NederlandReview

  Ervaringen Eco Touch

  Interesse in de milieuvriendelijke producten van Eco Touch die ook nog eens zonder water gebruikt kunnen worden? Dan kan het zijn dat je eerst graag de reviews van ervaringen en de beoordelingen van eerdere gebruikers wilt lezen. Werken deze producten wel echt? Hoe zit dat met dat je er geen water bij nodig hebt? En wil je straks zelf jouw mening met ons delen? Aarzel dan niet om een recensie te schrijven. Zo helpen we elkaar een beetje bij het maken van keuzes van producten.

  Car Care

  Voor de een heuglijke zaterdagbezigheid, voor de ander een noodzakelijk kwaad wat met een lichte tegenzin gedaan wordt en voor weer een ander een kriem die hij of zij het liefste uitbesteedt aan het eerste de beste kind wat een heitje voor karweitje wilt komen doen. Maar hoe je het ook wendt of keert, als je een auto hebt, is het raadzaam om het exterieur en interieur af en toe te reinigen. Als je goed kijkt, zie je dat het dashboard best wel wat stof aantrekt en laten we het over de automatten maar niet eens hebben. Als je leren bekleding hebt, is het belangrijk dit goed te onderhouden, want dan blijft het langer mooi. Of wat dacht je van vieze geurtjes? Dat sigaretje roken met die natte hond op de achterbank, was misschien niet de beste keuze van die dag.

  Groen de auto doen

  De auto schoonmaken, wassen en uitzuigen, is onderdeel van het hebben van een auto. Maar hoe pak je dat aan als je milieubewust bezig wilt zijn zonder giftige chemicaliën? Of als je het niet gaat redden met een tuinslang of fysiek met een volle emmer water? Gelukkig zijn er producten die door middel van een spray werken en enkel uitgewreven moeten worden met een schone doek. Naspoelen is dan meestal niet nodig. Dat scheelt dus in het watergebruik, zeker als de auto wassen een wekelijks ritueel is.


  Ook de buurmannen poetsen tot hun auto weer glimt na iedere laatste catastrofe

  Eco Touch

  Dit is een van de merken die een milieuvriendelijke versie van een bestaand concept heeft ontwikkeld. De producten uit hun assortiment zijn niet toxisch, biologisch afbreekbaar, fosfaatvrij, en de verpakking is volledig uit gerecycled plastic gemaakt. In hun assortiment hebben ze zowel allesreiniger, shampoo, polish en wax voor het exterieur, en interieurspray voor het reiniging, onderhoud en vieze geurtjes. Voor de fanatieke poetsers zijn er voordeelpakketten verkrijgbaar. Bestellingen boven de 30 euro naar Nederland en België, worden gratis verzonden. Voor 16.00 uur besteld, volgende werkdag in huis.

  Recensies voor en door consumenten

  De meningen en ervaringen van mensen zijn waardevol, omdat ze geïnteresseerden na hen kunnen helpen bij het maken van een keuze over een bepaald product. Ben je bijvoorbeeld tevreden? Hoe vond je de producten in gebruik? Raad je deze producten aan? Hoe is de kwaliteit en het resultaat? Met het schrijven en delen van een review met jouw mening en beoordeling, help je de geïnteresseerden na jou bij het maken van een keuze. Niet alleen goed bezig voor het milieu dus, maar ook voor je karma!

  Eco Touch
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Eco Touch

  Uw beoordeling