NederlandReview

  Ervaringen Curacao Rentalcars

  Op vakantie in Curaçao kan het heel handig zijn om een huurauto te hebben. Het mag dan een relatief klein eiland zijn, toch kom je nergens zonder auto omdat er weinig openbaar vervoer is en het voor fietsen vaak te warm is. Curaçao Rentalcars is een bedrijf speciaal voor huurauto’s op dit Caribische eiland. Maar wat voor een kwaliteit huurauto’s leveren ze? Zal de pickup of 7-seater wel op je wachten als je aangevlogen komt? En hoe zal de klantenservice van Curaçao Rental Cars met je omgaan als er iets mis blijkt te zijn met het voertuig dat je hebt gehuurd? Echte klanten van Curaçao Rentalcars zijn degenen die deze vragen het beste kunnen beantwoorden. Lees hun revies om een idee te krijgen van hoe deze mensen over dit autobedrijf denken. Hun cijfers, meningen, ervaringen en beoordelingen kunnen je laten zien of Curaçao Rentalcars de juiste verstrekker van huurauto’s op Curaçao is.

  Over Curaçao Rentalcars

  Curaçao Rentalcars is een bedrijf dat huurauto’s op Curaçao aanbiedt. Je kunt ze vinden in Willemstad, de hoofdstad van het eiland. Ze hebben meer dan 200 auto’s in het assortiment. Je kunt kiezen tussen verschillende soorten voertuigen. Er zijn bijvoorbeeld normale auto’s en kleine auto’s waar je je als stel of klein gezin gemakkelijk in kunt vervoeren. Voor grotere gezelschappen met veel bagage hebben ze 7-seaters en busjes waarmee je meerdere mensen tegelijk kunt verplaatsen. Speciale auto’s in het assortiment van Curaçao Rentalcars zijn dan nog SUV’s en pickups. Deze zijn respectievelijk geschikt voor veel bagage of juist ruig terrein. Ze doen behalve autoverhuur ook aan ophaaldiensten van het vliegveld. Aan het einde van je vakantie brengen ze je dan gewoon weer terug. Maar natuurlijk is het ook mogelijk om gelijk vanaf het vliegveld zelf de auto te pakken en met bagage en al naar het hotel te rijden.


  Het huren van een auto in het buitenland. Zal het bij dit bedrijf hetzelfde gaan?

  Diensten van Curaçao Rentalcars

  De tweede bestuurder wordt gratis gerekend. Hiervoor hoeft dus niet extra betaald te worden. Ze hebben kantoren in Nederland en op Curaçao. Je kunt dus hier in Nederland al een auto regelen of op Curaçao zelf bedenken dat dat toch wel handig is. Er zit een allrisk verzekering bij en je eigen risico kan worden afgekocht. Er is een noodnummer dat gebeld kan worden als je vlucht vertraging heeft of er iets anders aan de hand is. Je zult dan een Nederlandstalige klantenservice aan de lijn krijgen. Verder zijn ze te bereiken via WhatsApp en e-mail.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Curaçao Rentalcars

  Heb jij zelf wel eens een auto gehuurd bij Curaçao Rentalcars? Dan willen wij graag alles weten over jouw ervaring met dit autoverhuurbedrijf. Was het echt zo makkelijk om online een auto te reserveren op de website van het autobedrijf? In welke staat was de auto toen je hem ophaalde? Heb je nog problemen ondervonden in de periode dat je de auto verhuurd hebt? En wist de klantenservice van Curaçao Rentalcars die eventuele problemen netjes op te lossen? Laat je eigen Curaçao Rentalcars review achter en vertel ons wat jouw mening over dit autoverhuurbedrijf nou eigenlijk is.

  Curacao Rentalcars
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Curacao Rentalcars

  Uw beoordeling