NederlandReview

  Ervaringen EasyRentCars

  Ben je zoekende naar een online platform waar je wereldwijd een auto kunt huren? Wellicht is EasyRentCars voor jou een mooie uitkomst. Lees hier wat de ervaringen van andere mensen zijn bij EasyRentCars.

  Wat is EasyRentCars?

  EasyRentCars, actief onder domeinnaam EasyRentCars.com, is een online platform die je wereldwijd helpt met het huren van een huurauto. Het bedrijf stelt samen te werken met de beste bedrijven in de lease-industrie. De website EasyRentCars.com en bijbehorende services vallen onder de paraplu van Easy Tour International Limited. De missie van EasyRentCars is om de service van het online auto huren simpel en betrouwbaar te maken.

  Het bedrijf verleend diensten in meer dan 200 landen, verspreid over 100.000 locaties wereldwijd. Het bedrijf helpt reizigers over de hele wereld door te bemiddelen met speciale bedrijven die zich richten op het verhuren van auto's.

  EasyRentCars stelt samen te werken met lokale specialisten en wil de klanten de beste deals en onvergetelijke ervaringen laten beleven. Het bedrijf geeft aan een geweldige service na te streven. Dat willen ze 24 uur per dag en 7 dagen per week doen. Een doelstelling van het bedrijf is om een zo goed mogelijke prijs te kunnen aanbieden aan al haar klanten.

  Landen met huurmogelijkheden

  Op de pagina van EasyRentCars kun je lezen in welke landen je allemaal een auto kunt huren. Op het overzicht lees je dat het om een heleboel landen gaat verspreid over onder andere de volgende werelddelen: Noord-Amerika, Europa, Azië, Afrika en Zuid-Amerika. De landenlijst bestaat uit een selectie van honderden landen. Mocht je willen weten welke landen dit precies betreft doe je er verstandig aan een kijkje te nemen op de website van EasyCarRentals.

  Contact opnemen en vragen

  Via de contactoptie op de website van EasyRentCars lees je diverse manieren waarop je contact kunt opnemen met het bedrijf. Zo kun je een online contactformulier invullen en naar het bedrijf verzenden. Het is eveneens mogelijk om telefonisch contact met dit bedrijf op te nemen. Er kan ook een e-mail naar EasyRentCars verstuurd worden. Voordat je besluit contact op te nemen met de medewerkers van EasyRentCars is het raadzaam om de standaard vragen en antwoorden op de website even doornemen. Vaak zit het antwoord al tussen de veel gestelde vragen. Je hoeft dan dus geen contact meer op te nemen met de klantenservice.

  Voordelen

  Er worden door het bedrijf enkele voordelen beschreven. Zo lezen we op de website dat EasyRentCars de beste prijs garantie hanteren, er een waardige klantenservice is, je gebruik kunt maken van gratis offline GPS en dat er gratis geannuleerd kan worden. Het is toch altijd wel goed om van dit soort zaken op de hoogte te zijn. Mocht je als klant van alle voordelen op de hoogte willen zijn kun je het beste de website even raadplegen.

  Wat zijn de klantervaringen bij EasyRentCars?

  Ben je al klant bij EasyRentCars? Dat komt mooi uit. Tenminste, als je jouw visie over dit bedrijf wil delen via deze pagina van NederlandReview. Hoe is de samenwerking met EasyRentCars verlopen? Ben je tevreden hoe alles is gegaan? Heb jij een auto via EasyRentCars gehuurd? Was het een goede auto? Wat vond je van de kosten die je moest betalen? Schappelijk, buiten alle proporties of ergens daar tussen in? Vond je het misschien zelfs wel enorm goedkoop? We zijn ontzettend nieuwsgierig naar je mening. Door je visie op deze pagina te delen help je andere mensen een goede keuze te maken. NederlandReview is het platform voor onafhankelijke en objectieve bedrijfsbeoordelingen.

  I Found a Better Way to Rent Cars - easyrentcars.com

  EasyRentCars
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over EasyRentCars

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is EasyRentCars een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over EasyRentCars. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is EasyRentCars actief?

  EasyRentCars is vooral actief in de categorie Autodiensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Autoverhuur, Autolease

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van EasyRentCars gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.