NederlandReview

  Ervaringen Cabrio Supply

  Soms is het nog best een klus om de juiste onderdelen voor een auto te vinden, zeker als het al een wat ouder model is. Het is namelijk best prettig als iets ook daadwerkelijk past. Een beetje professioneel advies van de verkoper is op zo’n moment ook best fijn. Zou dat ook voor deze webshop gelden? Lees hier de recensies van de consumenten die jou voor gingen. Wat is hun ervaring en mening? Hoe was het personeel of de klantenservice? Dankzij hun reviews en beoordelingen kun jij je straks een beeld vormen van het bedrijf. En het mooie is dat jij straks ook iemand kunt helpen bij het maken van een keuze, simpelweg door zelf een recensie te schrijven!

  Tochtje bij mooi weer

  Zodra het weer het toe laat, de regenwolken overgedreven en het zonnetje schijnt, zie je opeens weer cabrio’s op de weg. Goedgehumeurd met een vrolijk deuntje scheuren ze over het asfalt. Zodra ze in de file staan, hoop je dan maar dat ze zonnebrand in het dashboardkastje hebben liggen. Ja, die autootjes horen toch echt bij het ultieme zomergevoel, ook als de zomer al vroeg in de lente blijkt te beginnen!

  Ieder voordeel, heb z’n nadeel

  Wie wel eens een ritje heeft gemaakt in een cabrio, heeft ongetwijfeld gemerkt dat het comfort toch anders is dan met een gewone auto. Om te beginnen het bijzondere feit dat de wind altijd van achteren lijkt te komen. Gelukkig is dat met een goed windscherm op te vangen. Dat fungeert als een soort achterruit. Verder is de kofferbak vaak niet heel erg groot, waardoor je soms in de knoop komt met de bagage, maar ook dat is zo opgelost door middel van een bagagerek. Op het moment dat een cabrio zijn winterslaap gaat maken, kun je hem natuurlijk gewoon in de garage zetten, maar een beschermhoes of autohoes is geen overbodige luxe, want anders tref je in het voorjaar je pareltje onder een dikke laag stof aan.


  Een ritje in een cabrio is pas compleet met een vrolijk deuntje vanuit de autoradio

  Lek

  Ondanks dat cabrio’s voornamelijk bekend staan om het gebrek aan dak, hebben ze er wel degelijk eentje. De cabriokappen, vouwdaken, convertible of cabriodaken, zoals ze officieel allemaal heten, kunnen opgevouwen worden achter de achterste stoelen. Soms vol automatisch, soms nog handmatig. Als een kap van textiel is, kan het gebeuren dat het doek beschadigd raakt door het vele gebruik. Maar je wilt je natuurlijk niet zonder dak wanen als die wel uitgeklapt is. Dus als deze aan vervanging toe is, is het maar goed dat deze ook los verkrijgbaar zijn en jij de wind niet meer in je haren voelt.

  Cabrio Supply

  Dit is een Nederlands bedrijf, dat tevens als groothandel en importeur in Europa fungeert. Ze proberen hun assortiment kappen, rekken en hoezen op zowel het nieuwste model, als de klassieker te richten. Voor Nederland geldt voor 16.00 uur besteld, volgende werkdag in huis. Als het bezorgadres buiten Nederland, maar wel binnen Europa is, duurt het ongeveer drie werkdagen.

  Je kunt hier terecht voor de volgende merken: Audi, Suzuki, BMW, Seat, Cadillac, Bentley, Volkswagen, Jaguar, Alfa Romeo, Lancia, Aston Martin, Ferrari, Hyundai, Fiat, Ford, Lexus, Lotus, Mazda, Toyota, Mercedes Benz, Mercury, MG, Opel, Peugeot, Mini, Porsche, Rover en Saab. En natuurlijk voor onderhoudsmiddelen, accessoires en toebehoren.

  Recensies van/voor consumenten

  Het is fijn voor nieuwelingen als oudgedienden hun mening en ervaring kunnen geven in de vorm van reviews en beoordelingen. Laten we eerlijk zijn, we zitten allemaal wel eens met vragen en dan is het prettig als iemand daar het antwoord op weet. Zo helpen we elkaar een beetje. Dus zit je goed? Gordel om? Schrijven maar!

  Cabrio Supply
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Cabrio Supply

  Uw beoordeling