Oscar Autoverhuur

10
10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Oscar Autoverhuur

Wil je een auto huren? Ben je hiervoor op zoek naar een autoverhuurbedrijf? Dan is Oscar Autoverhuur misschien wel interessant voor jou. Bekijk op deze pagina welke ervaringen er over deze onderneming bekend zijn.

Wat is Oscar Autoverhuur?

Oscar Autoverhuur is een autoverhuurbedrijf. Deze onderneming is door twee broers in 2018 in Denemarken opgericht. Deze twee familieleden hadden voor dat moment veel ervaring op het gebied van software binnen de autobranche. Voordat ze Oscars Autoverhuur begonnen werden al meerdere succesvolle bedrijven gerund. Een aantal jaar na de start van het Deense bedrijf werd een vestigingen in Spanje begonnen. Het platform heeft innovatie hoog in het vaandel staan en stellen hier vele prijzen voor te winnen. Dit brengt volgens hen het feit met zich mee dat klanten erg tevreden zijn. Deze organisatie wordt als een snelle startup in de autoverhuurbranche gezien. Op dit moment zijn er in Nederland ruim dertig franchisebedrijven bij deze organisatie aangesloten. Ze vinden het fijn om auto’s te kunnen verhuren tegen scherpe prijzen.

Boeken auto-abonnement

Je kan bij Oscar Autoverhuur een auto-abonnement boeken. Op de website staat stap voor stap beschreven hoe je dit moet doen. Via de zoekbalk kan een type auto, in combinatie met afhaallocatie en huurperiode geboekt worden. Klik op zoeken om een lijst met auto’s te zien die beschikbaar zijn. Vervolgens kun je een auto kiezen die aan jouw voorkeuren voldoet. Gedurende het boekingsproces kunnen extra kilometers, verzekeringen en accessoires toegevoegd worden. Om een abonnement te kunnen afsluiten moeten ook betalingsgegevens en informatie ingevuld worden. Er wordt via de sms een bevestiging naar je verstuurd. Vervolgens is het tijd om daadwerkelijk de huurauto op te halen.

Lange termijn verhuur

Er kan voor lange termijn verhuur gekozen worden. Dit brengt volgens het bedrijf een aantal voordelen met zich mee. Zo zullen er nooit meer onverwachte kosten betaald hoeven worden. Je sluit een overeenkomst af inclusief verzekering, belastingen en onderhoud. Boeken is eenvoudig en de betaling vindt maandelijks plaats. Via een auto-abonnement kunnen personenauto's, minibussen, verhuiswagens en bestelwagens worden gehuurd. Deze onderneming geeft aan dat ze het fijn vinden dat klanten zich veilig voelen. In het contract staat ook dat er gebruik gemaakt kan worden van hulp bij pech en vervangend vervoer. Dit doen ze zodat een klant altijd kan genieten van een huurauto. De huurperiode kan zelf bepaald worden, zolang de termijn maar tussen de 30 en 300 dagen ligt. Flexibiliteit staat bij Oscar hoog in het vaandel.

Handige informatie

De verzekering bestaat uit een aansprakelijkheids- en aanrijdingsverzekering. Het abonnement is inclusief groene belasting en service. Consumenten dragen alleen verantwoordelijkheid voor de brandstof. Voor betalingen die met een creditcard gedaan worden moet geen borg betaald worden. Na het boeken zal er een e-mail aan je worden verstuurd met informatie over de afhaalvestiging. Zorg dat je met het ophalen een geldig legitimatiebewijs kunt tonen. Heb je ergens een vraag over? Dan ben je van harte welkom om contact te leggen met de medewerkers van dit bedrijf. De exacte gegevens staan vermeld op de website.

Klantervaringen

Heb je weleens een auto gehuurd bij Oscar Autoverhuur? Dan zijn we reuze benieuwd naar jouw ervaringen bij deze organisatie. We stellen het op prijs als jij je visie over Oscar Autoverhuur doorgeeft via een review op deze pagina. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview het grootste bedrijf op het gebied van onafhankelijke en objectieve bedrijfsreviews kan blijven.

 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)

Anderen bekeken ook

close

Oscar Autoverhuur

Vergelijk reviews en bekijk Oscar Autoverhuur