Monkey-parts.nl

7.3

Bestellen

7.3

Service

8.3

Prijs

7

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Monkey-parts.nl

Zoek je een webshop waar je auto-onderdelen op kenteken kunt bestellen? Dan is Monkey-parts.nl wellicht een interessante website voor jou. Bekijk via NederlandReview wat er over deze online shop en bijbehorend bedrijf bekend is.


Wat is Monkey-parts.nl?


Via Monkey-parts.nl kunnen auto-onderdelen op kenteken besteld worden. De webshop is onderdeel van het bedrijf Monkey Parts. Via de website kun je op zoek gaan naar onderdelen die je graag wilt aanschaffen. Als je weet wat je wil hebben kun je een productnaam of onderdeel nummer invoeren in de zoekbalk. Op de homepage worden ook allerlei nieuwsberichten gedeeld met betrekking tot auto-onderdelen. Dit kan interessant zijn om te lezen. Ook zie je welke producten op dit moment populair zijn.


Bestelinformatie


Het bestelproces bestaat uit een aantal stappen. Je kunt een bestelling doen als gast of geregistreerde gebruiker. Mocht je voor registratie kiezen dan krijg je uiteindelijk een klantaccount. Dit kan een aantal voordelen met zich meebrengen. Zo hoef je bij nieuwe bestellingen niet steeds opnieuw het leveringsadres in te voeren. Ook heb je eenvoudig inzage in de bestelhistorie. Je zal ook als eerste op de hoogte zijn van acties en aanbiedingen. Betalingen kunnen via uiteenlopende betaalmethodes verricht worden. Een aantal van de betaalwijzen zijn iDEAL en Bancontact. Er kan ook achteraf betaald worden via Klarna.


Verzendbeleid


Er wordt naar gestreefd om klanten goede service te bieden. Dit komt naar eigen zeggen tot uiting in het verzendbeleid. Deze is eerlijk en duidelijk opgesteld. Om leveringen te laten plaatsvinden wordt samengewerkt met diverse vervoersmaatschappijen. Doel is om jouw pakket veilig en tijdig te bezorgen. Je kunt je bestelling ook laten versturen naar een afhaalpunt. De verzendkosten worden getoond tijdens het bestelproces. Voor vragen over het leveringsproces ben je welkom om contact op te nemen.


Retourprocedure


Wil je een retour in gang zetten? Dan zal je je aan de retourinstructies moeten houden. Retourzendingen moeten aangemeld worden via een retourportaal. De retourproducten moeten in de originele verpakking en zonder schade in een retour doos geplaatst worden. Vervolgens kun je het retourpakket inleveren bij een DHL punt. Niet alle artikelen komen in aanmerking voor terugbetaling. Zo is het niet de bedoeling dat er op items geschreven wordt of dat er stikkers op geplakt worden. Artikelen mogen niet gemonteerd zijn. De retourtermijn van 14 dagen moet in acht genomen worden.


Klachtenregeling


Soms ontstaat er ergens ontevredenheid over en wil je een klacht indienen. Dit behoort bij deze onderneming tot de mogelijkheden. Iedere klacht wordt afgehandeld volgens een speciaal opgestelde klachtenprocedure. Zowel de koper als verkoper zullen zich aan de regels in de procedure moeten houden. Een gebrek moet tijdig en goed omschreven worden ingediend bij de ondernemer. Er wordt binnen 2 weken een oplossing voorgedragen. Soms is er een langere verwerkingstijd nodig. De klant krijgt dan een indicatie door over wanneer er een reactie verwacht kan worden. Als er iets wordt voorgesteld waar jij je niet in kunt vinden ontstaat er een geschil. Deze geschillen zijn vatbaar voor de geschillenregeling. Sinds een aantal jaar kan een klacht ook gedeponeerd worden bij het ODR-platform van de Europese Commissie.


Privacybeleid


Er wordt waarde gehecht aan de privacy van klanten en website bezoekers. Dit komt tot uiting in een speciaal privacybeleid. In dat beleid wordt beschreven hoe er wordt omgesprongen met jouw persoonlijke gegevens. De meeste informatie wordt gebruikt om jouw bestelling probleemloos bij je te bezorgen.


Klantervaringen


Ben je al klant bij Monkey Parts? Oftewel heb je al eens iets besteld op Monkey-parts.nl? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Wat vind je van de kwaliteit? Hoe heb je het bestelproces en de service ervaren? Is je bestelling op tijd bij je bezorgd? We waarderen het als je je visie deelt via een review op deze pagina.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (6)

Geen bestelling geleverd !!

ZEER SLECHTE site, reageerd niet op berichtjes en ik ontvang niks terwijl er wel is betaald

G

Gerjan

07-05-2024

0

Achterklephendel Ford Fiesta

Via Monkey parts snel en voordelig deze schakelaar besteld en super snel ontvangen. Top product voor een goede prijs. Ik besteld zeker bij monkey parts meer producten. Ook voor Kroon olie ben je bij deze Firma bij het goede en goedkope adres.

K

Kor

09-11-2023

0

Kroon olie

Zeer tevreden over alles. Top. Producten keurig ontvangen. Ik ga vaker bij Monkey Parts bestellen !

I

Ina

02-10-2023

0

Automaterialen en Motorolie

Prima webshop! Inmiddels meerdere keren besteld, zowel onderdelen en Motorolie. Door het kenteken in te vullen krijg je precies wat je voor je auto zoekt. Het wordt op tijd geleverd en is goed verpakt. Zeker een aanrader!

G

Gerrit Vos

07-09-2023

0

gasveren

Waardeloze firma niet bestellen retour niet mogenlijk

W

wtam Kempen

06-09-2023

1

Olie producten

In eerste instantie wat huiverig omdat er geen reviews waren te vinden, maar voor een startende onderneming is dat ook logisch. Uiteindelijk toch maar de bestelling geplaatst en alles goed verpakt thuis gekregen. De enige kanttekening is misschien de bezorging door DHL, duurt lang (5 dagen) en sturen 1 uur van tevoren pas de een detail planning.

P

Peter Olsthoorn

16-08-2023

0