NederlandReview

  Ervaringen IkRij.nl

  Een auto ter beschikking hebben kan erg handig zijn, maar zelf een auto hebben brengt ook wat kosten en risico’s met zich mee. Lease kan dan een mooie tussenoplossing zijn. Maar wat voor een bedrijf biedt dit aan? Je zou eens bij IkRij.nl kunnen kijken. Maar wat voor een kwaliteit auto’s zullen zij je ter beschikking geven? Zullen de auto’s wel netjes en goed onderhouden zijn? Zal je het je inderdaad niets aan onderhoud kosten? Zal het makkelijk zijn een auto te leasen via hun website? En zal de klantenservice van IkRij.nl echt zo vriendelijk zijn je te helpen als er een probleem optreed? Deze vragen kunnen allemaal beantwoord worden door mensen die al een leaseauto van IkRij.nl hebben (gehad). Lees hun reviews om te ontdekken hoe deze lease in zijn werk ging. Hun ervaringen, cijfers, beoordelingen en meningen kunnen je laten zien waar zij in positieve of negatieve zin tegenaan liepen toen ze een auto leasete van IkRij.nl.

  Over IkRij.nl

  IkRij.nl is een bedrijf dat leaseauto’s aanbiedt. Het bedrijf is is 2013 opgericht. Ze zijn dus relatief nieuw op de markt. Ze zijn het private lease label van een bedrijf genaamd Witteburg Lease. Omdat ze alleen private lease doen kun je dus niet bij hen terecht als je een leaseauto zoekt voor zakelijk gebruik. Je kunt wel bij hen terecht voor een leaseauto die je voor privéritjes met je partner, vrienden of gezin maakt. Je rijdt bij een leaseconstructie in een nieuwe auto tegen een vast tarief. Je hoeft dus alleen een vast bedrag per maand te betalen. De rest is allemaal voor IkRij.nl. Het onderhoud is dus voor hun kosten, evenals de reparatiekosten als de auto mankementen vertoond die niets met jouw gebruik te maken hebben. Ze hebben een 24/7 pechhulpdienst en kunnen je dus wanneer dan ook komen helpen. Wel draag je uiteraard zelf de kosten voor de benzine die je verbruikt. Het tanken betalen ze namelijk niet, maar dat is logisch. De auto’s die je bij IkRij.nl kunt leasen zijn Mazda, Opel, Toyota, Nissan, Hyundai, Citroen, Peugeot, Volkswagen, Seat, Kia, Ford of Renault.


  IkRij.nl legt uit: wat is private lease?

  Diensten van IkRij.nl

  Je kunt bij IkRij.nl dus een leaseauto regelen. Je kunt het merk auto kiezen dat je wilt en dan de auto bestellen. Wel willen ze de looptijd weten en het aantal kilometers per jaar. Je kunt zelfs de kleur van de auto kiezen. Je kunt als extra zekerheid een schadeverzekering afsluiten voor de inzittenden afsluiten zodat je verzekerd bent als er iets gebeurd. Je kunt de auto vervolgens ophalen op een ophaalpunt in de buurt. Daarnaast is er nog een IkRij.nl klantenservice die je kan helpen als er iets niet helemaal klopt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor IkRij.nl

  Heb je al een leaseauto van IkRij.nl? Dan horen wij graag wat jij van dit leasebedrijf en je ervaring ermee vindt. Wat is jouw mening over de auto die ze jou te lease hebben gegeven? Hoe makkelijk was het een auto te leasen via hun website? En wat vind je van de klantenservice? Schrijf je eigen review en laat ons weten hoe jij over IkRij.nl denkt.

  IkRij.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (7)

  9.2
  86% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8.8
  Service
  rating
  8.8
  Prijs
  rating
  9.2
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over IkRij.nl

  Uw beoordeling

  Fantastisch

  IKRIJ heeft mijn Vrijheid terug gegeven want ik kon niet gouw rijden, mijn Auto was Stuk ik heb ook een behoorlijke leeftijd niet een wilde mij een Auto ter beschikking stellen maar IKRIJ gaf mij de Kans ik rij met plezier een Citroen C1 alles erop en eraan, geniet nog elke dag dit is echt een aanrader, heel plezierige Mensen en staan altijd voor je klaar, mijn naam is K.H.Stoller probeer het gewoon

  Door: Heinz Stoller26-12-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Fiat 500 star

  Alles snel geregeld, totdat je een vraag hebt m.b.t. het aanpassen van de contractduur (wat gewoon kan volgens hun eigen website). Geven niet thuis, op mijn ander e-mails met vragen dezelfde dag nog antwoord gekregen en nu hebben ze het ineens te druk.

  Trap niet in mooie beloftes die zij op hun website verkondigen. Uiteindelijk zoals elke leasemaatschappij, onbetrouwbaar.

  Door: Larissa18-06-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  8
  rating

  Lease auto

  Zeer tevreden
  klantvriendelijk !
  Wat menings verschil gehad over de lease prijs maar dat is voor 100% naar tevredenheid opgelost
  Top bedrijf!!

  Door: Ruud 27-10-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Private lease auto

  Wat een service! Keer op keer echt super goed behandeld! Denken iedere stap met je mee!

  Door: Anouk de Groote28-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Peugeot 108

  Super bedrijf met super service.

  Door: Annelies 03-07-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Dacia duster

  Onze 2 lease auto bij ik rij zijn erg tevreden met onze nieuwe auto en onze eerste auto was ook helemaal goed????

  Door: Velting28-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6.5
  rating

  Private Lease Peugeot 108

  Goede service van Joyce!

  Door: Hedy van der Sluis15-08-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  FAQ

  Is IkRij.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 7 ervaringen geplaatst over IkRij.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9.2 gekregen, waarbij 86% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is IkRij.nl actief?

  IkRij.nl is vooral actief in de categorie Autodiensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Autolease

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van IkRij.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.