NederlandReview

    Ervaringen Autodoc

    Autodoc is een onderneming die streeft naar het leveren en voorzien van auto onderdelen. Autodoc bestaat al elf jaar en heeft een opslagruimte van 40000 vierkante meter, en meer dan 2500000 artikelen. Vandaag de dag zijn ze actief in 26 Europese landen met meer dan 1000 werknemers.

    Welke onderdelen kan je bestellen

    Klanten kunnen kiezen tussen autobanden tot en met remsystemen. Heb je banden nodig met een specifieke maat? Dat is geen probleem, want je kan kiezen uit vrijwel elke bandenmaat die je maar kan bedenken. Je kan ook de keuze maken voor verschillenden accessoires. Je zou dan kunnen denken aan automatten, wieldoppen, en parkeersensoren. Vrijwel alle autonderdelen zijn beschikbaar bij autodoc.

    Hoe je de gebruiksduur van een motor kunt verlengen | Tips van AUTODOC

    Bezorging

    De bezorging is als volgt:, voor bestellingen onder €120 betaal je bezorgkosten van €9.95. Maar als je een bestelling plaatst voor €120 en meer, zijn de bezorgkosten gratis. Als je vanaf het buitenland een bestelling plaatst, zouden er nog wel extra kosten bij kunnen komen. Bijvoorbeeld als je uit België besteld, betaal je extra kosten van €9.95. Voor banden betaal je nooit extra verzendkosten. Het kan altijd zo zijn dat je niet tevreden bent met een product, of dat je het verkeerde hebt besteld. Met de 14 dagen terug garantie heb je genoeg bedenktijd, om het product goed te kunnen inspecteren. Je zou het ook nog is kunnen verlengen tot 200 dagen, zodat je meer dan genoeg bedenktijd hebt om het product te testen. Om dit te kunnen doen moet je de retouraanvraag in dienen, dat kan in je persoonlijke account die je kan aanmaken op autodoc.nl

    Bonusprogramma

    Er word gewerkt met een bonusprogramma. Er zijn bepaalde artikelen die gemarkeerd zijn met een bonusteken, het bedrag van de bonus kan verschillen per product. Als je een product koopt met bonus zal de bonus bijgeschreven worden op je account. let er wel op dat het bonus bedrag pas na 7 dagen op je account word bijgeschreven. 1 bonus euro staat gelijk aan €1, je kan er voor kiezen met je volgende bestelling je bonustegoed te gebruiken. Je kan de bonus euro's tot en met 12% van het volgende bestelling bedrag meerekenen.

    Reviews en beoordelingen

    Dus heb jij ervaringen met autodoc, en zou je graag een beoordeling willen plaatsen? Reviews en ervaringen worden altijd gewaardeerd. Zo weet iedereen of het wel of toch niet zo'n goed idee is om bij Autodoc jouw onderdelen voor jouw auto te bestellen. Deel dus jouw ervaringen met dit bedrijf!

    Autodoc
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (97)

    4
    34% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.2
    Service
    rating
    2.4
    Prijs
    rating
    5.4
    Leveren
    rating
    2.8

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Autodoc

    Uw beoordeling

    Motorolie, remschijf, remblokkenset, bougies, luchtfilter en oliefilter

    Omdat ik de bovengenoemde onderdelen moet vervangen van mijn motor, ben ik overgegaan tot de aanschaf van de betreffende onderdelen. Een vriend heeft me een aantal maanden geleden gewezen op autodoc en heb er al eens (naar tevredenheid) auto-onderdelen besteld. Nu hebben ze ook een afdeling voor motor-onderdelen.

    Wederom ben ik tevreden over de bestelling. Het duurt weliswaar iets langer bij autodoc (of moto.autodoc.nl) maar je krijgt voor een redelijke prijs toch je onderdelen. Het heeft één week geduurd tot ik de onderdelen kreeg.

    Al met al kan ik (moto.)autodoc.nl zeer zeker aanbevelen.

    Door: M. Maters10-12-2020
    buy generic cialis online15-02-2021

    cialis 10mg

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    2x BOSCH ruitewissers 450mm en 400mm.

    Veel en veel goedkoper dan bij de bekende opties in Nederland... (b.v. bol (punt) com. Wel waren de bezorgkosten wat prijziger, maar voor het totaal bedrag kan je in NL nog niet eens één fatsoenlijke ruitewisser kopen! Prima app en online bestelomgeving. Duidelijke berichten en track&trace meteen beschikbaar. Erg fijn! Levering was binnen een week (vanuit Duitsland).

    Door: Visser28-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    motoronderdelen

    bestelling verliep zonder problemen en dankzij de snelle levering was het onderdeel bij mij na 2 dagen kortom prima bedrijf om onderdelen te bestellen

    Door: henk05-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    eerste bestelling

    mijn eerste bestelling ging mis, alles is netjes betaald via IDEAL en jammer genoeg zie ik bij de bestelling dat ie nog niet betaald is, ik moest een betalingsbevestiging sturen, dat heb ik gedaan maar de probleem is nog steeds niet opgelost, ik moet nu 2 dagen wachten om de betaling van de IDEAL te bevestigen, heel apart , nooit meegemaakt. ik hoop nog dat ik de spullen ontvang. het voelt niet echt lekker.

    Door: Ayad Aziz27-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    Gasveren

    Na Google gezocht te hebben was de prijs scherp, echter 10 euro verzendkosten en nog eens 3,29 voor veilig bestellen, wat een onzin. Levering duurt ook nog eens lang. Eens maar nooit meer.

    Door: Willem14-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Olie, bougies, filters

    Voor het eerst een bestelling gedaan via de site wat makkelijk gaat. Na een aantal weken komt de bestelling pas binnen. Verkeerde olie geleverd omdat ze er een verkeerde sticker op hadden geplakt met het nummer wat ik had besteld. Na verschillende mailtjes hebben ze weken later de juiste na gestuurd. Vervolgens begonnen met mijn onderhoud en bij het plaatsen van de 4de bougie zit er een verkeerde in het doosje. Op 2 doosjes zat een sticker van autodoc met het nummer wat ik had besteld maar op het doosje stond een ander nummer. Na veel gemail geven ze toe dat ze verkeerd hebben geleverd maar dat ze de juiste niet gaan versturen.......! Ze willen het bedrag voor 2 als tegoed wegzetten voor mijn volgende bestelling! Ik ga hier geen bestelling meer doen... ze willen 2 bougies terug storten want die andere 2 had ik al gemonteerd (en weer verwijderd) dus die mag ik niet terug sturen. Een zeer slechte service en ze zijn zeker niet klantvriendelijk. Ik zal er zeker niets meer bestellen en raad ze ook niet aan...

    Door: Bas12-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Stabilisator stangen

    Op site voorradig en als nog dikke week levertyd! Bar slecht en retour doen is ook zeeeer moeilijk, koop hier NIET zou ik zeggen!

    Door: Colin09-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Banden

    Onbeschofte klanten service, willen alleen geld verdienen door imitatie producten te leveren met onbekende leverdatum, en als die niet passen en je eenmaal achterkomt mag je het niet retourneren.

    Door: Abdelkarim 08-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    koppelingsplaat, druklager olie filters en div kleine dingen

    De koppelingsplaat druklager en keerring is niet geleverd, moet ik er foto's van maken????? De klantenservice is echt schandalig onmenselijk krijg geen normaal antwoord of uitleg wat bijvoorbeeld kopersgarantie betekent, walgelijk slecht!!!

    Door: Pieter02-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    remschijven , remblokken onderhoud artikelen

    slechte klantenservice , verkeerde producten leveren,
    kwaliteit een ramp , achter de telefoon enkel gebroken nederlands
    na het bestellen moet je niets meer verwachten .

    Door: armo29-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Banden

    10 dagenop voorraad niks vesturen annulleer de bestelling week later geen geld storen maar banden opsturen banden terug gestuurd en 3 weken al aan het klagen om mijn geld terug te krijgen
    ze blijven maar chatten met de bestelling moet nog terug komen die al daar ligt (track and trace)

    BESTEL HIER NOOIT OPLICHTERS

    Door: Barry24-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    VW onderdelen

    Prijs is goed. Levering is waardeloos. Duurt veel te lang.
    Nu heb ik sowieso hele slechte ervaringen met GLS, kan dus ook aan hun liggen of de combinatie van de twee is gewoon niet goed.

    Door: Hans17-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Onderdelen

    Tot nu toe houden ze je aan het lijntje, terwijl ik nog op onderdelen zit te wachten bieden ze mij 50 EURO te goed voor volgende bestelling 😂😂😂 wie wil nog zaken doen met deze internet CRIMINELEN? Mensen waarschuw je vrienden, kennissen, familie en of collega's als ze van plan om wat bij Autodoc te gaan bestellen, zonde van het geld en hun tijd, beter van een bedrijf in NL bestellen, voor 23.00u besteld volgende dag geleverd, en de prijs is hetzelfde, mocht er wat fout gaan heb je hier meer rechten en makkelijk naar toe te rijden, Autodoc zit in Berlijn en is van gasten uit Oostbloklanden dan weet je genoeg.

    Door: Abdeslam BEN-ABDELLAH12-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Onderdelen heeeeeee veel

    Tijdens bestellen geeft de App aan alles in voorraad, dus bestellen en betalen. Ze hebben de buit binnen daarna kan je rustig wegrotten en op je spullen wachten net of je vastzit en op je vrijlating wacht. Neem je contact dan krijg je een of andere koe met een Engelse naam die standaard berichten stuurt en je laat afbranden, mijn bestelling is uiteraard verzonden (veel te laat) door verschillende koeriersdiensten en ze mij maar van eentje laten weten, GSL heeft geleverd en Dpd niet, tot nu toe heb ik problemen bel dagelijks en telkens zeggen ze morgen wordt het bezorgd, maar telkens aan het einde van de dag zie ik op track en trace Adres bestaat niet 🤔ik woon namelijk in een oerwoud (denken ze) Ik waarschuw iedereen niets bij Autodoc moet bestellen of hij moet zeeën van tijd hebben. Mensen kopen onderdelen omdat het echt nodig en zo snel mogelijk repareren, 3 tot 5 dagen op wachten is nog wel te doen maar niet weken, het is gewoon een *** bedrijf, als ik eerder naar reviews had gekeken had ik nooit wat besteld, zelfs AliExpress levert sneller uit China. Ik denk dat een advocaat mijn probleem moet gaan oplossen want ik heb schade (financiële) geleden.
    Ik heb 1 ster gegeven maar zelfs dat verdienen ze niet, het enige wat ze verdienen is een DIKKE PAAL in hun eigen STER.

    Door: Ben-Abdellah 08-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    onderdelen grotre beurt

    levertijd 8 dagen en levering kosten hoog

    Door: John Habets05-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    FAQ

    Is Autodoc een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 97 ervaringen geplaatst over Autodoc. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4 gekregen, waarbij 34% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Autodoc actief?

    Autodoc is vooral actief in de categorie Autodiensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige Autodiensten

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Autodoc gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.