NederlandReview

    Ervaringen Parkos

    Kijk! Wist je dit al over dit bedrijf? Parkos.nl is geliefd en gehaat! Of toch niet? Meningen, oordelen en reviews! Op NederlanReview.nl tref je ze allemaal aan en kun je op een snelle en gemakkelijke manier een oordeel vormen over een onderneming en een bedrijf. Het helpt je natuurlijk om de onafhankelijke reviews te lezen en om zo een mening te krijgen van een bedrijf. Het is goed om ook een review op NederlandReview.nl achter te laten. Zo is het juiste mogelijk om anderen te helpen en te laten zien wat jij van een bedrijf vindt. Natuurlijk mag een review goed of slecht zijn. Zo simpel is dat natuurlijk! Onafhankelijke beoordelingen vind je op NederlandReview.nl.

    Over Parkos.nl
    Natuurlijk ga je niet iedere dag een parkeerplaats vergelijken. Het is daarom maar goed, dat er een site is als deze. Hier kun je namelijk volop parkeerplaatsen met elkaar vergelijken en ook gemakkelijk reserveren. Het is een mooie website waar je volop van kunt genieten. Er zijn natuurlijk vele voordelen, welke je krijgt als je via hun een parkeerplaats reserveert. Het is onder andere zo, dat alle parkeerplaatsen persoonlijk zijn geïnspecteerd. Daarnaast weet je zeker, dat je de beste deal krijgt en er ook altijd een plek is voor jou. Je kunt je reserveringen trouwens gratis aanpassen en annuleren 

    De diensten van Parkos.nl
    Deze site maakt het mogelijk om op tal van vliegvelden een parkeerplaats te reserveren en te krijgen. Het gaat onder andere om de volgende vliegvelden
    -    Parkeren Schiphol
    -    Parkeren Düsseldorf Airport
    -    Parkeren Eindhoven Airport
    -    Parkeren Zaventem
    -    Parkeren Charleroi
    -    Parkeren Rotterdam Airport
    -    Parkeren Weeze Airport
    -    Parkeren Vliegveld Keulen
    -    Parkeren Frankfurt Airport
    Ze bieden een shuttle parkeerservice aan en ook een valet parkeren service. Het is gemakkelijk en fijn.  

    Klachten, tips en complimenten over Parkos.nl
    Natuurlijk kan er een keer wat misgaan. Het is dan goed om dit kenbaar te maken. Op die manier is het namelijk mogelijk voor het bedrijf om het probleem op te lossen en te verhelpen. Het is voor hun een kans om je onvrede weg te nemen en om van jou een tevreden klant te maken. 

    Heb jij ervaring met Parkos.nl? 
    Doe het! Help anderen! Kies ervoor om jouw mening over dit bedrijf Parkos.nl op deze pagina achter te laten. Het is geweldig om te zien hoeveel meer reviews er dagelijks bijkomen van anderen over bedrijven. Nederlandreview.nl helpt mensen om een goed beeld te krijgen van een bedrijf gebaseerd op reviews van anderen. Ook bij het parkeren van een auto gebeurt dat! 

    Kijk! Wist je dit al over dit bedrijf? Parkos.nl is geliefd en gehaat! Of toch niet? Meningen, oordelen en reviews! Allemaal op NederlandReview

    Parkos
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (118)

    8,4
    84% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    9

    Service

    8,2

    Prijs

    8,8

    Leveren

    8,2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Parking Dusseldorf

    Vos Karel18-04-2018

    Alles weer dik in orde , tot volgende keer..zeker opnieuw doen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    100%tevreden parkeren

    Bulthuis15-04-2018

    Wij kwamen midden in de nacht aan en mochten zelf een plekje zoeken,het was koud maar konden in een klein kantoortje blijven zitten wachten op de shuttlebus onde het genot van een kop koffie,bij terugkomst gebeld en 20 min.later kwam de bus,We komen weer,

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Perfect

    Jan van Eijl13-04-2018

    Alles klopte weer perfect we komen weer terug

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Zeer tevreden

    Gerty Jansen12-04-2018

    Dit was de eerste keer dat ik gebruik heb gemaakt van deze service en ik ben zeer tevreden. Werd van te voren gebeld of ik het goed kon vinden en hoelaat ik dacht dat ik zou arriveren. Kon meteen overstappen en was 10 minuten later al op Schiphol. Bij terug komst gebeld en ze stonden al klaar toen we naar buiten kwamen. De chauffeurs waren aardig en reden heel goed.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Maart April 8 dagen

    Jacky06-04-2018

    Alles prima geregeld en verlopen, het wegbrengen in het holst van de nacht geen probleem en zo op Schiphol. Ook het ophalen, busje was er zo, genoeg hulp en vriendelijke medewerkers. Auto en terrein ook oke, dus voor mij alleen maar pluspunten!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    7

    AR Hassan Nejad06-04-2018

    IK ben tevreden

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    prima service

    P.R.M. DE VRIES03-04-2018

    prima service

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    goede service

    leen02-04-2018

    Wij hebben goede ervaringen met parkeren bij Parkos. Prima breng en ophaal service en dicht bij de luchthaven.
    Voor herhaling vatbaar.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Goed geregeld

    Jannie Harlaar01-04-2018

    Op alle punten tevreden

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    parkeren airport zestienhoven (schiphol zuid)

    mater31-03-2018

    mooie garage, dicht bij vertrekhal

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Dik tevreden

    Stoppelenburg31-03-2018

    Het was allemaal prima geregeld. Een opmerking: het parkeerdek stond vol met plassen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    reaktie

    Harry Huitema31-03-2018

    op 13 maart gekomen en 26 maart weer opgehaald.
    Keurig naar schiphol gebracht en ook weer opgehaald.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7

    goed

    van Tol30-03-2018

    het was de eerste keer maar het was fantastisch.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    perfect

    Peter Muijlaert30-03-2018

    Service is helemaal wat wordt beloofd. De medewerker stond klaar en we konden zo de parkeergarage in. Hotel ligt pal naast de vertrekhal.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Beoordeling

    A.Ursem29-03-2018

    Vlotte en gebruiksvriendelijke sevice.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Top

    Eelco26-03-2018

    Recht tegenover de ingang het is wel even uitzoeken deeerste keer maar je word prima geholpen. Erstaan ook karretjes voor de koffers

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Parkeren

    Vishnu24-03-2018

    Goed

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Parkeren

    Jaap Lolkema23-03-2018

    Bij aankomst leek de parkeerplaats rommelig en overvol. Maar ik heb mijn auto onbeschadigd en zonder veel extra kilometers (10 km) terug gekregen dus verder geen probleem.
    Wachttijden waren minimaal.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Mevr

    M.van der paard23-03-2018

    Altijd vlot en netjes geholpen. Een.vertrouwde plek.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Prima adres

    A de Jong20-03-2018

    We hebben onze auto geparkeerd, buiten gevoelstemperatuur -17 maar ze hebben een fijn gebouwtje waar je een lekker kopje koffie krijgt terwijl je wacht op de bus die je in zo'n 10 minuten tijd op Schiphol afzet. Op de terugweg enkele minuten gewacht en ook nu netjes terug gebracht naar het parkeer terrein van Parkos.

    AzyppRaste21-03-2018

    http://dkjshye7s632.com It’s laborious to find educated individuals on this topic, but you sound like you recognize what you’re talking about! Thanks

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    redelijk

    Niederlander18-03-2018

    Makkelijk te boeken. Wachten op de shuttle kan wel even duren.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    6,5

    Heel tevreden

    h.stakenborg17-03-2018

    Heel tevreden! Telefonisch direct bereikbaar. Vriendelijk personeel. Na terugkomst word je direct opgehaald. Cleverparks krijgt van mij 5 sterren!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Parkeren

    Tony15-03-2018

    We hebben net bij qpark geboekt voor 9 dagen
    Alles was super duidelijk en snel je hoef ze te bellen en ze komen meteen binnen 5min was de bus er aardig en hulpzaam 

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    dhr

    schaap15-03-2018

    prima

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    probleemloos

    menko14-03-2018

    reservering op de website verliep probleemloos en had spoedig de bevestiging per email binnen. betaalwijze zou wel makkelijker moeten kunnen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Uitstekende service

    Nijenhof13-03-2018

    Uitstekende parkeergelegenheid. Goede en regelmatige busverbinding. Baliemedewerkers met belangstelling voor de gast. Toen mijn auto niet wilde starten bij terugkomst direct hulp geboden. Toen alles weer opgelost was voordat wij vertrokken kregen we nog koffie aangeboden. Alles is perfect geregeld, aanrader.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Prettig parkeren kort bij luchthaven.

    Ton Boesten12-03-2018

    Makkelijk te bestellen parkeerplaats.
    Goed aangegeven route. Prettige ontvangst , ook bij terugkomst .
    Een aanrader.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Review

    P Buijtenhek11-03-2018

    Zeer goede service en erg vriendelijk personeel. Top! Personeel brengt je gelijk weg dus geen wachttijden. Ook het ophalen verliep perfect, even bellen en 15 minuten later staan ze er. Dichtbij het vliegveld. Kleine parkeerplaats maar grotere parkeerplaats vlakbij waar het personeel evt de auto neer zet. Veilig gevoel. Ook belangrijk dat de prijs heel schappelijk is en zéker voor de vriendelijke goede service die geleverd wordt! Kortom: wij parkeren hier voortaan altijd!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    prima

    Desiree Lamers09-03-2018

    Heel eenvoudig en prima geregeld. Lekker dicht bij de vertrekhal. Weer geboekt voor de volgende vakantie.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Wij komen terug

    F. Slegers09-03-2018

    We hadden eerder al gebruik gemaakt van de Parkos services in Düsseldorf en Eindhoven. Ditmaal voor de eerste keer in Amsterdam maar zeker niet de laatste keer. Super nette service, klantvriendelijk en men komt de afspraken netjes na. Ga zo door !

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    super

    Lamers 08-03-2018

    Zeer tevreden. Gelijk weer geboekt voor de volgende vakantie.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Parkeren

    Slagter07-03-2018

    Geen opmerking

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Super

    Richard Spliet07-03-2018

    Super vriendelijk
    Supersnel
    Simpel maar goed bedrijf
    En ga de volgende keer zeker weer daar heen

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    fijn parkeren

    theo06-03-2018

    alles klopte en binnen parkeren, ga zo door!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    prima service

    johan busweiler04-03-2018

    niks op aan te merken, vriendelijke mensen, netjes weggebracht en opgehaald

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Parkos

    L.. Andres03-03-2018

    Prima.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Parkos

    L.. Andres03-03-2018

    Prima.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Parkos

    L.. Andres03-03-2018

    Prima.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Parkos

    L.. Andres03-03-2018

    Prima.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Service Parkos

    Hans Lindner 01-03-2018

    Alles perfect verlopen!
    Afspraken zowel heen als terug geweldig nagekomen, kortom een aanrader ????

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Parkeren

    Koeman01-03-2018

    Ideaal je sleutels aflevering en terug weer netjes op tijd

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Parkeren

    Roggen28-02-2018

    Prima parking alleen bij terugkomst was het onduidelijk wanneer de bus zou komen,
    bij de balie in aankomsthal 4 was niemand aanwezig.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Review

    A.Boer28-02-2018

    We zijn zeer tevreden over Parkos. Er is op het (geasfalteerde) terrein een verwarmde wachtruimte, met gratis verse koffie.
    En we werden vervoert (van en naar Schiphol) met een luxe touringcar bus.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Zeer tevreden

    Ameziane28-02-2018

    Ik ben zeer tevreden over het boeken van een parkeerplek bij Parkos. Alles ging volgens afspraak

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    goed verhuurbedrijf

    wil Beerends22-02-2018

    Zeer tevreden over verhuurbedrijf, nette mensen.
    Goede service.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Perfect

    Akin Saritas22-02-2018

    Vriendelijk personeel en een zeer mooie prijs!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Lekker dichtbij

    Niek19-02-2018

    Aflever- en tevens afhaalpunt op max 100 meter van vertrek- / aankomsrhal. Een voetgangersdoorgang in de heg zou het nog makkelijker maken. Uitleg via internet niet helemaal helder. Maar bij telefonisch contact (computer) wijst alles zich vanzelf.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Parkeren

    M Westhoff19-02-2018

    Goed

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Kortbij, goede service leuke prijs

    Marion ouwens16-02-2018

    Niets op aan te merken gewoon goed

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Tja....

    Bas&Chantal16-02-2018

    Ontvangst goed. Brengen en halen Schiphol ook prima geregeld. Bij aanvang vakantie moesten we even wachten omdat de bus net wegreed, voor ons geen probleem! Bij terugkomst minder enthousiast ontvangen. Na 9 uur vertraging door overmacht waren de eerste woorden die bij terugkomst werden uitgekraamd dat we nog moesten betalen!.... Uhhh, maar we hadden via iDeal toch alles betaald? Nee, u heeft een dag langer gestaan, idd, ipv 20.00 uur op Schiphol te landen werd dit door overmacht 05.45 uur in de ochtend, geen 15 februari, zoals aangegeven maar 16 februari! Of we nog even (wel) 3 euro wilde betalen.....ik graai in mijn broekzak.... Nee.... PIN, wordt bits geantwoord. Sorry hoor, Wij vonden het een afknapper! 24 uur onderweg en dan dit. Best bereid om te betalen, maar door deze spontane verwelkoming zullen we niet een 2e keer reserveren.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6,5

    Bereikbaarheid

    Dierkx Luc15-02-2018

    Ik kwam dus van de snelweg, nam de afrit, dan de brug over en toen liet mijn gps mij rechtdoor rijden. Had ik toen onmiddellijk uw suggestie "tijdelijke routebeschrijving" gevolgd dan was er geen probleem geweest. Ik ben dus eerst verkeerd gereden, maar kon geen kant meer op. Dan terug richting snelweg. Ik heb dan uw suggestie gevolgd en ben zonder problemen bij Eazzypark terechtgekomen.
    Het antwoord op ons telefoontje 20 minuten voor de aankomst is zeer slecht verstaanbaar, zodat we tot driemaal toe gebeld hebben.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Prima geholpen

    Douwe08-02-2018

    Parking was prima in orde. Goede wegen en parkeerplaatsen. Bus komt mooi op tijd en ruimschoots de mogelijkheid om op tijd op Schiphol te zijn. Prima en behulpzaam personeel.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Review

    Els van Dun Snijders07-02-2018

    Pas bij het parkeren van de auto kwam ik er achter dat het parkeerterrein voor iedereen toegankelijk was. Leek me daarom minder veilig!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    8,5

    Dusseldorf

    Riny Heesakkers06-02-2018

    Prime service , vriendleijk en voordwlig

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Prima service

    Irma Keijzer 04-02-2018

    Goede, snelle service. We zullen Parkos volgende keer weer gebruiken.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Prima service

    Ilse van Lier01-02-2018

    Op tijd en keurig behandeld.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Volgende reis weer

    Carla Scholte15-01-2018

    Perfect geregeld. Vriendelijke en behulpzame medewerkers, shuttlebus stond klaar om ons naar Schiphol te brengen en bij het ophalen vanaf Schiphol hadden we geluk dat de shuttle al onderweg was en dus waren we op de terugweg naar Parkos ook weer snel daar.
    We hebben in het verleden van alles uitgeprobeerd maar in februari wordt het weer Parkos.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Parkos

    Annie Veenendaal14-01-2018

    Goede parkeerplaats

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    GEWELDIG!!!

    Wilhelmina Duijts07-01-2018

    Echt een super aanrader. Is makkelijk te vinden en de beheerder is super vriendelijk echt een aanrader.!!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Lang parkeren

    hendrik devries07-01-2018

    Ben zeer tespreken over de service, (in mijn geval het begeleiden nadat ik verdwaald was ) zeer profecioneel, ik zal zeker weer gebruik maken van PARKOS

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Klacht

    Rianne Janssen07-01-2018

    19 dec een plek gereserveerd. Goede verharde parkeerplaats. Erg teleurstellend was onze chauffeur. Stront chagrijnig en er kon nog geen goede morgen vanaf! Tijdens vertrek meer dan een half uur gewacht om eens een keer weggebracht te worden naar Schiphol :(
    Tijdens de rit begaf de bus het bijna en werd het risico van te laat inchecken vergroot door al deze onnodige vertraging. Vertrek bij parkos weigerde de bus al en werd en toch besloten om deze bus voor vervoer te gebruiken. Chauffeur werd er niet vriendelijker op en hielp nog niet eens met de koffers. Wat een eikel van een vent aan het begin van je vakantie!
    Dit zijn wij van parkos niet gewend ondanks dat we van deze service regelmatig gebruik maken!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    Zwaar onbeschofte buschaufeur

    r p Antvelink03-01-2018

    Op heen weg ging alles goed.
    Terug aangekomen belde we het depot dat we er waren. De gene aan telefoon kon slecht engels en sprak dus alleen duits. Vertelde ons dat we naar buiten moesten en bij 10 moesten gaan staan. Dus wij gingen vanuit aankomst hal naar buiten en vonden daar shuttlebus staan plaatsen 1 tm 12. Wij dus bij 10 staan. Na kwartier zagen we nog niemand en belde om te vragen of hij er al aan kwam, want we hadden ookal 30min moeten wachten op de koffer dus we waren al 45min verder dan het telefoontje. De telefonist zei in het duits dat de chauffeur al 15min op ons stond te wachten. Wat bleek bij de vertrekhallen. Dus wij snel naar de vertrekhallen. Worden we gewoon uitgescholden door deze chauffeur. In het duits. Nou ben nog nooit zo asociaal behandeld. Eens maar nooit meer bij parkos in dusseldorf

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6

    Parkeren

    Carla Timman31-12-2017

    Helaas geen volgende reservering voor ons ivm het niet Engels spreken van het personeel.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6

    Holiday

    Herzberg27-12-2017

    Wat een goede service! Je wordt heel snel geholpen met je koffers en ook al kwamen wij midden in de nacht aan, koud, harde wind- echt winterweer- ze waren super vriendelijk!!
    Wij raden iedereen Parkos aan.
    Volgend jaar gaan we weer dus boeken wij op tijd een parkeerplaats bij hun.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    ik kwam dag later

    van beek25-12-2017

    doordat ik door omstandigheden van trasavia op schiphol moest landen was ik met het halen van de auto op eindhoven een dag te laat. maar dat was geen probleem hoefde niets bij te betalen en werd netjes geholpen met mijn auto die men al had klaar staat .goed bedrijf je wordt netjes geholpen en je staat gelijk bij de ingang van het vliegveld ga zeker terug als ik weer via eindhoven vlieg

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    review

    HPC Peters18-12-2017

    Makkelijk reserveren. De reservering is zeer eenvoudig te wijzigen. Correcte en accurate service van en naar de luchthaven. En een zeer goede prijs

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Relax op reis

    Rob Diepenmaat02-12-2017

    Goede service en zijn goed op tijd voor het ophalen en afleveren van de auto [ prima ]

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Perfect

    Claessens Albert21-11-2017

    Heel tevreden. Dicht bij vliegveld. Koffers uit auto in busje en rijden meteen naar het vliegveld. Ophalen ging ook snel, bellen en ze komen meten. Eigen auto staat dan al klaar. 100 % tevreden. Volgende keer zeker weer hier parkeren.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Goede valet service

    Willem18-11-2017

    Prima valet service op Dusseldorf airport, staat iemand klaar als je belt en auto wordt netjes op tijd teruggebracht als je weer aankomt op het vliegveld!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Tevreden

    Reiziger 17-11-2017

    Nvt

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7

    Zeer tevreden

    Marcel14-11-2017

    Alles klopt en zijn het voordeligst!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Prima bedrijf

    Hans 03-11-2017

    Goed bevallen

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Parkeren

    G.G.Spit02-11-2017

    Prima Service! Zeer klantvriendelijk en betrouwbaar.
    Dicht bij de luchthaven. Kortom zeer aan te bevelen!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Makkelijk parkeren

    Paul Crombag02-11-2017

    Parkos parkeren was heel gemakkelijk en ontspannend. Snel vervoer naar en van de luchthaven.
    Auto stond klaar bij aankomst. Perfect.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Goede service en prijs/kwaliteitverhouding

    Suze02-11-2017

    Goede service en prijs/kwaliteitverhouding. Hrb inmiddels al 4 keer hier geparkeerd en ben elke keer zeer tevreden geweest

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Goed begin,goede afsluiting

    Hans29-10-2017

    Boeken was gemakkelijk, hulp aan de balie ging vlot, binnen 10 minuten na aanmelding stonden we op de luchthaven. Bij terugkeer, na een telefoontje, vlot opgehaald en auto stond al klaar.
    Uitstekende service!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Prima

    Dick29-10-2017

    100 % tevreden. Snelle en goede service voor nette prijs.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Snelle en netteservice

    Dionys Hoevenaars26-10-2017

    ff een last minute geboekt naar Turkije en de auto laten parkeren door Parkos.
    Ze stonden al netjes te wachten bij aankomst.
    En bij aflevering was de auto weer snel terug.
    zeer tevreden over deze service

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Prima geregeld

    Van der 25-10-2017

    We zouden hier zo weer bij parkeren.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Chaos

    Moret25-10-2017

    Service ver onder de maat.
    Klantvriendelijkheid ver onder de maat
    Afgeven auto, prima
    Wegbrengen naar vliegveld, prima al was chauffeur niet al te vriendelijk
    Chaos bij terugkomst.
    Bij terugkomst gebeld en zouden opgehaald worden, na 20 min nogmaals gebeld.
    Toen het busje eindelijk kwam drong iedereen als een gek om in het busje te komen ! Heb zo drie busjes voorbij moeten laten gaan zonder dat wij mee konden. Vechten en ruzie maken om mee te kunnen met het 4e busje Hebben zo 40 min buiten gestaan.
    Waarom heb je dan een ID nummer ?
    In de auto heeft men aan dingen zitten draaien en aan knoppen gezeten die niet nodig zijn om de auto te parkeren, de kachel stond op 25 graden, koplamphoogte verstelling versteld !


    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5

    Prima

    Lien23-10-2017

    Goede service

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    vreemd

    Gerald23-10-2017

    Eigenlijk verliep alles erg goed, van het bestellen tot het afleveren van de auto. Vreemd is echter dat er 10 km met mijn auto gereden is in de tijd dat deze in Düsseldorf geparkeerd stond. Ik neem niet aan dat zij die kilometers op het parkeerterrein gereden hebben, dus hebben zij zonder mijn toestemming op de openbare weg gereden. Vreemd en niet prettig. Volgende keer zoek ik een plek waar ik mijn sleutel mee kan nemen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    7

    beordeling.

    m.goedendorp23-10-2017

    Netjes. Geregeld daar. Ff bellen bij aankomst en vertrek. Binnen 10. Is je auto opgehaald en terug gebracht

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    parkeren Airport Duesseldorf

    hans22-10-2017

    Via Parkos bij Relaxpark voor 5 dagen een overdekte parkeerplaats gereserveerd.
    Aflevering bij vertrekhal ging goed alhoewel de 15min melding vooraf in eerste instantie niet werd opgenomen en ik een tweede keer moest bellen.
    Na 5 dagen bij aankomst Relaxpark gebeld nadat ik eerst de bagage van de hand had opgehaald.
    Opnieuw werd de telefoon niet opgenomen en moest ik een tweede keer bellen.
    Daarop de mededeling dat de auto er binnen 7 minuten zou zijn.
    Na 25 minuten wachten nog maar een keer gebeld, nu zou de auto er binnen 2 minuten zijn. Dat werden nog eens 10 minuten.
    Bleek dat de auto vol zat met restanten van haastig afgewassen vogelpoep. (De verklaring voor de afleververtraging.)
    Het overdekt parkeren (tegen meerprijs) moet je dus met een korreltje zout nemen.
    De chauffeur gaf geen verklaring voor de vertraging maar ik kreeg wel een tegoedbon voor gratis wasbeurt bij een volgende reservering ......
    Ik vond later dat ik ook rechtstreeks bij Relaxpark had kunnen reserveren, tegen iets van 9 euro lagere prijs. Weer wat geleerd.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6,5

    parkeren

    a van eck22-10-2017

    parkeren wegbrengen naar perfect terug van schiphol naar parkeerplaats 1 uur gewacht op bus, naar mijn mening is dat te lang

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Auto staat klaar maar geen chauffeur!

    E. Peter22-10-2017

    Volgens afspraak belden wij twee keer naar de centrale telefoonnummer. Landing vliegtuig 0:25.
    En ja, de auto stond keurig bij de vertrekhal 3 op slot te wachten, inmiddels 1:10uur.
    Alleen geen chauffeur van Budget Schiphol te verkennen, deze zou volgens omschrijving een jonge man met grijze jas zijn.
    Ik vroeg drie mannen met dit signalement die in een straal van 200meter stonden. Geen chauffeur Te verkennen. Na 5 minuten
    belde ik de tweede keer. De chauffeur zal wel iemand anders helpen, even gedoeld. Na 25 minuten belde ik de deerde keer. De chauffeur zal worden opgebeld en naar de auto gaan.
    Nog een keer 15 minuten later belde ik de vierde keer.
    Toen na ruim drie kwartier kwam die aangesloft, Zijn excuses, hij was de hele tijd aanwezig, bij een collega in de auto gewacht. Logisch, het was 10 graden koud. Maar dat wij net terug van een zonnige vakantie stonden te verkleumen , dit ging hem niet in de kop, zonder excuus. Inmiddels bijna twee uur s'nachts!
    Waardeloos zo een service, wel was het de goedkoopste valt parking.
    Nooit meer Budget Schiphol!
    De volgende keer toch maar P3 weer.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6,5

    Keurig verzorgd

    DirkJan van Hartingsveldt21-10-2017

    Ben erg te vrede alles volgens plan.
    Niet ver van de luchthaven
    Auto stond klaar om direct naar huis te rijden

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Parkos Top

    Piet Aarts21-10-2017

    Een goede servives voor een nette prijs.
    De schuttle bracht ons op tijd weg en wij werden na de vakantie ook weer netjes op tijd opgehaald.
    Klein nadeeltje vonden wij, de parking is wat moeilijk te vinden en opstap punt " Bushalte C 13 " is niet helemaal duidelijk.
    Voor de de rest TOP !!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Een zorgeloze vakantie begint bij Parkos

    Hub Stultiens18-10-2017

    Wij, mijn vrouw en ik, hebben al vaker onze auto toevertrouwd aan de mensen van Parkos en telkens gaan en komen wij weer tevreden terug van vakantie mede door correcte werkwijze van deze parkeerplaats. Zeker een aanrader voor diegenen die op zoek zijn naar een vertrouwde en betaalbare stalling van hun stalen ros.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Parkeren bij Airport Düsseldorf

    Leo Preusting17-10-2017

    Snelle aanmelding, betaling en bevestiging
    Goed en snel geholpen bij aankomst
    Auto aan alle kanten gefotografeerd
    Prima service (koffers!) door chauffeur van transferbusje naar Airport (5 min.)

    Paar nadelen:
    Adres om auto te parkeren is niet helemaal duidelijk; heb twee keer moeten vragen omdat er daar overal parkeerplaatsen zijn.
    Bij terugkomst op luchthaven: 'Uitgang bij deur 10' is nauwelijks te vinden; meerdere keren moeten vragen. Tip: beter omschrijven!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Parkeren Dusseldorf

    John van der Zee12-10-2017

    De auto is prima geleverd, al moest ik er wel even op wachten. De parkeerservice was ok . Ook de prijs liet niets te wensen over. Volgende keer zal ik weer boeken bij Parkos als ik van Düsseldorf vertrek.

    Met vr. gr. John van de3r Zee.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Parking pas cher

    Nicolaes12-10-2017

    Goede service. Alles vlot verlopen. . Bij terugkomst wel jammer dat er geen plaats genoeg in busje was omdat er reeds andere mensen waren (wij waren met 5) waardoor we moesten wachten tot busje over en weer reed. Hierdoor wel 20 minuutjes verloren

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    alles was goed

    ion naghi11-10-2017

    Geen slechte opmerkingen,was gewoon goed .

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Goede service

    M.L. Fejzaj/Dings07-10-2017

    Dit was me erste keer dat ik bij parkos bestelling deed.Bij aankomst gelijk geholpen. En terug weg waren ze ook erg snel bij. Wij hoefte niet lang te wachten na mijn belletje waren ze binnen 5 minuten er. Ook waren de chauffers behulpzaam. Volgende keer kom ik weer terug. Bedankt voor de goede service.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Prima

    Hanneke07-10-2017

    Was even zoeken naar de persoon die onze auto moest ophalen. Maar eenmaal gevonden, ging de overdracht prima.
    Bij aankomst, bellen bij bagage ophalen. Duurde even voor de auto er was, maar dat kwam door de drukte. Auto prima en netjes terug geleverd.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Ok

    Hugo H.J.W. Vogely05-10-2017

    Alles verliep naar verwachting.Personeel is attent.Wachttijd nagenoeg niet.We zijn tevreden en voor herhaling in.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Prima en snel

    Jurgen van Dijk05-10-2017

    Prima afhandeling, zeer snel, en je wordt afgezet op de luchthaven bij de gate waar je moet zijn!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    klacht

    Azad Najeb02-10-2017

    ik heb mijn auto voor 3 weken geparkeerd op 05-sep tot 28 sep 2017 na 3 dagen heeft iemand mijn auto kunnen ophalen dat vind ik echt jammer betekent iedereen die de naam Najeb heet kon de auto gewoon ophalen slechte service en ze ik lossen de probleem niet op en ben mijn usb kwijt en heb zelf de auto gevonden en mijn parkeer geld niet terug gegeven

    niet aanrader

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    Goedkope parking

    Rick Blokhuis02-10-2017

    Het bestellen en de prijs van deze parking is goed! Echter had ik de auto binnen geparkeerd en zat mijn rechter zijkant compleet onder de modder. Nadat mijn vriendin hier een opmerking over gemaakt had werd ze uit gesnauwd en zeiden ze dat de auto stoffig kon zijn doordat de auto binnen stond. Dit was overduidelijk geen stof, maar verder deden ze niks met onze opmerking.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    6

    goedkoop parkeren

    bogaard01-10-2017

    goed koop parkeren goed geregeld en dicht bij het vliegveld van dusseldorf alleen het personeel mag wel iets vriendelijker nors figuur achter de balie

    Azad Najeb02-10-2017

    ze zijn heel slecht en niet vriendelijk gevaarlijk als je je auto daar parkeert kan iedereen je auto stelen want mijn auto is door iemand anders opgehaald ze noteren de kilometers ook niet slechte service niet aanrader

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Perfect parkeren

    Erik Kollee30-09-2017

    Prima parkeren bij Parkos, erg dichtbij de luchthaven, op loopafstand zelfs, maar er is een shuttledienst. Tariefen zijn top, service ook. Dit blijft mijn favoriete parkeergelegenheid in Düsseldorf.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Perfect!

    Harrie van den Boorn28-09-2017

    Perfecte service
    Snel ter plekke, geen lange wachttijd!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Boete

    Kees25-09-2017

    Op zaterdag 9/11 om ca 10:50 hebben wij in de auto onderweg naar Schiphol, 3x gepoogd contact te krijgen met Parkos hetgeen pas na 20 minuten lukte. Er werd ons medegedeeld dat er een medewerker aanwezig zou zijn om de auto over te nemen. Om ca 11:20 kwamen wij ter plekke aan en hebben onze bagage uitgeladen.
    Er stond inderdaad een medewerker, echter deze deelde ons mede dat wij op de volgende medewerker moesten wachten.
    Na 15 minuten niemand te zien, 1e maal gebeld, er zou iemand naar boven komen.
    Na 30 minuten wederom gebeld en kregen zelfde bericht.
    Na 45 minuten weer gebeld( u kunt zich inmiddels onze frustratie voorstellen!) wederom zelfde bericht.
    11:55 Een parkeerwacht komt langs lopen , neemt foto kentekenplaat en laat ons weten dat we daar weg moeten. Situatie aan parkeerwacht uitgelegd, waarop hij zegt dat dat zijn probleem niet is maar van Parkos.
    Aansluitend ben ik een rondje gaan rijden en heeft mijn vrouw inmiddels een nijdig telefoontje gepleegd.
    Toen ik terugkwam stond er uiteindelijk om ca 12:10 een medewerker klaar om de auto over te nemen.
    Gisterenavond 22/9 thuis gekomen en treffen wij een parkeerboete aan van 99euro.
    Het bedrijf weigert de boete voor haar rekening te nemen!!!
    Een uitgebreide brief met onze bevindingen werd voor lief aangenomen.
    In de reserveringsmail staat echter duidelijk aangegeven dat: Een medewerker van Budget Schiphol zal hier voor u klaar staan en naar u toelopen.
    Het bedrijf heeft ons er niet op gewezen dat parkeren verboden is en dat we rondjes moeten gaan rijden tot er iemand de auto komt halen om zo een parkeerboete te ontlopen.
    Wij vinden dan ook dat het bedrijf zijn afspraken en verantwoordelijkheden niet na is gekomen.
    Wij adviseren iedereen om geen gebruik te maken van dit bedrijf!!!


    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5,5

    geen eerlijke site

    de Groot25-09-2017

    Via Parkos een parkeerplek geboekt bij 247 parking dat ging prima, bij aankomst moesten wij de sleutel achter laten ( wat normaal niet hoeft maar omdat we via Parkos hadden geboekt moest dat nu wel!!Erg lang op schiphol moeten wachten tot we opgehaald werden. Bij aankomst bij de parkeerplaats moest onze auto nog ergens tussen uit gereden worden dus ook toen weer een tijd staan wachten. Ook bleek dat ze met onze auto vele kilometers gereden hebben!!!! Kreeg van Parkos een mailtje of we een review wou schrijven, heb dat gedaan maar die wordt dus niet geplaatst omdat ik daar eerlijk mijn mening gegeven heb. Dus voor ons nooit meer via PARKOS boeken want echt eerlijk zijn ze dus NIET!!!!!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6

    Parkos werkt met louche bedrijf 247 budget parking

    Richard Luiken11-09-2017

    Parkos, uit hoofde van Duncan geeft wel antwoord, maar doet niets. 247 Budget parking voerde de dienst uit, maar deed dat niet zoals in de voorwaarden stond.... NOOIT wordt een formulier ingevuld met schadeplekken auto... vervolgens rijdt 247 Budget Parking op 2 plekken schade en geven ze niet meer thuis.
    Met het bewust NIET invullen van die formulieren lopen ze dus weg voor hun verantwoordelijkheid. Parkos meermaals aangesproken op deze louche partner, maar uiteindelijk een hoop blah blah, maar 0 verantwoordelijkheid.

    Ik zou er nooit meer gebruik van maken, omdat ik het echt oplichters vindt en uiteindelijk Parkos niet zorgt voor verbetering.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5

    EENVOUDIG en GOEDKOOP

    Dick Hendriks05-09-2017

    Mijn ervaring met Parkos is prima. Het is handig om zo je parkeerplaats te regelen en alles gaat heel eenvoudig.
    Daarbij is Parkos heel goedkoop en alles was snel geregeld.
    Mij zien ze de eerstvolgende vlucht wel weer terug.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Overdekt parkeren

    Willem31-08-2017

    Wagen 1 week betaald om overdekt geparkeerd te laten staan , wagen superschoon achtergelaten op Schiphol, kregen hem terug onder modder en vogelstront bij 247 Budgetparking , vraag je om een verklaring zijn ze niet thuis.NOOIT MEER

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    NOOIT WEER Rotterdam

    A.E.21-08-2017

    Erg slecht Parkos Rotterdam
    - Telefonisch niet/nauwelijks bereikbaar
    - Auto met schade terug gekregen (+/- 2 weken geleden) en is nog niet opgelost. Worden elke keer excuses bedacht om het uit te stellen.

    Parkos heeft het bij ons afgedaan, de volgende keer betalen we liever iets meer.

    Jan22-08-2017

    Jammer en schandalig. Voor ons een reden om niet voor Parkos te kiezen,

    C.X27-08-2017

    Op de heenreis de auto bij Parkos afgegeven en door hun busje naar Schiphol gereden en zij zouden de auto naar een overdekte plaats brengen. Toen we terug waren (begin zaterdagmiddag) moesten we zo'n 50 minuten wachten, volgens Parkos was het erg druk op de weg. Toen we aankwamen kon ik in de rijen (dus niet overdekt) mijn auto ophalen. De auto had ik net voor vertrek gewassen en bleek vies (laag stof op de voorruit en auto), vogelpoep etc. Toen ik de 4 oudere heren bij Parkos hiermee confronteerde hielde ze vol dat de auto overdekt had gestaan en dat ze deze net voor onze aankomst zgn op de open parking hadden gezet. Dit kon gezien de vieze auto echter niet kloppen. De prijs was aantrekkelijk maar ik heb een hekel aan bedriegers en van die enorme drukte zagen wij in de reis met het busje naar Parkos ook niets van. Eerlijkheid duurt het langst, dit zouden de oudere heren van Parkos moeten weten.

    A.E.22-09-2017

    Inmiddels zijn we weer een aantal weken verder en heeft Parkos/Easy Valet Parking Rotterdam uit zichzelf nog niets laten horen. Wij hebben meerder keren telefonisch contact opgenomen met Easy Valet Parking Rotterdam en we hebben verschillende medewerkers gesproken waaronder Marwan, Ismaël en Anass el Hadioui. Zij verwijzen steeds naar hun baas Mohammed Tarhouli. Laatstgenoemde laat het nogal afweten. Telkens als we hem telefonisch spreken (op ons initiatief, zelf belt hij nooit al belooft hij dat wel) is hij nog bezig om de zaak uit te zoeken, en geeft hij aan de volgende dag telefonisch contact met ons op te nemen. Anass El Hadioui heeft ons in een telefonisch contact aangegeven dat Parkos/Easy Valet Parking inderdaad schade heeft gemaakt aan onze auto en dat we de foto's mogen opsturen naar zijn e-mailadres anass.elhadioui@gmail.com). Aangezien zijn baas destijds nog op vakantie was, zou het na de baas zijn vakantie worden opgelost. We zijn nu 1 maand verder en nog geen steek verder! Wees gewaarschuwd!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Tegenvaller

    Fincke11-08-2017

    Parkeerplaats gereserveerd vanaf 05.45 in ochtend. Er was niemand aanwezig alles gesloten. Pas na twee telefoontjes en ruim half uur wachten kwam chauffeur met busje. We hadden speciaal een overdekte parking gereserveerd maar we werden naar een onoverdekte parking gebracht . Totaal geen excuses. Vervolgens duurde de rit naar Zaventem AirPort niet 6 maar bijna 15 minuten. Op terugweg weer 30 minuten wachten op vliegveld. daarnaast zat chauffeur op heenweg ook nog een constant te bellen met zijn telefoontje in de auto. Levens gevaarlijk. Samengevat een dikke onvoldoende! Alleen de prijs is ok.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5,5

    Mijn ervaring is goed en prettig

    Hendriek07-05-2017

    Ik heb parkos altijd echt als heel prettig ervaren. Jammer dat ze niet op meer vliegvelden zitten. Want ik vlieg veel.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    geen parkeerplaats

    J.A. Kooij03-05-2017

    wij hadden via parkos een parkeerplaats gereserveerd bij schiphol .
    wij moesten ons 20 minuten voor aankomst melden via opgegeven nummer 0206315794 .
    eerst moesten we 9 minuten wachten voordat er werd opgenomen , na aanmelding kregen wij te horen dat er geen plek voor ons was gereserveerd omdat deze parking niet meer met Parkos samenwerkte !
    wij kregen een discussie waarbij de verbinding werd verbroken .
    waarom werden wij over dit feit niet van tevoren geïnformeerd ?
    nu werden wij gedwongen om op het aller laatste moment voor een andere parking te gaan zoeken .
    wij hebben ook vanwege de drukte in deze Mei vakantie voor een zeer dure optie gekozen maar beter dit dan het probleem je vlucht te missen .
    al met al een hele slechte ervaring vandaar onze negatieve sterren , wij zullen u dan ook zeker niet aanbevelen .
    Hans Kooij .

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    Dubbele reservering en Parkos

    J. Dongstra25-04-2017

    Kreeg 25 uur voor aankomst parkeerplaats bericht m.b.t. dubbele reserveringen op het geboekte terrein en of ik maar even genoegen wilde nemen met een ander terrein zo'n 3 km verder van het vliegveld Keulen/Bonn. De oorzaak van dit probleem ligt niet bij mij maar bij Parkos.nl of bij de aanbieder van de betreffende parkeerplaats. Je mag natuurlijk altijd annuleren volgens Parkos met geld terug maar op deze manier is de eerste kennismaking met Parkos géén goede. Hier mag Parkos toch wel wat meer moeite voor doen dan zo'n simpele mededeling per email.

    mohi28-04-2017

    I am totally disappointment about using This company for the parking. I have booked for the parking from 26th od April to 6th of May. and yesterday 3 hours to my flight i was in the parking location ( Automotel) and they did not let me to park my car and told me there is not space , and i called your customer service, and they strangely told me go and park in schipol parking , even they did not give me any alternative . it was close to mis my flight and I had a very tough time to solve the problem that they made . they are the most unreliable and unrespectful company i have ever seen in the Netherlands. I called their customer service in order to refund the money that i have payed , they told me that , it is refunded , but still i did not received it in my bank account. ( actually it is not strange that i see from this company). I never advise to use this company , because if it is happen again , it is really difficult to find the alternative in short time before flight.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5,5

    Auto veilig parkeren

    J. Melkert18-04-2017

    Via Parkos een aantal keer mijn auto geparkeerd op Schiphol, voor diverse korte zakelijke trips.
    Het is snel geregeld en goedkoop genoeg om echt te kunnen concurreren met OV. Het is voor mij een efficienietere manier om te reizen via Schiphol.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Parkeren op Schiphol

    L. Prem11-04-2017

    Zelf nu twee keer geparkeerd op Schiphol via Parkos.
    Zorgvuldig en netjes geregeld, en een stuk goedkoper dan wat ik normaal moest betalen daar.
    Dus het is voor mij voor herhaling vatbaar.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    jammer

    Anton r.07-02-2017

    Paar keer gedaan en is op zich prima. Beetje jammer dat het op de kleinere airports niet aangeboden wordt. Dus dan is het lastig en moet je 2 services gaan gebruiken wat niet handig is. Prijs is wel ok trouwens ten opzichte van anderen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    8,5

    Betrouwbaar parkeren Schiphol

    Andres25-01-2017

    Er zijn maar wat veel van die parkeerbedrijfjes rond Schiphol - de een komt mij nog onbetrouwbaarder voor dan de andere.

    Maar ik heb zelf nu een aantal keer bij Parkos geparkeerd en ik moet zeggen: dat gaat telkens heel prima. De prijs valt reuze mee, zeker als je het vergelijkt met andere aanbieders rond deze luchthaven...
    Service is ook prima.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    ok

    Van veen16-11-2016

    Ik parkeer veel op schiphol. 1 van de weinige goeie - gewoon makkelij - relatief geodkoop.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Nooit meer teveel betalen voor parkeren

    Floris van Alphen09-08-2016

    Voor mijn werk moet ik veel reizen. Vaak ga ik toch met de auto naar het vliegveld. De baas betaald de parkeerkosten wel, dus dat is het probleem niet. Ik vind het altijd alleen erg zonde van het geld om te gaan betalen voor een parkeerplaats. Ik word daar altijd een beetje moe van. In principe betaal je gewoon om op een stuk beton te mogen gaan staan en daar moet je dan de hoofdprijs voor betalen. Nu reserveer mijn parkeerplaats bij de luchthaven via deze site en daar profiteert de baas van en hou ik een beter gevoel aan over. Zeker aan te bevelen!

    Floris.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Schrijf zelf een review over Parkos

    Uw beoordeling