NederlandReview

  Ervaringen Mobian

  De auto is een heel handig vervoersmiddel, maar een parkeerplek vinden is vaak zo makkelijk nog niet. Dit is vooral het geval als je wilt parkeren bij een luchthaven, vliegveld of groot theater. MOBIAN wil je graag helpen dit wat makkelijker te maken. Maar zullen ze echt alle parkeerplekken bij jou in de buurt weten te vinden? Zal de parkeerplek ook echt vrij zijn of staat er tegen de tijd dat je aankomt al iemand anders? Zal er, als je dat wilt, echt iemand staan te wachten om je auto voor je te parkeren? En zal de klantenservice van MOBIAN je wel helpen als je om advies of assistentie vraagt? De enige mensen die je hier meer over kunnen vertellen zijn echte klanten van MOBIAN. Lees hun reviews om te zien hoe hun parkeerervaring met MOBIAN was. Hun beoordelingen en meningen kunnen de beslissing wel of geen parkeerplek bij MOBIAN te boeken makkelijker maken.

  Over MOBIAN

  MOBIAN is een bedrijf dat parkeergelegenheid aanbiedt. Ze willen je helpen aan een parkeerplek als je ergens bij een vliegveld of belangrijk theater wilt parkeren. je kunt bijvoorbeeld parkeerplek regelen bij Luchthaven Schiphol, Eindhoven Airport, Brussels Zaventem, Dusselforf Airport, Frankfurt Main enzovoort. Maar je kunt ook een parkeerplek regelen in de binnenstad van Amsterdam of Haarlem. Ze kunnen je zelfs helpen een parkeerplek te reserveren bij theaters zoals het Ziggo Dome en Theater Carré. In maar liefst 40 landen kun je van MOBIAN gebruik maken. Het maakt voor hen niet uit of je de auto graag door iemand wilt laten pakeren of dat juist liever zelf doet. In het eerste geval kun je meteen door naar de terminal om in te checken. In het laatste geval weet je zeker dat er geen vreemde aan jouw geliefde auto komt. Je kunt dan ook de sleutel van de auto behouden. Sommige parkeerplaatsen zijn overdekt zodat je auto niet wordt blootgesteld aan wind, regel, hagel of sneeuw. Daarnaast kunnen ze een taxi, huurauto of huurfiets voor je regelen.


  Midzomernacht spotten op Luchthaven Schiphol.

  Diensten van MOBIAN

  Je kunt dus via de website van MOBIAN een parkeerplek regelen. Je kunt kiezen tussen een economy, flexi or premium pakket. Ook kun je ander vervoer regelen zoals treintickets, huurauto’s en huurfietsen. Deze staan dan klaar zodra je aan komt. Ze beloven dat je er nooit op zult hoeven wachten. MOBIAN heeft ook een klantenservice die je kan helpen als je toch tegen een probleem aanloopt ondanks dat alles goed geregeld leek.

  Klachten, Complimenten en Tips voor MOBIAN

  Heb je ooit wel eens een parkeerplek geboekt of alternatief vervoer geregeld via de website van MOBIAN? Dan zijn wij heel benieuwd wat jij over deze website te zeggen hebt. Hoe makkelijk was het een parkeerplek te boeken via hun website? Stond de taxi of huurauto werkelijk voor je klaar toen je aankwam of moest je er alsnog lang op wachten? Waren ze eerlijk over de kosten die je moet betalen? En wat voor een klantenservice verleent MOBIAN als je om hun hulp vraagt? Schrijf een review en vertel ons hoe jouw ervaring met MOBIAN echt was.

  Mobian
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Mobian

  Uw beoordeling