Carsub.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Carsub.nl

Wil je tijdelijk in een auto rijden? Dan is het wellicht een idee om een auto abonnement bij Carsub.nl af te sluiten. Bekijk eerst via NederlandReview wat er over dit bedrijf bekend is. Alle reviews die je leest zijn objectief en onafhankelijk geschreven.


Wat is Carsub.nl?


Via Carsub.nl kun je een auto abonnement afsluiten. Je zal dan een vast maandbedrag betalen. Abonnees zijn verzekerd van pechhulp, belasting, reparatie, onderhoud en verzekering. En het belangrijkste: je hebt een auto waar je de weg mee op kunt gaan. Er wordt bij deze organisatie niet gewerkt met een langlopend contract en je hoeft geen aanbetaling te doen. Er wordt niet gekeken naar BKR-registraties en er worden geen boetes uitgedeeld als je je abonnement vroegtijdig stopzet. Er wordt flexibiliteit geboden. Je kan tussentijds pauzeren of wijzigen. Als de eerste betaling binnen is ben jij officieel een Carsub-lid. Er kan tussentijds ook van auto gewisseld worden. Niet alleen voor Nederlanders maar ook voor expats kan dit een goedkope en flexibele manier zijn om in een auto te rijden. Een expat is iemand die naar Nederland wordt gehaald om hier te werken.


Het bestelproces


Wil je weten hoe het werkt om te bestellen? Dit is binnen een aantal stappen te realiseren. Allereerst is het zaak om je droomauto te selecteren en je budget door te geven. Daarna is het zaak om je persoonlijke informatie in te vullen. Nadat je bevestigd hebt gaat jouw auto besteld worden. De wagen wordt geleverd nadat de betaling is ontvangen. Ten slotte is het tijd om lekker te gaan rijden.


De auto’s


Op een speciale pagina worden de auto’s beschreven. Met een filter kun je een of meerdere merken selecteren. Qua brandstof kun je de keuze maken uit hybride, elektrisch, diesel en/of benzine. Daarnaast heb je de mogelijkheid een type te kiezen en een prijs aan te geven. Op deze autopagina staan de diverse wagens afgebeeld met een foto. Bij ieder voertuig worden de kosten en aantal kilometers weergegeven.


Autobedrijven


Deze onderneming geeft aan dat ze vraag en aanbod graag bij elkaar brengen. Het is niet mogelijk om dat alleen te doen. Hiervoor moet samengewerkt worden met autobedrijven die professioneel opereren. Als je een autobedrijf hebt ben je welkom om contact op te nemen voor een eventuele samenwerking. Samenwerken brengt volgens Carsub meerdere voordelen met zich mee. Zo is er alleen sprake van publicatie aanbod. Er hoeven geen investeringen gedaan te worden en het brengt geen kosten met zich mee. Je kunt het platform zien als een extra verkoopkanaal. Neem voor ieder voordeel een kijkje op de autobedrijvenpagina.


Betalen


De eerste betaling moet gedaan worden voor het registreren, de eerste maand abonnementsperiode en de borgkosten. Deze transactie dient pas plaats te vinden nadat je gegevens gecontroleerd en geaccordeerd zijn. Betalen doe je via een betalingslink die je via het bedrijf ontvangt. De auto wordt vervolgens binnen 24 uur geleverd. Op de dag dat je het rijvoertuig ontvangt gaat de eerste abonnementsperiode in. Daarna zal je iedere 25e van de maand een betaallink ontvangen. Het kan weleens voorkomen dat je een bekeuring krijgt. Deze zal dan door jou betaald moeten worden. Boetes komen bij Carsub binnen en worden dan naar jou gefactureerd. Dit brengt administratiekosten van € 25,- met zich mee.


Klantervaringen


Ben jij al klant bij Carsub.nl? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Heb jij hier een auto abonnement afgesloten? Hoe heb je deze periode ervaren? Wat vond je van de diensten en de service? We waarderen het als jij je visie deelt via een review op deze pagina.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Auto abonnement

Als je 65+ bent, wordt een financial lease van een nieuwe auto best wel eeb probleem. Ook al verdien je 2x modaal ze staan niet echt te springen voor een financiering. Een auto abonnement was voor mij daarom een fantastische oplossing. Een maandelijks contract, duidelijk en simpel. Elke maand betalen, 30 dagen opzegtermijn, geen BKR registratie. Helemaal goed. Na vele vergelijkingen uiteindelijk terecht gekomen bij Carsub. Een van de weinigen die 1250 km vrije km's hebben en de prijzen van de autos zelf zijn prima. All Incusive natuurlijk met uitzindering van de brandstof. Daarnaast was het contact erg goed en spontaan. Zeer hulpvaardig en duidelijk. Goed gevoel. Dat vind ik persoonlijk altijd belangrijk. Lang verhaal kort : Donderdag eerste contact. De dinsdag erop de auto opgehaald. Splinternieuw met 14 km op de teller. Ik rijd nu al drie maanden en ben erg tevreden over contact en service. Ĺ Carsub is een absolute aanrader en zal ik iedereen aanbevelen.

J

Jelle de Jong

03-07-2023

0