NederlandReview

  Ervaringen HolidayCars.com

  Wilt u beoordelingen lezen van klanten van HolidayCars.com? Lees dan hier reviews om te weten te komen wat anderen van dit bedrijf vinden. Als u op vakantie gaat, wilt u graag zorgeloos genieten van een ontspannen tijd. Het huren van een auto op de plek van bestemming biedt u alle vrijheid om te kunnen gaan en staan waar u wilt. Maar u wilt dan niet tegen onverwachte kosten of andere problemen aanlopen. Bekijk daarom eerst de beoordelingen van vakantiegangers die u voorgingen en een auto huurden via HolidayCars.com, zodat u weet wat u mag verwachten van dit bedrijf.

  Over HolidayCars.com

  HolidayCars.com is een website die meer dan 800 verschillende autoverhuurder sites met elkaar vergelijkt en zo voor u een huurauto zoekt voor de beste prijs. U kunt hier huurauto’s vinden op meer dan 30.000 bestemmingen wereldwijd. HolidayCars.com werkt hierbij samen met verschillende bekende autoverhuurmaatschappijen zoals bijvoorbeeld Hertz, Sixt, Europcar en Avis. Wanneer u een voorkeur heeft voor het huren van een auto bij een specifieke verhuurmaatschappij, dan kunt u dit tijdens het zoekproces ook aangeven. Het doel van HolidayCars.com is dat u zorgeloos een auto kunt huren, waar ook ter wereld.


  Commercial van HolidayCars.com

  Diensten

  Op de website van HolidayCars.com kunt u eenvoudig en snel zoeken naar een huurauto op uw vakantiebestemming. De site biedt daarnaast de mogelijkheid om het aanbod van verschillende verhuurmaatschappijen met elkaar te vergelijken. Tijdens het zoeken kunt u de resultaten ook filteren, al naar gelang uw wensen. Bijvoorbeeld wanneer u alleen een auto wilt van een bepaalde maatschappij of welk formaat de auto moet hebben. Andere filters zijn bijvoorbeeld handgeschakeld of automaat, airco of het aantal personen dat in de auto moet passen. U kunt daarnaast aangeven of u de auto op dezelfde plek wilt ophalen en afleveren, of dat dit twee verschillende plaatsen moeten zijn.

  Kleine auto, SUV of personenbus

  Wat u ook zoekt, elk soort auto is via HolidayCars.com te vinden. Heeft u een kleine auto nodig voor een vakantie met z’n tweetjes, of gaat u met een groep en kiest u liever voor een SUV of een personenbus? Bij HolidayCars.com kunt u de zoekresultaten hierop filteren, zodat u snel vindt wat u zoekt. Vervolgens kiest u uit de zoekresultaten de auto die het best aansluit op uw wensen en kunt u deze direct boeken. Hiervoor moet u enkele gegevens invoeren en een betaling doen in een beveiligde betaalomgeving, zoals iDEAL.

  Extra wensen

  Als u nog speciale wensen hebt, kunt u dit tijdens het boekingsproces aangeven. Reist u bijvoorbeeld samen met kleine kinderen? Dan kunt u een kinderzitje mee reserveren. Ook een gps-systeem of een annuleringsverzekering zijn als extra’s bij te boeken. Zo vindt u altijd de meest geschikte huurauto voor uw situatie, en bovendien tegen de beste prijs. Daarnaast biedt HolidayCars.com de mogelijkheid om tot 48 uur voor het ophaaltijdstip uw boeking te wijzigen of te annuleren en worden er nooit extra kosten berekend, zoals betalings- of reserveringskosten. Met al meer dan één miljoen klanten, ruim 800 verschillende autoverhuurders en meer dan 30.000 bestemmingen over de hele wereld, wil HolidayCars.com uw autohuur ervaring zo prettig mogelijk maken.

  Klachten

  Wanneer u klachten heeft over de service van HolidayCars.com, kunt u deze in eerste instantie het beste voorleggen aan het bedrijf zelf, zodat HolidayCars.com er alles aan kan doen om de klacht naar tevredenheid voor u op te lossen. Daarnaast is het fijn als u uw ervaringen ook wilt delen met andere reizigers, of het nu gaat om een positieve of een negatieve ervaring. Door het schrijven van een review kunt u vakantiegangers die hun reis aan het plannen zijn, helpen met het vinden van de beste huurauto.

  Lees hier de ervaringen en beoordelingen van echte klanten die via HolidayCars.com een auto huurden! Is het betrouwbaar? Zijn er verborgen kosten?

  HolidayCars.com
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (10)

  4.4
  40% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4.4
  Service
  rating
  4
  Prijs
  rating
  5
  Leveren
  rating
  3.8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over HolidayCars.com

  Uw beoordeling

  Paar keer op vakantie met auto via Holiday Cars

  Nu al een paar keer op vakantie geweest met een auto die ik had gevonden via Holiday Cars.

  Het is grappig om te zien hoe je telkens bij een ander autoverhuurbedrijf uit komt, kennelijk is telkens een andere partij de goedkoopste voor een ander gebied / tijd . Zonder vergelijken op Holiday Cqrs zou ik zeker duurder uit zijn geweest elke keer!

  Door: Dania Kollen30-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Prijzen vergelijken autoverhuurders

  Door prijzen te vergelijken op HolidayCars kwam ik erachter dat mijn vaste verhuurder heel duur is.

  Direct voor een goedkopere partij gekozen voor mijn volgende huurauto. Scheelt echt veel.

  Door: Jan Kortekaas03-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Scherpe aanbieding auto huren vakantie

  Ze hadden hier een scherpe aanbieding toen ik voor de vakantie een auto wilde huren. Ik heb gewoon de goedkoopste aanbieder gekozen.

  Auto huren ging verder zoals altijd. Geen problemen.

  Door: L. Otten04-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  auto huur usa

  na 1,5 corona ben ik mijn betaling van 850 euro kwijt ,en ze geven niet thuis niet hun schuld ik heb toch gewoon bij holiday cars gehuurd

  Door: adrianus DE GREEF07-10-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Autohuur Holidaycars.com

  Online auto gehuurd in Las Palmas. Op het vliegveld kende niemand de verhuurmaatschappij. Telefoonnummers op de voucher hadden nog nooit van het reserveringnummer gehoord en waren telefoonnummers van andere verhuurbedrijven. Wij hebben bij een andere verhuurmaatschappij een auto gehuurd. Bij terugkomst in Nederland een klacht online gestuurd met de vraag het geld te retouneren. Mailtje gekregen met eerst een ontkenning en daarna dat ze er achteraan gaan en het 2 weken kan duren. Nu 7 weken later nog niets gehoord. NIET HUREN BIJ HOLIDAYCARS.COM

  Door: Rene van Manen16-08-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Autoverhuur

  Verschrikkelijke ervaring -
  Wij hadden voor een weekend een auto gehuurd bij Holiday Cars in Barcelona. Zij werken hier samen met verhuurbedrijf Goldcar. Bij het ophalen van de auto werden wij geconfronteerd met extra kosten, die niet op de overeenkomst waren aangegeven. Gelijk naar Holidaycars gebeld, je wordt hier enkel door engelstalige medewerkers 'geholpen'. Wij moesten de kosten maar voorschieten en deze zouden wij later van Holidaycars terugkrijgen. Dik een maand na terugkomst hebben wij het bedrag nog steeds niet volledig terug.

  Verder zijn wij bijzonder onvriendelijke geholpen. Medewerkers van Goldcar zeiden zelfs dat HolidaysCars oplichters zijn. Wij hebben geen reactie gehad vanuit HolidayCars omtrent deze klacht, zij hebben het volledig genegeerd.

  Al is het misschien toch een fantastische aanbieding. Hou er dan rekening mee dat:

  - je bij het afhalen met extra kosten kan worden geconfronteerd en die zelf moet voorschieten en gedeeltelijk terugkrijgt.

  - dat ze werken met andere verhuurbedrijven die zeer slechte service verlenen.

  - communicatie met klantenservice verre van acceptabel is.

  Ver van wegblijven dus!

  Door: STW24-09-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  oplichters


  Een slechte organisatie is dit. Niets deugde er van onze boeking. Auto besteld met volle tank en af te halen bij de balie op Antalya airport. Geen balie en geen auto. Na vele telefoontjes kregen we na ruim 1,5 uur een ongewassen auto met een lege tank. En klacht indienen is zonde van je tijd. Er wordt niets opgelost en alle gemaakte kosten en ergernis zijn gewoon jouw probleem Hlidaycars lost niets op. Excuses kun je wel krijgen. Wat heb ik aan excuses na veel ellende en extra kosten.
  10 euro korting boden ze op een volgende boeking. Zelfs geld terug zou nog te karig zijn geweest .

  Door: Gijs10-06-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  geen pincode? dan een duur contract. klantenservice onbereikbaar.

  Bij het afhalen van de auto moesten we verplicht de pincode van de creditcard gebruiken. Die hadden we niet. Het was zondag en op zondag is holidaycars niet bereikbaar. In alle vertrouwen dat holidaycars dit later goed met ons zou afhandelen hebben we uiteindelijk toch met een nieuw contract een auto meegekregen. Dan hadden we om onduidelijke redenen geen pincode nodig.
  Bij terugkomst gaf holidaycars geen gehoor. We hebben het vooruitbetaalde bedrag teruggegregen maar moesten zelf het complete dure contract betalen. Grote teleurstelling.

  Door: Anne09-06-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Niet klantvriendelijk

  We hebben een auto gehuurd via holiday Cars, maar aangekomen bij luchthaven 23:00 is er een creditcard nodig dus we stonden daar met 9 personen waarvan 5 kinderen en iemand met een beperking .
  We konden daar nog een auto huren? gelukkig. Bij een ander bedrijf, die lieten ons niet staan.
  Dus nu terug gekomen heb ik gebeld en ze konden er niets aan doen, hadden we maar de voorwaarden moeten lezen.
  Maar dat hebben we niet gedaan . Daar hebben we niet op gelet ,omdat we met ideal betaald hebben voor die tijd.
  Dus we konden fluiten naar onze centen ze konden er niets aan doen .lekker klantvriendelijk voor zoon bedrijf .
  Normaal komen bedrijven de mensen nog tegemoet maar bij deze ho maar .
  Conclusie voor ons niet meer bij holiday Cars.

  Door: Roy08-05-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Very bad experience

  My Reservation Number was 83427613, they provided me fraud car operator Autovia. They tried to charge me much later without my information. when I contacted them they gave some shady reason...I informed holidaycars but they supported autovia (I even had complete insurance).

  Door: santosh27-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  FAQ

  Is HolidayCars.com een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 10 ervaringen geplaatst over HolidayCars.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.4 gekregen, waarbij 40% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is HolidayCars.com actief?

  HolidayCars.com is vooral actief in de categorie Autodiensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Autoverhuur

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van HolidayCars.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.