NederlandReview

  Ervaringen Autohopper

  Kom je wielen tekort en ben je op zoek naar een huurbus of huurauto? Dan kan het aanbod verhuurders wat overweldigend zijn, zeker als je de bedrijven niet kent. Gelukkig zijn er huurders voor jou geweest die een recensie hebben geschreven waarin ze hun mening, ervaring en beoordelingen delen. Dit zal jou helpen bij het maken van jouw keuze, want je krijgt een idee met wie je in zee gaat en wat je kunt verwachten. En als je straks zelf een review wilt schrijven, kom dan gerust nog eens terug.

  Naar het autoverhuurbedrijf

  Soms heb je gewoon een paar extra wielen nodig. Een bestelbus of verhuiswagen is bijvoorbeeld praktisch bij een verhuizing en een aanhangwagen voor als je je verrekend hebt en alsnog ruimte tekort komt in de bestelbus. Het is overigens wel raadzaam om die aanhanger achter een gewone auto (met trekhaak) te hangen in plaats van het busje wat je wilde huren. Maar ook voor gezellige uitjes naar een festival of pretpark met meerdere personen, kun je overwegen om te gaan huren. Niet iedereen heeft een personenbus tot zijn of haar beschikking.

  Autopech

  Dat is hoe dan ook al vervelend en als je een auto hebt gehuurd, is het dubbelop vervelend. Dat wil je dus niet. Je wilt een huurauto die veilig en betrouwbaar is. Die rijdt en je brengt waar je zijn moet. Geen onaangename verrassingen die vertraging en ergernissen opleveren. Of nog erger, ongelukken door onveilige situaties.


  Busje komt zo, maar op een rammelbak zit je niet te wachten

  Autohopper

  Dit is een autoverhuurbedrijf met ruim honderd vestigingen door het hele land. Hun wagenpark bestaat uit zowel personenauto’s, als bestelwagens, aanhangers en verhuiswagens. Zowel bedrijven als particulieren kunnen hier huren. Ook biedt dit bedrijf de mogelijkheid om vanaf Schiphol direct een nette personenauto te huren voor als mensen van buitenaf naar Nederland komen voor vakantie, familiebezoek of zakenreis.

  Reserveren

  kan zowel online als telefonisch. Het enige wat daarvoor nodig is, is de datum van halen en terugbrengen, en de tijd. Ook is het mogelijk om huurwensen, voorkeuren en extra opties aan te geven. Denk daarbij aan dingen als een kinderzitje, navigatie of winterbanden. Maar ook dingen als eigen risico en inzittendeverzekering kunnen aangevraagd worden. Het is overigens wel verstandig om vooraf te kijken of de vestiging die je op het oog hebt, deze wagen ook daadwerkelijk in het assortiment heeft.

  Reviews voor en door hurende klanten

  De meningen en beoordelingen van eerdere huurders bij dit bedrijf zijn een belangrijke bron van informatie voor aankomende klanten. Doordat deze geïnteresseerde consumenten zich een beeld van het bedrijf en hun huurauto’s kunnen vormen, kunnen zij een betere keuze maken. Zelf iemand helpen bij het maken van die keuze naar aanleiding van jouw eigen ervaring? Schrijf dan gerust een recensie!

  Autohopper
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Autohopper

  Uw beoordeling