GoodParking Schiphol

5

Bestellen

3.5

Service

5

Prijs

3.5

Levering

50%

Zou hier weer kopen

GoodParking Schiphol

Goodparking Schiphol: Valet parkeren op Schiphol. Denk jij erover om je auto bij Goodparking Schiphol neer te zetten tijdens je volgende reis? Wil je weten wat anderen over deze parkeerservice zeggen? Kijk dan hier voor hun ervaringen


Wat is Goodparking Schiphol?

Goodparking Schiphol is een valetparkeerservice bij de luchthaven van Amsterdam. Valet parkeren betekent dat jij je auto afgeeft aan een chauffeur bij aankomst op het vliegveld. Hij parkeert de auto voor jou op een (bewaakt) parkeerterrein. Als je terugkomt op Schiphol bel je de chauffeur op en deze komt met jouw auto weer naar het vliegveld. Easy does it!
Hoe werkt valet parkeren met Goodparking Schiphol?

Valet parkeren betekent dat je niet zelf je auto hoeft te parkeren. Jij rijdt naar de plaats van bestemming, waar iemand je op staat te wachten. Je geeft je sleutel aan de chauffeur en deze gaat de auto vervolgens voor jou parkeren. Bij thuiskomst brengt hij de sleutel weer naar jou. De gang van zaken bij Goodparking Schiphol is als volgt: je reserveert van tevoren via het online reserveringsformulier. Het is een kleinschalig parkeerterrein, dus van tevoren reserveren is heel handig. Op dit formulier geef je aan wanneer je vertrekt en wanneer je weer terug komt. Het liefst al met de vluchtnummers en de tijden waarop je vertrekt en weer aankomt op luchthaven Schiphol. Als je deze nog niet hebt, is dat geen probleem. Vul dan tijdelijk 00.00 uur in en geef de juiste tijden door zodra jij die weet. Door de tijden in te vullen weet Goodparking wanneer ze jouw auto kunnen ophalen en weer terugbrengen. Bel zodra je aankomt of wil vertrekken van Schiphol, zodat jouw wachttijd minimaal is.


Waar staat je auto geparkeerd als je kiest voor Goodparking Schiphol?

Wanneer je kiest voor Goodparking Schiphol kies je voor goed parkeren. Je wil dat je auto op een veilige plek staat, terwijl je op reist bent. Op een paar minuten rijden afstand van de vertrekhal van luchthaven Schiphol Airport in Amsterdam ligt het afgesloten en bewaakte parkeerterrein van deze parkeerservice. Zo kun jij je auto met een gerust gevoel achterlaten en zonder zorgen je reis vanaf deze grote Nederlandse luchthaven beginnen.


Contact opnemen met Goodparking Schiphol

Wil je meer weten over het reserveringsproces, heb je een vraag over het parkeerterrein of wil je meer informatie over het hele proces? Of heb je misschien een opmerking, suggestie of klacht over deze valet parkeerservice op Schiphol? Dan wil je contact opnemen. Dat kan. Je kunt zowel per mail, per telefoon als met het contactformulier op de website in contact komen met deze organisatie. Dus zit je ergens mee of wil je gewoon meer weten? Schroom dan niet en neem gewoon even contact op.


Ervaringen Goodparking Schiphol

Heb jij al eens gebruik gemaakt van deze valet service op Schiphol? Hoe ging het reserveren? Verliep het wegbrengen van je auto, dus het afgeven aan de chauffeur soepel? En kon je met een gerust gevoel op reis? Stond de chauffeur op tijd klaar toen je terugkwam op Schiphol? Dit zijn dingen die andere mensen willen weten. Dus heb jij ervaring met deze organisatie? Dan zitten andere springen om jouw review!


Hoe betrouwbaar is GoodParking Schiphol? Laat je hier veilig je auto achter als je op vakantie gaat vanaf Schiphol? Lees ervaringen van klanten!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (4)

Qpark garage verhuur denhaag molenstraat

Super slecht personeelsleden roger pols en zijn team 5 jaar lang abonnement betaaldt en diensten van niks 1 rotzooitje personeelsleden die lopen te blowen cannabisgebruik controleurs mijn auto meerdere malen ingebroken en niemand weet het zou iemand met een sleutel moeten zijn of van de flat zeggen ze dan betalingen met een paar cent omhoog doen en 1000 emails ervoor verzenden kortom mensjes pesten zijn ze goed in! Roger pols en zijn team heeft een koude douche nodig en het liefst hervormingen in het bedrijf want zo is het helemaal niks!!!!

W

Wiky

09-01-2023

0

parkeren

schade aan de zijspiegel. maar zag ik s nachts niet direct. stond er wel scheef aan dus stop bij de eerste parkeer gelegenheid, maar dat was op de grote weg. bel. wordt gezegd maak maar fotos en dan regelen we het morgen. volgende dag helemaal niks wordt er geregeld. ontkennen alles. Doen ook geen moeite om het te onderzoeken. woon 200 km verderop. Nooit meer goodparking!!!

C

christian wichertjes

12-04-2021

0

Auto beschadigd - misschien total loss

Toen zij mijn auto verplaatste, reed een Goodparking-chauffeur door een rood licht op de N196 en raakte een andere auto. De bedrijfseigenaar zegt tegen me dat ze niet verzekerd zijn. Denk dus goed na voordat je je auto aan Goodparking geeft.

M

Martyn Simpson

21-08-2018

1

Makkelijk parkeren

Als je op reis gaat dan is het vervoer naar de luchthaven misschien nog wel het lastigste onderdeel. Natuurlijk je kunt parkeren op een van de parkeerterreinen van Schiphol, maar dat is over het algemeen behoorlijk duur. Gelukkig zijn er ook andere manieren om je auto op Schiphol te parkeren. Zelf heb ik bij een paar verschillende bedrijven een keer mijn auto geparkeerd, maar ik ben het meest te spreken over Good Parking op Amsterdam Schiphol. In de eerste plaats is dit zo omdat dit bedrijf een betrouwbaar gevoel bij mij oproept. Je auto staat op een bewaakte plaats en je auto wordt door nette personen opgehaald. Dat vind ik al een prettige gedachte. In de tweede plaats ben ik zeer tevreden over dit bedrijf, omdat het bedrijf het makkelijk maakt om te reserveren. De website zit goed in elkaar en loopt niet vast. De prijzen zijn prima, dus ik blijf hier nog wel een tijdje klant

S

Smolders

31-01-2018

0