Carpardoo

6.8
7.4

Bestellen

6.1

Service

8.2

Prijs

5.6

Levering

73.1%

Zou hier weer kopen

Carpardoo

Helaas gaat er bij iedere auto wel eens wat stuk. Natuurlijk kun je dan meteen een nieuwe auto kopen, maar dat is zonde als je auto met het vervangen van een onderdeel nog vele jaren mee kan. Carpardoo kan je aan deze onderdelen helpen. Maar wat zal de kwaliteit van hun remmen en schokdempers zijn? Hoeveel zal je hebben aan hun besturing en andere elektronica? Zal de bezorgservice van Carpardoo je nieuwe uitlaatsysteem bij je thuis of je garage zal komen bezorgen? En zal de klantenservice van Carpardoo wel naar je luisteren als je probeert uit te zoeken welke cilinderknop of krukmechanisme het beste bij je motor past? Alleen autoliefhebbers of mototrijders die al onderdelen bij Carpardoo vandaan hebben kunnen je hierover inlichten. Lees hun reviews om een idee te krijgen van wat voor een auto-onderdelenwinkel Carpardoo is. Hun beoordelingen, ervaringen, meningen en cijfers kunnen je laten zien wat je van Carpardoo en hun auto-onderdelen en motoronderdelen kunt verwachten.

Over Carpardoo

Carpardoo is een winkel die auto-onderdelen verkoopt. Ze willen je graag helpen aan auto-onderdelen en gereedschap van verschillende, gerenommeerde merkfabrikanten. Zo weet je naelijk dat de kwaliteit en levensduur niets te wensen over zullen laten. De rem is één van de belangrijkste onderdelen van je auto. Om je rem goed te laten werken heeft Carpardoo remleidingen, remslangen, remkleppen, remkabels, remschijven, handremmen, remlichtschakelaars en nog veel meer. Ze hebben ook aardig wat onderdelen voor wielophanging. Daarin vind je stabilisatoren, veerpoten, draagarmen, wielbouten, wielmoeren en nog veel meer. Ook voor motoren kun je bij Carpardoo terecht. Voor hen heeft Carpardoo motorelektronica, luchtinlaten, cilinderknoppen, pakkingen, krukmechanismes, motorbesturing etc. Hun categorie uitlaatsystemen bevat resonatoren, katalysatoren, buizen, roetfilters, dempers, sportuitlaten en nog veel meer. Ook zijn er schokdempers die ervoor kunnen zorgen dat je auto niet bij iedere hobbel de bestuurders door elkaar husselt. Hiervoor hebben ze luchtvering, bladvering, schokdempers, niveauregeling, chassieveren, sportveren en nog veel meer. Dan is er nog wat elektronica voor de besturing van je auto. We weten immers wel dat auto’s steeds technischer en elektronischer worden. Ze hebben tegenwoordig sensoren, reflectoren, mistlampen, controlelichten en dynamo’s die je auto goed kunnen laten werken en je helpen bij het rijden. En als laatste is er nog een selectie filters. Deze selectie bestaat uit luchtfilters, brandstoffilters, oliefilters en interieurfilters.


Diensten van Carpardoo

De auto-onderdelen en motoronderdelen van Carpardoo kunnen zonder probleem via de website van Carpardoo worden besteld. De bezorgservice van deze autowinkel zal de remblokken of remschijven dan netjes naar je opsturen. Ook heeft Carpardoo een klantenservice om je te helpen als je niet weet welke oliefilter je nou precies moet hebben.

Klachten, Complimenten en Tips voor Carpardoo

Als jouw auto al onderdelen van Carpardoo bevat dan horen wij natuurlijk graag alles over jouw ervaring met deze winkel vol auto-onderdelen. Hoe goed werken die brandstoffilters nou echt? Duurde het lang voor de bezorgservice van Carpardoo jouw nieuwe claxon of besturing had bezorgd? En wat voor een klantenservice kan je van Carpardoo verwachten als je auto na het vervangen van je fuseekogel alsnog niet werkt? Schrijf een Carpardoo review en laat ons weten wat jouw mening over deze autowinkel echt is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (26)

Anderen bekeken ook

close

Carpardoo

Vergelijk reviews en bekijk Carpardoo