NederlandReview

  Ervaringen Budget

  Wil je hier in Nederland of juist in het buitenland een auto huren? Dan kan het zijn dat je dit verhuurbedrijf overweegt. Op deze pagina vind je reviews van ervaringen, meningen en beoordelingen van eerdere klanten en consumenten. En als je straks zelf iemand wilt helpen bij het maken van de keuze, schrijf dan gerust een recensie.

  Auto huren

  Zelfs al ben je zelf in het bezit van een auto, dan nog kan het voor komen dat je een keer een auto moet huren. Denk bijvoorbeeld aan een bestelbusje als je Zweedse meubels gaat kopen die niet in je mini passen, of een kleine verhuiswagen voor als jij of je kind eindelijk het ouderlijk huis uit gaat. Maar het kan net zo goed zijn dat je met het vliegtuig op vakantie gaat, maar op je vakantiebestemming graag een auto wilt huren om de omgeving te verkennen. Dan kun je er soms zelfs voor kiezen om de huurauto bij een locatie bij de luchthaven op te halen, in plaats van in de stad.

  Huren over de grens

  Het was al gezegd, soms heb je ook op vakantie in het buitenland een auto nodig. De meeste van dit soort bedrijven zijn internationaal. Niet dat je ze op de weg zo snel zult herkennen, want aan de auto zelf zie je tegenwoordig vaak niet af dat het huurwagens zijn. Noem het discreet. Maar je zou dus in principe ‘vertrouwd’ moeten kunnen huren in Amerika, Noorwegen, Nieuw Zeeland, Japan, Aruba, Autralië en Canada bij dat zelfde bedrijf waar je toen ook die bestelbus vandaan had met die ene klus. Maar ook voor die rondreis door Oost-Europa, Afrika, het Midden-Oosten, Azië of Zuid-Amerika kun je vaak bij dezelfde verhuurmaatschappij terecht.


  Lekker deuntje voor onderweg in die gehuurde snelle bak

  Budget Autoverhuur

  Een van de autoverhuurbedrijven die ons lans rijk is, is het internationale Budget Autoverhuur. Zij hebben locaties over de gehele wereld zitten. Hun wagenpark, of zoals ze het zelf noemen ‘wagenvloot’, bevat diverse merken, modellen en formaten. Reserveren van personenauto’s doe je online door de datum, tijd en locatie voor zowel het ophalen als het inleveren in te vullen. Naast het huren van vervoer, is het ook mogelijk om navigatie erbij te huren. Bestelwagens kunnen telefonische besproken worden.

  Recensies voor en door huurders

  Iedere website belooft gouden bergen, maar kunnen ze het ook waarmaken? Er zijn altijd wel vragen die bij mensen opkomen. Hoe verliep het huren van een auto of bestelwagen hier? Wat doet het bedrijf eigenlijk als je ergens met pech strandt? Hoe beviel het afhalen van de gehuurde auto vanaf een locatie in het vakantieland? Was alles goed geregeld? En het terugbrengen? Nog verrassingen of kosten achteraf of kwam alles overeen met de reservering die je thuis al had gemaakt? Weet jij het antwoord op deze vragen? Schrijf dan vandaag nog een review van jouw ervaring en deel jouw mening. Daarmee help je mensen die nog aan het rondkijken zijn bij het maken van een keuze. Zij zijn namelijk erg geïnteresseerd in recensies en beoordelingen van eerdere consumenten. Met andere woorden: jouw mening telt! Alvast bedankt!

  Budget
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Type your text here

  Schrijf zelf een review over Budget

  Uw beoordeling