Centraal Parkeren

Alle reviews

Centraal Parkeren

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

Anderen bekeken ook

GreenParking
0 reviews

Met het vliegtuig reizen kan erg handig zijn, maar er komen is vaak een wat groter probleem. Je kunt je auto er niet zomaar op het vliegveld kwijt ...

iParking Schiphol
7 reviews

iParking Schiphol: Ervaringen Ik ga op vakantie en neem niet mee… de auto! Vlieg je vanaf Schiphol, dan kan het echter een hele klus zijn o...

RoyalParking.nl
1 reviews

Wanneer je op vakantie gaat vanaf Schiphol en je gaat naar de luchthaven met je eigen auto, dan wil je natuurlijk dat die veilig geparkeerd kan wor...

Bijschipholparkeren (naar parkcare)
3 reviews

Wat vinden consumenten van dit bedrijf? Bijschipholparkeren biedt natuurlijk de mogelijkheid om bij schiphol te parkeren. Het bij schiphol parkeren...

Centraal Parkeren

Zoek jij een bedrijf welke zich richt op parkeren bij Schiphol? Lees dan op deze pagina van NederlandReviews wat klanten hebben ervaren bij Centraal Parkeren.  

Wat is Centraal Parkeren  

Centraal Parkeren is een bedrijf welke zich richt op Valet Parking Service bij Schipol. Het bedrijf is onderdeel van Global Airport Parking B.V.  

Voordelen  

Het bedrijf geeft via haar website een aantal voordelen aan. Als eerste geven ze aan voor directe aanname bij de vertrekhal van de luchthaven te zorgen. Ze werken enkel met vakbekwame chauffeurs. Bij Centraal Parkeren is er 24/7 beveiliging en camera toezicht. Er wordt aangegeven dat je auto verzekerd en in veilige handen is. De reservering kun je eenvoudig wijzigen en annuleren.  

Je kunt bij Centraal Parkeren veilig online betalen. Je rijdt met Centraal Parkeren direct met je auto naar de vertrekhal. Het bedrijf zorgt ervoor dat je vriendelijk wordt ontvangen door de chauffeurs. Jouw auto wordt vervolgens overgenomen door medewerkers van Centraal Parkeren en je kunt je weg vervolgen op onze parking.

Op het moment dat je terugkomt zal het bedrijf je auto weer netjes voorrijden. Je gaat volgens het bedrijf zo onbezorgd op reis. Je bent met deze parkeerservice ook nog eens verzekerd van een goede start van je reis. De chauffeurs van dit bedrijf zien hun klanten graag verschijnen. Je auto staat tijdens je reis veilig met bewaakt parkeren. Je sleutel wordt door de werknemers van Centraal Parkeren veilig in de kluis opgeborgen.  

Online reserveren  

Mocht je online willen reserveren dan is dit mogelijk. Klik dan op de knop reserveren die je rechtsboven op de website ziet staan. Als je daar hebt geklikt kom je in een veld waar je een aantal opties hebt. Naast parkeren kun je ook kiezen voor priority service gold, annuleringsdekking, elektrisch laden, elektrisch laden met eigen pas, tanken, traditionele wasbeurt auto classic, traditionele wasbeurt auto classic uitgebreid, traditionele wasbeurt auto signature en traditoneel schoonmaak binnenkant. Mocht je willen weten wat de kosten zijn dan moet je de website raadplegen. De tarieven voor parkeren staan ook van dag tot dag aangegeven.  

Contact opnemen en klachten  

Mocht je contact willen opnemen met dit bedrijf dan is dit absoluut mogelijk. Je kunt telefonisch contact opnemen of een e-mail sturen. Het telefoonnummer is 023-2052639 en het e-mail adres is info@bijschipholparkeren.nl. Het fysieke- en postadres is Global Airport Parking BV, Middenweg 11, 1432 DE Aalsmeer.  

Er is ook een klachtenregeling van toepassing op de diensten van Centraal Parkeren. Mocht het onverhoopt gebeuren dat je een klacht hebt moet je de volgende stappen volgen. Je krijgt een ontvangstformulier bij het terug brengen van de auto. Dat formulier zul je moeten invullen. Centraal Parkeren (Global Airport Parking BV) zal binnen veertien dagen na ondertekening van dat speciale formulier een schriftelijke reactie geven. Je ontvangt de reactie op het e-mail adres dat je hebt opgegeven. Als de klacht gegrond is zal het bedrijf de compensatie bieden die ze redelijk vinden. Het bedrijf geeft aan dat dat nimmer hoger zal zijn dan het bedrag dat je als klant hebt betaald.  

Welke klantervaringen zijn er bij Centraal Parkeren?  

Ben je al klant bij Centraal Parkeren? We zijn ontzettend benieuwd naar jouw ervaring met dit bedrijf. Laat via NederlandReview weten wat jij bij Centraal Parkeren hebt ervaren. Door je visie te delen op deze pagina van NederlandReview help je mensen een betere keuze te maken. Heb jij al vaak geparkeerd bij Centraal Parkeren? Ben je van plan om in de toekomst vaker te parkeren via Centraal Parkeren. Zijn de kosten die je moet betalen marktconform? Zou je dit bedrijf positief aanbevelen aan andere mensen? Jouw mening is goud waard. Mede door jouw input help je mee om NederlandReview het meest objectieve en onafhankelijke bedrijf te laten zijn op het gebied van bedrijfsreviews.

}