NederlandReview

  Ervaringen Carfax

  Met het kopen van een occasion wil je geen risico lopen op onveilige voertuigen en onvoorziene kosten. Gelukkig zijn er websites waar je deze informatie eenvoudig kunt vinden. Wellicht bent je op website van Carfax terecht gekomen, maar vraag je je af of het echt wel zo goed en simpel werkt als wordt beweerd. Daarom is het dus fijn als mensen die wel al ervaring hebben met de diensten van een bedrijf, deze samen met hun mening in de vorm van een review gieten. Daardoor krijg jij een betere indruk en kun je een bewuste keuze maken. Wil je straks ook consumenten helpen? Schrijf dan snel jouw recensie met een beoordeling van jouw bevindingen!

  Het verleden van een occasion

  Ja, ook auto’s hebben die. Die autogeschiedenis begint zodra de vierwieler voor het eerst de showroom verlaat. De ene florissant en geen problemen, de ander schimmig door ongelukken en garagebezoeken. En vooral dat laatste wil je weten als je een tweedehands auto koopt, want niemand zit te wachten op verborgen gebreken en hoge reparatiekosten. Maar los van het financiële plaatje, is het ook een fijn gevoel te weten dat je in een veilige auto zit en niet eentje die veilig lijkt, maar daadwerkelijk met extra schroeven in elkaar hangt. Hartstikke onveilig dus. Daarnaast scheelt het je ook nog eens tijd, want als je met een paar minuten online al weet dat die auto uit die ene advertentie niks is, scheelt het ook een ritje, bezichtiging en proefrit.  Sloopauto of droomwagen?

  Carfax – Vehicle History Reports

  Dit is zo’n website waar het mogelijk is om informatie over een occasion te bekijken. Dit systeem werkt aan de hand van het kentekennummer én het chassisnummer (ook wel framenummer of voertuigidentificatienummer genoemd). Niet alleen kun je zo zien of een auto gerepareerd is of nog moet worden, maar ook of er een terugroepactie open staat. De tarieven van de voertuighistorie rapporten die je kunt opvragen, verschillen per pakket. Je kunt kiezen voor één, drie of tien rapporten. In de laatste twee gevallen is het dienstenpakket wat je koopt een jaar geldig en is het mogelijk om verschillende auto’s te vergelijken.

  Reviews van ervaringen: autorijden of aanduwen?

  Recensies van consumenten die voor jou al gebruik hebben gemaakt van een bepaalde dienst, kunnen erg helpen bij de beeldvorming. Je wilt namelijk toch wel iets raadplegen wat ook echt werkt en niet dat je na het ophalen al met pech langs de weg staat te wachten op de wegenwacht of zelfs een sleepwagen. Dankzij de meningen en beoordelingen van anderen, kun jij een bewuste keuze maken om wel of niet voor een bedrijf te gaan. Wil jij ook de mensen na jou helpen? Schrijf dan gerust een review van jouw ervaring! Alvast bedankt!

  Carfax
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  2
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  2
  Leveren
  rating
  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  auto history rapport

  voor 10 euro een waardeloos rapport gekregen met maar 1 km stand in 15 jaar erop vermeld, auto was 14 jaar geleden ingevoerd, dus 14 jaar in NL . Bij iedere APK gaat de km stand de NAP in maar die staan er niet op vermeld, die vakken zijn gewoon LEEG !! Ik denk dat de bedoeling is dat je weer voor 15 euro een rapport moet kopen , nou laat maar !!

  Door: roberto29-02-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Historie rapport volvo XC 60 USA uitvoering

  13-12 een rapport opgevraagd , €9,95 is meteen afgeschreven .
  Daarna tekst op scherm , wij kunnen helaas het rapport nog niet aanleveren .
  Neem contact op met support .
  3 x mail gestuurd, totaal geen reactie meer gehad en geld foetsie....
  oplichters !!
  Als je iets kunt leveren weet je dat al bij ingave van het kenteken , dus niet eerst geld cashen en dan zeggen sorry dat kunnen we niet !
  en daar na niks meer laten horen en mijn geld niet retourneren .
  Koop hier niks mensen !!!

  Door: ruud berk14-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Schrijf zelf een review over Carfax

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Carfax een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Carfax. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 2 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Carfax actief?

  Carfax is vooral actief in de categorie Autodiensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Auto Verkopen, Overige Autodiensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Carfax gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.