NederlandReview

  Ervaringen Carfax

  Met het kopen van een occasion wil je geen risico lopen op onveilige voertuigen en onvoorziene kosten. Gelukkig zijn er websites waar je deze informatie eenvoudig kunt vinden. Wellicht bent je op website van Carfax terecht gekomen, maar vraag je je af of het echt wel zo goed en simpel werkt als wordt beweerd. Daarom is het dus fijn als mensen die wel al ervaring hebben met de diensten van een bedrijf, deze samen met hun mening in de vorm van een review gieten. Daardoor krijg jij een betere indruk en kun je een bewuste keuze maken. Wil je straks ook consumenten helpen? Schrijf dan snel jouw recensie met een beoordeling van jouw bevindingen!

  Het verleden van een occasion

  Ja, ook auto’s hebben die. Die autogeschiedenis begint zodra de vierwieler voor het eerst de showroom verlaat. De ene florissant en geen problemen, de ander schimmig door ongelukken en garagebezoeken. En vooral dat laatste wil je weten als je een tweedehands auto koopt, want niemand zit te wachten op verborgen gebreken en hoge reparatiekosten. Maar los van het financiële plaatje, is het ook een fijn gevoel te weten dat je in een veilige auto zit en niet eentje die veilig lijkt, maar daadwerkelijk met extra schroeven in elkaar hangt. Hartstikke onveilig dus. Daarnaast scheelt het je ook nog eens tijd, want als je met een paar minuten online al weet dat die auto uit die ene advertentie niks is, scheelt het ook een ritje, bezichtiging en proefrit.


  Sloopauto of droomwagen?

  Carfax – Vehicle History Reports

  Dit is zo’n website waar het mogelijk is om informatie over een occasion te bekijken. Dit systeem werkt aan de hand van het kentekennummer én het chassisnummer (ook wel framenummer of voertuigidentificatienummer genoemd). Niet alleen kun je zo zien of een auto gerepareerd is of nog moet worden, maar ook of er een terugroepactie open staat. De tarieven van de voertuighistorie rapporten die je kunt opvragen, verschillen per pakket. Je kunt kiezen voor één, drie of tien rapporten. In de laatste twee gevallen is het dienstenpakket wat je koopt een jaar geldig en is het mogelijk om verschillende auto’s te vergelijken.

  Reviews van ervaringen: autorijden of aanduwen?

  Recensies van consumenten die voor jou al gebruik hebben gemaakt van een bepaalde dienst, kunnen erg helpen bij de beeldvorming. Je wilt namelijk toch wel iets raadplegen wat ook echt werkt en niet dat je na het ophalen al met pech langs de weg staat te wachten op de wegenwacht of zelfs een sleepwagen. Dankzij de meningen en beoordelingen van anderen, kun jij een bewuste keuze maken om wel of niet voor een bedrijf te gaan. Wil jij ook de mensen na jou helpen? Schrijf dan gerust een review van jouw ervaring! Alvast bedankt!

  Carfax
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Carfax

  Uw beoordeling