NederlandReview

  Ervaringen ParkFly.nl

  Voordelig, comfortabel en veilig parkeren bij Schiphol? Parkfly.nl biedt lang parkeren en valetparkeren aan voor iedereen die vanaf Schiphol Airport Amsterdam vliegt. Bij vertrek rijdt je zelf naar het parkeerterrein in Aalsmeer, vanaf daar wordt je met een shuttlebus naar de juiste vertrekhal gebracht. Op de terugweg wordt je ook weer met een shuttlebus opgehaald vanaf het vliegveld en die brengt je dan weer naar je auto op het parkeerterrein van Parkfly.nl. Wil je liever valet parkeren bij het vliegveld van Amsterdam? Dan rijdt je rechtstreeks naar de vertrekhal op Schiphol. Hier overhandig je de sleutel van je auto aan een medewerker en jij kan door richting je vlucht. Bij terugkomst op het vliegveld wacht een medewerker van deze parkeerservice je op en je kunt weer door naar huis.

  Hoe werkt lang parkeren en valet parkeren met Parkfly.nl?

  Voor beide vormen van parkeerservice plaats je een reservering en rijdt je op de dag van vertrek richting Schiphol. Een reservering plaats je door middel van het invullen van het reserveringsformulier. Je ontvangt een bevestigingsmail om je reservering definitief te maken. Kies je voor lang parkeren? Dan rijdt je zelf naar het parkeerterrein van Parkfly.nl en ga je vanaf daar met een shuttlebus verder. Kies je voor valet parkeren, dan kun je doorrijden naar de vertrekhal en geef je daar je autosleutels af aan een medewerker van dit bedrijf. In beide gevallen staat je auto op een afgesloten en bewaakt parkeerterrein en kun je met een gerust hart je vliegreis beginnen. Als je terugkomt ga je in het geval van lang parkeren met een shuttlebus weer naar het parkeerterrein en als je hebt gekozen voor valet parkeren op Schiphol met Parkfly.nl, dan staat er een chauffeur van de organisatie op je te wachten als je terugkomt.


  Parkeren in een krap parkeervak: het is niet voor iedereen gesneden koek hoe dat moet

  Contact opnemen met Parkfly.nl

  Wil je je reservering wijzigen, is er iets verandert in je vlucht, wil je annuleren, heb je een klacht, opmerking of suggestie? Dan kun je altijd contact opnemen met de klantenservice van deze organisatie. Je kunt Parkfly.nl bereiken via het contactformulier op de website, een mail te sturen of te bellen naar het telefoonnummer. Je kunt een reservering kosteloos wijzigen of annuleren tot 24 uur voor aankomst.

  Ervaring met parkeren via Parkfly.nl

  Heb jij je auto een keer geparkeerd via deze organisatie? Hoe vond je het heen en weer reizen tussen parkeerterrein en Schiphol met de shuttlebus, hoe beviel het valet parkeren en wat vond je van de medewerkers? Naar jouw mening zijn mensen op zoek die zich nog aan het oriënteren zijn op goedkoop parkeren bij Schiphol. Dit kun jij hen hier laten weten. Mogen we weten hoe het het parkeren met Parkfly.nl jou is bevallen bij Schiphol?

  Lees hier klantervaringen over ParkFly! Kun je hier veilig parkeren? Is het een betrouwbare parkeerdienst op Schiphol? Is het echt zo goedkoop?

  ParkFly.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (5)

  5,6
  60% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  7,6

  Service

  4

  Prijs

  6

  Leveren

  4,4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Net zo duur als P 3

  Boeken ging prima. Echter door reviews achteraf geen zin in onverwachte problemen dus weer geannuleerd. Geld binnen 2 dagen weer terug. Mooi. Daarna voor plm hetzelfde geld P3 geboekt. Dus Parkfly heeft geen meerwaarde.

  Door: Peter Geenen17-04-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5

  Geen routine

  We bellen aan het afhalen van ons valiezen aan de band dat we aangekomen waren op schiphol. Wanneer we boven komen steekt een ander gezin ons voor (ze vragen geen namen over wie eeest gebeld heeft). Al 3jaar maken we gebruik van deze dienst. Nog nooit zijn we in 1 busje met 6personen gekunnen, terwijl we ruim een halfuur tot 3kwartier op voorhand bellen. De busjes kunnen 8man meenemen. Ook de koffers inladen was te veel gevraagd. De chauffeur zei tegen onze 16jarige dochter dat zij de valies er maar in moest zetten. Volgend jaar kijken we toch eens naar een andere shuttledienst.

  Door: Lynn van den berge15-04-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  4,5

  Wat een onbeschofte tent

  Bijna een jaar lang de tijd gegeven om hun fout op te lossen maar nooit meer iets gehoord. April 2018 gebruik gemaakt van valet parkeren bij parkfly (niet te verwarren met Schiphol parkfly). Bij terugkomst was onze sleutel kapot, agressieve chauffeur zei dat dat al het geval was en een vriendelijkere chauffeur nam het van hem over en zei dat we er een klacht over moesten indienen. Dat hebben we gedaan en ik heb daar nog 2 keer achteraan gemaild en daar wel reactie op gekregen van iemand dat onze klacht naar de directie was doorgestuurd, maar nooit meer iets gehoord. Jammer, voor mij omdat mijn sleutel nog kapot is, maar voor hen omdat ik 3 x per jaar gebruik maak van valetparking :).

  Door: Miranda10-03-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  Beoordeling ParkFly

  Ik heb betaald voor binnen parkeren maar de auto is niet meteen na vertrek binnen geparkeerd. Eén dag voor vertrek is de auto gewassen. Bij terugkomst zat de auto onder de vogelpoep en veel stof. De auto stond wel binnen bij terugkeer. Het vermoeden is dat de auto pas na enkele dagen binnen is geparkeerd.

  Door: Marcus Pinas08-08-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  6

  Valet Parking

  Zeer tevreden over Schiphol Valet Parking bij ParkFly. Regelmatig vlieg ik voor mijn werk naar het buitenland. Normaal gesproken ging ik altijd met de trein, maar door een aantal vertragingen heb ik nu al twee keer mijn vlucht gemist en dat wil ik gewoon niet meer meemaken. Daarom ga ik met de auto, maar dat is nog een behoorlijk gedoe met parkeren en zeker niet gratis. Daarom maak ik gebruik van Valet Parking bij Schiphol. Ik kan gewoon naar de vertrekhal rijden en daar mijn sleutels inleveren. Ideaal en geen gedoe. Ben hier echt heel tevreden mee. Het is niet de goedkoopste oplossing, maar zeker wel de meest ideale als je alle aspecten van vervoer naar een luchthaven toe meeneemt. Mocht je Valet Parking te duur vinden, dan zijn er echter ook andere opties om je voertuig goedkoop op Schiphol te parkeren, als ik meer tijd zou hebben, zou ik daar wellicht ook voor kiezen.

  Door: Van Zeist31-01-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Schrijf zelf een review over ParkFly.nl

  Uw beoordeling