IkRij.nl

Alle reviews

IkRij.nl

73% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (11)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Private lease IkRij.nl

  Vijf jaar geleden een Hyundai i10 private geleased. Was voor het eerst dat we dit deden. Ik kan geen minpunten bedenken over deze vijf jaar bij IkRij.nl. prima service, snel antwoord bij vragen, altijd behulpzaam. Auto was prima en vijf jaar probleemloos gereden.
  Een goede reden om dit nog eens vijf jaar te herhalen. Nu met een Citroen C3. De weg naar de lease van deze auto was wederom prima.
  Ik vind het een aanrader...

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Hyundai i20

  Doordat mijndomeinauto werd overgenomen door ikrij.nl hier terecht gekomen. Communicatie verloopt soepel en vlot, geen gezeur, houden je netjes op de hoogte als leasecontract op het eind loopt en denkt mee, in ons geval qua contractverlenging. De sterren voor bestellen en aflevering fictief ingevuld qua ervaring mijndomeinauto.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Slechte service

  Auto besteld en word niet op de hoogte gehouden met leverings vertaging. Andere auto genomen en word vervolgens geleverd met deuk aan de achterkant. Volgens hun hadden ze auto nagekeken dag voor levering maar uit foto's blijkt die ik heb dat de deuk er al langer in zit. Bij confronteren hierop word mijn vrouwtje uitgemaakt voor leugenaar. Begrijpen niet dat voor klant niet het gevoel meer heeft nieuwe auto rijden. Vervolgens mag je maand wachten voordat hij eindelijk gemaakt word. Mail gestuurd over onvrede hierover en krijg als antwoord waar op neer komt de we blij mogen wezen dat het gemaakt word op hun kosten. Je krijgt ook nog eens een factuur voor een volle tank die erg hoog is en terwijl er ook gereden is met de auto. Mijn ervaring is teleurgesteld en slecht.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Renault Clio

  Klant van MijnDomein, overgenomen door Ikrij.nl. Chaos in administratie, onterechte eindafrekening, onverklaarbare kilometerstanden, automatische incasso's, na klachten geen email correspondentie of telefoontje slechts een aangepaste factuur. Zo onprofessioneel en klant onvriendelijk. Lease hier geen auto!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Fiat 500 star

  Alles snel geregeld, totdat je een vraag hebt m.b.t. het aanpassen van de contractduur (wat gewoon kan volgens hun eigen website). Geven niet thuis, op mijn ander e-mails met vragen dezelfde dag nog antwoord gekregen en nu hebben ze het ineens te druk.

  Trap niet in mooie beloftes die zij op hun website verkondigen. Uiteindelijk zoals elke leasemaatschappij, onbetrouwbaar.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Peugeot 108

  Super bedrijf met super service.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Private lease auto

  Wat een service! Keer op keer echt super goed behandeld! Denken iedere stap met je mee!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Dacia duster

  Onze 2 lease auto bij ik rij zijn erg tevreden met onze nieuwe auto en onze eerste auto was ook helemaal goed????

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Private Lease Peugeot 108

  Goede service van Joyce!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Fantastisch

  IKRIJ heeft mijn Vrijheid terug gegeven want ik kon niet gouw rijden, mijn Auto was Stuk ik heb ook een behoorlijke leeftijd niet een wilde mij een Auto ter beschikking stellen maar IKRIJ gaf mij de Kans ik rij met plezier een Citroen C1 alles erop en eraan, geniet nog elke dag dit is echt een aanrader, heel plezierige Mensen en staan altijd voor je klaar, mijn naam is K.H.Stoller probeer het gewoon

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Lease auto

  Zeer tevreden
  klantvriendelijk !
  Wat menings verschil gehad over de lease prijs maar dat is voor 100% naar tevredenheid opgelost
  Top bedrijf!!

Anderen bekeken ook

Auto.nl
0 reviews

Een van de online plekken waar je auto’s kunt vinden, is Auto.nl. Maar hoe betrouwbaar is zo’n autowebshop nu? Is het een veilige plek ...

Sterke Actie - Peugeot
0 reviews

Bij Sterke Actie is een actiewebsite van Peugeot-dealer Nefkens. Hier vind je de nieuwste Peugeot-modellen die klaar staan voor de v...

LeaseOvernemen
0 reviews

Ben je op zoek naar een auto lease marktplaats? Dan is Leaseovernemen.nl wellicht een interessante website voor jou. Bekijk via NederlandReview wel...

Suzuki private lease
0 reviews

Zou jij graag een Suzuki willen leasen? Wil je een auto huren tegen een vast bedrag per maand? Dan is Suzuki private lease wellicht interessant voo...

IkRij.nl

Een auto ter beschikking hebben kan erg handig zijn, maar zelf een auto hebben brengt ook wat kosten en risico’s met zich mee. Lease kan dan een mooie tussenoplossing zijn. Maar wat voor een bedrijf biedt dit aan? Je zou eens bij IkRij.nl kunnen kijken. Maar wat voor een kwaliteit auto’s zullen zij je ter beschikking geven? Zullen de auto’s wel netjes en goed onderhouden zijn? Zal je het je inderdaad niets aan onderhoud kosten? Zal het makkelijk zijn een auto te leasen via hun website? En zal de klantenservice van IkRij.nl echt zo vriendelijk zijn je te helpen als er een probleem optreed? Deze vragen kunnen allemaal beantwoord worden door mensen die al een leaseauto van IkRij.nl hebben (gehad). Lees hun reviews om te ontdekken hoe deze lease in zijn werk ging. Hun ervaringen, cijfers, beoordelingen en meningen kunnen je laten zien waar zij in positieve of negatieve zin tegenaan liepen toen ze een auto leasete van IkRij.nl.

Over IkRij.nl
IkRij.nl is een bedrijf dat leaseauto’s aanbiedt. Het bedrijf is is 2013 opgericht. Ze zijn dus relatief nieuw op de markt. Ze zijn het private lease label van een bedrijf genaamd Witteburg Lease. Omdat ze alleen private lease doen kun je dus niet bij hen terecht als je een leaseauto zoekt voor zakelijk gebruik. Je kunt wel bij hen terecht voor een leaseauto die je voor privéritjes met je partner, vrienden of gezin maakt. Je rijdt bij een leaseconstructie in een nieuwe auto tegen een vast tarief. Je hoeft dus alleen een vast bedrag per maand te betalen. De rest is allemaal voor IkRij.nl. Het onderhoud is dus voor hun kosten, evenals de reparatiekosten als de auto mankementen vertoond die niets met jouw gebruik te maken hebben. Ze hebben een 24/7 pechhulpdienst en kunnen je dus wanneer dan ook komen helpen. Wel draag je uiteraard zelf de kosten voor de benzine die je verbruikt. Het tanken betalen ze namelijk niet, maar dat is logisch. De auto’s die je bij IkRij.nl kunt leasen zijn Mazda, Opel, Toyota, Nissan, Hyundai, Citroen, Peugeot, Volkswagen, Seat, Kia, Ford of Renault.


Diensten van IkRij.nl
Je kunt bij IkRij.nl dus een leaseauto regelen. Je kunt het merk auto kiezen dat je wilt en dan de auto bestellen. Wel willen ze de looptijd weten en het aantal kilometers per jaar. Je kunt zelfs de kleur van de auto kiezen. Je kunt als extra zekerheid een schadeverzekering afsluiten voor de inzittenden afsluiten zodat je verzekerd bent als er iets gebeurd. Je kunt de auto vervolgens ophalen op een ophaalpunt in de buurt. Daarnaast is er nog een IkRij.nl klantenservice die je kan helpen als er iets niet helemaal klopt.

Klachten, Complimenten en Tips voor IkRij.nl
Heb je al een leaseauto van IkRij.nl? Dan horen wij graag wat jij van dit leasebedrijf en je ervaring ermee vindt. Wat is jouw mening over de auto die ze jou te lease hebben gegeven? Hoe makkelijk was het een auto te leasen via hun website? En wat vind je van de klantenservice? Schrijf je eigen review en laat ons weten hoe jij over IkRij.nl denkt.

}