NederlandReview

  Ervaringen Auto.nl

  Een van de online plekken waar je auto’s kunt vinden, is Auto.nl. Maar hoe betrouwbaar is zo’n autowebshop nu? Is het een veilige plek om aan een nieuwe auto, occasion of lease te komen? Want geef toe, een beetje een vreemde eend in de bijt van de autobranche is het wel. Voor het antwoord op deze en vele andere vragen zijn er gelukkig reviews van eerdere klantenervaringen te vinden. Lees ze hier en laat je adviseren door de consumenten voor je. Of heb jij zelf ervaring en wil je graag jouw mening delen in een recensie met beoordeling? Ook dat kan hier. Schrijf en deel het snel met de rest van de wereld.

  Als de oude het begeven heeft

  Eens in de zoveel tijd is het zover; het is tijd voor een nieuwe auto. Voor de een is dat het moment waarop er een mooier model uitkomt, voor de ander als het trouwe vervoersmiddel enkel nog vooruit komt als er een paar mensen het voortduwen en de monteur van de ANWB je ondertussen bij je voornaam kent. Meestal is het een financiële afweging om voor een nieuwe of gebruikte te gaan. Auto’s van de zaak zijn vaak via (private) lease geregeld. Dat is handig bij auto’s die wat duurder in gebruik en onderhoud zijn, zoals bestelwagens en busjes met een grijs kenteken.

  Kopen of leasen via Auto.nl

  Voorkeuren en haalbaarheid

  Die dikke BMW, Audi of Mercedes Benz is niet voor iedereen weggelegd. Zo’n Mini Cooper Station is geweldig, maar de prijs is helaas niet zo klein als het autootje zelf. Gelukkig is er voor ieder budget wel een oplossing te vinden, al kan dat wel betekenen dat de Hummer van je dromen plaats moet maken voor een tweedehands Volvo, of zelfs voor een Volkswagen, Honda, Mazda of Seat. Zolang je er nog maar leuk veel kilometers mee kunt maken, jij je er veilig in voelt, de APK overleefd wordt, en qua reparaties, benzine of diesel het ook ook allemaal maar meevalt.


  Hét lied voor op de achterbank van welke auto dan ook


  Een van de online plekken waar je kunt kijken voor een auto, is deze website. Het scheelt een ritje naar de dealer, een showroom of opdringerige verkoper. De oprichters beweren namelijk dat de branche wat innovatiever en klantvriendelijker mocht. Wel zegt Auto.nl de zekerheid te bieden waar de consument behoefte aan heeft, nadat hij of zij een auto online heeft geregeld zoals je een paar schoenen koopt. Iedere auto komt daarom all inclusive, en met een proefrit van 14 dagen en een jaar BOVAG garantie bij filialen van Broekhuis en Louwman. Als een auto toch niet bevalt, kan deze gewoon teruggestuurd worden.

  Reviews van ervaringen voor en door consumenten

  Hoe is de aanschaf van die nieuwe bolide verlopen? Hebben eerdere klanten de transactie als veilig en betrouwbaar ervaren? Wat is hun mening over toen er problemen of klachten waren? Kun je gemakkelijk aanspraak maken op eventuele garantie? Hoe is het contact met de verkoper gegaan? Heeft Johan de auto’s echt zo goed nagekeken en gefotografeerd, of stond er opeens een ander barreltje voor je dat gelijk klaar was voor de eerste reparatie? En wat is die superservice precies? Met wat voor een cijfer zouden de nieuwbakken auto-eigenaren dit avontuur beoordelen? Lees, schrijf of deel het hier. Zo helpen we elkaar een beetje bij het maken van een keuze.

  Auto.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Auto.nl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Auto.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Auto.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Auto.nl actief?

  Auto.nl is vooral actief in de categorie Autodiensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Autolease, Auto Verkopen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Auto.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.