EazzyPark

3.6

Bestellen

3.6

Service

4.4

Prijs

3.6

Levering

60%

Zou hier weer kopen

EazzyPark

Ga je op vakantie en wil je liever met de auto naar het vliegveld dan met een taxi? Wil je er zeker van zijn dat je auto goed beveiligd geparkeerd staat? En wil je dichtbij de vertrekhal staan? Wellicht is EazzyPark dan iets voor jou. Deze parkeerservice van Eindhoven Airport biedt je 24/7 beveiliging, een 360 schade-scan en is eenvoudig te reserveren. Hoe ervaren klanten deze service? Waren de medewerkers vriendelijk en behulpzaam? Stond je dichtbij de vertrekhal? Verkeerde je auto nog in een goede staat? Laat het ons hier weten!


 


Over EazzyPark


EazzyPark is een service van Eindhoven Airport waarbij je gemakkelijk je auto kan laten parkeren. EazzyPark biedt twee services aan: de Shuttle Service en de Valet Service.


 


De Shuttle Service


Als je op vakantie gaat en zware koffers mee hebt is het fijn om vlakbij het vliegveld te kunnen parkeren. Bij de Shuttle Service van EazzyPark kun je op 60 meter van de vertrekhal parkeren. Een chauffeur helpt je met je koffers en neemt je auto aan om deze vervolgens in één van de parkings te parkeren. Bij terugkomst van vakantie leiden de medewerkers je weer naar je auto.


De Valet Service


Bij de Valet Service van EazzyPark vangt de Valet Chauffeur je persoonlijk op. Hij zal je helpen met de koffers, neemt je auto aan en parkeert deze in één van de parkings. Vanaf daar kun je de straat oversteken en sta je in 3 minuten bij de incheckbalie. Wanneer je terugkomt van vakantie staat je persoonlijke chauffeur je weer met je auto op te wachten.


 
 


Diensten EazzyPark


De tarieven van EazzyPark zijn afhankelijk van de beschikbaarheid. In drukke periodes is het duurder, dus hoe eerder je reserveert, hoe minder je zal betalen. Bij EazzyPark kun je betalen met Maestro, Mastercard, VISA, iDEAL en Bancontact/MrCash.


Terwijl je op reis bent, biedt Eazzypark ook nog schoonmaakservices aan. Zo kan je een exterieur reiniging laten doen, een VIP superpolish, een ozonbehandeling geurbestrijding en als kers op de taart een complete reiniging ter waarde van €195.


Ook kun je de app van EazzyPark downloaden. Via de mobiele applicatie kun je reserveren, bepaalde services boeken en scoor je 5% korting!


 


Vragen en klachten bij EazzyPark


Heb je vragen over EazzyPark? Neem dan eerst een kijkje bij de FAQ-pagina. Als je vraag hier niet tussen staat of als je een klacht hebt, kun je contact opnemen met de klantenservice van Eazzypark. Deze kun je bereiken door een mailtje te sturen naar info@eazzypark.nl of door te bellen naar 040 – 287 000 7.


 


Heb jij al ervaring met EazzyPark van Eindhoven Airport? Zo ja, wat vond je er zo goed aan en wat kon er beter? Laat hier je mening achter!


Ook als je nog geen ervaring met EazzyPark hebt, zit je hier goed! Bekijk alle reviews en beoordelingen van de klanten die jou al voor waren. Heb je uiteindelijk besloten om ook gebruik te maken van de EazzyPark service? Laat ons naderhand weten hoe je dat hebt ervaren. Zowel positieve als negatieve beoordelingen zijn natuurlijk welkom.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (5)

EazzyPark Eindhoven_ Slechtste ooit ( slechter kan niet).

Slechtste ooit ( slechter kan niet). Schade aan mijn auto en betallen niet. Op 11-08-2021 t/m 19-08-2021 heb ik mijn auto bij Eazzypark eindhoven geparkeerd. Bij terugkomst van vakantie zag ik dat de auto schade had. Op 19-08-2021 heb ik de schade bij de receptie gemeld .Ze hebben ook foto van de schade gemaakt. Hij gaf aan dat ik via deze mail de melding moest aangeven. maar nog steeds geen resultaat misschien meer daan 20 email gestuurd. ze zijn ASO mensen

H

hama

04-01-2024

0

auto parkeren bij Eazzypark

ONBETROUWBAAR!!!!!!! Joyriding, schade maken en dan niet oplossen. PARKEER HIER NIET!!!!!!!

C

Carel van de Knaap

12-07-2023

0

parkeren in eindhoven - niet doen

Het zijn vriendelijke mensen, en goedkope service... Tot als er schade aan de wagen is... Bij afhaling was de auto beschadigd van rechter voorzijwiel tot rechter achterdeur (dus ergens tegengereden en blijven rijden). Ging allemaal vlotjes afgehandeld worden verzekerden ze mij - zeker aangezien er foto's waren genomen bij het binnenrijden. Helaas... schadeafdeling is telefonisch niet bereikbaar en ze antwoorden niet op mails... Ik heb 10-tallen keren gebeld naar de receptie die me niet kon/wou verder helpen. Op mails werd altijd pas na een maand gebrekkig geantwoord (en naast de kwestie). De schade was +/- 5.000 €. Gelukkig had ik een rechtsbijstandverzekering die een advocaat heeft ingeschakeld. En pas na 6 maanden heb ik eindelijk een (gedeeltelijke) compensatie gekregen. De rest heeft mijn eigen omnium gelukkig bijgepast... Maar ik sta nog steeds versteld van het totale gebrek aan verantwoordelijkheid van deze firma. Schade is onomstotelijk bewezen, én toch maken ze er zich vanaf door niet te reageren. Ik zou hier NOOIT meer komen. En raadt ook iedereen aan om hier niet te gaan. Had ik geen (rechtsbijstand)verzekering gehad, zou ik zelf die 5.000€ kunnen betalen. Volgens mij kunnen ze geen enkel dossier voorleggen waarbij ze de schade correct en adequaat aangepakt hebben - als dit bij zo'n éénduidig dossier al zo moeizaam verloopt. Iedereen kan eens fouten maken, maar als ze er geen verantwoordelijkheid voor nemen, is dit een duidelijk bewijs dat je hier maar beter wegblijft.

F

F.N.

25-10-2022

0

Parkeren Eindhoven

Beste mensen let op Als je auto voor jouw waarde heeft ga dan niet hier met je auto naar toe. Respectloos gaan ze met je spullen om. Mijn auto is altijd gepoetst terug van eazzypark was hij super smerig van binnen en van buiten. 18km mee gereden in de parkeer week. Voor ons NOOIT meer. Betaal liever iets meer en ga ergens bij een goed bedrijf.

G

Geert

21-11-2021

0

Parkeren schiphol

Laten je na aankomst op schiphol gerust een uur (!!) wachten voordat ze je ophalen. Als je je daarover beklaagd, krijg je een grote mond en wordt de telefoon erop gegooid. Zeer onbeschoft personeel en zeer slechte service.

T

TvB

22-10-2021

0