MTc - Multitankcard

3.6
3.3

Bestellen

3.6

Service

3.8

Prijs

3.8

Levering

33.3%

Zou hier weer kopen

MTc - Multitankcard

Ontdek de mogelijkheden van dit bedrijf! Het is goed om de ervaringen te delen met anderen en om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Kijk hoe je met de reviews van anderen kunt ontdekken hoe ook jij ook een beter oordeel over dit bedrijf kunt vormen. We weten zeker dat je ook gebaat zult zijn met deze optie. Kies ervoor om de mogelijkheden te gebruiken van deze site en van NederlandReview.nl. Vervolgens kun je op hun eigen site kijken om het beeld aan te vullen. Wanneer je ze natuurlijk al wel kent en een mening over ze hebt dan kun je deze mening op onze website achterlaten. Het is goed om te zien wat er allemaal kan! Lees echter meer over dit bedrijf. 

Over MTc

De afkorting MTC staat voor Multi Tank Card. Het bedrijf is de marktleider in zakelijke mobiliteit en ze willen haar marktleiderschap vasthouden door een nog breder pakket van diensten en informatie aan hun klanten aan te bieden. 

Het bedrijf helpt de medewerker en ook de werkgever. Ze zorgen voor de betalingen van de nota’s van de rekening van de werkgever welke de medewerkers moeten maken voor hun werk. De medewerkers rekenen snel en gemakkelijk af. Het grootste deel zijn natuurlijk travel en entertainment uitgaven. Travel neemt het leeuwendeel van de kosten voor hun kiezen. 


Er zijn volop mobiliteitsdiensten waar je gebruik van kunt maken. Het gaat om het tanken, elektrisch laden, autowassen, een pechhulp, parkeren en ook onderhoud. Daarnaast kun je ook gebruik maken van de OV diensten, trein bus, tram en de metro. Er zijn zelfs deur tot deur oplossingen met een taxi, gehuurde fiets en stalling of het huren van een auto voor een korte termijn. Je kunt zelfs een kantoorruime voor een korte tijd huren. 

Het gaat allemaal om efficiëntie en gemak. Alles wordt administratief goed vastgelegd en de werkgever kan alles financieel verrekenen en ook de BTW terugvorderen. Het is zelfs mogelijk om een lease maatschappij te koppelen aan de dienstverlening van dit bedrijf. 

Diensten van MTc

Dit bedrijf vindt het belangrijk om duurzaamheid hoog in het vaandel te hebben en het beschermen van het milieu. Ze streven naar duurzame mobiliteitsoplossingen. Er is zelfs een App om je te helpen om zuiniger te rijden door je inzicht te geven in het tankgedrag en het brandstofgebruik. Het helpt allemaal om de wereld groen te houden. 

Ook heeft het bedrijf duurzame laadpunten waarbij je de auto met groene stroom van Nederlandse windparken kunt opladen. Je rijdt dus duurzaam met een Hollandse wind in je rug. Lekker! 

Het bedrijf heeft een zeer uitgebreid pakket van diensten. De tankpas is natuurlijk de basis voor het geheel. Er zijn echter nog veel meer diensten waar je gebruik van kunt maken. 

Klachten, tips en complimenten over MTc

Wanneer je een klacht hebt dan kun je ze een brief sturen, een mail of een belletje geven. Het is dan mogelijk om te ontdekken hoe het probleem uit de wereld geholpen kan worden. 

Heb jij ervaring met MTc? 

Een oordeel, een mening? Wat vinden anderen van MTc? Wat vinden anderen van dit bedrijf? Het is goed om de mogelijkheden te ontdekken en om te zien hoe ook jij een ander kunt helpen door jouw mening te delen over dit bedrijf. We weten zeker, dat ook jij een ander graag helpt met jouw mening over dit bedrijf. Het kan allemaal op NederlandReview. 

Lees hier de beoordelingen van echte klanten van MTc. Is deze MultiTankcard echt een uitkomst? Bespaar je geld met de Mobiliteitspas? Wil jij zo™n tankpas?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (9)

Anderen bekeken ook