NederlandReview

  Ervaringen AutoMotel

  Wanneer u helemaal opgefrist en klaar met uw bagage staat om op vakantie te gaan wilt u natuurlijk zo soepel mogelijk aan uw reis beginnen. Wanneer u vanaf Schiphol vertrekt zit u natuurlijk niet te wachten op stress omdat u nog een plek voor uw auto moet zoeken, of omdat het regent dat het giet. Reserveer daarom een parkeerplaats bij bijvoorbeeld AutoMotel. Dan bent u verzekerd van een plaats, en wordt u na het nuttigen van een kopje koffie in een shuttle bus met airco met uw bagage voor de vertrekhal afgezet. Zonder wachttijden en stress.

  Over AutoMotel

  AutoMotel heeft jarenlang ervaring met Lang Parkeren op Schiphol Airport. Zij onderscheiden zich van andere parkings op het gebied van service, flexibiliteit, en vooral klanttevredenheid. Automotel is lid van de Vereniging van Bedrijven voor Parkeren bij Schiphol. Dit betekent dat u uw auto bij een betrouwbare aanbieder veilig kunt parkeren terwijl u op reis gaat. Bij AutoMotel is er 24/7 cameratoezicht over het gehele parkeerterrein. In de nacht werken zij ook met infrarood camera's en er is overal verlichting aangebracht. De parkeerfaciliteiten van AutoMotel liggen op zo’n 7 minuten rijden vanaf de vertrekhal van Schiphol waar je comfortabel naartoe wordt gebracht. Zij hebben van Schipholparkeren het Keurmerk Schiphol Parkeren gekregen. Dit betekent dat zij goed scoren op de volgende onderdelen en daar ook op getest zijn:

  • Is de shuttle bus voldoende herkenbaar?
  • Lopen de medewerkers in herkenbare bedrijfskleing?
  • Is de parkeerlocatie veilig?
  • Zijn ze 24/7 bereikbaar?
  • Noteren ze de kilometerstand vooraf?
  • Noteren ze de schade die aan het voertuig zit vooraf?
  • Noteren zij of en welke waardevolle items er in de auto achterblijven?
  • Zijn de wachttijden kort?
  • Is het rijgedrag van de chauffeurs van de shuttle bus veilig?


  Jelani Ameer - Motel 6

  Diensten

  Shuttle Service
  Bij Automotel kunt u online een parkeerplaats reserveren voordat u op reis gaat. Hiervan krijgt u per e-mail een bevestiging. Deze neemt u mee als u op reis gaat, want u heeft hem nodig als u aankomt bij de beveiligde parkeerplaats van Automotel. Vervolgens parkeert u de auto, en haalt u uw bagage eruit. Er is een toilet aanwezig en u kunt er een kopje drinken terwijl u zich voorbereid op uw vertrek naar Schiphol met de shuttle service.

  Desgewenst Valet Parking

  Wilt u liever zelf naar de vertrekhal rijden, dan kan dit ook. Iemand van AutoMotel neemt de auto van u over en zet deze op het bewaakte parkeerterrein. Wanneer u teruggekomen bent, wordt hij weer netjes voorgereden.

  Tijdens en na uw reis

  Tijdens uw vakantie of zakenreis staat uw auto veilig op het 24/7 bewaakte terrein. Terwijl u op reis bent kunt u voor extra services kiezen zoals het laten wassen van uw auto. Eenmaal teruggekomen belt u op wanneer u uw bagage weer bij elkaar heeft, dan wordt u snel opgehaald door de shuttle bus. Dit kan eventueel ook met de app van AutoMotel.

  Klachten

  Wanneer u zelf minimaal 24 uur voor vertrek wijzigingen doorgeeft in de reservering, dan is dit gratis. Wijzigingen tijdens de reis kosten € 10,- vanwege extra kluis- en papierwerk. Het parkeren geschiedt geheel voor eigen risico, voor diefstal of andere schade is AutoMotel niet aansprakelijk.

  Laat hier ook uw mening over de service en diensten van AutoMotel achter!

  Wat zijn de ervaringen met lang parkeren bij AutoMotel voor reizigers die vanaf Schiphol vertrekken? Lees de reviews over hen hier op NederlandReview!

  AutoMotel
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  7.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over AutoMotel

  Uw beoordeling

  Goed parkeren, ontspannen reizen


  Het valt mij op dat veel van mijn vrienden heel veel tijd kwijt zijn met het zoeken naar een goedkope vlucht. Dat is natuurlijk je goed recht, al kan je daar natuurlijk ook in doorslaan. Als ze eenmaal de goedkoopste vlucht gevonden hebben dan rijden ze vaak zonder verder na te denken naar Schiphol en parkeren hun auto daar. Zonder er verder bij na te denken dat dit ook veel geld kost. Dat is natuurlijk bijzonder. Zelf kijk ik niet op de laatste eurocent als het om vluchten gaat. Ik vind het belangrijker dat alles in balans is. Mijn auto daarentegen parkeer ik bij het AutoMotel, dat bespaart echt serieus geld.Met dat geld kan je dan net weer een wat prettigere vlucht pakken en reis je comfortabel. Daarom hier een tip: bespaar op je parkeerkosten bij Schiphol, parkeer je auto bij het automotel en stop met het zoeken naar het allergoedkoopste vliegticket.

  Door: Anoniem07-03-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  FAQ

  Is AutoMotel een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over AutoMotel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is AutoMotel actief?

  AutoMotel is vooral actief in de categorie Autodiensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) (Vliegveld) Parkeren

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van AutoMotel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.