NederlandReview

  Ervaringen Mobility Service Finance

  Wanneer je over een eigen onderneming beschikt, maar niet voldoende middelen hebt om een bedrijfsauto aan te schaffen, dan kan het handig zijn om een leaseauto aan te schaffen. Er zijn verschillende manieren van leasen. Eén daarvan is financial lease. Een aanbieder hiervan is Mobility Service Finance. Wat de ervaring is van andere ondernemingen en ondernemers met de diensten die zij verlenen lees je hier.

  Over Mobility Service Finance

  Mobility Service Finance is een onderdeel van leasemaatschappij Mobility Service Nederland. Dit is een leasemaatschappij die helpt bij een passende mobiliteitsoplossing. Dit kan gaan om een full operational lease, een shortlease, financial lease, etc. Ook helpen zij bij het opstellen van een leasereglement of een berijdersovereenkomst. Zij doen hun uiterste best om naast een flexibele, ook een betrouwbare leasemaatschappij te zijn. Mobility Service Finance voorziet in een gemakkelijke, digitale manier van leasen. Je kunt bij hen direct een financial leasecontract regelen, waarbij je vooraf een berekening kunt maken van het vaste termijnbedrag.


  Wat is beter of voordeliger: een auto kopen of een auto leasen? 

  Diensten

  Je kunt bij Mobility Service Finance een Financial Leasecontract berekenen en aanvragen.

  Financial Lease

  Financial lease is vergelijkbaar met huurkoop of met een banklening. Je betaalt iedere maand een termijn aan de leasemaatschappij. Dit is een combinatie van het doen van een aanbetaling op je auto, en de rente die de leasemaatschappij hierover berekent. Wanneer de laatste betaling gedaan is, ben je eigenaar van de auto. Je kunt iedere maand hetzelfde betalen, of ervoor kiezen om eerst een bedrag aan te betalen zodat de maandtermijn lager wordt of aan het einde een hogere slotbetaling doen. Een financial leasecontract kan worden aangegaan voor een nieuwe auto, maar ook voor een occasion.

  Enkele voordelen Financial Lease

  Bij financial lease staat de auto op de balans van de ondernemer. Daardoor kun je profiteren van investeringsaftrek, subsidies en andere fiscale voordelen. De BTW wordt in maandelijkse termijnen betaalt, waardoor je meer geld overhoud voor je onderneming. Je hebt het recht om dit BTW bedrag terug te vorderen. Starters en zzp’ers kunnen ook in aanmerking komen voor een financial leasecontract, je hoeft bijvoorbeeld geen jaarcijfers aan te leveren om geaccepteerd te worden.

  Waarom Mobility Service Finance

  Zij bieden je een scherpe rente en werken volledig bank- en autodealeronafhankelijk. Doordat zij de hele aanvraag hebben gedigitaliseerd, maken zij minder kosten dan een bank, wat voordelig is voor de klant, niet alleen financieel, maar ook door het gebruiksgemak. Omdat alles digitaal verloopt, zijn de medewerkers volledig beschikbaar voor het stellen van vragen. Ook kun je online verschillende auto’s bekijken met de bijbehorende maandbedragen.

  Klachten

  Wanneer je een vraag of andere opmerking hebt dan kun je contact opnemen met Mobility Service Finance. Zij hebben daarvoor een contactformulier op de website waarop je je naam, e-mailadres, telefoonnummer en opmerkingen/vragen kunt invullen. Zij nemen dan snel contact met je op. Natuurlijk kun je ze ook bellen. Voor alle voorwaarden voor het aangaan van een leasecontract kun je op de site terecht, onderaan de pagina vind je de ‘Voorwaarden’.

  Deel ook jouw ervaringen met Mobility Service Finance hier!

  Een bedrijfswagen leasen bij Mobility Service Finance, goedkoper en beter dan via een bank, of zijn de ervaringen anders? Je leest er hier alles over!

  Mobility Service Finance
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  8.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Mobility Service Finance

  Uw beoordeling

  Dag dag bank

  De crisis is voorbij en dat merken we in ons bedrijf ook. Daarom hebben we behoefte aan nieuwe bedrijfsmiddelen, alleen hebben we nog niet genoeg geld op de rekening om de auto’s echt zelf aan te schaffen. Onze toekomstperspectieven zijn echter zeer goed, dus daarom durf ik het wel aan om de auto’s te leasen. Normaal gesproken ging ik dan naar mijn bank om daar een lening aan te vragen, maar eerlijk gezegd: ik word helemaal gek van die lui. Naar mijn mening hebben ze niets geleerd van de ellende waar ze ons in gestort hebben. Via via kwam ik terecht bij Mobility Service Nederland. Het viel me op dat ze een scherpe rente boden en dat ik de aanvraag digitaal kon doen. Het werd allemaal snel geregeld en we konden onze auto’s aanschaffen. Ben bijzonder tevreden over deze partij, mocht het nodig zijn, dan weet ik ze zeker nogmaals te vinden.

  Door: 't Hoog31-01-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  FAQ

  Is Mobility Service Finance een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Mobility Service Finance. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Mobility Service Finance actief?

  Mobility Service Finance is vooral actief in de categorie Autodiensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Autolease

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Mobility Service Finance gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.