NederlandReview

  Ervaringen Alamo

  Alamo: Ervaringen

  Kekke kar nodig om indruk te maken op je verkering of schoonfamilie? Voor wie tijdelijk behoefte heeft aan een auto, kan een huurauto een goede oplossing zijn. Er zijn veel aanbieders, maar je wilt natuurlijk een goede keuze maken. Niet dat je ergens in de middle of nowhere stil komt te staan omdat je een brakke auto hebt meegekregen. Ook niet dat je veel te veel voor een huurauto hebt betaald, of een heel beperkte keuze hebt in het wagenpark. Maar hoe weet je of je een goede service kunt verwachten? Waar moet je allemaal op letten bij het huren van een auto en bij het selecteren van een autoverhuurbedrijf? Zijn er goede aanbiedingen te verwachten en bieden die dan inderdaad veel waar voor je geld? Kom erachter via de ervaringen van mensen die eerder bij Alamo een auto hebben gehuurd!

  Over Alamo

  Alamo werd in 1974 opgericht met vier locaties in Florida. In 1990 werd Alamo ook actief op de Nederlandse markt en vanaf 1997 groeide het bedrijf vooral snel door het internet. Nog steeds is Alamo vooral populair in Amerika, maar inmiddels ook in veel andere landen ruim vertegenwoordigd met meer dan 2.000 autoverhuurlocaties in binnen- en buitenland, en dagelijks tienduizenden klanten. Ga je op vakantie naar Frankrijk, Italië, Spanje of Portugal? Waarom dan alleen op je bestemming van de zon genieten, als je ook een cabrio kunt huren en de hele reis lekker bruin kan worden? Ben je van plan om een roadtrip te gaan maken in bijvoorbeeld de Verenigde Staten of Canada? Met een minivan of dikke SUV van Alamo heb je in ieder geval ruimte genoeg. Of vlieg je naar verre oorden als Argentinië, Aruba, Curaçao, Chili, Brazilië of Mexico? Vanaf de vestiging van Alamo op het vliegveld rijd je zo naar je vakantieoord.

  Wist u dat deze autos ook te huur zijn bij Alamo?

  Diensten van Alamo

  Op Alamo.nl kun je 24 uur per dag een huurauto boeken. Daar getoonde tarieven zijn altijd inclusief verzekeringen, lokale toeslagen en belastingen. Rijd je graag op safe, dan kun je je eigen risico afkopen met de No-Risk garantie. De 24-uur-tevredenheidsgarantie moet garanderen dat klanten geen spijt krijgen van extra opties of upgrades (zoals kinderzitjes, extra bestuurders, verzekeringen, GPS); die kun je namelijk binnen 24 uur eenvoudig afzeggen, zonder opgaaf van reden. De website van Alamo geeft verder veel nieuwtjes met betrekking tot auto rijden, algemene voorwaarden en FAQs.

  Klachten over Alamo

  Boeken gaat het snelst online via alamo.nl, maar voor wie daarbij hulp nodig heeft, is er een speciaal (lokaal) telefoonnummer beschikbaar met een klantenservice die zes dagen per week bereikbaar is. Daarnaast is Alamo bereikbaar via skype, email, Twitter, Facebook en per post. Wanneer er vragen of problemen zijn met een reservering die niet via alamo.nl is gedaan maar via een externe partij zoals een reisorganisatie of vergelijkingssite, dan dient er contact op te worden genomen met deze partij; Alamo heeft geen inzicht in reserveringen die niet direct via alamo.nl zijn gemaakt.

  Heb jij wel eens een auto gehuurd via alamo.nl? Deel dan hier je ervaringen, opdat anderen een weloverwogen keuze kunnen maken bij het huren van een auto via Alamo!

  Nieuwsberichten:
  Check onze laatste kortingen, nieuws & voordelen van Alamo;
  - 20 euro korting bij Alamo

  Welke tarieven kunt u verwachten? Kunt u leasen en hoe zijn de ervaringen in het buitenland? Lees het hier van bestuurders die u voorgingen bij NederlandReview!

  Alamo
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (31)

  6,8
  65% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7,4
  Service
  rating
  6,4
  Prijs
  rating
  6,4
  Leveren
  rating
  7

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  FVAR in Punta Cana

  ALAMO NACHTMERRIE!

  In April 2019 een pre-paid auto gereserveerd via Alamo.nl met pick up in Punta Cana en drop off in Puerto Plata in de Dominicaanse Republiek.
  Na een onderzoek bij hen blijkt alles correct te zijn, als ook krijg ik meer info over de bij genomen verzekering.
  Na meermaals contact te hebben gehad met Alamo.nl lijkt alles in orde te zijn om de wagen in december af te halen.

  In November contact opgenomen met Alamo Punta Cana en daar konden ze ook deze reservatie terug vinden voor 16 dagen een Full Size Van Automatic met drop off.

  Wat volgt is HALLUCINANT!

  14 december 2019:
  Na een vlucht van 11u zijn we aangekomen in Punta Cana.
  Helaas is er geen wagen voor ons! Ze hebben me proberen bereiken want ze hebben jammer genoeg geen wagens meer op hun loactie. Nochtans had ik geen gemiste oproepen of mails binnen gekregen. Ze proberen iedereen die niet bij hen rechtsrteeks heeft geboekt door te sturen naar 'een vriend' die wel toevallig nog auto's heeft. Een duidelijke scam, want die persoon heeft wel enkel wagens die jammer genoeg 3 keer zo duur zijn. Deze truk werd geregeld herhaald bij andere toeristen die na ons toe kwamen. Ook nog uitvluchten dat ik niet bij hen heb geboekt maar bij een andere afdeling van Alamo. Ze zijn duidelijk niet geneigd me verder te helpen en halen al deze truken uit die bij elke toerist die bij hen aankomt. Ik heb met mijn zwangere vrouw en uitgeputte peuter daar 2u staan wachten en discussiëren. Uiteindelijk heb ik heel veel moeten bellen om ons op onze airbnb te krijgen. Geen auto maar wel reeds 160€ aan roaming kosten voor het bellen naar het antwoordapparaat van het noodnummer bij Alamo.nl. Vervolgens een taxi moeten nemen op een zeer chaotische luchthaven. De host van onze airbnb heeft ons gelukkig kunnen helpen bij het betalen van de taxi. Een winkel of restaurant was niet in de buurt dus eten hebben we die avond niet gezien.
  24u wakker en doodop.

  15 december 2019:
  Gelukkig konden we de dag nadien via een locale verhuurmaatschappij een wagen huren. Onze host had wel enkele contacten die ons verder konden helpen. Na veel moeite konden we genoeg cash geld van onze Visa halen voor deze wagen.
  Ik krijg die dag nog telefoon van Alamo.nl, er bleek probleem met het overschakelen van hun noodnummer. Sabine van Alamo.nl verzekerde me dat ze de extra gemaakte kosten zouden vergoeden en dat ze het erg jammer vonden dat dit zo moest lopen.
  Ik heb alle kosten die ik toen dacht gemaakt te hebben doorgestuurd.

  16 december:
  Een antwoord op de mail, dat ze dit snel gingen opnemen met het hoofdbureau en me spoedig iets zouden laten weten.

  Gedurende de vakantie hebben we nog een lekke band gehad met nog zeer veel roamingkosten als gevolg.
  Jammer genoeg de auto moeten inwisselen nadat die vol getankt was, de andere wagen die we kregen was uiteraard ook leeg.
  Het was niet gemakkeljjk maar we hebben kunnen doorreizen naar onze bestemmingen en konden mits extra kosten uiteraard ook de auto achter laten in Puerto Plata.

  23 december:
  Ze hebben alles doorgestuurd naar het hoofdbureau van Alamo en vervolgens zouden ze contact opnemen met het locale bureau in Punta Cana en wachten op antwoord.
  Er is een officieel verzoek voor restitutie van de door mij geleden extra kosten ingediend. Ze hopen me alweer spoedig duidelijkheid te geven.

  11 januari 2020:
  Van de kosten die ik betaald heb in april 2019 heb ik nog niets terug gezien. Van de kosten van de wagens die we extern gehuurd hebben is nog niets vergoed. Van de extra roamingkosten door de chaos op de eerste dag is ook nog niets vergoed.

  Alamo in Punta Cana is duidelijk gespecialiseerd in het oplichten van toeristen, dat Alamo.nl hieraan meewerkt is hallucinant.
  Door het niet afhalen van de pre-paid wagen hebben we meer dan 1500€ moeten uitgeven op vakantie.
  Heel veel stress en niet bepaald de vakantie die we voor ogen hadden.
  Na reeds 10 jaar probleemloos auto's gehuurd te hebben over verschillende continenten was dit zeker de eerste en de laatste keer bij Alamo.nl. Pure oplichting, ik overweeg alvast een klacht in te dienen.

  Door: Robin D 11-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Huur

  Via Alamo auto gehuurd in Bergerac bij de luchthaven.
  Auto bleek niet de gewenste type was Opel insignia maar een veel kleinere Peugeot waar ook geen navigatie in zat. Auto was ook niet volgetankt. Medewerker bleek in het geheel niet ingevoerd in verhuur en afleveringszaken. De aangeboden auto bleek veel te krap voor de inzittenden en in overeenstemming met een gelijkwaardig voertuig ipv de Opel Insignia. Auto na gebruik wel vol getankt afgeleverd hetgeen extra kosten met zich mee bracht omdat de tank niet vol was bij afhalen. Ook bij inleveren na gebruik bleek de medewerker niet te kunnen vaststellen wie ik was en wat de voorwaarden waren. Heb haar de sleutels toen maar gegeven.
  Niemand is dan bereikbaar. Kosten blijken niet in overeenstemming met het gewenste voertuig of een alternatief. Heb Alamo per mail en brief om compensatie gevraagd. Ben benieuwd.

  Door: J.Hendriksen 01-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  4
  rating

  Econome rental car

  A professional station manager and friendly service. A good and clean dat, quick service. All rentalprices are expensive at the Greece islands, that has to do with insurance someone said to me. But if you are in problemes at Corfu, like an accident, you NEED a good rental company. For sure you can take Enterprise, Alamo or National. J.W. de Bruin The Netherlands

  Door: J.W. de Bruin 17-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  10
  rating

  Huur Las Vegas

  Slechte indruk opgedaan in Las Vegas met Alamo. Direct beginnen over de hoeveelheid tassen en koffers die je meehebt genomen uit Nederland. "Nee, dat gaat niet passen in de door u bestelde auto". Terwijl we toch echt met een veel kleinere auto naar het vliegveld zijn gebracht in Nederland, bijzonder. Een upgrade zou de oplossing moeten bieden. Voor "slechts" 30 dollar per dag...dat zou in ons geval toch snel nog eens 720 dollar van het vakantiebudget afsnoepen. Bij een zeer duidelijk "nee" aan de verkoper, kan de het ineens ook voor 11 dollar per dag. En het was stiekem toch ook best leuk zo een grote auto. En volgens de verkoper (laat een grote diversiteit aan plaatjes in deze categorie zien) is de keuze reuze. Totdat hij de rekening opmaakt met de extra kosten. Dan komt er een wereld aan tax bij die niet valt te herleiden. Ok, weer terug naar de oude overeenkomst...de kleinere auto want dit werd te gek. Blijkt dat het ineens ook zonder tax kan. Zeer bijzonder. Uiteindelijk de grote auto (waarvan er maar een van de categorie in voorraad stond) meegekregen. Bleek onze oorspronkelijk bestelde auto helemaal niet in de voorraad te staan. Toen kwam "de monkey" uit de mouw. Niet erg chique om zo met klanten om te gaan.

  Door: Ewald Bakker 16-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5
  rating

  Rent a car in Thessaloniki

  I've rented a car in Thessaloniki from Alamo. Really great experience. Great service, very friendly people, they picked me on time at the airport and received a brand new Opel Astra with only 300 km on the counter. For sure recommended.

  Door: Irek 09-06-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  10
  rating

  Waardeloze service van Alamo

  Wat een waardeloze service van Alamo en dan met name ook via Target travel services waar je blijkbaar boekt. Na 2,5 week hoorden wij dat onze no risk clausule niet geldig was omdat wij rechtstreeks 6 dagen bijgeboekt hadden. Als je pretendeert Alamo (Alamo logo en boekt via de website Alamo. Nl) te zijn dan verwacht je dat de voorwaarden ook gelijk zijn of in elk geval doorlopen. Ons dossier was in Nederland niet bekend. Gesloten nadat we de auto opgehaald hadden. Dat vonden we verontrustend maar gingen uit van de expertise van Alamo Perth. In Perth zeiden ze dat we de extra dagen via hun moesten boeken. Alamo Nederland zou ons toch naar ze doorsturen. Ook de unlimited mileage bleek gelogen, dit blijkt een maximum van 4200 km te zijn. Op de dag dat wij oorspronkelijk de auto in zouden leveren hoorden we dat we helemaal niet verzekerd waren geweest. En op dat moment ook niet verzekerd waren voor de komende dagen 6 dagen. We werden van het kastje naar de muur gestuurd. Perth stuurt ons naar Nederland en Nederland wijst weer naar Perth. Al met al word je er niet wijzer van. En blijk je dus weken zonder no risk rond gereden te hebben waar je wel voor betaalt hebt. In Perth zeggen ze ook zonder WA casco, erg onduidelijk. En helaas Target travel services luistert ook niet naar je. Geen excuses niets. Ze boeken zogenaamd na aandringen de extra service voor 6 dagen tegen de kosten van 2,5 week. Een betaallink die niet werkt. En als je vraagt om uitleg of een nieuwe betaallink reageren ze niet meer. Diep teleurstellend. Wij zullen dan ook nooit meer via Alamo/ target travel services boeken. Door al dit gedoe hebben wij onze vlucht een dag vervroegd. Zijn we niet naar de Wave Rock geweest ivm de kilometers die we dan zouden overschrijden. En hebben we de huurauto een dag eerder ingeleverd. Voor ons een behoorlijke domper.

  Door: Wilma Jansen van Ittersum 27-02-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  2
  rating

  Perfect

  Alles verliep perfect. Doordat er niet helemaal duidelijk was dat wij de grens over wilden kregen we een grotere auto met de benodigde verzekerin zonder extra kosten.

  Door: Ivo de Rooij 22-02-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  10
  rating

  Slechte ervaring in Orlando

  Op 11 november 2018 zijn wij na een lange reis in Orlando (Florida) aangekomen. Bij de balie zijn we overrompeld door de medewerker van Alamo die met een overeenkomst kwam die op zeker 10 plaatsen moest worden geparafeerd of getekend. Toen bleek dat er ook een bedrag bij stond voor FSO (Fuel service option) van $ 30,99 (inclusief fee en belasting). Bij navraag werd mij bezworen dat dit de beste en goedkoopste keus was. Ik mocht dan de auto zonder af te tanken weer inleveren. Naderhand bleek de auto niet geheel volgetankt te zijn. Treuriger vind ik nog dat uiteindelijk bij het inleveren van de auto als totale kosten voor deze "service" $ 40,75 in rekening werd gebracht. Dus $10 door de neus geboord.
  De huurauto die voor bijna 4 weken was besproken was niet beschikbaar. In het vak waar wij maar een auto moesten uitzoeken (zonder enige begeleiding) stonden alleen grote pickups. Weer terug naar de balie, waar werd aangegeven dan in het vak ernaast maar te kijken. Daar stond slechts één kleine personen auto (KIA Soul). Het was die of wachten op een andere auto die nog binnen moest komen (wanneer ?). Wanneer je al 20 uur in touw bent dan is de keus gauw gemaakt: die maar genomen om zo snel mogelijk daar weg te komen.
  Bij onze melding voor vertrek van de luchthaven dat er een lakbeschadiging aan de achterkant en een deukje aan de zijkant zat was men niet bereid om daar een aantekening van te maken, maar werd dit afgedaan met de mededeling dat de auto vooraf was gefotografeerd zodat alle beschadigingen vast lagen. Hopelijk komt daar geen vervolg op, te meer daar naderhand bleek dat de bevestiging van de bumper aan de zijkant wat los zat met een lichte beschadiging die ik niet had opgemerkt in de donkere garage van het vliegveld.
  Deze negatieve ervaring met Alamo is natuurlijk voor hun rekening maar geboekt via Sunny Cars heb je zelf geen keuze in de auto verhuurmaatschappij.
  Een reactie van Sunny Cars en Alamo stel ik zeer op prijs.
  Met vriendelijke groet, J.V. Huurneman.

  Door: J.V. Huurneman 15-12-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4
  rating

  Slechte ervaring over verzekering

  Auto gehuurd met all risk verzekering in Nederland voor Florence. Wat onduidelijk/misleidend is, dat bij boeken de suggestie wordt gewekt een auto te boeken bij Alamo, maar dat dit blijkt te lopen via Target Travel Services en in Florence krijgt men te maken met Enterprise. Als ik dat had geweten, had ik wel een auto bij Hertz of Avis gehuurd.
  Alamo verwijt mij nu, dat ik maar niet met de lokale afhandelaar een verzekeringsovereenkomst had moeten afsluiten, want dat stond toch in de voorwaarden? Erg klantgericht van Alamo! Maar kan men niet beter de lokale afhandelaar instrueren goed te kijken wat is afgesproken en alleen de auto mee te geven? We zijn dus gewoon belazerd door een slecht sprekende Italiaanse medewerkster die Alamo vertegenwoordigt. En Alamo doet verder niets.
  Ik heb meerdere auto’s gehuurd via Alamo in USA: nooit gezeur gehad.
  Een dure (400 euro extra) en teleurstellende ervaring.

  Door: PaulFranssen 12-07-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Zeer tevreden

  Ik ben zeer tevreden over mijn autohuur bij Alamo in Ljubljana (airport). De baliemedewerker heeft mij vriendelijk te woord gestaan, heeft vragen beantwoord en ook het terugbrengen van de auto ging snel en eenvoudig.
  Enig minpuntje was dat op de website stond aangegeven dat de balie om 07.00 's ochtends open zou zijn, terwijl dat pas om 08.00 uur was. Het heeft gelukkig geen problemen opgeleverd voor onze vlucht (wel wat stress).

  Door: Marieke 26-06-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  9
  rating

  Goed geholpen

  We moesten onze auto omruilen ivm autoschade, geen probleem op de airport in portland, de vrouw liep mee naar buiten, ging kijken of de stoel omhoog kon voor mij. Heel vriendelijk en goed geholpen. Erg tevreden

  Door: Wilma 13-06-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  9
  rating

  autoverhuur

  Ze waren niet de goedkoopste maar we hadden hier betere en veiligere voorwaarden dan bij de prijsvechters.
  Alles ging prima met ophalen en inleveren.
  Mooie wagen, geen pech onderweg en geen gedoe achteraf.

  Door: K. Beuker 30-03-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5
  rating

  Geen problemen auto huren Alamo New York

  Wij hebben een auto gehuurd om vanaf New York rond te rijden in de staten daaromheen. We hebben gekozen voor Alamo omdat dit een grote verhuurder is. We hebben in het verleden wel eens bij een kleine autoverhuurder gehuurd nou de problemen die we daar hadden echt niet normaal, auto niet beschikbaar, rare rekeningen achteraf en sowieso een te hoge huurprijs. Daarom nu voor Alamo gekozen, wel een beetje met stress door eerdere slechtere ervaringen... En omdat het toch altijd spannend is een auto huren in het buitenland.
  Maar eigenlijk ging alles gewoon heel goed. We kregen wel een andere auto mee dan we hadden gehuurd. We hadden voor het kleinste model gekozen, maar die was niet meer beschikbaar zeiden ze, dus we kregen een klasse hoger. Maar daarvoor hoefden we niet extra te betalen zeiden ze, want het was immers hun 'fout'. Het was echt een enorm grote auto, dus dat was wel even wennen, maar we vonden het stiekem ook wel leuk om in zo'n dikke bak rond te rijden. We hebben wel iets extra betaald voor de extra bestuurder (mijn man), dat vonden we wel zo veilig.
  We hebben een paar weken heerlijk rondgereden, het is een erg mooi land met goede wegen en veel hotels onderweg om goed te kunnen vakantie vieren. De auto heeft het op geen moment laten afweten, gelukkig. En aan zo'n grote wagen raak je best snel gewend! Trouwens, de meeste mensen rijden daar in grote wagens!
  Bij het inleveren op het vliegveld keken ze de auto nog wel even na, maar dat ging eigenlijk erg snel. We waren ook verzekerd, voor de zekerheid.
  Achteraf geen rare kosten of niks, dus wij zijn erg tevreden. We gaan nooit meer bij een onbekende kleine verhuurder huren, ook al is dat misschien goedkoper!
  En ik kan iedereen aanraden rond te rijden in Amerika!

  Door: Nina Kooistra 13-03-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  9
  rating

  nooit meer

  Mijn vriend en ik huurden een auto voor 10 dagen van 31/01 tot 10/02. Hij is 27 en ik 24, door de regeling van underage driver ging enkel hij rijden omdat de kosten dubbel zo hoog zijn als je jonger bent.
  Ik had alles op voorhand geboekt online en alles betaald.
  Toen we waar toekomen bleek dat de creditkaart op de naam van de bestuurder moest zijn.
  Hier kwamen we al bij het eerste probleem, de creditkaart die we bijhadden was op mijn naam, waardoor we dus al 200 dollar moesten bijbetalen om mij als hoofdbestuuder te zetten. Toen we er iets van zeiden vertelde de verkoper ons dat hij niets kon doen, dat het de 'wet' was. Na hier en daar de slechte recensies te lezen, beginnne we daar steeds minder van te geloven...

  dan komen we bij punt 2
  Hij vroeg ons welke bagage we meehadden. We hadden 2 koffers mee, niet echt groot en kon in België perfect in de kleine auto die we thuis hebben (1 op de achterbank en 1 in de koffer). Hij zei direct dat de auto die we besteld hadden geen koffer had en die 2 koffers nooit in de auto gingen passen en dat we een grotere auto nodig hadden. Ik probeerde te zeggen dat ik thuis gekeken had naar hoeveel erin kon en dat dat wel ging lukken. Hij snoerde me bijna direct de mond met te zeggen 'dan heb je mis gekeken'. Omdat we moeilijk een auto konden nemen waar onze koffers niet in gingen passen stemden we maar toe. Nog een 150 dollar bij.
  Ondertussen waren we al zo van de kaart dat er zoveel kosten bij waren dat hij ons nog een volle tank aangesmeerd heeft met te vertellen dat het bij hen veel goedkoper is om een volle tank te nemen. Terwijl ik online speciaal had gekozen om een volle tank terug te brengen. Dit was 36 dollar. Toen we later gingen tanken bleek dat een volle tank van onze auto ongeveer 25 dollar was...

  Het enige (licht) positieve was dat we geen 11 dollar per dag hebben moeten betalen voor de extra bestuurder, vermits ik niet ging rijden.

  Uiteindelijk heb ik 518 dollar extra moeten betalen voor de 10 dagen
  terwijl ik maar iets van 400 euro had betaald vooraf.

  Voorlopig is er nog niets afgetrokken van mijn creditkaart, ik ben benieuw hoeveel extra er nog zal bijkomen... Bij het ingeven van de auto werd alles bekeken en ingegeven. Die zeiden niets dus ik denk dat alles in orde was. We kregen een ticket en daar stond de 518 euro op.

  Ik ben benieuwd...
  PS We hebben de auto opgehaald en teruggebracht in miami airport.

  Door: Rani D'haese 11-02-2018
  dfore 16-07-2018

  er staat op de website in de voorwaarde aangegeven dat de credit card op naam van de hoofd bestuurder moet zijn dus dat was je Eigen fout. Tevens als je geen grotere auto wou had je gewoon nee kunnen zeggen upsell is een van de dingen die elk verhuur bedrijf doet niks speciaals ze zijn misschien onbeleefd maar je stemt zelf in voor een grotere auto.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3,5
  rating

  Gehuurde GPS wordt in rekening gebracht

  In januari hebben wij via een reisorganisatie een Auto bij Alamo gehuurd. Gold Pakket inclusief extra betaalde GPS.
  Bij aankomst in Orlando getekend voor e auto en bij navraag of de GPS in de auto was. Dit was niet het geval. Dus kregen wij een box mee waar de GPS in zat. We moesten el tekenen voor de GPS. Dit lijkt mij logisch. Maar bij het inleveren van de GPS werd er 304,44 dollar in rekening van mijn creditcard gebracht. Navraag bij de reisorganisatie blijkt dat ik de GPS gekocht zou hebben???? er stonden 2 handtekeningen op het formulier dus dag geld. En wij denken dat het voor de borg was. Maar waar is de GPS van de reisorganisatie gebleven???
  Dus pas bij ALAMO ... TEKEN NIETS.......

  Door: Ben van Velzen 29-01-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3,5
  rating

  Medewerker zitten liegen (Wenen, Oostenrijk)

  In het kort: auto gehuurd via (Ryan Air auto verhuur) bij Alamo Wenen/Vienna Airport.
  Gecheckt of naar het buitenland rijden mogelijk was, wat het geval was. Dit komt volkomen overeen met concurrenten van Alamo waar ik in het verleden bij gehuurd heb.
  Op de airport aangekomen vraag ik voor mogelijke tips voor plekken waar ik tol vignettes het beste kan kopen. Hierop werd geen antwoord gegeven maar direct gezegd dat er een extra rekening komt van 46,- euro. Mijn totaal bedrag was rond de 85,- (voor drie dagen, kleinste auto) dus een 46,- extra charge is behoorlijk van den zotte. De medewerker in kwestie loog dat dit bedrag voor alle autoverhuur bedrijven verplichte is - verzekering dacht hij. Dit heb ik nagevraagd en is 100% onwaar.
  Bedrag van 46,- daar moeten aftikken voordat ik mijn vooraf gereserveerde auto kon krijgen. De hele huur annuleren was natuurlijk geen optie ivm grote annuleringskosten.
  Ik ben zwaar over de zeik dat mijn gehele autoverhuur uitgaven ruim 50% duurder geworden zijn.

  Door: N. van der Lugt 16-01-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3,5
  rating

  Oplichters

  Oplichters. Kosten letterlijk dubbel in rekening brengen, en vervolgens nog eens meer geld van je creditcard halen als overeengekomen. Bij klachten bij Alamo Nederland wordt doodleuk gezegd dat zij "slechts een tussenpersoon van Alamo USA zijn en niks kunnen betekenen, zij zijn Target Travel B.V."

  Eindconclusie, op een autohuur van €133 naaien ze er €110 bij op, en bij pogingen tot terugvordering loop je tegen de ene na de andere muur aan. Zeggen doodleuk "je hebt gelijk het is onterecht, maar je gaat je geld niet terug krijgen" Aan de routine waarmee ze je afwimpelen lijkt het normaal te zijn om huurder zo op te lichten. Huur hier nooit een auto.

  Door: Yoram 07-01-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Auto gehuurd in Amerika

  In Amerika hier een auto gehuurd.
  Ik vond het personeel niet zo vriendelijk, ze waren erg gehaast en kortaf en ik moest maar snel weer gaan. Het was op het vliegveld en het was ook erg druk.
  De auto die we kregen was wel erg mooi en heel erg groot. Dat was een leuke verrassing. Alles werkte gelukkig gewoon en hij leek als nieuw.
  Bij het inleveren waren ze ook erg snel, we konden de auto gewoon achterlaten en dat was zo ok. Gelukkig geen rare kosten of vreemde rekeningen, alles was gedekt en inclusief.

  Door: Gea Olnon 27-11-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  7,5
  rating

  Onverwachte kosten

  Zonder op de hoogte geteld te worden wordt er een 'car class upgrade' doorgevoerd omdat er toevallig niet de klasse auto aanwezig is die ik had gereserveerd. Pas nadat ik de auto had ingeleverd kom ik er achter dat ik €100+ extra moest betalen. De medewerker waarbij ik de auto op moest halen heeft mij nooit iets verteld over extra kosten of een 'car class upgrade'. Ik ben dus echt niet te spreken over service die ze bij Alamo.com leveren. Ik neem aan dat ik de medewerkers wordt aangeleerd om maar niets te zeggen over extra kosten zodat ze mensen kunnen oplichten. Bah...

  Door: Patrick 14-09-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Florida

  In Miama een auto opgehaald en geleverd. Bij het ophalen mochten we een auto uitkiezen (veel keuze) en zonder veel gedoe konden we meteen wegrijden. Het terugbrengen ging nog veel makkelijker. Binnen 2 minuten was alles ok bevonden en konden we alweer verder.

  De auto was schoon en netjes. Volgende keer weer Alamo wat mij betreft.

  Door: Matthijs 16-08-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  10
  rating

  Schrijf zelf een review over Alamo

  Uw beoordeling