NederlandReview

  Ervaringen BudgetShuttle

  Als je op vakantie gaat wil je graag met zo weinig mogelijk stress in het vliegtuig stappen. Eén van de dingen die je van tevoren voordelig kunt regelen is het parkeren van je auto. Dit kun je onder andere doen bij BudgetShuttle. Dit is gemakkelijk, en voordeliger dan parkeren op de officiële parkeerplaats van Schiphol. Hoe dit andere klanten die je voorgingen is bevallen, lees je hier bij de ervaringen die zij hier achterlieten.

  Over BudgetShuttle

  Je kunt je auto parkeren bij Schiphol Airport als je op vakantie gaat, er zitten echter een paar nadelen aan. Eén daarvan is dat het behoorlijk duur is, en je moet vaak ver lopen voor je bij je vertrekhal bent. Je kunt je auto ook parkeren bij BudgetShuttle. Dit is een private onderneming die op geen enkele wijze onderdeel uitmaakt van Schiphol Airport. Zij beschikken over een bewaakt parkeerterrein in de buurt van Schiphol. Zij combineren sinds 2011 een lage prijs met een hoge service en betrouwbaarheid.

  BudgetShuttle | Schipholparkeren.com

  Diensten

  Het systeem werkt als volgt:

  Bij vertrek:

  • Reserveer online of via de gratis App voor Android of iOs een parkeerplaats, en betaal deze met iDeal, Creditcard, Bankcontact, Sofort of Belfius. Je ontvangt direct een bevestigingsmail. Print deze uit en neem die mee naar de parking.
  • 2. Bel 30 minuten voor aankomst naar de parking.
  • 3. Parkeer je auto op aanwijzing van het personeel en sluit hem goed af.
  • 4. Een professionele chauffeur helpt je met je bagage en rijd je naar Schiphol Airport.

  Bij terugkomst:

  • Meld telefonisch dat je geland bent, en bel daarna nog een keer zodra je je bagage compleet hebt. De shuttlebus komt je binnen 20 minuten bij vertrekhal 3, draaideur C ophalen. Is er onverhoopt vertraging, dan mag je op kosten van BudgetShuttle een kopje koffie of ander drinken halen.
  • 2. Een professionele chauffeur helpt je met je bagage en rijdt je naar de parking.
  • 3. Vervolgens stap je weer in en kun je richting huis vertrekken.

  Zij adviseren je om de gratis mobiele app te downloaden, daarin staan alle contactgegevens, de benodigde informatie, hiermee kun je ze direct bellen en je route plannen naar de parking. Je kunt nog verschillende extra services bijboeken. Denk hierbij aan het schoonmaken van je auto of elektrisch opladen.

  Evisumservice

  BudgetShuttle biedt als extra dienst een visumservice aan. Zo kun je online een visum aanvragen voor het land van je bestemming.

  Klachten

  Voor klachten kun je ze e-mailen of bellen, zij zullen zo snel mogelijk reageren op jouw klacht en proberen deze op te lossen. Eventuele schades kunnen zij niet uitsluiten, overal waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt. Zij doen er alles aan om dit te voorkomen door te werken met betrouwbare beroepschauffeurs die in het bezit zijn van een verklaring omtrent gedrag van het ministerie van justitie.

  Laat hier jouw review achter over BudgetShuttle!

  Onbezorgd genieten van je vakantie vanaf Schiphol met het gemak van parkeren door BudgetShuttle? Lees hier de ervaringen van anderen met dit bedrijf!

  BudgetShuttle
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  2
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  2
  Leveren
  rating
  2

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over BudgetShuttle

  Uw beoordeling

  Malafide Firma

  Mocht het mogelijk zijn, zou ik geen enkel punt geven voor deze parking service. Bij aankomst na mijn reis was mijn auto beschadigd. Ze verplaatsen je wagen nog achteraf, en bij het verplaatsen werd er schade vooraan aangebracht. Er werd door het bedrijf erkend dat er schade was en aangegeven dat dit wel zou opgelost worden, maar ze wilden niets ondertekenen of een aanrijdingsformulier invullen. Na verschillende reminders geen enkele reactie meer. Zelfs geen fatsoen om de klanten te woord te staan. Ik zou dit bedrijf dus zeker niet willen aanbevelen. Schandalige praktijken die hier worden toegepast. Ik zou mijn wagen nooit meer toevertrouwen aan zulke malafide firma.
  Verder werd er meer dan 20km met mijn wagen gereden tijdens mijn afwezigheid, terwijl ze aangeven dat de parking waar je wagen wordt gestald vlakbij is.

  Door: Steven23-10-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  FAQ

  Is BudgetShuttle een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over BudgetShuttle. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 2 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is BudgetShuttle actief?

  BudgetShuttle is vooral actief in de categorie Autodiensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van BudgetShuttle gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.