NederlandReview

  Ervaringen Heuts

  Hè, vervelend! Je bent net aangekomen bij je vakantiepark en hebt zin om te genieten, maar je auto heeft het begeven. Laat het nou net zo zijn dat je deze juist nu zo nodig had om alle leuke bezienswaardigheden te bezoeken.. Bij de webwinkel Heuts verkopen ze duizenden auto-onderdelen die je de dag na je bestelling al in huis kunt hebben. Zo heb je snel je probleem gefixt! Althans, hoe hebben klanten de webshop ervaren? Ook als je lekker thuis blijft en je iets nodig hebt om je woonkamer om te toveren tot een knusse plek, kun je bij Heuts terecht. Heuts biedt allerlei producten aan die zowel binnens- als buitenshuis gebruikt kunnen worden. Wat vinden de consumenten van al deze producten? Zijn ze van goede kwaliteit? Zijn ze ’t geld waard? Lees het hier bij NederlandReview!

  Over Heuts

  In 1965 beginnen Bert en Aggie Heuts een tankstation. Ze verkopen hier naast benzine ook auto-onderdelen en auto-accessoires en gaan goed van start. Het familiebedrijf groeit echter zó snel dat ze in 1982 moeten verhuizen naar een grotere locatie en dat ze in 1992 zelfs een filiaal in Maastricht openen.

  Hoe Heuts zich in 1965 nog specialiseerde in automaterialen richt het bedrijf zich nu op de markt voor mobiliteit én vrije tijd. Zo is Heuts erg belangrijk in de Limburgse en Brabantse autowereld: zo’n 1500 klanten kunnen kiezen uit 100.000 auto-onderdelen- en producten. mobiliteit richt Heuts zich ook op alles wat met vrije tijd te maken heeft. Zo strekt hun assortiment zich uit van fietsendragers, dakkoffers en ruitenwissers tot sfeerhaarden, playmobil en opblaasbare jacuzzi’s.

  Heuts belooft de consument een goede service, compleet assortiment en concurrerende prijzen. Hoe beleven consumenten de services van Heuts? Is de prijs-kwaliteitverhouding realistisch? Is alles op de website goed terug te vinden? En is de verzending snel?

  Op het YouTube kanaal van Heuts worden regelmatig nieuwe producten laten zien en beschreven. Bekijk hier een filmpje over de Dakkoffer Thule Force XT + GoPack!

  Diensten Heuts

  Bij Heuts kan je betalen met iDEAL, Visa, MasterCard, Maestro, PayPal, Bancontact/MisterCash of door te betalen na ontvangst. Als je je bestelling voor 16:00 plaatst, wordt je pakketje de volgende dag thuis afgeleverd tenzij anders vermeld. De verzendkosten binnen Nederland bedragen €5,99 en binnen België €6,99. Bij bestellingen vanaf €50 worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Voor grote en zware producten gelden andere verzendkosten: afhankelijk van de grootte en het gewicht van je bestelling bedragen de verzendkosten binnen Nederland €29,95 tot €49,95 en binnen België €39,95 tot €59,95.

  Garantie, vragen en klachten bij Heuts

  Voor alle producten bij Heuts geldt de wettelijke garantie. Dit houdt in dat een product moet functioneren naar behoren en dat het moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Als je artikel beschadigd, kapot, incompleet geleverd is of niet functioneert valt het onder de garantie.

  Heb je vragen over een product? Bekijk dan eerst even de FAQ-pagina van Heuts. Als je vraag hier niet tussen zit kan je contact opnemen met de klantenservice van Heuts. Dit kan je doen door het serviceformulier in te vullen of door te bellen naar 045 – 522 25 25. De klantenservice is van maandag t/m vrijdag bereikbaar tussen 08:00 en 20:00 uur, op zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur en op zondag van 11:00 tot 17:00 uur.

  Ben je niet tevreden met je product of heb je een andere klacht? Dan kun je dit melden door het serviceformulier in te vullen. Binnen 7 werkdagen ontvang je reactie met daarin een eventuele oplossing voor het probleem.

  Heb jij al ervaring met de producten van Heuts? Zo ja, wat is er zo goed aan de producten en wat kan er beter?

  Ook als je nog geen ervaring hebt met Heuts zit je hier goed! Oriënteer je op verschillende bedrijven uit deze branche en bekijk welke het beste aansluit bij jouw wensen en behoeften.

  Heuts
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  4.8
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5.6
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  5.6
  Leveren
  rating
  6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Luchtbed queensize zelfopblaasbbaar

  Ik zou níet bij Heuts kopen!, om de volgende reden(en): Ik heb 2 luchtbedden gekocht en één bleek bij aankomst al lek te zijn. Ik krijg het niet geplakt door de ribbelstructuur dus wil een ander merk luchtbed bestellen. Ik mail dat ik het lekke luchtbed wil retourneren: dit wordt afgewezen. Ik bel en krijg een jongen aan de lijn die aangeeft dat ik garantie moet aanvragen, maar ik wil geen garantie, maar mijn geld terug... Heuts geeft heel braaf op de site aan dat artikelen geretourneerd kunnen worden om wat voor reden dan ook (dus geld terug), maar in de praktijk is dit toch anders! Dat is bedrog.
  Ik geef aan dat ik de manager van de klantenservice wil spreken. Ik krijg als mail terug dat de man die mij al meerdere keren heeft gemaild, ene M., de manager ís. Ik bel en vraag hem te spreken. Een vrouw van de klantenservice geeft aan dat deze persoon alleen gemaild wil worden. Maar zij kan gewoon een aanvraag doen voor retour, geeft ze aan. Ze geeft ook aan het probleem niet te snappen... Maar natuurlijk moet het verzoek weer langs het heerschap de manager van de klantenservice die het gewoon weer doodleuk afwijst, want ja, kapotte artikelen gaan "via de garantie en niet de retour".
  Veel tijd in gestoken, uiteindelijk geen geld terug en standaard prutmails als antwoord. Dit zou niet moeten kunnen, zeker als op de website staat en de vrouw van de klantenservice aangeeft dat het wel kan.
  Ik heb deze ervaring overigens wel vaker gelezen toen ik eenmaal op internet rond keek, dus hoop mensen hiermee te waarschuwen. Koop niet bij Heuts.

  Door: Erik van Ree20-09-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  intex tropical luchtbed voor in het zwembad

  Zeer slechte klantenservice. Op de website word er een luchtbed van 120cm breed verkocht, geleverd word een luchtbed van 79cm. Tja, een menselijke fout op de website.
  Ehhh artikel bestaat wel en ook op andere website's. Totaal geen compensatie van Heuts. Blijkbaar kan je een artikel van 33% kleiner leveren voor de 100% van de kosten.
  Belachelijk slechte zaak.

  Door: brenda21-07-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Fietsdrager

  Onlangs in de vestiging Venlo een fietsdrager opgehaald omdat deze in de vestiging Roermond niet op voorraad was. Aangekomen in Venlo bleek de doos al geopend te zijn geweest en betrof het dus een retour gebrachte fietsdrager. De verkoopmedewerker verzekerde ons dat de fietsdrager compleet was en dat bleek ook zo te zijn bij thuiskomst. Bij het afrekenen de klantenkaart overhandigt zodat de 5% loyaliteitskorting kon worden bijgeschreven op onze kaart. Na ruim 1 week waren de punten nog niet bijgeschreven dus maar even gebeld met de klantenservice. Na ruim 15 minuten in de wacht te hebben gestaan wordt je doodleuk medegedeeld dat we dan maar een mailtje moeten sturen.... Dus maar gedaan. Krijgen we een bericht terug dat het een actieartikel betrof waarop geen punten worden uitgekeerd. Dat hadden ons zowel de verkoopmedewerker in Roermond als in Venlo echter niet verteld. Bovendien bleek het artikel elders zonder klantenkorting nog ruim 60 Euro goedkoper te zijn. Dus nog maar eens gebeld met de klantenservice. Na weer een kwartier in de wachtte hebben gehangen wordt wederom doodleuk medegedeeld dat we maar een mailtje moeten sturen. Waarvoor is er dan een klantenservice telefoonnummer? Kortom communicatie met dit bedrijf is zeer moeilijk, lees onmogelijk!!! En dat was nou juist waarom we hadden gekozen om niet via een webshop te kopen. Kortom Heuts ons zie je niet meer want blijkbaar hechten jullie geen waarde aan loyale klanten.

  Door: Eric Forschelen30-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  Intex spa

  Bij heuts een intex spa gekocht. Na 3 maanden zal er al een buld in het bad, hierop is nog goed gereageerd en hebben we een nieuw bad ontvangen, tegelijkertijd deed de pomp het niet meer en ook hier is wat aan vervangen.
  Nu 1.5 jaar, waarvan het bad in de zomermaanden leeg staat dus bijna niet gebruikt is zit er wederom een bult in het bad.
  Hiermee ga je naar intex maar volgens hun is de garantie 2 maanden afgelopen dus heb je pech! Na mijn idee gaat er nieuw garantie in als je een nieuw product ontvangt dus moet er nog garantie op zitten maar dan nog hebben we het over 2 maanden en over een aankoop van 400 euro waar je toch wel een paar jaar van zou mogen genieten maar blijkbaar kan dat alleen als je in 2 jaar tijd 2x een nieuw bad koopt en je pomp nog even laat maken.en heuts doet alsof ze er iets mee doen maar dus eigenlijk gewoon helemaal niks ze gaan ook naar intex waar ik al geweest ben en daar blijfr het bij.
  Ik vind het schandalig!!!!!

  Door: Ryan Engelen-henkelman25-10-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6
  rating

  Schrijf zelf een review over Heuts

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Heuts een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 4 ervaringen geplaatst over Heuts. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.8 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Heuts actief?

  Heuts is vooral actief in de categorie Autodiensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige Autodiensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Heuts gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.