NederlandReview

  Ervaringen Lease-Spotter

  Wilt u weten wat klanten van Lease-Spotter van dit bedrijf vinden? Lees dan hier hun reviews en vorm op die manier een goed beeld van wat u kunt verwachten. Wanneer u een auto wilt gaan leasen, komt daar het één en ander bij kijken. U wilt natuurlijk een volledig en goed lease product, maar u wilt daar niet te veel voor betalen. Daarom helpt Lease-Spotter u met het vinden van de meest voordelige lease. Maar voordat u de knoop doorhakt om bij dit bedrijf een auto te gaan leasen, is het prettig om te weten wat andere ondernemers van Lease-Spotter vinden. Lees daarom eerst hun ervaringen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

  Over Lease-Spotter

  Lease-Spotter is een bedrijf dat leaseauto’s aanbiedt tegen scherpe tarieven. Ze begeven zich zowel op de markt van de operational lease als op die van de financial lease, waar een aantal verschillen tussen bestaan. Het ruime autoaanbod bestaat uit een breed scala aan occasions. Lease-Spotter is een onderneming die valt onder de vleugels van Ster Krediet B.V., dit is een bedrijf dat zich al meer dan tien jaar bezighoudt met financiële dienstverlening. Vanuit die hoek is er dus ruime ervaring met kredietverstrekking en persoonlijke leningen.


  De vetste auto's vind je natuurlijk in MTV Cribs - Rides edition! 

  Diensten

  De dienstverlening van Lease-Spotter beslaat dus zowel de operational als de financial lease markt. Daarnaast kan Lease-Spotter u helpen wanneer u geld nodig heeft voor een auto, en zijn er mogelijkheden voor sale & lease back. Dit is een dienst waarbij Lease-Spotter uw eigen wagenpark van u over koopt, waarna u het weer terug leaset. In het autoaanbod bevinden zich occasions, die tegen scherpe tarieven kunnen worden geleased. U heeft dan een volledig en goed lease product en dankzij de lease kunt u profiteren van diverse voordelen.

  Operational lease bij Lease-Spotter

  Operational lease is de bekende vorm van auto leasen, waarbij de auto het eigendom blijft van de leasemaatschappij. Dat houdt in dat alle kosten voor onderhoud en reparaties, evenals de kosten voor belasting en verzekeringen, door de leasemaatschappij worden betaald. Lease-Spotter biedt operational lease aan tegen scherpe tarieven en met een optimale service door middel van een landelijk dekkend servicenetwerk. Door een auto te leasen, houdt u investeringsruimte over voor andere activiteiten. Bij Lease-Spotter profiteert u in de operational lease van een volledig en goed lease product en kunt u rekenen op persoonlijk advies.

  Financial lease bij Lease-Spotter

  Naast operational lease biedt Lease-Spotter ook financial lease aan. In veel gevallen zelfs de meest voordelige financial lease, wat Lease-Spotter zeer aantrekkelijk maakt. Financial lease is in veel gevallen namelijk erg duur. Bij Lease-Spotter kunt u rekenen op scherpe tarieven en een variablele looptijd. Bij financial lease is de auto uw eigendom, u moet deze dus op de balans van uw bedrijf noteren. Dat betekent ook dat u de BTW over de aanschaf terug kunt vorderen en dat u kunt profiteren van investerings- en renteaftrek. Financial lease is daarom een goede oplossing voor (startende) zelfstandig ondernemers of ZZP’ers om te investeren zonder liquiditeitsverlies.

  Klachten

  Voor een volledig en goed lease product kunt u dus terecht bij Lease-Spotter. Maar zoals in elke sector het geval is, kan er ook bij dit bedrijf weleens iets mis gaan. Wanneer u ontevreden bent of als er zich problemen aandienen met het product of in de dienstverlening van Lease-Spotter, dan kunt u het beste direct contact opnemen met het bedrijf. Op de website van Lease-Spotter vindt u de betreffende contactgegevens. Om andere ondernemers op weg te helpen met het vinden van de meest voordelige leaseauto, is het waardevol om uw mening over dit bedrijf te delen. Laat daarom hier uw ervaringen achter en help uw collega-ondernemers.

  Lees de beoordelingen van echte klanten die op Lease-Spotter.nl een auto leasen. Is Lease-Spotter betrouwbaar? Krijg je hier de goedkoopste leasauto?

  Lease-Spotter
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  7.8
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  6.6
  Leveren
  rating
  6.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Lease-Spotter

  Uw beoordeling

  Auto leasen mogelijkheden online zien

  Heel handig om online al gauw te kunnen zien wat er voor mogelijkheden zijn voor een lease-auto.
  Ze hebben me goed geholpen, want ik had vooraf echt geen idee wat ik kon verwachten en nu wel.

  Door: Olze04-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Goed advies, goed contact autolease

  Goed advies en goed contact gehad met de jongens van Lease-Spotter.
  Ik overweeg te gaan leasen, maar het blijft een dure operatie. Het is fijn om dan een beroep te kunnen doen op ervaren specialisten en naar mijn mening zijn ze bij Lease-Spotter zeker ervaren.

  Door: Izaak30-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Mogelijkheden snel in kaart gebracht

  Lang gezocht naar een geschikt bedrijf voor een Leaseauto, maar uiteindelijk bij Lease-Spotter een leuke aanbieding (en mooie auto) gezien. De website is overzichtelijk zonder verdere reclame of iets dergelijks en je hebt snel in kaart wat de mogelijkheden zijn. Zo kun je aangeven wat het leasebedrag maximaal mag zijn en ook kun je de looptijd en de slottermijn zelf invullen. Wanneer je daarna klikt op volgende stap kun je je aanvraag indienen. Ik heb nog niet eerder een leasebedrijf gehad waar het leasen van een auto zo makkelijk was. Inmiddels rijd ik al een tijdje in de auto en ik ben er zeer over te spreken.

  Door: Yari Buiters05-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7
  rating

  FAQ

  Is Lease-Spotter een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over Lease-Spotter. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.8 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Lease-Spotter actief?

  Lease-Spotter is vooral actief in de categorie Autodiensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Autolease

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Lease-Spotter gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.