Evandy.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Evandy.nl

Ben je op zoek naar een laadkabel voor een elektrische auto? Dan is Evandy wellicht een geschikt bedrijf voor jou. Bekijk via NederlandReview wat er over deze onderneming bekend is. Alle beoordelingen die je leest zijn neutraal en onafhankelijk geschreven.


Wat is Evandy?


Via de webshop van Evandy kun je laadkabels en toebehoren voor elektrische auto’s kopen. Voor het volledige assortiment kun je het beste een kijkje nemen op Evandy.nl. Dit bedrijf wordt op de website omschreven als gepassioneerd en dynamisch. Deze onderneming is opgestart door 2 vrienden. Zij hebben beiden een droom die bestaat uit het creëren van een gelukkige en gezonde toekomst voor kinderen. Ze willen graag het klimaat veranderen en CO2-uitstoot verminderen. Elektrisch rijden kan volgens het duo een mooie bijdrage leveren aan de planeet.


Bestellen en betalen


Wil je een online bestelling doen? Dit is binnen een aantal stappen te realiseren. Er kan besteld worden als gast of met een klantaccount. Als je een account hebt kan dat een aantal voordelen met zich meebrengen. Zo hoef je niet steeds opnieuw het leveringsadres in te voeren. Heb je een vraag over je bestelling? Dan ben je altijd welkom om contact op te nemen. Er kan betaald worden via diverse betaalopties. Zo kun je onder andere betalen met iDEAL, creditcard of PayPal. Het behoort eveneens tot de mogelijkheden om achteraf te betalen op factuurbasis.


Verzendinformatie


Ze willen graag dat de verzending snel gebeurt en dat het verzendproces betrouwbaar is. Vanwege deze redenen wordt er samengewerkt met transportbedrijf PostNL. Er wordt aangegeven dat pakketten met zorg worden behandeld en binnen een afzienbare tijd worden bezorgd. Orders die op werkdagen voor 17:00 uur worden geplaatst, zullen binnen een werkdag geleverd worden. Er hoeven geen verzendkosten betaald te worden. Hierdoor betaal je volgens dit bedrijf altijd de beste prijs.


Retourneren


Er wordt gestreefd naar het bieden van goede producten en leveren van dito service. Desondanks kan er een keer ontevredenheid ontstaan. Je kunt dan een retour in gang zetten. De retourtermijn is vastgesteld op 14 dagen. Deze fase gaat van start op het moment dat je je bestelling fysiek hebt ontvangen. Voor een retourzending worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Als je in aanmerking wilt komen voor een terugbetaling zal je aan de retourvoorwaarden moeten voldoen. Zo mag het product niet gebruikt zijn en schade bevatten. Ook moet het in de originele verpakking zitten. Om een retournering in gang te zetten moet een mail gestuurd worden naar de klantenservice. Zij zijn te bereiken via e-mailadres info@evandy.nl. Je kunt ook telefonisch contact opnemen. Om het verwerkingsproces te versnellen moet je je bestelnummer bij de hand houden. Het kan ook helpen om foto's van het product door te geven. Van de klantenafdeling ontvang je een retournummer en verdere retourinstructies.


Klachtenregeling


Ben je ontevreden en wil je een klacht indienen? Dit behoort bij dit bedrijf tot de mogelijkheden. Alle klachten worden afgehandeld volgens een speciaal opgestelde klachtenprocedure. Zowel de koper als verkoper zullen zich aan deze regels moeten houden. Het is de bedoeling dat je een klacht op tijd en duidelijk doorgeeft. Je kunt binnen 2 weken een inhoudelijke reactie met oplossing verwachten. Soms is er een langere verwerkingstijd nodig. Je wordt hier dan van op de hoogte gebracht. Als je je niet kunt vinden in hetgeen er wordt voorgesteld ontstaat er een geschil. Deze geschillen kunnen aangemeld worden bij de Stichting Webshop Keurmerk. Het is ook mogelijk om een klacht te deponeren bij een ODR-platform van de Europese Commissie.


Klantervaringen


Ben jij al klant bij Evandy? Heb je weleens een laadkabel bij deze organisatie gekocht? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Ben je tevreden met het product? Wat vond je van het bestelproces en service? Ga je hier vaker een bestelling doen? We waarderen het als je je mening geeft via een review op deze pagina.


 


 


 


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)