NederlandReview

    Ervaringen Heuts

    Hè, vervelend! Je bent net aangekomen bij je vakantiepark en hebt zin om te genieten, maar je auto heeft het begeven. Laat het nou net zo zijn dat je deze juist nu zo nodig had om alle leuke bezienswaardigheden te bezoeken.. Bij de webwinkel Heuts verkopen ze duizenden auto-onderdelen die je de dag na je bestelling al in huis kunt hebben. Zo heb je snel je probleem gefixt! Althans, hoe hebben klanten de webshop ervaren? Ook als je lekker thuis blijft en je iets nodig hebt om je woonkamer om te toveren tot een knusse plek, kun je bij Heuts terecht. Heuts biedt allerlei producten aan die zowel binnens- als buitenshuis gebruikt kunnen worden. Wat vinden de consumenten van al deze producten? Zijn ze van goede kwaliteit? Zijn ze ’t geld waard? Lees het hier bij NederlandReview!

    Over Heuts

    In 1965 beginnen Bert en Aggie Heuts een tankstation. Ze verkopen hier naast benzine ook auto-onderdelen en auto-accessoires en gaan goed van start. Het familiebedrijf groeit echter zó snel dat ze in 1982 moeten verhuizen naar een grotere locatie en dat ze in 1992 zelfs een filiaal in Maastricht openen.

    Hoe Heuts zich in 1965 nog specialiseerde in automaterialen richt het bedrijf zich nu op de markt voor mobiliteit én vrije tijd. Zo is Heuts erg belangrijk in de Limburgse en Brabantse autowereld: zo’n 1500 klanten kunnen kiezen uit 100.000 auto-onderdelen- en producten. mobiliteit richt Heuts zich ook op alles wat met vrije tijd te maken heeft. Zo strekt hun assortiment zich uit van fietsendragers, dakkoffers en ruitenwissers tot sfeerhaarden, playmobil en opblaasbare jacuzzi’s.

    Heuts belooft de consument een goede service, compleet assortiment en concurrerende prijzen. Hoe beleven consumenten de services van Heuts? Is de prijs-kwaliteitverhouding realistisch? Is alles op de website goed terug te vinden? En is de verzending snel?

    Op het YouTube kanaal van Heuts worden regelmatig nieuwe producten laten zien en beschreven. Bekijk hier een filmpje over de Dakkoffer Thule Force XT + GoPack!

    Diensten Heuts

    Bij Heuts kan je betalen met iDEAL, Visa, MasterCard, Maestro, PayPal, Bancontact/MisterCash of door te betalen na ontvangst. Als je je bestelling voor 16:00 plaatst, wordt je pakketje de volgende dag thuis afgeleverd tenzij anders vermeld. De verzendkosten binnen Nederland bedragen €5,99 en binnen België €6,99. Bij bestellingen vanaf €50 worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Voor grote en zware producten gelden andere verzendkosten: afhankelijk van de grootte en het gewicht van je bestelling bedragen de verzendkosten binnen Nederland €29,95 tot €49,95 en binnen België €39,95 tot €59,95.

    Garantie, vragen en klachten bij Heuts

    Voor alle producten bij Heuts geldt de wettelijke garantie. Dit houdt in dat een product moet functioneren naar behoren en dat het moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Als je artikel beschadigd, kapot, incompleet geleverd is of niet functioneert valt het onder de garantie.

    Heb je vragen over een product? Bekijk dan eerst even de FAQ-pagina van Heuts. Als je vraag hier niet tussen zit kan je contact opnemen met de klantenservice van Heuts. Dit kan je doen door het serviceformulier in te vullen of door te bellen naar 045 – 522 25 25. De klantenservice is van maandag t/m vrijdag bereikbaar tussen 08:00 en 20:00 uur, op zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur en op zondag van 11:00 tot 17:00 uur.

    Ben je niet tevreden met je product of heb je een andere klacht? Dan kun je dit melden door het serviceformulier in te vullen. Binnen 7 werkdagen ontvang je reactie met daarin een eventuele oplossing voor het probleem.

    Heb jij al ervaring met de producten van Heuts? Zo ja, wat is er zo goed aan de producten en wat kan er beter?

    Ook als je nog geen ervaring hebt met Heuts zit je hier goed! Oriënteer je op verschillende bedrijven uit deze branche en bekijk welke het beste aansluit bij jouw wensen en behoeften.

    Heuts
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (7)

    4.8
    0% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.2
    Service
    rating
    2.2
    Prijs
    rating
    6
    Leveren
    rating
    5.4

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Heuts

    Uw beoordeling

    Intex Pull-Out Chair | Opblaas probleem retour

    Na aankoop van een Intex Pull-Out Chair Opblaasbaar op 14-01-2021 op 18-01-2021 wordt deze geleverd tot daar alles oke maar dan komt het ik wil op 24-01-2021 wil ik deze toch retourneren zonder de reden te vermelden is niet nodig aangezien er op de website vermeld staat Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen
    zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen
    op 25-01-2021 een mailtje
    Beste Klant,
    Bedankt voor uw bericht.
    Wat is er precies mis met het product?
    Met vriendelijke groet,
    Marten
    Klantenservice
    mijn antwoord via mail
    Hallo
    Ik wil het retourneren omdat het niet naar mijn verwachting is zoals ik al heb vermeld in mijn mail
    Daarom wil ik het retourneren ( maar via de website lukt dit niet zo direct is er een probleem)
    Mvg Eddy
    na telefonisch contact werd er me gevraagd wat er juist mis is daarom stuur ik nogmaals een mail
    Hallo

    Zoals u gevraagd hebt via de telefoon zal ik mij verduidelijken
    Het artikel (Opblaasstoel uitklapbaar ) zit niet oke voor mij en is te laag voor mij (heb een slechte rug en ook osteoporose )
    hopelijk is het nu goed en duidelijker voor jullie zoals gevraagd
    Met vriendelijke groet
    Eddy
    en nu komt de verassing vandaag mailtje gekregen
    Beste Klant,
    We kunnen helaas geen stoel die uit de verpakking is geweest en opgeblazen retour nemen.
    De retour termijn van 14 dagen geld voor producten die gebruikt zijn zoals u dit in de winkel ook zou doen.
    Dit houdt voor opblaasproducten dus in dat deze niet opgeblazen worden.
    Onze excuses voor het ongemak.
    Met vriendelijke groet,
    Marten
    Klantenservice
    daarop heb ik deze mail gestuurd omdat hier zeker iets niet klop hoe kan ik zonder de verpakking te openen en op te blazen deze zetel proberen en controleren op gebreken
    mail van mij
    Hallo

    Dan mag u mij eens uitleggen hoe ik mijn stoel moet proberen zonder deze op te blazen
    Er staat op jullie website
    Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen.
    Er staat nergens dat deze niet mogen geopend worden
    als er iets besteld wordt word dit steeds geopend en opgeblazen( bij zaken die dienen worden opgeblazen te worden) zodat de persoon ook weet dat er geen gebreken zijn
    Dus ik aanvaard zeker niet jullie excuses en zeker niet nadat ik gisteren nog contact heb gehad via telefoon en mail
    Graag bij deze een oplossing zoals er is vermeld 14 dagen bedenktijd zonder redenen (en deze heb ik zelfs gisteren via mail vermeld)
    Met vriendelijke groet
    Eddy
    Ben nu echt benieuwd wat het antwoord hierop gaat zijn een schande is het je mag dus iets kopen maar het niet openen en ook niet even testen nazien en ook niet op blazen zelfs als dit echt nodig is heel vreemd
    antwoord op mijn mail
    Beste Klant,

    In uw geval kunt u gebruik maken van het herroepingsrecht.
    Ik wil u hierbij wel wijzen op het de volgende tekst :

    Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. Je zult het product slechts in die mate uitpakken en gebruiken (zoals jij ook in een fysieke winkel zou kunnen doen) voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of jij het product wenst te behouden. Als je van het herroepingsrecht gebruikmaakt, zul je het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijs mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons retourneren.

    In uw geval houdt dit in dat het product voor ons onverkoopbaar is.
    Met vriendelijke groet,
    Marten
    Klantenservice
    mijn antwoord
    Hallo
    Alles zit in de originele verpakking en alles is er bij (plakkers als er eventueel een lek zou zijn)
    en ik heb deze zo goed mogelijk terug opgeplooid en in de verpakking gedaan meer kan ik niet doen
    en de stoel is 1 x opgeblazen geweest om deze te proberen dat normaal is anders weet ik toch niet hoe deze zit
    dan vraag ik af wat er fout is en anders denk ik dat deze niet mag verkocht worden online
    en alleen in de winkel omdat er daar misschien één staat die opgeblazen is en kan proberen
    ik zou nu echt niet weten hoe ik een opblaasbare zetel moet nazien en even proberen zonder deze op te blazen
    Met vriendelijke groet
    Eddy

    Door: Eddy Vandenheuvel26-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6.5
    rating

    Luchtbed

    Heuts zijn oplichters!
    ik heb na een week van bestelling nog steeds niets ontvangen. De track en trace heeft ook geen informatie over mijn bestelling.
    Heuts kan telefonisch niet bereikt worden! Mijn E-mails worden genegeerd en Facebook posts verwijderd!

    Dit zijn oplichters!

    Door: Chester C Gelink02-01-2021
    Fabian Companjen02-01-2021

    Zelfde verhaal. Ook verwijderen ze binnen een aantal minuten negatieve recensies op hun facebookpagina, maar nemen vooralsnog geen contact met je op. Zeer slechte zaak, onprofessionele tent. Beter als deze out of business gaat. Deze mensen hebben de zaken echt niet voor elkaar.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Luchtbed

    Heuts is een Webshop scam!
    Oplichters! Ze zijn onbereikbaar en sturen je bestelling niet! Maar nemen wel je geld!

    Door: Chester02-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Luchtbed queensize zelfopblaasbbaar

    Ik zou níet bij Heuts kopen!, om de volgende reden(en): Ik heb 2 luchtbedden gekocht en één bleek bij aankomst al lek te zijn. Ik krijg het niet geplakt door de ribbelstructuur dus wil een ander merk luchtbed bestellen. Ik mail dat ik het lekke luchtbed wil retourneren: dit wordt afgewezen. Ik bel en krijg een jongen aan de lijn die aangeeft dat ik garantie moet aanvragen, maar ik wil geen garantie, maar mijn geld terug... Heuts geeft heel braaf op de site aan dat artikelen geretourneerd kunnen worden om wat voor reden dan ook (dus geld terug), maar in de praktijk is dit toch anders! Dat is bedrog.
    Ik geef aan dat ik de manager van de klantenservice wil spreken. Ik krijg als mail terug dat de man die mij al meerdere keren heeft gemaild, ene M., de manager ís. Ik bel en vraag hem te spreken. Een vrouw van de klantenservice geeft aan dat deze persoon alleen gemaild wil worden. Maar zij kan gewoon een aanvraag doen voor retour, geeft ze aan. Ze geeft ook aan het probleem niet te snappen... Maar natuurlijk moet het verzoek weer langs het heerschap de manager van de klantenservice die het gewoon weer doodleuk afwijst, want ja, kapotte artikelen gaan "via de garantie en niet de retour".
    Veel tijd in gestoken, uiteindelijk geen geld terug en standaard prutmails als antwoord. Dit zou niet moeten kunnen, zeker als op de website staat en de vrouw van de klantenservice aangeeft dat het wel kan.
    Ik heb deze ervaring overigens wel vaker gelezen toen ik eenmaal op internet rond keek, dus hoop mensen hiermee te waarschuwen. Koop niet bij Heuts.

    Door: Erik van Ree20-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    intex tropical luchtbed voor in het zwembad

    Zeer slechte klantenservice. Op de website word er een luchtbed van 120cm breed verkocht, geleverd word een luchtbed van 79cm. Tja, een menselijke fout op de website.
    Ehhh artikel bestaat wel en ook op andere website's. Totaal geen compensatie van Heuts. Blijkbaar kan je een artikel van 33% kleiner leveren voor de 100% van de kosten.
    Belachelijk slechte zaak.

    Door: brenda21-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Fietsdrager

    Onlangs in de vestiging Venlo een fietsdrager opgehaald omdat deze in de vestiging Roermond niet op voorraad was. Aangekomen in Venlo bleek de doos al geopend te zijn geweest en betrof het dus een retour gebrachte fietsdrager. De verkoopmedewerker verzekerde ons dat de fietsdrager compleet was en dat bleek ook zo te zijn bij thuiskomst. Bij het afrekenen de klantenkaart overhandigt zodat de 5% loyaliteitskorting kon worden bijgeschreven op onze kaart. Na ruim 1 week waren de punten nog niet bijgeschreven dus maar even gebeld met de klantenservice. Na ruim 15 minuten in de wacht te hebben gestaan wordt je doodleuk medegedeeld dat we dan maar een mailtje moeten sturen.... Dus maar gedaan. Krijgen we een bericht terug dat het een actieartikel betrof waarop geen punten worden uitgekeerd. Dat hadden ons zowel de verkoopmedewerker in Roermond als in Venlo echter niet verteld. Bovendien bleek het artikel elders zonder klantenkorting nog ruim 60 Euro goedkoper te zijn. Dus nog maar eens gebeld met de klantenservice. Na weer een kwartier in de wachtte hebben gehangen wordt wederom doodleuk medegedeeld dat we maar een mailtje moeten sturen. Waarvoor is er dan een klantenservice telefoonnummer? Kortom communicatie met dit bedrijf is zeer moeilijk, lees onmogelijk!!! En dat was nou juist waarom we hadden gekozen om niet via een webshop te kopen. Kortom Heuts ons zie je niet meer want blijkbaar hechten jullie geen waarde aan loyale klanten.

    Door: Eric Forschelen30-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Intex spa

    Bij heuts een intex spa gekocht. Na 3 maanden zal er al een buld in het bad, hierop is nog goed gereageerd en hebben we een nieuw bad ontvangen, tegelijkertijd deed de pomp het niet meer en ook hier is wat aan vervangen.
    Nu 1.5 jaar, waarvan het bad in de zomermaanden leeg staat dus bijna niet gebruikt is zit er wederom een bult in het bad.
    Hiermee ga je naar intex maar volgens hun is de garantie 2 maanden afgelopen dus heb je pech! Na mijn idee gaat er nieuw garantie in als je een nieuw product ontvangt dus moet er nog garantie op zitten maar dan nog hebben we het over 2 maanden en over een aankoop van 400 euro waar je toch wel een paar jaar van zou mogen genieten maar blijkbaar kan dat alleen als je in 2 jaar tijd 2x een nieuw bad koopt en je pomp nog even laat maken.en heuts doet alsof ze er iets mee doen maar dus eigenlijk gewoon helemaal niks ze gaan ook naar intex waar ik al geweest ben en daar blijfr het bij.
    Ik vind het schandalig!!!!!

    Door: Ryan Engelen-henkelman25-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    FAQ

    Is Heuts een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 7 ervaringen geplaatst over Heuts. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.8 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Heuts actief?

    Heuts is vooral actief in de categorie Autodiensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige Autodiensten

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Heuts gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.