NederlandReview

  Ervaringen Comfort Parking

  Sta je op het punt een parkeerplaats bij Comfort Parking te reserveren, maar ben je eerst benieuwd naar de meningen en ervaringen van vakantiegangers voor je? Lees hier hun reviews en beoordelingen. Kom na je vakantie gerust nog eens terug om zelf een recensie te schrijven. Daarmee help jij op jouw beurt weer toekomstige consumenten mee.

  Met eigen vervoer naar het vliegveld

  De gedachte aan het openbaar vervoer tijdens de spits met een lading overenthousiaste kinderen en koffers is niet direct iets wat je met een goede start van je vakantie associeert. Dan toch liever met je eigen auto. Die kun je tenminste rustig volladen en de kinderen zijn autoritjes wel gewend. Alleen is dat parkeren op de eigen parkeerplaats behoorlijk aan de prijs. Dat wil je dus niet. Gelukkig zijn er ook parkeergelegenheden om het vliegveld heen met voordeligere tarieven. Wellicht dat daar wat tussen zit.

  Inparkeren, parallel parkeren, achteruit insteken en geen idee wat die aan het doen is

  Mogelijkheden

  Er zijn bij parkeergelegenheden een aantal opties waar je als gast uit kunt kiezen. Zo kun je er voor met een luxe shuttlebus of pendelbus van de parkeerplaats naar het vliegveld te reizen, en weer terug. Maar je kunt er vaak ook voor kiezen om je te laten rijden in je eigen auto door een chauffeur van de parkeergelegenheid. Valet parkeren heet dat officieel. Of je kiest voor een combinatie, zodat je na het landen, direct met eigen vervoer op naar huis kunt. Of je laat je juist door de chauffeur bij de incheckbalie afzetten vanuit je eigen auto. In veel gevallen kun je de auto in de tijd dat deze geparkeerd is, grondig laten reinigen, zowel het interieur als exterieur. Maar dat is een extra service, dus die moet wel apart afgesproken worden. Dit zijn dus kosten die bovenop de parkeertarieven komen.  Comfort Parking

  Dit is een aanbieder van bewaakte parkeerplekken vlakbij Schiphol Airport. Gasten kunnen kiezen om te reizen tussen de parkeerplaats en het vliegveld per shuttle bus of met chauffeur (in geval van valet). Naast parkeergelegenheid, bieden ze hun gasten ook diensten aan, zoals het wassen van de auto, Teflon wax, reinigen interieur, elektrisch laden en overdekt parkeren. Beschikbaarheid bekijken en reserveren gaat via de website, de parkeerbon wordt per mail verstuurd (zelf uitprinten), een half uur voor aankomst bel je ze om te laten weten dat je er aan komt en vervolgens parkeer je daar zelf de auto. De autosleutel verdwijnt daarna gewoon in jouw jaszak.

  Geparkeerde meningen

  Met al die parkeergelegenheden wil je natuurlijk wel het fijne er vanaf weten. Begrijpelijk, want je vertrouwt je auto aan vreemden toe. Zijn ze betrouwbaar? Staat de auto daar veilig? Hoe efficiënt en snel is dat valet nu eigenlijk? Daarom is het fijn als mensen die er al parkeerervaring hebben, een beoordeling geven in een recensie. Zij helpen jou bij het vormen van een beeld en het maken van een keuze. Wil je straks ook geïnteresseerden helpen? Schrijf dan gerust een review van jouw ervaring. Jouw mening telt! Alvast bedankt!

  Comfort Parking
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Comfort Parking

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Comfort Parking een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Comfort Parking. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Comfort Parking actief?

  Comfort Parking is vooral actief in de categorie Autodiensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) (Vliegveld) Parkeren

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Comfort Parking gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.