NederlandReview

  Ervaringen Ik wil van mijn motorfiets af.nl

  Soms zit je in een situatie dat je zo snel mogelijk je motorfiets wilt verkopen, of je scooter, trike, snorfiets of quad. Bijvoorbeeld doordat iemand overleden is, omdat je zo snel mogelijk geld nodig hebt etc. Als je hem dan op een tweedehands site aan gaat bieden heb je er een hoop gedoe van, je moet de reacties en biedingen bijhouden, afspraken maken met mensen die hem willen bekijken en al dat soort dingen. Dit duurt lang en is niet handig. Je kunt hem ook aanbieden op Ik wil van mijn motorfietsaf.nl. Je hebt er dan geen omkijken naar, je bepaalt zelf of je op het bod ingaat of niet, en het kost je verder niets. Wat de ervaring van anderen is met deze manier van verkopen, en of zij een goede prijs kregen kun je hier lezen op NederlandReview.

  Over Ik wil van mijn motorfietsaf.nl

  Met Kerim Gilbers als oprichter werd Ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl in 2010 een onderdeel van Dealerdirect BV uit Enschede. Ze verlegden hun focus van alleen auto’s, naar voertuigen in de breedste zin van het woord. Dit bedrijf koopt via o.a. de websites ikwilvanmijnatuoaf.nl, ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl, autoverkopen.net etc. auto’s en motorfietsen in van particulieren die daar snel vanaf willen. Goedgekeurde auto- of motorfietsbedrijven kunnen zich bij hen aanmelden en dan auto's en motorfietsen inkopen voor € 105,- excl. BTW per aankoop. Ook kunnen ze voor € 195,- per maand zoveel inkopen als ze willen. Ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl biedt consumenten de mogelijkheid om hun motorfiets, trike, scooter, snorfiets of quad snel te verkopen. Het doel van de site is jou snel en gemakkelijk van je motorfiets af helpen.


  Pittige Tijden - Motor Rijden

  Diensten

  Wanneer je je motorfiets, trike, scooter etc. wilt verkopen dan kun je deze zonder verplichtingen gratis aanmelden. Ik wil van mijn motorfiets af.nl vergelijkt, adviseert en onderhandelt daarna met ruim 800 RDW-erkende dealers om een goede deal te sluiten. Jij bepaalt of je akkoord gaat met het bod. Dit is het stappenplan:

  1. Jouw motorfiets:

  Vul je kenteken in of selecteer handmatig het merk, het model en de uitvoering van je motor. 2. Motor details: Beantwoord een aantal vragen over de staat en uitrusting van je motor. 3. Contactinformatie: Laat weten hoe Ik wil van mijn motor af.nl contact met je mag opnemen. 4. Aangemeld: De aanmelding is klaar, en je motor wordt actief aangeboden bij zo’n 800 erkende dealers.

  Overige informatie

  Het bod dat je krijgt is vrijblijvend en net als de service geheel gratis. Je persoonlijke gegevens zullen niet worden weergegeven, alleen de voertuiggegevens. Als je akkoord gaat met het bod is het gebruikelijk dat je zelf je motorfiets bij de verkoper brengt. De terugreis met de trein wordt vergoed. Een motor waarvan vooraf wordt aangegeven dat deze niet rijd wordt altijd opgehaald.

  Klachten

  Voor vragen, klachten en andere opmerkingen kun je zeven dagen per week bellen van 8.00 tot 22.00 uur via (053) 760 00 30.

  Heb jij een verkoop gedaan via deze site?

  Als jij van deze site gebruik hebt gemaakt dan horen we graag van je hoe dit bevallen is. Wat zijn de positieve punten, en wat de negatieve? Als jij je ervaringen hier deelt, kunnen anderen daar weer wat van opsteken. Schrijf dus ook jouw review!

  Motorfiets verkopen? Hoe goed kan dat op Ik wil van mijn motorfiets af.nl? Lees reviews van klanten: hoe is de prijs en de snelheid van verkopen?

  Ik wil van mijn motorfiets af.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (8)

  5.6
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  5.6
  Prijs
  rating
  4.8
  Leveren
  rating
  5.8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Ik wil van mijn motorfiets af.nl

  Uw beoordeling

  Goede manier om je motor te verkopen

  Ik kende eigenlijk alleen de variant van de auto's, maar van 'Ik wil van mijn motorfiets af.nl' had ik nog nooit gehoord. Ik kwam er per toeval terecht, omdat ik mijn motorfiets te koop aan wilde bieden op het internet. Ik heb op deze site een advertentie geplaatst en binnen een week was mijn motor al verkocht. Het plaatsen van een advertentie is super makkelijk, waardoor je motorfiets binnen de kortste keren online staat. Ik heb uiteindelijk wel wat in moeten leveren voor wat betreft de prijs, maar ik vind alsnog dat ik mijn motorfiets voor een leuk bedrag verkocht heb.

  Door: Mark ten Kate25-04-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Zeer deskundig en snel

  Mijn Yamaha TDM 900 aangeboden op de site en ik werd binnen een uur gebeld om mijn motorfiets door te nemen. Zeer deskundige uitleg. Na 1,5 dag kreeg ik een telefoontje met nagenoeg het bedrag wat ik in gedachten had. Alles nogmaals doorgenomen en de dealer heeft de motor binnen een week opgehaald en gevrijwaard aan de deur.

  Door: Peter Vrielink02-10-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Prima

  Mijn G800 GS aangemeld, was een beetje voorzichtig van te voren omdat ik mijn fiets altijd heel goed onderhouden heb. Uitgelegd in de omschrijving bij het aanmelden en uiteindelijk sneller kunnen verkopen dan ik had gedacht voor een mooie prijs. Werd netjes door de dealer opgehaald, aardige meneer.

  Door: Johan Nijboer02-10-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Ik heb snel mijn motor verkocht

  Motor aangemeld, gebeld en even later verkocht. Ik wou er snel vanaf en dat is gebeurd, ik ben super blij.

  Door: Hans Homan06-10-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Verkoop motor

  Komen afspraken niet na

  Door: Jansen06-09-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Piaggio

  Na netjes mijn motor te hadden aangeboden, en alles te hebben doorgegeven, helaas nooit meer iets vernomen, ook geen biedingen?

  Tip: Verkoop zelf uw motor aan een handelaar of via Marktplaats. En krijg je een bod, is het iets meer als de oud ijzer prijs

  Door: Martien Berkers01-03-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Nooit aangemeld of wat dan ook

  Hier nooit iets aangeboden of wat dan ook. Maar wordt ondanks bel me niet en spamfilter geregeld door deze zeer onbeschofte mensen lastig gevallen.

  Door: Meindert11-12-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Zonde van je energie !!!

  Zonde van je energie,

  Bod lijkt nergens naar en de contacten zeer onpersoonlijk en ongeïnteresseerd

  Motor aan de paar motorzaken aangeboden en was veel interessanter, dus ingeleverd bij een erkende motorzaak waar het perfect is geregeld.

  Door: hans30-09-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  FAQ

  Is Ik wil van mijn motorfiets af.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 8 ervaringen geplaatst over Ik wil van mijn motorfiets af.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.6 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Ik wil van mijn motorfiets af.nl actief?

  Ik wil van mijn motorfiets af.nl is vooral actief in de categorie Autodiensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Auto Verkopen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Ik wil van mijn motorfiets af.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.