Ervaringen AmsterdamAirportParkeren

Ga je op vakantie, maar pak je liever de auto naar het vliegveld dan de trein? Vind je het maar veel gedoe om met al die koffers de trein in te stappen, als het ook gemakkelijker en comfortabeler kan met de auto? En, reis jij via Schiphol Airport? Misschien is de parkeerservice van Schiphol dan wel iets voor jou.

Hoe ervaren klanten deze service? Waren de medewerkers behulpzaam? Verliep alles soepel? Werd er netjes met hun auto omgegaan? En zouden ze het andere reizigers aanraden? Lees het hier bij NederlandReview!

Over AmsterdamAirportParkeren

AmsterdamAirportParkeren is een service van Schiphol Airport waarbij je je auto voordat je op AmsterdamAirportParkeren werkt als volgt:
1. Je maakt online een reservering. Hier vul je al je reis-, klant- en voertuiggegevens in. Zodra je dit hebt ingevuld, kun je ervoor kiezen om direct te betalen of om bij aankomst te betalen.
2. Je rijdt op de dag van vertrek met je auto naar de vertrekhal op Schiphol.
3. De medewerkers van AmsterdamAirportSchiphol staan hier op je te wachten en helpen je met het uitladen van je baggage.
4. Bij terugkomst staat de auto weer voor je klaar.

Diensten AmsterdamAirportParkeren

Het parkeertarief is afhankelijk van hoeveel dagen je wegblijft en de beschikbaarheid. Het tarief start gewoonlijk bij €42,00 en kan oplopen tot €148,00. Het is tot wel 31 dagen lang mogelijk om je auto bij Schiphol te parkeren. Bij AmsterdamAirportParkeren kun je betalen met iDEAL, Bancontact, SOFORT Banking, Giropay, KBC/CBC Payment Button, Belfius Pay Button en ING Home’Pay.

Terwijl je op reis bent, biedt AmsterdamAirportParkeren ook nog een aantal schoonmaakservices aan. Zo kan je je auto van binnen grondig laten reinigen, kun je ‘m laten wassen of kun je het total cleaning pakket ter waarde van €160 aanschaffen. Bij terugkomst ziet je auto er dan tiptop uit.

Hoe werkt de Valet Parking? Bekijk het hier!

Garantie, vragen en klachten bij AmsterdamAirportParkeren

Je kunt je reservering tot 24 uur van tevoren kosteloos annuleren. Je betaalt dus geen annuleringskosten en hoeft ook geen annuleringsverzekering af te sluiten. Het is ook mogelijk om je reservering via de reserveringspagina te wijzigen. Voer hier opnieuw je ticketnummer en e-mailadres in en pas het aan.

Heb je vragen over de Valet Service van AmsterdamAirportParkeren? Neem dan eerst een kijkje op de FAQ-pagina. Als je vraag hier niet tussen staat of als je een klacht hebt, kun je contact opnemen met de klantenservice door het contactformulier in te vullen, door een mailtje te sturen naar info@amsterdamairportparkeren.nl of door te bellen naar 06 - 1568 7907.

Heb jij al ervaring met de Valet Service van AmsterdamAirportParkeren?

Zo ja, wat is er zo goed aan en wat kan er beter? Zou jij het andere reizigers aanraden, of parkeer jij de volgende keer ergens anders? Laat het ons weten!

Ook als je nog geen ervaring hebt met deze parkeerservice, zit je hier goed! Orienteer je op verschillende services zoals deze en bekijk welke het beste aansluit op jouw wensen en behoeften. Toch besloten gebruik te maken van AmsterdamAirportParkeren? Laat ons naderhand weten hoe je dat hebt ervaren.

AmsterdamAirportParkeren
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

10
100% Zou hier weer kopen!

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Leveren

10

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review over AmsterdamAirportParkeren

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)