NederlandReview

  Ervaringen ParkingPoint.nl

  Parkeren bij Schiphol op een beveiligde locatie tegen scherpe tarieven, dat kan bij ParkingPoint. Benieuwd naar ervaringen van anderen met deze valet-service? Lees dan verder!

  Over ParkingPoint

  Valet-parkeren. Dat klinkt voor veel mensen als iets voor chique hotels en dure restaurants. Dat dit beeld niet meer klopt bewijst ParkingPoint. Zij bieden namelijk een vernieuwende en moderne versie van valet parkeren aan voor zowel particuliere als zakelijke reizigers. Een efficiënte en grotendeels geautomatiseerde bedrijfsvoering zorgen ervoor dat je bij ParkingPoint snel, makkelijk, snel en betrouwbaar gebruik kunt maken van deze valet-parkeerdienst. Nooit meer onnodig wachten en uitstekende service, dat is waar ParkingPoint zich hard voor maakt. Omdat betrouwbaarheid bij deze vorm van parkeerservice erg belangrijk is, kun je er vanuit gaan dat:

  ParkingPoint met zorg omgaat met jouw auto Er rustig en veilig met jouw auto wordt gereden door vakbekwame chauffeurs Jouw auto veilig wordt geparkeerd Het parkeerterrein waar jouw auto staat 24 uur per dag, zeven dagen per week beveiligd is.

  Een betrouwbare service, waardoor jij altijd snel je reis kunt vervolgen - waar deze ook heen gaat. En als jij je weg vervolgt vanaf ParkingPoint, dan krijg je een flesje water mee. Zo kun jij weer fris de weg op.  Een lesje inparkeren. Bij de valetdienst van ParkingPoint wordt dit gewoon voor je gedaan.

  Dit doet ParkingPoint voor jou


  ParkingPoint maakt parkeren bij Schiphol voor iedereen bereikbaar en betaalbaar. Je kunt makkelijk online reserveren. Betalen kun je direct doen via iDeal of op locatie met PIN of contant. En wijzigt er toch nog iets in je plannen? Dan kun je tot 24 uur voor aanvang van je reservering deze nog kosteloos annuleren of wijzigen. Door voor valet-parkeren te kiezen als je reist via Schiphol Airport Amsterdam, kun je zonder tijdverlies parkeren bij je vertrek en aankomst op Schiphol. Bij de vertrekhal wordt je auto opgehaald en bij aankomst staat hij weer voor je klaar. Zo kun jij snel verder.

  Zo werkt ParkingPoint


  Je maakt online een afspraak met de valet-service. Op de dag van vertrek vanaf Schiphol Amsterdam bel je een half uur voor je aankomt naar de organisatie. Zij zorgen ervoor dat je auto wordt opgehaald door de chauffeur en helpen je even met je bagage. Op de terugreis naar Amsterdam Airport bel je ook weer 30 minuten voor aankomst. ParkingPoint zorgt ervoor dat jouw auto weer klaar staat. 24 uur per dag en 7 dagen per week staat er een betrouwbare chauffeur voor je klaar om je snel van dienst te kunnen zijn.

  Niet tevreden over ParkingPoint


  Heb jij niet de gewenste ervaring gehad bij ParkingPoint? Dat is niet de bedoeling. Neem even contact op met de organisatie per telefoon of mail. Zij zullen er alles aan doen om jouw ervaring wel naar 100% tevredenheid te krijgen. Dus hoe klein je klacht of probleem ook is, laat het hen weten. Ze komen snel met een goede oplossing.

  Ervaringen ParkingPoint


  Heb jij al eens gebruik gemaakt van valet-parkeren bij Schiphol Airport via ParkingPoint? Laat weten hoe jij het hebt ervaren. Hoe beviel het valet-parkeren en hoe heb je de service van ParkingPoint ervaren? Help anderen ook goedkoop te parkeren bij Schiphol en deel jouw mening hier!

  Is ParkingPoint.nl betrouwbaar en veilig als valet parkeerdienst voor je auto? Lees ervaringen, reviews en beoordelingen van hun eigen klanten.

  ParkingPoint.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  6.8
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  6
  Prijs
  rating
  7
  Leveren
  rating
  6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over ParkingPoint.nl

  Uw beoordeling

  Schade ontdekt na levering

  Na het afleveren schade ontdekt.
  Direct terug gebeld
  Moesten de volgende dag maar foto,s versturen.
  Auto op parkeerplaats gezet en foto.s genomen.
  Schade wordt niet erkent en ik mag het zelf uitzoeken.
  Na meerdere keren goede ervaring nu een hele vervelende.
  Voor mij nooit geen parkos meer.

  Door: Tom25-10-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4
  rating

  Reizen als de directeur

  Reis regelmatig voor mijn werk via Schiphol. Ik heb een behoorlijke hekel aan vliegen, omdat ik altijd een benauwd gevoeld krijg van opgesloten zitten. Om die reden heb ik ook een behoorlijke hekel aan treinen. De meeste van mijn collega's gaan met de trein, maar ik niet. Parkeren op Schiphol kan een behoorlijk drama zijn, zo heb ik uit ervaring ondervonden. Toen wees mijn werkgever mij op ParkingPoint. Hij vroeg mij waarom ik daar niet gewoon gebruik van maakte.

  Ik wist helemaal niet dat dit tot de mogelijkheden behoorde, dus ik heb het direct uitgeprobeerd bij de vorige zakenreis. Ik zal zeggen: het is mij prima bevallen en in de toekomst wil ik alleen nog maar van deze parkingservice gebruik maken. Echt pure luxe. Ik voelde mij behandeld als de directeur zelf. Heel erg goed. Ik kan iedereen die ontspannen aan zijn of haar reis wil beginnen aanraden om van deze dienst gebruik te maken. Aanrader.

  Door: Celil van Gennip30-12-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  FAQ

  Is ParkingPoint.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over ParkingPoint.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.8 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is ParkingPoint.nl actief?

  ParkingPoint.nl is vooral actief in de categorie Autodiensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) (Vliegveld) Parkeren

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van ParkingPoint.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.