Anti-slipcursus.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Anti-slipcursus.nl

Je hebt De weg is in normale doen al gevaarlijk genoeg. Maar als er een grote plas op de weg is wordt diezelfde weg nog wel even wat gevaarlijker, laat staan als dat water ook nog eens bevriest en glad wordt. Hoe zorg je er dan voor dat je dan toch veilig op je eindbestemming komt? Een antislipcursus kan je helpen je auto beter onder controle te houden. Maar waar kun je die cursus het beste volgen? Één bedrijf dat dit soort cursussen aanbiedt is Anti-slipcursus.nl. Maar zullen zij je echt wel voldoende leren? Zal het moeilijk zijn je ervoor in te schrijven? En wat kun je van de klantenservice van Anti-slipcursus.nl verwachten als je ze nodig hebt? Dit zijn dingen die alleen mensen die al eens een slipcursus hebben gedaan je kunnen vertellen. Lees hun reviews om hun gedachtes over Anti-slipcursus.nl te weten te komen. Hun meningen, ervaringen en beoordelingen kunnen je vertellen wat je van Anti-slipcursus.nl kunt verwachten.


Over Anti-slipcursus.nl

Anti-slipcursus.nl is een bedrijf dat antislipcursussen aanbiedt. Ze hebben een basis antislipcursus die eigenlijk een complete rijvaardigheidstraining is. Je leert er hoe je gladde wegen benaderd, wat je moet doen als de auto op z’n weg uit de bocht vliegt en hoe je eventuele obstakels ontwijkt. De rem- en uitwijktraining helpt je om de controle over het stuur te houden in iedere situatie. Je zal ook leren over de onderstuur- en overstuurtraining. Natuurlijk wordt je hierbij begeleidt door een ervaren instructeur. Door zo’n cursus voel je je zekerder op de weg en heb je jouw auto beter onder controle. Er is ook een antislipcursus VIP. Dit is hetzelfde als een gewone antislipcursus, alleen ziet er nu een VIP cateringarrangement bij. Ook kun je de antislipcursus cadeau geven. Hier zit standaard het VIP cateringarrangement bij. Je zal dan een giftcard thuisgestuurd krijgen die verpakt is in een cadeauverpakking. In alle gevallen zul je 3 uur lang rijden in een Mercedes A-klasse. Zo’n antislipcursus is ook leuk als personeelsdag of bedrijfsuitje. En er is een spectaculaire vervolgtraining die je kunt boeken.
Diensten van Anti-slipcursus.nl

Je kunt heel makkelijk een cursus boeken via hun website. Je kunt gewoon de training selecteren die je wilt en hiervoor een datum boeken op hun website. Je zult namelijk de beschikbare data gewoon te zien krijgen en kunt er dan eentje uitkiezen. Zodra de betaling rond is heb je jouw plek geboekt en ben je er zeker van dat je de cursus op dat moment kunt volgen. Daarnaast heeft Anti-slipcursus.nl nog een klantenservice die je bij kan staan als er iets niet helemaal goed gaat.


Klachten, Complimenten en Tips voor Anti-slipcursus.nl

Heb je al eens eerder een antislipcursus gevolgd bij Anti-slipcursus.nl? Zo ja, dan zijn wij heel benieuwd naar jouw ervaring met dit bedrijf. Wat kwam er allemaal aan bod tijdens deze cursus? Hebben ze je echt meer zelfvertrouwen kunnen geven op de weg? Hoe makkelijk was het aan cursus te boeken via hun website? En kon de klantenservice van Anti-slipcursus.nl je wel helpen toen je ze echt nodig had? Schrijf een review en laat ons weten wat jouw mening over dit bedrijf is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)