NederlandReview

    Ervaringen Autodoc

    Autodoc is een onderneming die streeft naar het leveren en voorzien van auto onderdelen. Autodoc bestaat al elf jaar en heeft een opslagruimte van 40000 vierkante meter, en meer dan 2500000 artikelen. Vandaag de dag zijn ze actief in 26 Europese landen met meer dan 1000 werknemers.

    Welke onderdelen kan je bestellen

    Klanten kunnen kiezen tussen autobanden tot en met remsystemen. Heb je banden nodig met een specifieke maat? Dat is geen probleem, want je kan kiezen uit vrijwel elke bandenmaat die je maar kan bedenken. Je kan ook de keuze maken voor verschillenden accessoires. Je zou dan kunnen denken aan automatten, wieldoppen, en parkeersensoren. Vrijwel alle autonderdelen zijn beschikbaar bij autodoc.

    Hoe je de gebruiksduur van een motor kunt verlengen | Tips van AUTODOC

    Bezorging

    De bezorging is als volgt:, voor bestellingen onder €120 betaal je bezorgkosten van €9.95. Maar als je een bestelling plaatst voor €120 en meer, zijn de bezorgkosten gratis. Als je vanaf het buitenland een bestelling plaatst, zouden er nog wel extra kosten bij kunnen komen. Bijvoorbeeld als je uit België besteld, betaal je extra kosten van €9.95. Voor banden betaal je nooit extra verzendkosten. Het kan altijd zo zijn dat je niet tevreden bent met een product, of dat je het verkeerde hebt besteld. Met de 14 dagen terug garantie heb je genoeg bedenktijd, om het product goed te kunnen inspecteren. Je zou het ook nog is kunnen verlengen tot 200 dagen, zodat je meer dan genoeg bedenktijd hebt om het product te testen. Om dit te kunnen doen moet je de retouraanvraag in dienen, dat kan in je persoonlijke account die je kan aanmaken op autodoc.nl

    Bonusprogramma

    Er word gewerkt met een bonusprogramma. Er zijn bepaalde artikelen die gemarkeerd zijn met een bonusteken, het bedrag van de bonus kan verschillen per product. Als je een product koopt met bonus zal de bonus bijgeschreven worden op je account. let er wel op dat het bonus bedrag pas na 7 dagen op je account word bijgeschreven. 1 bonus euro staat gelijk aan €1, je kan er voor kiezen met je volgende bestelling je bonustegoed te gebruiken. Je kan de bonus euro's tot en met 12% van het volgende bestelling bedrag meerekenen.

    Reviews en beoordelingen

    Dus heb jij ervaringen met autodoc, en zou je graag een beoordeling willen plaatsen? Reviews en ervaringen worden altijd gewaardeerd. Zo weet iedereen of het wel of toch niet zo'n goed idee is om bij Autodoc jouw onderdelen voor jouw auto te bestellen. Deel dus jouw ervaringen met dit bedrijf!

    Autodoc
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (115)

    3.8
    100% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5
    Service
    rating
    2.4
    Prijs
    rating
    5.4
    Leveren
    rating
    2.8

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Autodoc

    Uw beoordeling

    Gasveren

    Gasveren voor de autokoffer besteld bij autodoc. Deze pasten niet op mijn auto ondanks juist invoeren van automodel. Bij het bellen kreeg in een uitzonderlijk onbeleefde man aan de lijn die zei dat dit mijn eigen schuld was en dat ik niet mocht afgaan op het automodel maar op het OEM nummer van de originele gasveer. Ik kon deze veren ook niet retourneren omdat ik ze had gemonteerd. Zoals uitgelegd bestelde ik een tweede set veren op basis van het OEM nummer, waarop ik tot mijn verbazing exact dezelfde veren opgestuurd kreeg, ondanks dit volgens de site een ander model zou moeten zijn. Na heen-en-weer emailverkeer stelde de helpdesk mij een derde veer voor die opnieuw exact hetzelfde was. Het was uitzonderlijk moeilijk om per email te communiceren omdat de mensen bij de helpdesk vaak meer dan de helft van mijn email negeerden en geautomatiseerde antwoorden terugstuurden. Eindresultaat: ik zit met twee sets nutteloze gasveren waar autodoc niet bereid is een compensatie te voorzien. Verder werden mijn vragen om te helpen de juiste gasveren te vinden meermaals genegeerd. Ik heb zelden zo'n trieste en onprofessionele klantenservice gezien, en zou autodoc dan ook aan niemand aanraden.

    Door: Kenneth Goossens20-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Motorolie, remschijf, remblokkenset, bougies, luchtfilter en oliefilter

    Omdat ik de bovengenoemde onderdelen moet vervangen van mijn motor, ben ik overgegaan tot de aanschaf van de betreffende onderdelen. Een vriend heeft me een aantal maanden geleden gewezen op autodoc en heb er al eens (naar tevredenheid) auto-onderdelen besteld. Nu hebben ze ook een afdeling voor motor-onderdelen.

    Wederom ben ik tevreden over de bestelling. Het duurt weliswaar iets langer bij autodoc (of moto.autodoc.nl) maar je krijgt voor een redelijke prijs toch je onderdelen. Het heeft één week geduurd tot ik de onderdelen kreeg.

    Al met al kan ik (moto.)autodoc.nl zeer zeker aanbevelen.

    Door: M. Maters10-12-2020
    buy generic cialis online15-02-2021

    cialis 10mg

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    2x BOSCH ruitewissers 450mm en 400mm.

    Veel en veel goedkoper dan bij de bekende opties in Nederland... (b.v. bol (punt) com. Wel waren de bezorgkosten wat prijziger, maar voor het totaal bedrag kan je in NL nog niet eens één fatsoenlijke ruitewisser kopen! Prima app en online bestelomgeving. Duidelijke berichten en track&trace meteen beschikbaar. Erg fijn! Levering was binnen een week (vanuit Duitsland).

    Door: Visser28-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    motoronderdelen

    bestelling verliep zonder problemen en dankzij de snelle levering was het onderdeel bij mij na 2 dagen kortom prima bedrijf om onderdelen te bestellen

    Door: henk05-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Bosch ruitenwisser set

    Het is goedkoop maar daar is alles mee gezegd en koop hier NOOIT meer wat. Voor de Fiesta van bouwjaar 2002-2008 levert men voor de versie van 98PK de verkeerde lengte wissers. Voor dit model auto zijn alle voorruiten van hetzelfde formaat. Bestel dus per abuis de verkeerde door de fout van autodoc, retourneren mag maar je moet wel de retour verzendkosten betalen.

    Door: Dirk16-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6.5
    rating

    Ruitewissermotor

    Koop hier nooit !!!
    Product past niet en retour wordt langs alle kanten tegengewerkt.
    1) Je moet bewijs leveren dat de persoon die het item monteert de nodige vakkennis heeft.
    2) Je moet foto's opsturen en dan beweren ze dat er een krasje is dat bewijst dat het product gemonteerd is geweest
    3) Je krijgt een dikke vette waarschuwing dat als je het product toch terugstuurt en ze vinden sporen van montage, krijg je geen refund en moet je de kosten betalen om het weer terug naar je op te sturen

    Kortom geen enkele redelijkheid. Absoluut te vermijden.

    Door: Francis13-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Banden

    Is shit service
    Ze zeggen dat je 2 to 3 dagen je bestelling thuis bezorgd krijgt maar nu krijg ik te horen dat 14 a 15 dagen duurt
    En je bestelling komt uit Duitsland

    Door: Weis05-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Luchtmassa meter

    Onderdeel werkt niet. Geld terug doen deze mensen niet aan proberen alles om het niet te betalen mensen koop hier niet 6 weken verder en kan stikken krijg niks retour

    Door: Autoservice Bouwmeester 04-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    Oliefilter, oliefilter tang, remschoenen

    De onderdelen passen niet. Klantenservice zegt dat dat niet gegarandeerd kan worden zelfs als je je registratie van je auto opgeeft. Had de olie al afgetapt zodat ik ook nog eens 5 liter olie kwijt ben. Zeer frustrerend als je tijdens het sleutelen er achter komt dat de onderdelen niet passen. Het terugsturen moet je zelf betalen. De porto overstijgt de waarde van de onderdelen (ik woon in Noorwegen) zodat ik blijf zitten met de verkeerde onderdelen. Voor mij was het de laatste keer dat ik wat kocht bij autodoc

    Door: Henri30-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Diverse onderdelen

    Meer dan 2 weken wachttijd is absurd!

    Door: Erik27-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    Lambdasonde

    In het verleden tweemaal bij Autodoc een onderdeel besteld ( lambdasonde en brandstofpomp) Op kenteken opgezocht ( en ook nog op merk en type) en toch onderdelen geleverd gekregen die totaal niet pasten/overeenkwamen met origineel.. Toen wel retour kunnen sturen.

    Ik wilde dus absoluut NIET meer bij Autodoc bestellen.
    Op internet bij Onderdelen24 uitgekomen. Op kenteken een onderdeel besteld. Voor de zekerheid ook weer op merk en type gezocht en het klopte. Pas bij afrekenen werd ik geconfronteerd met het feit dat het toch weer Autodoc betrof. Maar goed, toch maar afgerekend. Het zal toch niet zo zijn dat...
    Jawel dus. voor de derde keer (!!!) een onderdeel geleverd gekregen wat totaal niet overeenkomt.

    Bij andere bedrijven gaat het echt nooit mis je op kenteken besteld.
    En dan zijn de verzendkosten bij Autodoc ook nog Euro's hoger dan normaal.

    Ongekend slecht dit.
    Nu echt nooooit meer!

    Door: M. Haagh26-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Deurslot

    Waardeloos bedrijf als ze garantie moeten verstrekken zijn ze niet thuis,duurt ook lang voordat je wat hebt !service van niks nog geen 1 ster waard

    Door: Erik26-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2.5
    rating

    Onderstel onderdelen

    Ik heb onderdelen van merk SWAG besteld maar enkele onderdelen waren geleverd van merk FEBI zonder overleg met mij.

    Door: Ivan23-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    cilinderkop bouten

    gaat per set van 14
    doosje zitten 10 in
    oplossen ?
    nou dat word heel lastig
    slechte nazorg

    Door: auke wiegers20-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    accu

    De levering duurt meer dan een week. Ze zijn niet goedkoop ik heb de accu snel nodig daarom bij een voorraad artikel bij een groot bedrijf besteld. Kon de accu ook € 30,- goedkoper bestellen bij een andere website.
    Helaas bij autodoc besteld ik raad iedereen af als ze snel iets in huis willen hebben om hier te bestellen.

    Door: Henk Kuijper15-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Auto onderdelen

    Op de eerste plaats wil ik iedereen waarschuwen !!!!!!!!! om bij Autodoc nooit te kopen ik ben niet de eerste beste koper heb er veel besteld, vaker zijn onderdelen defect of past het niet, als je de de verkeerde of defecte onderdelen wil retour sturen moet je 12,50 betalen dat door hun schuld geleverd is wat een arrogant bedrijf, bezint eer begind, ik blijf iedereen waarschuwen let op !!! Let op!!!!

    Door: Jan hoff08-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    FAQ

    Is Autodoc een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 115 ervaringen geplaatst over Autodoc. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.8 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Autodoc actief?

    Autodoc is vooral actief in de categorie Autodiensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige Autodiensten

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Autodoc gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.