NederlandReview

  Ervaringen Motorbandenmarkt

  De basis voor een goede wegligging voor je auto is natuurlijk het hebben van goede banden. Die banden vinden is alleen nog niet zo eenvoudig. Wie weet heeft Motorbandenmarkt wel een stel goede autobanden voor je. Maar wat zal de kwaliteit van hun banden zijn? Hoe lang zullen hun motorbanden meegaan? Hoe mooi zullen die velgen er in het echt uitzien? Zul je lang moeten wachten tot de bezorgservice van Motorbandenmarkt de nieuwe industriële banden bij je thuis zal afleveren? En hoe zal de klantenservice van Motorbandenmarkt reageren als er gelijk aan het begin al iets mis blijkt te zijn met je wielen of automaterialen? Dit kun je het beste horen van klanten die Motorbandenmarkt al eens hebben bezocht. Lees hun reviews zodat je meer inzicht hebt in hoe Motorbandenmarkt nou echt werkt. Hun meningen, ervaringen, cijfers en meningen kunnen je helpen om uit te zoeken wat voor een autobandenwinkel Motorbandenmarkt echt is.

  Over Motorbandenmarkt

  Motorbandenmarkt is een bedrijf dat autobanden en andere autobenodigdheden verkoopt. Die zijn immers erg belangrijk voor een goede grip op de weg en moeten eens in de zoveel tijd vervangen worden. Motorbandenmarkt heeft zomerbanden, seizoenenbanden, Runflat banden, vrachtwagenbanden, winterbanden, banden voor racewagens, banden voor bestelwagens en banden voor oldtimers. Dus wat voor een type auto of ander voertuig je ook hebt, Motorbandenmarkt kan je aan de juiste banden helpen. Ondanks dat ze veel autobanden hebben zijn veel van deze banden te groot en breed voor motoren. Daarom hebben ze daarvoor een aparte afdeling. Deze afdeling bevat motorbanden, banden voor scooters, racing banden, chopperbanden, cruiserbanden, brommerbanden, quadbanden en nog veel meer. Ook toermotor diagonal en toermotor radial worden niet vergeten. Om de banden op hun plek te houden heb je natuurlijk wielen en velgen nodig. Motorbandenmarkt heeft een assortiment aluminium velgen, stalen velgen, complete wielen, stalen velgen met zomerbanden, aluminium velgen met winterbanden en nog veel meer. De categorie industriële banden bevat banden voor caddie-wagens, diagonale banden voor aanhangwagens, industriële luchtbanden, kleine banden, banden voor graafmachines enzovoort. En dan is er nog een sectie automaterialen met daarin motorolie, automaterialen, remmen en sneeuwkettingen.

  |

  De Consumentenbond test winterbanden.

  Diensten van Motorbandenmarkt

  Ieder product van Motorbandenmarkt kan gewoon online worden besteld via Motorbandenmarkt’s website. Er is zelfs een Motorbandenmarkt bezorgservice die de banden naar je op zal sturen zodat jij niet naar een garage of autowinkel hoeft. Ook heeft Motorbandenmarkt een eigen klantenservice die je bij kan staan als er toch iets mis blijkt te zijn met de autobanden of motorbanden.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Motorbandenmarkt

  Heb jij al banden van Motorbandenmarkt onder je auto of motor? Dan ben jij de perfecte persoon om ons over jouw persoonlijke ervaring met Motorbandenmarkt te vertellen. Wat is de kwaliteit van die motorbanden nou echt? Gingen de autobanden zo lang mee als je gedacht had of viel dat erg tegen? Had je echt meer grip door de speciale winterbanden die ze verkopen? Duurde het lang voor de zomerbanden bij je werden bezorgd? En hoe was de reactie van Motorbandenmarkt’s klantenservice toen je ze een probleem voorlegde? Schrijf je eigen Motorbandenmarkt review en laat ons weten wat jouw mening over Motorbandenmarkt echt is.

  Motorbandenmarkt
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  2
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  2
  Leveren
  rating
  2

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Motorbandenmarkt

  Uw beoordeling

  Motorband

  Koop hier geen banden meer. Als je gewoon een goede band geleverd krijg is er weinig aan de hand, maar ik heb een band geleverd gekregen met een defect (hoogteslag). Dan begin het gezeur. Dit laten constateren door een bekende motorzaak in het midden van nederland. Het ging om een metzeler motorband, band is terug gestuurd naar de fabrikant in duitsland en een nwe precies dezelfde band opgestuurd gekregen en heb ik geen enkele problemen mee, rolt prima. Maar de fabrikant beweerd glashard na 6 weken pas dat er niks aan de hand met de defecte band is. Bij aanmelding van de klacht ging ook al dingen mis bij de stukken mailen lees niet ontvangen, vaak slechtsprekende mensen (half nederlands/duits) aan de telefoon.

  Echt een zooitje.

  Door: M. Kooper31-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  FAQ

  Is Motorbandenmarkt een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Motorbandenmarkt. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 2 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Motorbandenmarkt actief?

  Motorbandenmarkt is vooral actief in de categorie Autodiensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige Autodiensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Motorbandenmarkt gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.