NederlandReview

  Ervaringen Carpardoo

  Helaas gaat er bij iedere auto wel eens wat stuk. Natuurlijk kun je dan meteen een nieuwe auto kopen, maar dat is zonde als je auto met het vervangen van een onderdeel nog vele jaren mee kan. Carpardoo kan je aan deze onderdelen helpen. Maar wat zal de kwaliteit van hun remmen en schokdempers zijn? Hoeveel zal je hebben aan hun besturing en andere elektronica? Zal de bezorgservice van Carpardoo je nieuwe uitlaatsysteem bij je thuis of je garage zal komen bezorgen? En zal de klantenservice van Carpardoo wel naar je luisteren als je probeert uit te zoeken welke cilinderknop of krukmechanisme het beste bij je motor past? Alleen autoliefhebbers of mototrijders die al onderdelen bij Carpardoo vandaan hebben kunnen je hierover inlichten. Lees hun reviews om een idee te krijgen van wat voor een auto-onderdelenwinkel Carpardoo is. Hun beoordelingen, ervaringen, meningen en cijfers kunnen je laten zien wat je van Carpardoo en hun auto-onderdelen en motoronderdelen kunt verwachten.

  Over Carpardoo

  Carpardoo is een winkel die auto-onderdelen verkoopt. Ze willen je graag helpen aan auto-onderdelen en gereedschap van verschillende, gerenommeerde merkfabrikanten. Zo weet je naelijk dat de kwaliteit en levensduur niets te wensen over zullen laten. De rem is één van de belangrijkste onderdelen van je auto. Om je rem goed te laten werken heeft Carpardoo remleidingen, remslangen, remkleppen, remkabels, remschijven, handremmen, remlichtschakelaars en nog veel meer. Ze hebben ook aardig wat onderdelen voor wielophanging. Daarin vind je stabilisatoren, veerpoten, draagarmen, wielbouten, wielmoeren en nog veel meer. Ook voor motoren kun je bij Carpardoo terecht. Voor hen heeft Carpardoo motorelektronica, luchtinlaten, cilinderknoppen, pakkingen, krukmechanismes, motorbesturing etc. Hun categorie uitlaatsystemen bevat resonatoren, katalysatoren, buizen, roetfilters, dempers, sportuitlaten en nog veel meer. Ook zijn er schokdempers die ervoor kunnen zorgen dat je auto niet bij iedere hobbel de bestuurders door elkaar husselt. Hiervoor hebben ze luchtvering, bladvering, schokdempers, niveauregeling, chassieveren, sportveren en nog veel meer. Dan is er nog wat elektronica voor de besturing van je auto. We weten immers wel dat auto’s steeds technischer en elektronischer worden. Ze hebben tegenwoordig sensoren, reflectoren, mistlampen, controlelichten en dynamo’s die je auto goed kunnen laten werken en je helpen bij het rijden. En als laatste is er nog een selectie filters. Deze selectie bestaat uit luchtfilters, brandstoffilters, oliefilters en interieurfilters.


  Joep van AutoWeek legt uit hoe je een schokdemper vervangt.

  Diensten van Carpardoo

  De auto-onderdelen en motoronderdelen van Carpardoo kunnen zonder probleem via de website van Carpardoo worden besteld. De bezorgservice van deze autowinkel zal de remblokken of remschijven dan netjes naar je opsturen. Ook heeft Carpardoo een klantenservice om je te helpen als je niet weet welke oliefilter je nou precies moet hebben.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Carpardoo

  Als jouw auto al onderdelen van Carpardoo bevat dan horen wij natuurlijk graag alles over jouw ervaring met deze winkel vol auto-onderdelen. Hoe goed werken die brandstoffilters nou echt? Duurde het lang voor de bezorgservice van Carpardoo jouw nieuwe claxon of besturing had bezorgd? En wat voor een klantenservice kan je van Carpardoo verwachten als je auto na het vervangen van je fuseekogel alsnog niet werkt? Schrijf een Carpardoo review en laat ons weten wat jouw mening over deze autowinkel echt is.

  Carpardoo
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (9)

  7,2
  89% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  6,8

  Service

  7,2

  Prijs

  8,6

  Leveren

  6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Prima geholpen

  Er ging iets mis met de bestelling maar goed geholpen door de klantenservice

  Door: Prima geholpen14-06-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Flexibel deel met verloop

  Bestelling pas na 7 dagen binnen en nog het foute onderdeel versturen ook.....Pffffff......niet meer voor mij

  Door: Carina Rood12-06-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  2

  Na 1maand nog geen geld terug

  Onderdeel hier bestelt . Komt na 2weken binnen . Past niet al gaf de site aan van wel..Dus retour gezonden op 25april. Na 2weken mail gestuurd waar mijn geld bleef. Na 3weken nogmaals en nu 4weken verder nogmaals . En constant het antwoord dat de boekhouder er mee bezig is .Maar ik heb nog steeds geen geld

  Door: Tim Conijn23-05-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  Is goed

  .

  Door: Mehmet Yılmaz09-05-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Bestel bevesteging

  Goed koop maar kontakt maken met klantenservice is heel slecht ben al twee weken aan het proberen om in kontakt te komen per telefoon en per mail heb gekozen voor terug bel optie maar nog niks gehoord

  Door: Marco Jaspers02-05-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  4

  goede prijs-kwaliteit

  Laatst een stel remschijven besteld. Uitgezocht door de klantenservice. Geen probemen met de bestelling, na minder dan een week werd het thuis geleverd. Aanrader!

  Door: Jan van den Heuvel27-04-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  tevreden

  ik had een spiegel besteld. deze paste niet., hierna mail contact gehad met carpardoo. op de site stond na het invullen van kenteken een verkeerde spiegel. dit hebben ze recht gezet en een passende spiegel opgestuurd, welke wel duurder was maar mij toch geen extra geld koste.
  toch tevreden dus. mee denken en oplossen van een probleem

  Door: klant10-03-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  goed

  Ben tevreden

  Door: Gerard de Beek25-01-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Super Deal goedkoop

  Super Deals zijn meestal wel goedkoop. Verzenden duurt bijna een week, maar dat staat ook op de website. Remschijven, ruitenwissers en een oliefilter gekocht, niks geks gebeurd.

  Door: Pieter14-01-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Schrijf zelf een review over Carpardoo

  Uw beoordeling