GreenParking

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

GreenParking

Met het vliegtuig reizen kan erg handig zijn, maar er komen is vaak een wat groter probleem. Je kunt je auto er niet zomaar op het vliegveld kwijt en iemand vragen om je te brengen en halen is ook nogal wat. GreenParking kan je aan een goedkope parkeerplek op Schiphol helpen. Maar zal het echt wel zo handig zijn een parkeerplek te reserveren via hun website? Zal je auto wel veilig staan terwijl jij op reis of op vakantie bent? Zal er echt een plek vrij zijn als je daar aankomt? En wat voor een klantenservice biedt GreenParking aan als er toch iets gebeurd? Alleen vakantiegangers en reizigers die al eens via GreenParking een parkeerplek hebben geregeld kunnen je hier meer over vertellen. Lees hun reviews om een idee te krijgen van hoe GreenParking werkt. Hun ervaringen, cijfers, beoordelingen en meningen kunnen je laten zien wat je nou echt van GreenParking zult kunnen verwachten.


Over GreenParking

GreenParking is een bedrijf dat parkeerplekken aanbiedt. Ze kunnen je helpen aan een nette en veilige plek om op Schiphol je auto te parkeren. Je kunt hier je auto neerzetten terwijl je zelf op vakantie of op reis bent. Je kunt je auto dan zelf op de parkeerplaats brengen. Natuurlijk kun je eerst je koffers en medepassagiers uit de auto laten op een platform bij de entree. Zelf rij je dan door naar de goed geasfalteerde en verlichtte terreinen van GreenParking. Een shuttlebusje staat daar klaar om je, zodra je jouw auto hebt geparkeerd, naar de terminal te brengen zodat je naar je medepassagiers kan. Na afloop kom je de auto dan gewoon weer ophalen. Je kunt in- en uitrijden met kentekenherkenning en hoeft dus niet met allemaal vervelende pasjes te werken waarvan je alleen de kans loopt om ze kwijt te raken. En mocht je niet zelf je auto willen parkeren dan is er altijd nog valet parking. Dan wacht een chauffeur je op en neemt de auto van je over zodat jij met je medereizigers direct de terminal in kan.Hopelijk gaat het parkeren bij jou wat soepeler dan hier.


Diensten van GreenParking

Je kan heel makkelijk via hun website een parkeerplek reserveren. Kies je aankomsttijd en vertrektijd en zie wat er mogelijk is in die periode. Tijdens je vakantie zal jouw vervoersmiddel dan op een parkeerplaats staan die beveiligd is met camerabewaking. Zo kan er niets met je auto gebeuren. Mocht er toch iets niet helemaal goed gaan, dan kan de GreenParking klantenservice vast wel iets voor je betekenen.


Klachten, Complimenten en Tips voor GreenParking

Heb je zelf wel eens je auto op Schiphol geparkeerd via GreenParking? Dan horen wij graag meer over jouw ervaring met deze parkeerdienst. Hoe makkelijk was het nou echt om een parkeerplek te boeken? Stond je auto daar inderdaad veilig of was er toch iets mee gebeurd toen je hem op kwam halen? Was er überhaupt nog wel een plekje of kon je je auto niet kwijt ondanks dat je gereserveerd had? En hoe wist de klantenservice van GreenParking het probleem weer op te lossen? Schrijf je eigen GreenParking review en laat ons weten wat jouw mening over GreenParking is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)