NederlandReview

  Ervaringen ParkCare

  Wanneer je gaat vliegen omdat je op vakantie gaat of voor een zakenreis, dan wil je natuurlijk graag je auto veilig in de buurt van het vliegveld parkeren. Er zijn echter steeds meer parkeeraanbieders op de markt, en het is moeilijk om uit te vinden welke nou de goedkoopste en meest betrouwbare is. Daarom is er ParkCare, een website die deze aanbieders voor jou vergelijkt en waar je direct een parkeerplaats kunt reserveren. Wat andere klanten van deze service vinden lees je hier.

  Over ParkCare


  Bij ParkCare kun je voordat je op reis gaat met het vliegtuig vanuit Nederland, Belgie of Duitsland een parkeerplaats reserveren. Op de gebruiksvriendelijke website kun je heel gemakkelijk de goedkoopste aanbieders vinden, zij controleren dagelijks de verschillende parkeeraanbieders op hun betrouwbaarheid, service en prijs. Zo hoeft de klant zelf niet meer te zoeken naar de beste en goedkoopste aanbieder per vliegveld, maar komt alles samen op één plek. Voor het reserveren van een parkeerplaats via ParkCare betaal je geen extra boekingskosten.

  25 years of parkcare

  Diensten


  Wanneer je op reis gaat met het vliegtuig en een parkeerplaats wilt reserveren dan kun je dit regelen via de website van ParkCare. Ze bieden parkeerplaatsen aan van ruim 100 parkeeraanbieders bij of op de volgende luchthavens:

  • Schiphol
  • Maastricht
  • Eindhoven
  • Rotterdam
  • Groningen
  • Weeze
  • Düsseldorf
  • Keulen
  • Zaventem
  • Charleroi
  • Hahn
  • Frankfurt am Main

  Je kunt heel eenvoudig op de website boeken door een zoekscherm in te vullen. Daar kies je eerst voor het betreffende vliegveld en daarna vul je de datum van vertrek en aankomst in. Vervolgens klik je op ‘Vergelijk’. Het systeem gaat dan meteen op zoek naar de beschikbare opties. Bij alle opties zie je de plus- en minpunten. Wanneer je een keuze hebt gemaakt, klik je eenvoudig op ‘reserveer’, waarna je je boeking af kunt ronden. Je kunt bij ParkCare betalen met iDeal, Creditcard of PayPal. Naast de website hebben ze ook een App voor Android en iOS die je kunt gebruiken om te reserveren.

  Parkeervormen


  Je kunt voor verschillende parkeervormen kiezen. Zo kun je kiezen voor een parkeerplaats waar vandaan je met een shuttlebus naar het vliegveld wordt gebracht, en na de reis ook weer op wordt gehaald. Daarnaast is er nog Valet Parking. Daarbij parkeer je voor de deur van het vliegveld en geef je je sleutel af. De parkeerdienst zorgt er dan voor dat je auto naar een veilige parkeerplaats wordt gebracht, na de reis staat de auto weer voor je klaar bij de uitgang van het vliegveld. Soms zijn er ook Park & Walk parkeerplekken beschikbaar, waar je dus op loopafstand van het vliegveld kunt parkeren. De laatste optie is park, sleep en fly. Dit is vooral handig als je ver moet rijden naar het vliegveld en vroeg moet vliegen. Je slaapt dan in een hotel vlakbij het vliegveld waar je auto voor een bepaalde tijd gratis of tegen een gering bedrag mag blijven staan.

  Klachten


  Bij ParkCare is een klantenservice beschikbaar op werkdagen die je graag helpt bij vragen over een reservering, parkeeraanbieder of de website. Voor klachten kun je contact met ze opnemen via het contactformulier. Een klacht wordt bij ParkCare binnen zeven werkdagen behandeld. Lukt het niet om de klacht onderling op te lossen, dan kun je het geschil bij de Geschillencommissie (SGC) voorleggen.

  Laat hier jouw mening over ParkCare horen!

  Wat zijn de ervaringen met de parkeerservice van ParkCare? Raden klanten die deze dienst al eens gebruikt hebben het aan anderen aan of juist niet?

  ParkCare
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (11)

  6.6
  64% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7.4
  Service
  rating
  5.8
  Prijs
  rating
  6.8
  Leveren
  rating
  6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over ParkCare

  Uw beoordeling

  Geweldige ervaring

  Vorig jaar heb ik een parkeerplek gereserveerd bij Parkcare, de site werkt erg makkelijk en is ten opzichte van andere aanbieders veel goedkoper. Na het bestellen kreeg ik een duidelijke mail met een overzicht van mijn bestelling, kortom een geweldige ervaring!!

  Door: Marie Knops15-01-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Top!

  Super ervaring gehad! Reserveren ging heel gemakkelijk. Wij hebben gekozen voor shuttle. Er stond autowassen op de reserveringsbevestiging. gebeld met klantenservice, bleek dit gratis bij de parkeerplek in te zitten. Top:)

  Door: Dana09-01-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Uitstekend!

  Van de week geparkeerd bij parkcare. Overzichtelijke website. We hebben de parkeerplekken vergeleken met de plekken van het vliegveld zelf en dat scheelde een hoop! De parkeerservice was goed.

  Door: Setiawati15-01-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Parkeerplek

  Onze vliegticket werd geannuleerd. we hebben netjes het geld weer teruggekregen. Super van Parkcare

  Door: Rutger18-11-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Valet parking Rotterdam Airport

  Op de dag van reizen nam niemand op en bleek een ander nummer niet eens aangesloten. Uiteindelijk maar zelf geparkeerd op P1 waar gelukkig nog plek was. Ik had 123 euro betaald. Nooit meer Parkcare voor mij

  Ook raar: op deze site kan ik niet minder dan 2 sterren geven

  Door: Marjon 24-07-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  parkeerplaats Zestienhoven

  minpunten:
  - geen gebruik kunnen maken van gereserveerde en betaalde parkeerplaats op zestienhoven. Het genoemde telefoonnummer in bevestigingsmail was niet bereikbaar.
  - extra kosten tot op heden nog niet vergoed door Parkcare
  - verantwoording blijven ze afschuiven
  - geen excuus van de door hen gemaakte fouten
  - veel mailverkeer maar inhoudelijk geen oplossing.
  - op het moment dat een klacht op facebook wordt geplaatst wordt deze direct door Parkcare verwijderd.
  pluspunten
  GEEN
  Kortom: hele slecht ervaringen!

  Door: I van der Linden15-07-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Goed

  Alles liep vlot zoals op de website stond beschrevem

  Door: Gijs19-02-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Parkeerplaats

  Pas HEEEELL erg op!! Be aware!! Op donderdag netjes online gereserveerd via deze site, bij aankomst om 23:00h en krap ik tijd.

  Krijg ik plotsklaps bij aankomst van 2 buitenlandse komaf mannen te horen, dat ik ter plekke 50% moet bij betalen. En dat ik anders geen gebruik kan maken van (onze betaalde) parkeerplek.

  Nergens word hier over gerept!!

  Heb uit eindelijk geparkeerd bij de luchthaven zelf en achteraf nog geprobeerd te reclameren.

  Maar pas op het zijn boeven, eerst bekennen ze over de mail en achteraf ontkennen ze. En kan ik fluiten naar de centen van me betaalde reservering. BOEK HIER NIET!!!

  Door: Martijn de Ruiter09-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Nog steeds geen bevestiging

  Geboekt en betaald, geen bevestiging ontvangen. Op berichten via chat functie wordt niet gereageerd. Nu per email contact op.genomen, jammer dat het zo loopt, kan zo makkelijk zijn.

  Door: Silvester19-05-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  Slecht

  Meer dan 45 minuten gewacht voordat auto werd opgehaald. Wel half uur voor aankomst gebeld met Parkcare.
  Bij terugkomst had een van de auto’s een lege accu. Controle ANWB vertelde dat accu nog goed was. Parkcare startkabels gebruikt om auto te starten? Ze waren bij aflevering snel vertrokken.
  NOOIT meer Parkcare.

  Door: Tomo28-10-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6
  rating

  NIET BOEKEN, WEL BETAALD GEEN PARKEERPLEK

  Een maand voor vertrek parkeerplaats geboekt bij Brussel Zaventem. Was vol, werd verwezen naar een andere, maar die werken niet samen met Parkcare. Uiteindelijk een hoop stress om de auto te parkeren en bij de 3e parkeerplaats opnieuw moeten betalen voor een week. Nu maar hopen dat ik ooit mijn geld terugkrijg van Parkcare.

  Door: Carolien22-10-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  FAQ

  Is ParkCare een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 11 ervaringen geplaatst over ParkCare. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.6 gekregen, waarbij 64% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is ParkCare actief?

  ParkCare is vooral actief in de categorie Autodiensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) (Vliegveld) Parkeren

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van ParkCare gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.