lejebil

Alle reviews

lejebil

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (3)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Nette huurauto, makkelijk te bestellen

  Heb al meerdere malen meegemaakt dat ik een auto huurde en dat de auto niet bepaald van goede kwaliteit was. Of de binnenkant was hartstikke smerig of de auto was aan het einde van zijn Latijn. Voor mijn zakentripje naar Madrid daarom maar eens een auto gehuurd bij Lejebil. Hier veel goede verhalen over gehoord en nu snap ik waarom. Het huren van een auto kostte niet veel geld en de auto die je voor dat geld kreeg was ook nog eens bijzonder netjes. Goed schoon van binnen en hij liep ook als een tierelier. Op de website selecteer je op welke luchthaven je de auto op komt halen en de medewerkers zorgen ervoor dat hij keurig op tijd voor je klaarstaat.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Huurauto regelen voor mooi prijsje

  Ik had zelf nog nooit van Lejebil gehoord, maar een collega spoorde me aan om eens een kijkje te nemen op de website. Voor mijn werk maak ik namelijk geregeld tripjes naar het buitenland en ik vind het dan bijzonder vervelend wanneer ik telkens aangewezen ben op de taxi. Bij Lejebil kun je voor een mooi prijsje een auto huren. Je selecteert op de website de luchthaven en de data waarop je de auto op wilt halen en weer terugbrengt. Bij aankomst staat de auto dan voor je klaar, waardoor je direct weg kunt. Geweldig geregeld en ik ga er vast vaker gebruik van maken.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Snel geregeld

  Makkelijk een auto te bestellen, goed geregeld. Top!

Anderen bekeken ook

House of Britain
3 reviews

Wil je een keer op vakantie naar Groot-Brittannië of Ierland en ben je er nog nooit geweest? Wat zijn de leuke plekjes om te bezoeken, en waar...

CarDelMar
25 reviews

Wat vinden de klanten die je voorgingen van CarDelMar? Is het niet prettig om vooraf te lezen over ervaringen die andere consumenten gehad hebben. ...

Europcar
91 reviews

Heb je zelf geen auto of wil je gewoon wel eens wat anders, al is het maar voor een dagje? Dan kun je een auto huren. Europcar is een van de bekend...

Schiphol Smart Parking
4 reviews

Wat zeggen anderen over dit bedrijf? Wat zeggen anderen over het parkeren van je auto op schiphol.nl? Of de autoverhuur van Schiphol parkeren? Het ...

lejebil

Wat vinden consumenten van dit bedrijf? Lees hier wat anderen van Lejebil.com vinden. Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je wel of geen aankoop gaat doen? Het is goed om te zien wat er allemaal kan. Kijk naar de verschillende opties om zo snel een goede keuze te maken. We weten ook, dat jij graag een oordeel achterlaat (wanneer je dat kunt) over dit bedrijf. Het mag positief zijn en ook negatief. Het is goed om zo een ander te helpen en ook om te laten zien wat jouw mening is over een bedrijf. Na een klacht kan het een opluchting zijn. Wanneer je tevreden bent is het natuurlijk ook heerlijk om een bedrijf een compliment te maken. Gewoon doen dus! Deel je mening en review over Lejebil.com. 

Over Lejebil.com
Lejebil.com is een autoverhuurbedrijf waarbij je direct kunt zien hoeveel je betaalt. Je krijgt er jouw huurauto voor de laagste prijs. Er zijn alleen maar all inclusive prijzen, waardoor er geen onverwachte verhogingen zijn. Er zijn ook geen reserveringskosten of andere zaken. Het is hierdoor mogelijk om de autoverhuur tarieven in Nederland en alle andere landen laag te houden. Iets wat natuurlijk wel prettig is. Je kunt trouwens gemakkelijk via iDeal betalen, via Paypal en ook via je creditcard. Het is heerlijk om zo een auto te kunnen huren.  Het aanbod van huurauto’s is trouwens ook nog eens zeer ruim en ook divers. 

Enkele redenen om je auto via hun te huren zijn:
-    Je krijgt altijd de laagste prijs in ieder land
-    De prijzen zijn all inclusive en ze kennen geen reserveringskosten
-    Er is een ruime keuze van kwalitatief hoge auto type
-    Je kunt op verschillende manieren betalen

Diensten van Lejebil.com 

Een auto huren in Amerika
Je kunt een goedkope vakantie auto huren. Ze hebben 270 locaties in Amerika. Je vindt ze onder andere bij alle grote luchthavens. 

Een auto huren in Canada
Ook in Canada kun je het land verkennen en beren bekijken of een bruisende stad inrijden met een huurauto van hun. Er zijn 72 autoverhuur locaties. Natuurlijk vind je hun bij alle grote luchthavens.   

Autohuur in Spanje, Portugal en Frankrijk
Ook in deze landen kun je een goedkope en betaalbare auto van hun vinden.  Er zijn meer dan 15 locaties waar je terecht kunt. Wel zo fijn. 

Klachten, tips en complimenten over Lejebil.com
Ben je ergens ontevreden over? Wil je jouw klacht kwijt? Dan kun je dit op verschillende manieren doen. Het is natuurlijk goed om je klacht in te dienen om zo je ongenoegen te uiten. Het biedt voor het bedrijf ook nieuwe kansen en mogelijkheden om hun dienstverlening te verbeteren. 

Heb jij ervaring met Lejebil.com? 
Het is goed om anderen te helpen! Als je ervaring hebt met dit bedrijf dan is het goed om je review op NederlandReview achter te laten. Je helpt hiermee vele anderen om een onafhankelijk en goed beeld te krijgen van deze organisatie. Kies ervoor om mensen te helpen! 

 

Wat vinden consumenten van dit bedrijf? Lees hier wat anderen van Lejebil.com vinden. Moet je hier een auto huren of niet? Goede verhalen of slechte? Lees ze hier allemaal!

}