NederlandReview

  Ervaringen Athlon

  Er zijn vele manieren om aan een auto te komen. Je kunt er eentje privé leasen, zakelijk leasen of gewoon een auto voor jezelf kopen. Maar het is onhandig als je daarvoor naar verschillende bedrijven moet. Athlon is een autobedrijf dat zowel lease als autoverkoop aanbiedt. Maar wat zal de kwaliteit van hun auto’s zijn? Zal het wel makkelijk zijn om een leasecontract af te sluiten? Zullen ze als autodealer nou wel zo betrouwbaar zijn? Zal het lastig zijn een autobezichtiging te plannen via hun website? En zal er een Athlon klantenservice zijn om je te helpen als je leaseauto of koopauto al snel mankementen vertoont? Alleen mensen die al eens een auto hebben gekocht of geleased kunnen je hierover meer vertellen. Lees hun reviews om een goede indruk te krijgen van hoe het bij Athlon nou echt werkt. Hun beoordelingen, meningen, ervaringen en cijfers kunnen je vertellen wat je van Athlon kunt verwachten.

  Over Athlon

  Athlon is een bedrijf dat verschillende autodiensten aanbiedt. Zo kun je zakelijk een auto of bedrijfswagen regelen voor je (eigen) zaak. Ze hebben elektrische auto’s en auto’s die rijden op diesel of benzine. Ze kunnen je helpen aan een Jaguar, Opel, Nissan, Renault, SEAT, Smart, Volkswagen, Kia, Skoda, Citroën, Mitsubishi of welk ander merk dan ook. Wie weet wil je wel in een echte Mercedes-Benz rijden of verkies je een Toyota of Hyundai. Dus of je nou een bestelbusje wilt of juist wilt rondtouren in een cabriolet, de keuze is aan jou. Ook zul je een keuze tussen handgeschakelde auto’s of een automaat moeten maken. Er is ook occasion lease. Dit houdt in dat je niet in een nieuwe maar in een gebruikte auto rijdt. Je hebt bij deze constructie dus ook geen last van hoge bijtelling. Dit wordt ook wel Athlon Second Drive genoemd en is ideaal als je van plan bent om jouw auto van de zaak ook voor privédoeleinden te gebruiken. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een leaseauto die helemaal voor privégebruik is. Dat wordt dan weer private lease genoemd. Je kunt hierbij je oude auto inruilen. En dan kun je er ook altijd nog voor kiezen om een nieuwe auto of juist occasion te kopen. Dan is hij meteen helemaal van jou.


  Gewoon wat lekkere muziek voor in de auto: City To City met The Road Ahead.

  Diensten van Athlon

  Je kunt via de website van Athlon heel makkelijk een auto leasen of huren. Zoek een auto die bij je past en regel je contract online. De auto zal bij Athlon voor je klaarstaan. Mocht je er zelf niet helemaal uit kunnen komen, dan heeft Athlon altijd nog een klantenservice om je te helpen.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Athlon

  Heb jij al eens een auto geleased of gekocht via Athlon? Of het nou een nieuwe auto was of een occasion, wij willen graag weten wat jouw mening over dit autobedrijf vol autodiensten is. Hoe makkelijk was het een auto te leasen via de website? Hielp de klantenservice van Athlon je toen er iets mis was met de leaseauto? En is die auto die je hebt gekocht echt zo betrouwbaar? Schrijf een Athlon review en vertel ons wat jouw mening over deze autozaak is.

  Athlon
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  3
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  3
  Leveren
  rating
  5

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  lease auto

  Zeer slecht in communiceren waardoor een boete nu 2 keer betaald is (door hun en mijzelf). Dit komt omdat hun per telefoon aangaven dat ik het zelf moest regelen. 15 dagen later (ja hun automatische mail zegt binnen 2 dagen, maar dat is ze nog nooit gelukt..) krijg ik te horen dat ze het gewoon doorbelasten en dat ik het zelf maar mag uitzoeken bij het CJIB. Zeer triest hoe hun communiceren en handelen.

  Door: ricardo31-07-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Citroen c1

  Nu wij geld terug krijgen worden we vreselijk slecht en onbeschoft behandeld. Ik heb het gesprek opgenomen en ze noemen het bedrag wat wij terug krijgen maar een paar tientjes die niet de moeite waard is... het gaat om 169,- euro.
  De hoorn wordt er opgegooid door een dame waarvan ik denk dat die niet alles op een rijtje heb.

  Vreselijk slecht bedrijf, we zijn al 3 maanden met ze bezig en maken fouten keer op keer.
  Nooit meer leasen wij hier een auto!

  Door: Nathalie Simonis01-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Schrijf zelf een review over Athlon

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Athlon een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Athlon. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Athlon actief?

  Athlon is vooral actief in de categorie Autodiensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Autolease, Auto Verkopen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Athlon gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.