Kentekenopzoeken.nl

10
10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Kentekenopzoeken.nl

Ben je benieuwd naar de waarde van je auto? Of heb je een tweedehands auto gekocht en wil je meer weten over de vorige eigenaren? Het checken van je kenteken kan dan de antwoorden opleveren die je zoekt. Alle gegevens van de auto’s worden tegenwoordig geregistreerd en velen denken dat zij niet bij deze gegevens kunnen, maar ook jij kan met een kentekencheck alle gegevens inzien. Bij Kentekenopzoek.nl heb je zo alle gegevens op een rijtje. Wil je het graag een keer proberen, maar wil je zeker weten dat het veilig is? Lees dan op NederlandReview de reviews van anderen die hun kenteken al gecheckt hebben. Ze vertellen over hun ervaringen, zodat jij weet wat je van Kentekenopzoeken.nl kunt verwachten.

Over Kentekenopzoeken.nl

Het checken van je kenteken ging nog nooit zo snel. Op de website kun je verschillende rapporten van je auto inkijken en controleren. De informatie wordt van verschillende databases verzameld. Kentekenopzoeken.nl doorzoekt de gegevens van de belastingdienst, marktplaats, de ANWB, de RDW, AutoTrader en de NAP. 


De rapporten van Kentekenopzoeken.nl

Het eerste rapport dat je gratis in kunt zien, is het basisrapport. Je kunt hier alle voertuiggegevens vinden van het kenteken. Denk hierbij aan het merk, type motor, afmetingen, gewicht, maar ook het bouwjaar, de kilometerstand en het aantal vorige eigenaren is hier te vinden. 

Hiernaast kun je het schaderapport aanvragen. Je kunt door het schaderapport meteen zien of de vorige eigenaar van de auto eerlijk is geweest over eventuele ongelukken. Het is altijd slim om schaderapport te bekijken, voordat je een nieuwe auto koopt

Het volgende rapport is het tellerrapport. De NAP en de RDW houden al jaren de tellerstanden van alle auto’s bij. Je kunt hier de km-standen opvragen en de hierbij behorende informatie inzien. Je weet dan altijd zeker dat niemand aan de standenteller gezeten heeft.

De laatste twee rapporten gaan over de eigenaren en de waarde. Je kunt hier niet alleen het aantal vorige eigenaren zien, maar krijgt ook informatie over het type eigenaar en de registratiedatum. Het waarderapport geeft je alle informatie om de huidige waarde van je auto te bepalen.

Klantenservice Kentekenopzoeken.nl

Heb je vragen over de verschillende rapporten? Of waren er problemen en wil je een klacht melden? Maak dan gebruik van het contactformulier op de website. Dit is de snelste manier om contact op te nemen met de klantenservice. Je kunt ook zelf een mail sturen. Bij het contactformulier staat namelijk ook het e-mailadres vermeld. Laat andere klanten, nadat je contact opgenomen hebt, weten of je vriendelijk geholpen bent door de klantenservice en schrijf een review.

Jouw ervaringen met Kentekenopzoeken.nl

Heb jij voor het kopen van een tweedehands auto eerst het kenteken opgezocht? Of wilde je meer weten over de waarde van je auto en heb je alles op Kentekenopzoeken.nl opgezocht? Vertel dan alles over jouw ervaringen met de website een schrijf een review. Andere klanten horen graag of de website betrouwbaar en veilig is. Geef jouw beoordeling en laat weten of Kentekenopzoekn.nl jou geholpen heeft.

Wat zijn de ervaringen van anderen met Kentekenopzoeken.nl? Krijg je een volledig schaderapport? Is de zoekmachine betrouwbaar? Lees hier de reviews.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)

Anderen bekeken ook

close

Kentekenopzoeken.nl

Vergelijk reviews en bekijk Kentekenopzoeken.nl