door: van Tol30-03-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    perfect

    Service is helemaal wat wordt beloofd. De medewerker stond klaar en we konden zo de parkeergarage in. Hotel ligt pal naast de vertrekhal.

    Door: Peter Muijlaert30-03-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Beoordeling

    Vlotte en gebruiksvriendelijke sevice.

    Door: A.Ursem29-03-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Top

    Recht tegenover de ingang het is wel even uitzoeken deeerste keer maar je word prima geholpen. Erstaan ook karretjes voor de koffers

    Door: Eelco26-03-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Parkeren

    Goed

    Door: Vishnu24-03-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Parkeren

    Bij aankomst leek de parkeerplaats rommelig en overvol. Maar ik heb mijn auto onbeschadigd en zonder veel extra kilometers (10 km) terug gekregen dus verder geen probleem.
    Wachttijden waren minimaal.

    Door: Jaap Lolkema23-03-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Mevr

    Altijd vlot en netjes geholpen. Een.vertrouwde plek.

    Door: M.van der paard23-03-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Prima adres

    We hebben onze auto geparkeerd, buiten gevoelstemperatuur -17 maar ze hebben een fijn gebouwtje waar je een lekker kopje koffie krijgt terwijl je wacht op de bus die je in zo'n 10 minuten tijd op Schiphol afzet. Op de terugweg enkele minuten gewacht en ook nu netjes terug gebracht naar het parkeer terrein van Parkos.

    Door: A de Jong20-03-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    redelijk

    Makkelijk te boeken. Wachten op de shuttle kan wel even duren.

    Door: Niederlander18-03-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    6,5

    Heel tevreden

    Heel tevreden! Telefonisch direct bereikbaar. Vriendelijk personeel. Na terugkomst word je direct opgehaald. Cleverparks krijgt van mij 5 sterren!

    Door: h.stakenborg17-03-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Parkeren

    We hebben net bij qpark geboekt voor 9 dagen
    Alles was super duidelijk en snel je hoef ze te bellen en ze komen meteen binnen 5min was de bus er aardig en hulpzaam 

    Door: Tony15-03-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    dhr

    prima

    Door: schaap15-03-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    probleemloos

    reservering op de website verliep probleemloos en had spoedig de bevestiging per email binnen. betaalwijze zou wel makkelijker moeten kunnen.

    Door: menko14-03-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Uitstekende service

    Uitstekende parkeergelegenheid. Goede en regelmatige busverbinding. Baliemedewerkers met belangstelling voor de gast. Toen mijn auto niet wilde starten bij terugkomst direct hulp geboden. Toen alles weer opgelost was voordat wij vertrokken kregen we nog koffie aangeboden. Alles is perfect geregeld, aanrader.

    Door: Nijenhof13-03-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Prettig parkeren kort bij luchthaven.

    Makkelijk te bestellen parkeerplaats.
    Goed aangegeven route. Prettige ontvangst , ook bij terugkomst .
    Een aanrader.

    Door: Ton Boesten12-03-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Review

    Zeer goede service en erg vriendelijk personeel. Top! Personeel brengt je gelijk weg dus geen wachttijden. Ook het ophalen verliep perfect, even bellen en 15 minuten later staan ze er. Dichtbij het vliegveld. Kleine parkeerplaats maar grotere parkeerplaats vlakbij waar het personeel evt de auto neer zet. Veilig gevoel. Ook belangrijk dat de prijs heel schappelijk is en zéker voor de vriendelijke goede service die geleverd wordt! Kortom: wij parkeren hier voortaan altijd!

    Door: P Buijtenhek11-03-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    prima

    Heel eenvoudig en prima geregeld. Lekker dicht bij de vertrekhal. Weer geboekt voor de volgende vakantie.

    Door: Desiree Lamers09-03-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Wij komen terug

    We hadden eerder al gebruik gemaakt van de Parkos services in Düsseldorf en Eindhoven. Ditmaal voor de eerste keer in Amsterdam maar zeker niet de laatste keer. Super nette service, klantvriendelijk en men komt de afspraken netjes na. Ga zo door !

    Door: F. Slegers09-03-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    super

    Zeer tevreden. Gelijk weer geboekt voor de volgende vakantie.

    Door: Lamers 08-03-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Parkeren

    Geen opmerking

    Door: Slagter07-03-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Super

    Super vriendelijk
    Supersnel
    Simpel maar goed bedrijf
    En ga de volgende keer zeker weer daar heen

    Door: Richard Spliet07-03-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    fijn parkeren

    alles klopte en binnen parkeren, ga zo door!

    Door: theo06-03-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    prima service

    niks op aan te merken, vriendelijke mensen, netjes weggebracht en opgehaald

    Door: johan busweiler04-03-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Parkos

    Prima.

    Door: L.. Andres03-03-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Parkos

    Prima.

    Door: L.. Andres03-03-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Parkos

    Prima.

    Door: L.. Andres03-03-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Parkos

    Prima.

    Door: L.. Andres03-03-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Service Parkos

    Alles perfect verlopen!
    Afspraken zowel heen als terug geweldig nagekomen, kortom een aanrader ????

    Door: Hans Lindner 01-03-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Parkeren

    Ideaal je sleutels aflevering en terug weer netjes op tijd

    Door: Koeman01-03-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Parkeren

    Prima parking alleen bij terugkomst was het onduidelijk wanneer de bus zou komen,
    bij de balie in aankomsthal 4 was niemand aanwezig.

    Door: Roggen28-02-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Review

    We zijn zeer tevreden over Parkos. Er is op het (geasfalteerde) terrein een verwarmde wachtruimte, met gratis verse koffie.
    En we werden vervoert (van en naar Schiphol) met een luxe touringcar bus.

    Door: A.Boer28-02-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Zeer tevreden

    Ik ben zeer tevreden over het boeken van een parkeerplek bij Parkos. Alles ging volgens afspraak

    Door: Ameziane28-02-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    goed verhuurbedrijf

    Zeer tevreden over verhuurbedrijf, nette mensen.
    Goede service.

    Door: wil Beerends22-02-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Perfect

    Vriendelijk personeel en een zeer mooie prijs!

    Door: Akin Saritas22-02-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Lekker dichtbij

    Aflever- en tevens afhaalpunt op max 100 meter van vertrek- / aankomsrhal. Een voetgangersdoorgang in de heg zou het nog makkelijker maken. Uitleg via internet niet helemaal helder. Maar bij telefonisch contact (computer) wijst alles zich vanzelf.

    Door: Niek19-02-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Parkeren

    Goed

    Door: M Westhoff19-02-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Kortbij, goede service leuke prijs

    Niets op aan te merken gewoon goed

    Door: Marion ouwens16-02-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Tja....

    Ontvangst goed. Brengen en halen Schiphol ook prima geregeld. Bij aanvang vakantie moesten we even wachten omdat de bus net wegreed, voor ons geen probleem! Bij terugkomst minder enthousiast ontvangen. Na 9 uur vertraging door overmacht waren de eerste woorden die bij terugkomst werden uitgekraamd dat we nog moesten betalen!.... Uhhh, maar we hadden via iDeal toch alles betaald? Nee, u heeft een dag langer gestaan, idd, ipv 20.00 uur op Schiphol te landen werd dit door overmacht 05.45 uur in de ochtend, geen 15 februari, zoals aangegeven maar 16 februari! Of we nog even (wel) 3 euro wilde betalen.....ik graai in mijn broekzak.... Nee.... PIN, wordt bits geantwoord. Sorry hoor, Wij vonden het een afknapper! 24 uur onderweg en dan dit. Best bereid om te betalen, maar door deze spontane verwelkoming zullen we niet een 2e keer reserveren.

    Door: Bas&Chantal16-02-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6,5

    Bereikbaarheid

    Ik kwam dus van de snelweg, nam de afrit, dan de brug over en toen liet mijn gps mij rechtdoor rijden. Had ik toen onmiddellijk uw suggestie "tijdelijke routebeschrijving" gevolgd dan was er geen probleem geweest. Ik ben dus eerst verkeerd gereden, maar kon geen kant meer op. Dan terug richting snelweg. Ik heb dan uw suggestie gevolgd en ben zonder problemen bij Eazzypark terechtgekomen.
    Het antwoord op ons telefoontje 20 minuten voor de aankomst is zeer slecht verstaanbaar, zodat we tot driemaal toe gebeld hebben.

    Door: Dierkx Luc15-02-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Prima geholpen

    Parking was prima in orde. Goede wegen en parkeerplaatsen. Bus komt mooi op tijd en ruimschoots de mogelijkheid om op tijd op Schiphol te zijn. Prima en behulpzaam personeel.

    Door: Douwe08-02-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Review

    Pas bij het parkeren van de auto kwam ik er achter dat het parkeerterrein voor iedereen toegankelijk was. Leek me daarom minder veilig!

    Door: Els van Dun Snijders07-02-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    8,5

    Dusseldorf

    Prime service , vriendleijk en voordwlig

    Door: Riny Heesakkers06-02-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Prima service

    Goede, snelle service. We zullen Parkos volgende keer weer gebruiken.

    Door: Irma Keijzer 04-02-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Prima service

    Op tijd en keurig behandeld.

    Door: Ilse van Lier01-02-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Volgende reis weer

    Perfect geregeld. Vriendelijke en behulpzame medewerkers, shuttlebus stond klaar om ons naar Schiphol te brengen en bij het ophalen vanaf Schiphol hadden we geluk dat de shuttle al onderweg was en dus waren we op de terugweg naar Parkos ook weer snel daar.
    We hebben in het verleden van alles uitgeprobeerd maar in februari wordt het weer Parkos.

    Door: Carla Scholte15-01-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Parkos

    Goede parkeerplaats

    Door: Annie Veenendaal14-01-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    GEWELDIG!!!

    Echt een super aanrader. Is makkelijk te vinden en de beheerder is super vriendelijk echt een aanrader.!!!

    Door: Wilhelmina Duijts07-01-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Lang parkeren

    Ben zeer tespreken over de service, (in mijn geval het begeleiden nadat ik verdwaald was ) zeer profecioneel, ik zal zeker weer gebruik maken van PARKOS

    Door: hendrik devries07-01-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Klacht

    19 dec een plek gereserveerd. Goede verharde parkeerplaats. Erg teleurstellend was onze chauffeur. Stront chagrijnig en er kon nog geen goede morgen vanaf! Tijdens vertrek meer dan een half uur gewacht om eens een keer weggebracht te worden naar Schiphol :(
    Tijdens de rit begaf de bus het bijna en werd het risico van te laat inchecken vergroot door al deze onnodige vertraging. Vertrek bij parkos weigerde de bus al en werd en toch besloten om deze bus voor vervoer te gebruiken. Chauffeur werd er niet vriendelijker op en hielp nog niet eens met de koffers. Wat een eikel van een vent aan het begin van je vakantie!
    Dit zijn wij van parkos niet gewend ondanks dat we van deze service regelmatig gebruik maken!

    Door: Rianne Janssen07-01-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    Zwaar onbeschofte buschaufeur

    Op heen weg ging alles goed.
    Terug aangekomen belde we het depot dat we er waren. De gene aan telefoon kon slecht engels en sprak dus alleen duits. Vertelde ons dat we naar buiten moesten en bij 10 moesten gaan staan. Dus wij gingen vanuit aankomst hal naar buiten en vonden daar shuttlebus staan plaatsen 1 tm 12. Wij dus bij 10 staan. Na kwartier zagen we nog niemand en belde om te vragen of hij er al aan kwam, want we hadden ookal 30min moeten wachten op de koffer dus we waren al 45min verder dan het telefoontje. De telefonist zei in het duits dat de chauffeur al 15min op ons stond te wachten. Wat bleek bij de vertrekhallen. Dus wij snel naar de vertrekhallen. Worden we gewoon uitgescholden door deze chauffeur. In het duits. Nou ben nog nooit zo asociaal behandeld. Eens maar nooit meer bij parkos in dusseldorf

    Door: r p Antvelink03-01-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6

    Parkeren

    Helaas geen volgende reservering voor ons ivm het niet Engels spreken van het personeel.

    Door: Carla Timman31-12-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6

    Holiday

    Wat een goede service! Je wordt heel snel geholpen met je koffers en ook al kwamen wij midden in de nacht aan, koud, harde wind- echt winterweer- ze waren super vriendelijk!!
    Wij raden iedereen Parkos aan.
    Volgend jaar gaan we weer dus boeken wij op tijd een parkeerplaats bij hun.

    Door: Herzberg27-12-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    ik kwam dag later

    doordat ik door omstandigheden van trasavia op schiphol moest landen was ik met het halen van de auto op eindhoven een dag te laat. maar dat was geen probleem hoefde niets bij te betalen en werd netjes geholpen met mijn auto die men al had klaar staat .goed bedrijf je wordt netjes geholpen en je staat gelijk bij de ingang van het vliegveld ga zeker terug als ik weer via eindhoven vlieg

    Door: van beek25-12-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    review

    Makkelijk reserveren. De reservering is zeer eenvoudig te wijzigen. Correcte en accurate service van en naar de luchthaven. En een zeer goede prijs

    Door: HPC Peters18-12-2017