NederlandReview

  Ervaringen EazzyPark

  Ga je op vakantie en wil je liever met de auto naar het vliegveld dan met een taxi? Wil je er zeker van zijn dat je auto goed beveiligd geparkeerd staat? En wil je dichtbij de vertrekhal staan? Wellicht is EazzyPark dan iets voor jou. Deze parkeerservice van Eindhoven Airport biedt je 24/7 beveiliging, een 360 schade-scan en is eenvoudig te reserveren. Hoe ervaren klanten deze service? Waren de medewerkers vriendelijk en behulpzaam? Stond je dichtbij de vertrekhal? Verkeerde je auto nog in een goede staat? Laat het ons hier weten!

  Over EazzyPark

  EazzyPark is een service van Eindhoven Airport waarbij je gemakkelijk je auto kan laten parkeren. EazzyPark biedt twee services aan: de Shuttle Service en de Valet Service.

  De Shuttle Service

  Als je op vakantie gaat en zware koffers mee hebt is het fijn om vlakbij het vliegveld te kunnen parkeren. Bij de Shuttle Service van EazzyPark kun je op 60 meter van de vertrekhal parkeren. Een chauffeur helpt je met je koffers en neemt je auto aan om deze vervolgens in één van de parkings te parkeren. Bij terugkomst van vakantie leiden de medewerkers je weer naar je auto.

  De Valet Service

  Bij de Valet Service van EazzyPark vangt de Valet Chauffeur je persoonlijk op. Hij zal je helpen met de koffers, neemt je auto aan en parkeert deze in één van de parkings. Vanaf daar kun je de straat oversteken en sta je in 3 minuten bij de incheckbalie. Wanneer je terugkomt van vakantie staat je persoonlijke chauffeur je weer met je auto op te wachten.

  Benieuwd hoe het te werk gaat bij EazzyPark? Bekijk deze video!

  Diensten EazzyPark

  De tarieven van EazzyPark zijn afhankelijk van de beschikbaarheid. In drukke periodes is het duurder, dus hoe eerder je reserveert, hoe minder je zal betalen. Bij EazzyPark kun je betalen met Maestro, Mastercard, VISA, iDEAL en Bancontact/MrCash.

  Terwijl je op reis bent, biedt Eazzypark ook nog schoonmaakservices aan. Zo kan je een exterieur reiniging laten doen, een VIP superpolish, een ozonbehandeling geurbestrijding en als kers op de taart een complete reiniging ter waarde van €195.

  Ook kun je de app van EazzyPark downloaden. Via de mobiele applicatie kun je reserveren, bepaalde services boeken en scoor je 5% korting!

  Vragen en klachten bij EazzyPark

  Heb je vragen over EazzyPark? Neem dan eerst een kijkje bij de FAQ-pagina. Als je vraag hier niet tussen staat of als je een klacht hebt, kun je contact opnemen met de klantenservice van Eazzypark. Deze kun je bereiken door een mailtje te sturen naar info@eazzypark.nl of door te bellen naar 040 – 287 000 7.

  Heb jij al ervaring met EazzyPark van Eindhoven Airport? Zo ja, wat vond je er zo goed aan en wat kon er beter? Laat hier je mening achter!

  Ook als je nog geen ervaring met EazzyPark hebt, zit je hier goed! Bekijk alle reviews en beoordelingen van de klanten die jou al voor waren. Heb je uiteindelijk besloten om ook gebruik te maken van de EazzyPark service? Laat ons naderhand weten hoe je dat hebt ervaren. Zowel positieve als negatieve beoordelingen zijn natuurlijk welkom.

  EazzyPark
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over EazzyPark

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is EazzyPark een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over EazzyPark. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is EazzyPark actief?

  EazzyPark is vooral actief in de categorie Autodiensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) (Vliegveld) Parkeren

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van EazzyPark gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.