OSW

5

Bestellen

3

Service

3

Prijs

3

Levering

100%

Zou hier weer kopen

OSW

Je auto verkopen kan soms lastig zijn en vooral tijdrovend. Als je het allemaal zelf moet doen moet je je wagen aanmelden op verschillende sites om snel een goede koper te vinden. Je kan ook altijd naar de dichtstbijzijnde garage gaan en je wagen daar verkopen voor een goed bod. Maar ben je wel zeker dat dat het beste bod was? Kon je meer gekregen hebben voor je voertuig? Dat zijn allemaal vragen waar je niet meteen een antwoord op zal krijgen. Gelukkig is er OSW die je helpt bij de verkoop van je voertuig. Betrouwbare recensies over dit bedrijf kan je lezen op NederlandReview


Over OSW 

OSW is een bedrijf waar particulieren hun voer- en vaartuigen kunnen verkopen. Het bedrijf werd opgericht in 2011 in Nieuwegein, Nederland. Eerst bestond de website uit 4 verschillende websites zodat klanten gemakkelijker de website konden vinden. Deze 4 websites waren: autovandaagverkopen.nl, mijnmotorverkopen.nl, caravansverkopen.nl e, campersverkopen.nl en verkopenboot.nl. Sinds 2014 gaat het bedrijf door het leven onder de naam OSW. In 2015 werd het honderdduizendste object al aangemeld op de website. Sinds 2017 heeft ook iedere inkoper een eigen bedrijfspagina op OSW zodat je als verkoper een goed beeld hebt van het bedrijf die het voer- of vaartuig komt ophalen.De dienst van OSW, simpel uitgelegd in dit filmpje.


Diensten van OSW 

Bij OSW kan je zorgeloos je voer- of vaartuig verkopen. OSW vindt de juiste koper voor het juiste bedrag en zo kan de verkoop vlekkeloos verlopen. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om zelf je voer- of vaartuig te verkopen en het dus helemaal zelf in handen te nemen. Je wagen, camper, caravan, motor of boot verkopen gebeurt heel simpel. Je meldt je voertuig aan op de website van OSW, dit duurt maar een paar minuten. Daarna, als je voertuig werd goedgekeurd, gaan de medewerkers van OSW aan de slag om de juiste bedrijven te benaderen. Het hoogst ontvangen bod geven ze dan aan je door, dat is altijd een vrijblijvend bod. Daarna kan je beslissing of je het bod accepteert of weigert. Het verkopen van je voertuig op OSW is gratis, het bedrijf rekent een kleine vergoeding aan het bedrijf dat het voertuig uiteindelijk koopt. Je bent niet verplicht om je voertuig te verkopen. Als je eenmaal beslist om het bod te aanvaarden kan je zelf afspreken met het bedrijf hoe de betaling gebeurt, via bank of contant.  


Vragen of klachten voor OSW 

Vind je het nog niet allemaal duidelijk genoeg en heb je nog een paar vragen? Dan zal de klantendienst van OSW die graag beantwoorden. Je kan ze bereiken via de telefoon op een algemeen nummer of het nummer van de servicedesk. Je kan ze iedere werkdag bereiken van 8u30 tot 17u30.  


Schrijf zelf een review!
Wil je net zoals vele anderen ook laten weten wat je vindt van dit bedrijf? Laat dan zeker een reactie achter! Zo weten potentiële klanten wat ze mogen verwachten. Lees je ook graag reviews over winkels en bedrijven voor je er een contract afsluit of een aankoop doet? Dan kan je terecht op dé reviewsite van Nederland: NederlandReview.  

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

Zonde van de tijd

Niet reageren, en een prijs bieden wat niemand serieus kan nemen. Zonde van je tijd!

J

Jeroen

27-10-2023

0

Auto Verkopen

Auto aangemeld voor verkoop, telefonisch leek het heel keurig. Heb vooraf gemeld dat de motor wat tikjes had. Tot de auto werd opgehaald. De inkoper wilde er 300 euro vanaf om de tikjes te repareren. Terwijl dit in de overeenkomst stond. Toen ik niet akkoord wo gaan werd er gedreigt met een annuleringsfactuur De verkoper moet zich aan allerlei voorwaarden houden om geen boetes op te lopen.

S

Sierhuis

09-09-2023

0