NederlandReview

  Ervaringen Parkos

  Kijk! Wist je dit al over dit bedrijf? Parkos.nl is geliefd en gehaat! Of toch niet? Meningen, oordelen en reviews! Op NederlanReview.nl tref je ze allemaal aan en kun je op een snelle en gemakkelijke manier een oordeel vormen over een onderneming en een bedrijf. Het helpt je natuurlijk om de onafhankelijke reviews te lezen en om zo een mening te krijgen van een bedrijf. Het is goed om ook een review op NederlandReview.nl achter te laten. Zo is het juiste mogelijk om anderen te helpen en te laten zien wat jij van een bedrijf vindt. Natuurlijk mag een review goed of slecht zijn. Zo simpel is dat natuurlijk! Onafhankelijke beoordelingen vind je op NederlandReview.nl.

  Over Parkos.nl

  Natuurlijk ga je niet iedere dag een parkeerplaats vergelijken. Het is daarom maar goed, dat er een site is als deze. Hier kun je namelijk volop parkeerplaatsen met elkaar vergelijken en ook gemakkelijk reserveren. Het is een mooie website waar je volop van kunt genieten. Er zijn natuurlijk vele voordelen, welke je krijgt als je via hun een parkeerplaats reserveert. Het is onder andere zo, dat alle parkeerplaatsen persoonlijk zijn geïnspecteerd. Daarnaast weet je zeker, dat je de beste deal krijgt en er ook altijd een plek is voor jou. Je kunt je reserveringen trouwens gratis aanpassen en annuleren

  De diensten van Parkos.nl

  Deze site maakt het mogelijk om op tal van vliegvelden een parkeerplaats te reserveren en te krijgen. Het gaat onder andere om de volgende vliegvelden:
  - Parkeren Schiphol
  - Parkeren Düsseldorf Airport
  - Parkeren Eindhoven Airport
  - Parkeren Zaventem
  - Parkeren Charleroi
  - Parkeren Rotterdam Airport
  - Parkeren Weeze Airport
  - Parkeren Vliegveld Keulen
  - Parkeren Frankfurt Airport
  Ze bieden een shuttle parkeerservice aan en ook een valet parkeren service. Het is gemakkelijk en fijn.

  Klachten, tips en complimenten over Parkos.nl

  Natuurlijk kan er een keer wat misgaan. Het is dan goed om dit kenbaar te maken. Op die manier is het namelijk mogelijk voor het bedrijf om het probleem op te lossen en te verhelpen. Het is voor hun een kans om je onvrede weg te nemen en om van jou een tevreden klant te maken.

  Heb jij ervaring met Parkos.nl?

  Doe het! Help anderen! Kies ervoor om jouw mening over dit bedrijf Parkos.nl op deze pagina achter te laten. Het is geweldig om te zien hoeveel meer reviews er dagelijks bijkomen van anderen over bedrijven. Nederlandreview.nl helpt mensen om een goed beeld te krijgen van een bedrijf gebaseerd op reviews van anderen. Ook bij het parkeren van een auto gebeurt dat!

  Kijk! Wist je dit al over dit bedrijf? Parkos.nl is geliefd en gehaat! Of toch niet? Meningen, oordelen en reviews! Allemaal op NederlandReview

  Parkos
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (273)

  8
  76% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8,6
  Service
  rating
  7,8
  Prijs
  rating
  8,4
  Leveren
  rating
  7,6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Parkos Rozenburg Schiphol Brutaal, Onbeshoft, crimineeltjes,Discriminatie , wanhoop, wegrennen van Parkos Schiphol Rozenburg , crimineeltjes

  Nooit meer boeken met Parkos !! Het zijn inderdaad kleine crimineeltjes chauffeur tussen 20 en 30 jaren! In Parkos Shiphol , aalsmeerderweg in Rozenburg parkeerterrein Zetten je auto als hun beheer tijden ons verbijf op vakantie (4 dagen ) hebben ze (medewerker) 11km met ons auto gereden op sport functie waaroom weet we nog steeds niet (ons auto last mercedes ) !! Op ons retour van vakantie , ophaal Snotman onbeshoft komt ons ophalen op Schiphol zonder hello , zonder word binnen 8 minuutjes waren we op de parkterrein van Rozenburg , hij heeft ons sleutel terug gegeven klaar ! Zonder uitleg we konden
  We lopen naar ons auto dit al buiten op syraat stond mij man gaat ons auto started direct zien we dat bepaalde functies van ons auto zijn veranderd, mode confort is veranderd naar mode sport rijden! extra kilometers 11km , meder bezine alsof onze auto van hun beheer was ! Toen me man en ik (familly met 2 kinderen) teleurgesteld waren,
  meer informatie wild hebben dat ze 11km hebben gerede , stuk of 5 gasten max 25 jaren , stelletjes onbeshoft kleine crimineeltjes lachen ons uit ! special éen medewerker brutaal, onbeshoft jongen van 28 jaren zonder uitleg
  Begin on beledigden van "KanKer FRAns, rootlop , we gaan jullie in elkaar slaan..... " deze personnel werk bij parkos als professionele ,hoe kan dat ?? Parkos medewerker zijn zeer agressief en wilden vechten met mijn echtgenoot !
  We zijn en Franse familly dit in Nederland hebben gewoond maar dit hebben wij nooit mee gemaakt in NL! maar wat we hier hebben meemaakte is waardeloos, ongeloofelijk en discriminatie ..
  Via mooi uitziende site geboekt en paar reviews op website weinig over gevonden ! Nu begrijp ik waaroom ze geef ons niet de mogelijkheid to review direct via ze website , dat is bijna altijd !
  Na 4 dagen vakantie met oud en niew 2020, onze auto stond buiten
  en gebruikt als hun beheer! Behalf 1 jong mederwerker kwam Bij ons ! In de voorwaard staat kan dat Sommige automobilisten geven hier kennelijk hun sleuteltje, blijkbaar leeg aan uw auto of ze der mee willen spelen !
  Bref, één grote troep crimineeltjes, onprofessionele, Medewerkers zijn allemaal boefjes tussen de 18 en 25, die zich niets aantrekken en maar één doel voor ogen hebben, zoveel mogelijk auto's laten parkeren !AUB Maar als je dit leest, dan ben je gewaarschuwd!!!tijdens uw verblijf op vakantie werd uw 100% zeker gebruikt voor persoonlijke doeleinden! Nooit bij Parkos boeken!!! Zijn boefjes , kleine crimineeltjes dit geen waarder hebben !!
  Nog éen ding : hoop we dat ze geen snelheid controle hebben gereden met ons auto anders deze ervaring gaat direct naar de rechtzaken !! Wegrennen ,onze behoordeel review 0

  Door: Nas 02-01-2020
  Marianne 07-01-2020

  Ik heb precies dezelfde ervaring mee gemaakt toevallig ook een hoop km extra met onze auto mee gereden. Het is onprofessioneel bedrijf, met een hoop leugens. Ze hebben onze auto met krassen terug gegeben zonder controle, een hoop extra Km , en met andere functies gereden bwv. Radio en auto opties. Een is gewoon SCHANDALIG !!!!!! nooit meer nog lieverd mijn auto thuis laten en met ander vervoer komen. Dan maar safe de auto achter laten. Het valt me niet tegen dat andere klanten hetzelfde hebben meegemaakt. NOOIT MEER. PS: WEG RENNEN NU JE NOG KAN !!!!!!!!! ORDEEL : 0/0

  Olivia 07-01-2020

  They took advantage of our car too. HUSTLE!!!!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Parkeren Frankfurt

  Verschikelijk! Geen antwoord op het valetnummer gegeven door Parkos wanneer ik in Frankfurt lande. Onmogelijk om Parkos te bereiken gedurende de weekend. Na 7 uren heb ik mijn wagen teruggevonden nadat ik klacht had ingedient bij de policie. De policie vertelde me dat het vaak gebeurde bij Parkos; valse valetten die u wagen nemen. Heel serieuse onderneming! Daarop was het in de komende dagen onmogelijk om een antwoord te hebben. Kosten worden niet terugbetaald. Een absolute misluk!

  Door: Pierre Dessy 08-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  4
  rating

  Parkos parkeren kost een uurtje extra

  Zowel heen als terug kostte het bijna een uur. Heen 35 moeten wachten in Uithoorn tot er een shuttle naar de luchthaven ging en 20 minuten in een volgepropte bus gezeten. Terug hetzelfde. Ik betaal liever meer voor een kortere wachttijd.

  Door: Simone van Raaij 24-09-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4,5
  rating

  Valet parking Parkos Schiphol

  De chauffeur was te laat bij het ophalen en bij het terugbrengen. We hebben bijna een uur staan wachten. En mijn land rover defender had veel meer kilometers gereden dan ik had verwacht voor een ritje van Schiphol naar Nieuw-Vennep en terug.
  Toen ik thuis kwam en ging inparkeren hoorde ik een vreemde tik in de wielen. Het was erg laat en ik wilde slapen dus ik gaf er geen aandacht aan. De volgende dag werd het geluid alleen maar luider en ben ik goed gaan zoeken en wat bleek nu. De chauffeur van Parkos heeft het differentieel vast gezet waardoor mijn wielen niet vrij konden draaien. Al met al ben ik erg ontevreden en zal parkos niet aanbevelen.

  Door: Vincent 22-09-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5,5
  rating

  parkeren bij theshuttleguys in Uithoorn

  8 dagen geparkeerd bij de shuttleguys in Uithoorn.
  Geboekt via internet met behoud van de autosleutel.
  Keurig nette mensen, alles volgens afspraak, shuttle snel en stipt op tijd, zowel heen als terug. Retourvlucht was 00,15 in de nacht.
  Prijs was op moment van reserveren de goedkoopste van allemaal.
  Bedrijf is echt aan te bevelen en kom er zeker terug.

  Door: Marcel Eldik 18-09-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5
  rating

  Valer parking

  Ga nooit in zee met deze oplichters. Ik heb op Düsseldorf AirPort tevergeefs staan wachten om mijn auto op te laten ophalen. Uiteindelijk heb ik mijn auto op een parkeerplek moeten plaatsen voor €34 per dag voor 2 weken, omdat ik anders mijn vlucht had gemist.
  Parkos zegt hiervoor niet verantwoordelijk te zijn en wil de door mij extra gemaakte kosten door haar toedoen niet vergoeden.
  Bij navraag op Düsseldorf AirPort bij de parkeer beheerder waar mijn auto nu stond, werd aangegeven dat zij dagelijks met mensen te maken hebben die door Parkos zijn opgelicht.
  GA DUS NIET IN ZEE MET DEZE MALAFIDE OPLICHTERS!

  Door: Frank 19-08-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Geen

  Slecte service. Kennen bij Schiphol niet fatsoenlijk nederlands. Auto onder bomentroep. Nee geen Parkos meer.

  Door: P.Uitdenbroek 30-05-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4
  rating

  Walgelijk bedrijf


  Walgelijk bedrijf! In januari een parkeerplaats bij Zavethem geboekt.
  Onderweg naar Brussel kregen we een sms dat onze reservering gecanceld werd!! Alle parkeerplaatsen bij Zavethem zaten vol!
  4 maanden van tevoren geboekt en op het laatste moment cancelen
  Parkos, bedankt voor het fijne begin van onze vakantie.
  Wijze raad, reserveer nooit via Parkos! Ze laten je smoren, nemen geen telefoon op!, MIJD PARKOS!

  Door: Gerard 04-05-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5,5
  rating

  Thiefs

  Very bad service they stole our camera ,, do not leave your car there ,, we now must take legal actions,, and its a camera from € 200 they are trying to track into address to steal from but they cannot as ,, they do not have the charger,,

  Door: van Zweeden 30-04-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3
  rating

  Nooit bij boeken!!! Zijn kleine crimineeltjes!! Zetten je auto klem!!

  Ik ben geen zeikerd, maar wat ik hier meemaakte....
  Via mooi uitziende site geboekt, van te voren naar reviews gezocht, weinig over gevonden en die reviews waren niet slecht, al zaten er wel een paar beroerde bij....dat is bijna altijd.
  Bij aankomst op de Kerklaan Zaventem, niemand te zien, gebeld werd niet opgenomen, terrein opgereden, schots scheef, slecht onderhouden, voormalig bedrijfsterrein met allemaal gekke hoeken, soms overdekt, meeste plekken niet, geen duidelijke parkeerplekken
  Niemand te pakken kunnen krijgen, er was nog maar één plek vrij, dus daar geparkeerd, ik had tenslotte geboekt, betaald en hadden het vliegtuig te halen....
  Na 4 dagen Madrid, bij terugkomst weer niemand, maar erger, onze auto stond ingebouwd!!! Bij bellen werd of niet opgenomen, of snel iets in het Frans gezegd en weer afgebroken.
  Er stond nog een Belgisch gezin al bijna 3 uur te wachten, zij hadden politie en sleepdienst gebeld, die kwam uiteindelijk en heeft wagen verplaatst. Bij ons kwam er na een uur een 'medewerker', die zocht in een pizzadoos met daarin ongeveer 40 autosleutels naar het sleuteltje van de auto die ons blokkeerde, maar bleek er niet in te zitten! Intussen arriveerde nog 2 klanten, die er ook al niet konden rijden!!
  Snotjochie kwam na een half uur terug met goede sleutel, zodat wij eruit konden. Politie gaf aan niet al te veel te kunnen doen, parking is prive terrein en slepen mag alleen met toestemming. Sommige automobilisten geven hier kennelijk ook nog hun sleuteltje af, als er blijkbaar wel iemand is. Dat je dat durft....
  Kortom, één grote troep! Medewerkers zijn allemaal boefjes tussen de 18 en 25, die zich niets aantrekken en maar één doel voor ogen hebben, zoveel mogelijk auto's laten parkeren.
  150 auto's tegen 8 euro per dag, levert ze meer dan 30.000 euro per maand op. Slechte recensies, klagende mensen, dat nemen ze op de koop toe. Maar als je dit leest, dan ben je gewaarschuwd!!!

  Door: F. de Vries 27-04-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4,5
  rating

  Brutaal en onbeschoft

  Op het moment van ophalen was de meneer aan de telefoon erg onduidelijk en werden wij va niet kastje naar de uur gestuurd op Schiphol.. Op het moment van aankomen bij de zaak om de auto op te halen hebben wij nog ruzie gehad met de zoon van de eigenaar die naar zijn zeggen wel duidelijk genoeg was en wij de gene waren die beter hadden moeten luisteren. Iedereen ervaart alles op zijn eigen manier natuurlijk maar ik weet dat ik mijn auto hier niet meer achterlaat

  Door: Omar Franken 01-04-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4,5
  rating

  Prima geregeld

  De auto stond veilig binnen het hek geparkeerd. En 10 minuten later stonden we op het vliegveld. Erg aardige eigenaar.

  Door: Anouk 25-01-2019
  Anouk 25-01-2019

  Even ter info. Wij hebben de auto bij vliegveld Charleroi afgeleverd. Was daar prima geregeld

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  10
  rating

  Parkeren via Parkos een ramp

  Na de bestelling, dus geld geïncasseerd te hebben geeft Parkos niet meer thuis. Ze schuiven hun verantwoordelijkheid af op hun partners, die ze blijkbaar, zonder enige controle op betrouwbaarheid, aan hun klanten aanbieden. Onze ervaring, en helaas niet alleen de onze, met Uparking in Zaventem was zonder meer een ramp. Zowel bij het parkeren als ophalen van de auto weren we geconfronteerd met resp. 45 en 60 minuten wachttijd.

  Door: De Wit 06-01-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Schade ontdekt na levering

  INa het afleveren schade ontdekt.
  Direct terug gebeld
  Moesten de volgende dag maar foto,s versturen.
  Auto op parkeerplaats gezet en foto.s genomen.
  Schade wordt niet erkent en ik mag het zelf uitzoeken.
  Na meerdere keren goede ervaring nu een hele vervelende.
  Voor mij nooit geen parkos meer.

  Door: Ton 25-10-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5
  rating

  Valet parling

  Graag wilde wij parkos bedanken voor de top service
  Onze auto werd op tijd opgehaald door een keurige man en bij Arriva stond hij keurig klaar voor de terugreis. Echt super

  Door: M.Dankers 14-10-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  10
  rating

  Klacht, het niet betalen van een verkeersboete

  L.S.

  Het gaat om het volgend:
  • Mijn klacht is t.a.v. Easy Valet parking
  • Ik heb een boete gekregen van € 104,- op 30 juli op Schiphol
  • Mijn auto is om 10.45 afgeleverd en de boete is uitgeschreven om 11.02 uur
  • Ik heb Easy Valet parking hierover gebeld
  o Ze gaven meteen toe dat dat hun fout en ze zouden de boete betalen
  o Ik moest een kopie van de reservering en de boete opsturen, dan komt het in orde, dat heb uiteraard gedaan
  • Na 10 gebeld te hebben en na 3 á 4 alle gegevens weer opnieuw opgestuurd te hebben, is de boete nog steeds naar mijn rekening te zijn overgemaakt

  • Waar ik mij geweldig aan ergert zijn de volgende punten:
  o De boet is nog steeds niet betaald
  o Nooit een reactie op al mijn mails gehad
  o Telkens wordt mijn gezegd, de boekhouder gaat het morgen overmaken. (dit zegt telkens een chauffeur, die kan er waarschijnlijk ook niets aan doen!!)
  o Eind september werd mij gezegd dat alle rekeningen begin van de maand worden betaald
  o Nu zijn we weer 10 dagen verder, weer niets!!

  J.G.M. Wammes

  Door: J.G.M. Wammes 10-10-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  10
  rating

  Parking4schiphol niet doen!

  Allereerst snap ik de reviews hier niet want Parkos is een bemiddelaar. Parkos bemiddelt ook voor Parking4schiphol.
  Parking4schiphol geeft niet aan waar je de auto moet afleveren. Na de bevestiging gekregen te hebben blijkt dat de parkeerplek helemaal niet gunstig te zijn, daarop heb ik de bestelling geannuleerd. Het probleem is dat ik na twee maanden nog steeds op mijn geld wacht.
  Met smoesjes wordt je aan het lijntje gehouden. Zeer slechte klantenservice.

  Door: Frederik 03-10-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3
  rating

  Iedere 20 minuten kan ook 90 minuten zijn

  Dacht goedkoper uit te zijn om eens via Parkos bij Schiphol te parkeren. Goedkoop is duurkoop feitje. Parkeerplaats moeilijk te vinden in de nacht (geen duidelijke bewegwijzering of naamgeving van terrein). Wachttijd duurde zeker langer dan de aangeven 20 minuten. Een touring bus met vrolijke chauffeur (natuurlijk prima) die op zijn gemak meerdere parkeerterreinen afrijd, nieuwe passagiers verwelkomt, koffers in laadt, koffers van aangekomen passagiers weer uitlaadt en met volle bus onderweg is kan even duren voordat deze aankomt op Schiphol.
  Uiteindelijk mensen uit gestapt en taxi genomen, geïrriteerde reacties van mede passagiers.
  Ander half uur minimaal over gedaan om aan te komen op Schiphol. 20 min. kan ook 90 minuten zijn en dat had best vermeld mogen worden bij reservering!
  Voor vakantiegangers die de tijd nemen, hiervoor en echt goedkoper uit willen zijn voor lange reis, prima.

  Door: Enklaar 20-09-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5
  rating

  goed service

  vriendelijke mensen ging prima bedankt

  Door: Roberto 13-09-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  8
  rating

  Weeze prima service

  Prima service, auto naar parkeerplaats in Weeze gereden waar al een dame klaarstond om ons meteen naar het vliegveld te brengen.
  Bij terugkomst op vliegveld Weeze gebeld naar Parkos service en voordat we het wisten stond de chauffeur met onze auto al op ons te wachten.
  Kortom voor ons een 10 voor de klantvriendelijkheid & service

  Door: Annette 03-09-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  10
  rating

  Schrijf zelf een review over Parkos

  Uw beoordeling