CMS | Consolidated Motor Spares

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

CMS | Consolidated Motor Spares

Als je een motor hebt dan gaat daar helaas wel eens wat van kapot. Het is zonde dan gelijk een hele nieuwe motor te moeten kopen als een nieuw onderdeel voldoet. CMS kan je aan zo’n nieuw onderdeel helpen. Maar wat voor een kwaliteit uitlaat zullen ze hebben? Zal je dat koelsysteem nou wel zo makkelijk kunnen vervangen? Zullen ze dat ene zeldzame onderdeel voor jouw motor nou echt wel hebben? Zal je lang moeten wachten tot de bezorgservice van CMS jouw nieuwe rem komt bezorgen? En zal de klantenservice van CMS wel naar je luisteren als er iets mis je met de wielen die je hebt besteld? Alleen motorrijders die al eens een nieuw onderdeel bij CMS hebben gekocht kunnen je hierover inlichten. Lees dus hun reviews zodat je een beter beeld van deze motorwinkel kunt krijgen. Hun meningen, cijfers, ervaringen en beoordelingen zullen je laten zien hoe het er bij CMS echt aan toegaat.


Over CMS

CMS is een motorwinkel waarvan de naam staat voor Consolidated Motor Spares. De winkel is opgericht door iemand die enthousiaste motorrijders wilde helpen. Hij wilde het vinden van vaak lastig te vinden onderdelen makkelijker maken. Je kunt immers niet optimaal van je motor genieten als er iets aan je motor niet goed is;. Je kunt bij CMS dus aan vele verschillende onderdelen komen. Denk hierbij aan wielen, elektronica, frames, remmen, brandstof, voetsteunen, uitlaten, motors, koelsystemen en nog veel meer. Op die manier kan je motor er nog prima een tijdje mee door. Het maakt hierbij niet echt uit welke motor je hebt. Ze hebben onderdelen voor Honda, Suzuki, Kawasaki, Yahama en nog vele andere merken motoren. Maar niet alleen voor motoren kun je bij CMS terecht. Ook voor brommers, CBB Four, scooters en zelfs auto’s hebben ze onderdelen om ze weer aan de praat te krijgen. Zo kun je weer snel met je voertuig te weg op en hoef je niet lang zonder eigen vervoer te zitten.
Diensten van CMS

De onderdelen van CMS kunnen gewoon via de website van CMS worden besteld. Zoek naar het merk en type motor waarvoor je een onderdeel wilt kopen en dan zal CMS je een lijst met onderdelen laten zien waaruit je kunt kiezen. De bezorgservice van CMS zal de onderdelen dan netjes bij je thuis komen bezorgen. Ook heeft de motorwinkel een klantenservice om je te helpen als je er zelf even niet helemaal uit kunt komen.


Klachten, Complimenten en Tips voor CMS

Is jouw motor al voorzien van nieuwe onderdelen van CMS? Dan horen wij graag alles over jouw ervaring met deze motorwinkel. Hoe makkelijk was het om een nieuw onderdeel voor je Honda te zoeken? Kon je de rem gemakkelijk vervangen? Hoe rijdt je motor met de nieuwe wielen? Moest je lang wachten tot de bezorgservice van CMS je nieuwe uitlaat kwam bezorgen? En wat zei de klantenservice van CMS toen je advies over de juiste uitlaat nodig had? Laat een CMS review achter en vertel ons wat jouw mening over deze motorwinkel is zodat andere mensen weten wat er van CMS verwacht kan worden.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Valbeveiliging

Valbeveiliging besteld voor mijn Honda Magna. Snel geleverd. Helaas bij uitpakken roestplek. Na contact kreeg ik eerst aanbod van korting. Nadat ik aangaf hem liever te retourneren kreeg ik bericht dat ik hem mocht houden en mijn aankoopbedrag teruggestort was. Dat is pas klantenservice. Nogmaals bedankt

C

Craanen

25-08-2022

0