Budget Valet

4.1
4.5

Bestellen

3.3

Service

4.9

Prijs

3.5

Levering

25.9%

Zou hier weer kopen

Budget Valet

Als je op vakantie gaat wil je graag met zo weinig mogelijk stress in het vliegtuig stappen. Eén van de dingen die je van tevoren goed kunt regelen is het parkeren van je auto. Dit kun je onder andere laten doen door Budget Valet. Dit is gemakkelijk, en voordeliger dan parkeren op de officiële parkeerplaats van Schiphol. Hoe dit andere klanten die je voorgingen is bevallen, lees je hier bij de ervaringen die zij hier achterlieten.

Over Budget Valet

Valet Parkeren bij Schiphol Airport wordt door meerdere bedrijven aangeboden. Eén daarvan is Budget Valet. Dit is een private onderneming die op geen enkele wijze onderdeel uitmaakt van Schiphol Airport. Zij combineren sinds 2011 een lage prijs met een hoge service en betrouwbaarheid. Ze parkeren jaarlijks zo’n 30.000 auto’s die verzekerd zijn voor schade die veroorzaakt wordt op het parkeerterrein. Voor de particuliere klanten staan zij klaar, maar ook zakelijke klanten kunnen gebruik maken van de services van Budget Valet.


Diensten

Hoe valet parkeren bij Budget Valet werkt:

  • Reserveer via de website een parkeerplaats. Vul bij de heenreis het tijdstip van parkeren in, niet de vluchttijd. Houd rekening met een marge op advies van Schiphol. In het algemeen is het handig om 3 uur van tevoren aanwezig te zijn, in de vakanties kan dit 4 uur zijn. Bij reservering kun je betalen met iDeal, Creditcard, Belfius Direct, Sofort Banking en Bankcontact. Je ontvangt dan direct een bevestigingsmail die je uitprint en meeneemt op de dag van vertrek.
  • Rijd op de dag van vertrek met je eigen auto naar de vertrekhal. Bel een half uur voordat je aankomt naar Budget Valet, daar staat een chauffeur voor je klaar in de bocht bij vertrekhal 3, deur C. Zij helpen je graag met het uitladen van je bagage, en nemen de auto van je over. Zij hebben het contract met al je gegevens bij zich die je samen ondertekend nadat de evt. schades en/of achterblijvende waardevolle spullen zijn genoteerd.
  • Bij terugkomst bel je hen bij de bagageband en binnen 20 minuten wacht de chauffeur met je auto in de bocht bij vertrekhal 3C. Zo kun je snel weer naar huis vertrekken.

Met Budget Valet ben je veel goedkoper uit dan wanneer je de auto op de officiële parkeerplaats van Schiphol zou parkeren. Voor zakelijke klanten zijn er nog andere voordelen zoals staffelkortingen voor frequent flyers, en de mogelijkheid tot het maandelijks betalen van de parkeerkosten. Ook biedt Budget Valet extra services aan zoals het overdekt parkeren van je auto, diverse wasbeurten, of het elektrisch opladen van de auto.

Budget Valet App

Bij Budget Valet kun je ook een app downloaden voor iOs of Android. Hiermee kun je eenvoudig op je mobiele toestel een parkeerplaats reserveren. Bovendien krijg je dan een extra korting van 5%.

Klachten

Indien je schade hebt geconstateerd die er bij vertrek nog niet zat, kun je een e-mail sturen naar info@budgetvalet.nl. Voor overige klachten kun je ze e-mailen of bellen, zij zullen zo snel mogelijk reageren op jouw klacht.

Laat ook jouw ervaring met Budget Valet hier achter!

Onbezorgd genieten van je vakantie met het gemak van parkeren bij Schiphol door Budget Valet? Lees hier alle ervaringen van anderen met dit bedrijf!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (27)

Anderen bekeken ook