Mobility Service Finance

Alle reviews

Mobility Service Finance

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (1)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Dag dag bank

  De crisis is voorbij en dat merken we in ons bedrijf ook. Daarom hebben we behoefte aan nieuwe bedrijfsmiddelen, alleen hebben we nog niet genoeg geld op de rekening om de auto’s echt zelf aan te schaffen. Onze toekomstperspectieven zijn echter zeer goed, dus daarom durf ik het wel aan om de auto’s te leasen. Normaal gesproken ging ik dan naar mijn bank om daar een lening aan te vragen, maar eerlijk gezegd: ik word helemaal gek van die lui. Naar mijn mening hebben ze niets geleerd van de ellende waar ze ons in gestort hebben. Via via kwam ik terecht bij Mobility Service Nederland. Het viel me op dat ze een scherpe rente boden en dat ik de aanvraag digitaal kon doen. Het werd allemaal snel geregeld en we konden onze auto’s aanschaffen. Ben bijzonder tevreden over deze partij, mocht het nodig zijn, dan weet ik ze zeker nogmaals te vinden.

Anderen bekeken ook

IkRij.nl
10 reviews

Een auto ter beschikking hebben kan erg handig zijn, maar zelf een auto hebben brengt ook wat kosten en risico’s met zich mee. Lease kan dan ...

Kredietconcurrent
6 reviews

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen van dit bedrijf? Kredietconcurrent.nl is een bedrijf wat bemiddeld bij het geld lenen, waaronder een doorlop...

ABN AMRO Credit Card & Betaalpakket
16 reviews

Wilt u graag weten wat anderen over de Abn Amro Credit Card zeggen? Lees dan de reviews, meningen en beoordelingen op Abn Amro Credit Card. Het is ...

MKB Bedrijfskrediet
4 reviews

Als je een MKB onderneming hebt of wilt starten, komt het nogal eens voor dat je kapitaal nodig hebt om te kunnen investeren. Als je geen voorraad ...

Mobility Service Finance

Wanneer je over een eigen onderneming beschikt, maar niet voldoende middelen hebt om een bedrijfsauto aan te schaffen, dan kan het handig zijn om een leaseauto aan te schaffen. Er zijn verschillende manieren van leasen. Eén daarvan is financial lease. Een aanbieder hiervan is Mobility Service Finance. Wat de ervaring is van andere ondernemingen en ondernemers met de diensten die zij verlenen lees je hier.

Over Mobility Service Finance
Mobility Service Finance is een onderdeel van leasemaatschappij Mobility Service Nederland. Dit is een leasemaatschappij die helpt bij een passende mobiliteitsoplossing. Dit kan gaan om een full operational lease, een shortlease, financial lease, etc. Ook helpen zij bij het opstellen van een leasereglement of een berijdersovereenkomst. Zij doen hun uiterste best om naast een flexibele, ook een betrouwbare leasemaatschappij te zijn. Mobility Service Finance voorziet in een gemakkelijke, digitale manier van leasen. Je kunt bij hen direct een financial leasecontract regelen, waarbij je vooraf een berekening kunt maken van het vaste termijnbedrag.


Diensten
Je kunt bij Mobility Service Finance een Financial Leasecontract berekenen en aanvragen.

Financial Lease
Financial lease is vergelijkbaar met huurkoop of met een banklening. Je betaalt iedere maand een termijn aan de leasemaatschappij. Dit is een combinatie van het doen van een aanbetaling op je auto, en de rente die de leasemaatschappij hierover berekent. Wanneer de laatste betaling gedaan is, ben je eigenaar van de auto. Je kunt iedere maand hetzelfde betalen, of ervoor kiezen om eerst een bedrag aan te betalen zodat de maandtermijn lager wordt of aan het einde een hogere slotbetaling doen. Een financial leasecontract kan worden aangegaan voor een nieuwe auto, maar ook voor een occasion.

Enkele voordelen Financial Lease
Bij financial lease staat de auto op de balans van de ondernemer. Daardoor kun je profiteren van investeringsaftrek, subsidies en andere fiscale voordelen. De BTW wordt in maandelijkse termijnen betaalt, waardoor je meer geld overhoud voor je onderneming. Je hebt het recht om dit BTW bedrag terug te vorderen. Starters en zzp’ers kunnen ook in aanmerking komen voor een financial leasecontract, je hoeft bijvoorbeeld geen jaarcijfers aan te leveren om geaccepteerd te worden.

Waarom Mobility Service Finance
Zij bieden je een scherpe rente en werken volledig bank- en autodealeronafhankelijk. Doordat zij de hele aanvraag hebben gedigitaliseerd, maken zij minder kosten dan een bank, wat voordelig is voor de klant, niet alleen financieel, maar ook door het gebruiksgemak. Omdat alles digitaal verloopt, zijn de medewerkers volledig beschikbaar voor het stellen van vragen. Ook kun je online verschillende auto’s bekijken met de bijbehorende maandbedragen.

Klachten
Wanneer je een vraag of andere opmerking hebt dan kun je contact opnemen met Mobility Service Finance. Zij hebben daarvoor een contactformulier op de website waarop je je naam, e-mailadres, telefoonnummer en opmerkingen/vragen kunt invullen. Zij nemen dan snel contact met je op. Natuurlijk kun je ze ook bellen. Voor alle voorwaarden voor het aangaan van een leasecontract kun je op de site terecht, onderaan de pagina vind je de ‘Voorwaarden’.

Deel ook jouw ervaringen met Mobility Service Finance hier!

Een bedrijfswagen leasen bij Mobility Service Finance, goedkoper en beter dan via een bank, of zijn de ervaringen anders? Je leest er hier alles over!

}