NederlandReview

    Ervaringen Alamo

    Alamo: Ervaringen
    Kekke kar nodig om indruk te maken op je verkering of schoonfamilie? Voor wie tijdelijk behoefte heeft aan een auto, kan een huurauto een goede oplossing zijn. Er zijn veel aanbieders, maar je wilt natuurlijk een goede keuze maken. Niet dat je ergens in de middle of nowhere stil komt te staan omdat je een brakke auto hebt meegekregen. Ook niet dat je veel te veel voor een huurauto hebt betaald, of een heel beperkte keuze hebt in het wagenpark. Maar hoe weet je of je een goede service kunt verwachten? Waar moet je allemaal op letten bij het huren van een auto en bij het selecteren van een autoverhuurbedrijf? Zijn er goede aanbiedingen te verwachten en bieden die dan inderdaad veel waar voor je geld? Kom erachter via de ervaringen van mensen die eerder bij Alamo een auto hebben gehuurd!

    Over Alamo
    Alamo werd in 1974 opgericht met vier locaties in Florida. In 1990 werd Alamo ook actief op de Nederlandse markt en vanaf 1997 groeide het bedrijf vooral snel door het internet. Nog steeds is Alamo vooral populair in Amerika, maar inmiddels ook in veel andere landen ruim vertegenwoordigd met meer dan 2.000 autoverhuurlocaties in binnen- en buitenland, en dagelijks tienduizenden klanten. Ga je op vakantie naar Frankrijk, Italië, Spanje of Portugal? Waarom dan alleen op je bestemming van de zon genieten, als je ook een cabrio kunt huren en de hele reis lekker bruin kan worden? Ben je van plan om een roadtrip te gaan maken in bijvoorbeeld de Verenigde Staten of Canada? Met een minivan of dikke SUV van Alamo heb je in ieder geval ruimte genoeg. Of vlieg je naar verre oorden als Argentinië, Aruba, Curaçao, Chili, Brazilië of Mexico? Vanaf de vestiging van Alamo op het vliegveld rijd je zo naar je vakantieoord.

    Wist u dat deze autos ook te huur zijn bij Alamo?

    Diensten van Alamo
    Op Alamo.nl kun je 24 uur per dag een huurauto boeken. Daar getoonde tarieven zijn altijd inclusief verzekeringen, lokale toeslagen en belastingen. Rijd je graag op safe, dan kun je je eigen risico afkopen met de No-Risk garantie. De 24-uur-tevredenheidsgarantie moet garanderen dat klanten geen spijt krijgen van extra opties of upgrades (zoals kinderzitjes, extra bestuurders, verzekeringen, GPS); die kun je namelijk binnen 24 uur eenvoudig afzeggen, zonder opgaaf van reden. De website van Alamo geeft verder veel nieuwtjes met betrekking tot auto rijden, algemene voorwaarden en FAQs.

    Klachten over Alamo
    Boeken gaat het snelst online via alamo.nl, maar voor wie daarbij hulp nodig heeft, is er een speciaal (lokaal) telefoonnummer beschikbaar met een klantenservice die zes dagen per week bereikbaar is. Daarnaast is Alamo bereikbaar via skype, email, Twitter, Facebook en per post. Wanneer er vragen of problemen zijn met een reservering die niet via alamo.nl is gedaan maar via een externe partij zoals een reisorganisatie of vergelijkingssite, dan dient er contact op te worden genomen met deze partij; Alamo heeft geen inzicht in reserveringen die niet direct via alamo.nl zijn gemaakt.

    Heb jij wel eens een auto gehuurd via alamo.nl? Deel dan hier je ervaringen, opdat anderen een weloverwogen keuze kunnen maken bij het huren van een auto via Alamo!

    Nieuwsberichten:
    Check onze laatste kortingen, nieuws & voordelen van Alamo;
    - 20 euro korting bij Alamo

    Welke tarieven kunt u verwachten? Kunt u leasen en hoe zijn de ervaringen in het buitenland? Lees het hier van bestuurders die u voorgingen bij NederlandReview!

    Alamo
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (23)

    7,2
    65% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    7,6

    Service

    6,8

    Prijs

    6,6

    Leveren

    7,4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Slechte ervaring over verzekering

    PaulFranssen12-07-2018

    Auto gehuurd met all risk verzekering in Nederland voor Florence. Wat onduidelijk/misleidend is, dat bij boeken de suggestie wordt gewekt een auto te boeken bij Alamo, maar dat dit blijkt te lopen via Target Travel Services en in Florence krijgt men te maken met Enterprise. Als ik dat had geweten, had ik wel een auto bij Hertz of Avis gehuurd.
    Alamo verwijt mij nu, dat ik maar niet met de lokale afhandelaar een verzekeringsovereenkomst had moeten afsluiten, want dat stond toch in de voorwaarden? Erg klantgericht van Alamo! Maar kan men niet beter de lokale afhandelaar instrueren goed te kijken wat is afgesproken en alleen de auto mee te geven? We zijn dus gewoon belazerd door een slecht sprekende Italiaanse medewerkster die Alamo vertegenwoordigt. En Alamo doet verder niets.
    Ik heb meerdere auto’s gehuurd via Alamo in USA: nooit gezeur gehad.
    Een dure (400 euro extra) en teleurstellende ervaring.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Zeer tevreden

    Marieke26-06-2018

    Ik ben zeer tevreden over mijn autohuur bij Alamo in Ljubljana (airport). De baliemedewerker heeft mij vriendelijk te woord gestaan, heeft vragen beantwoord en ook het terugbrengen van de auto ging snel en eenvoudig.
    Enig minpuntje was dat op de website stond aangegeven dat de balie om 07.00 's ochtends open zou zijn, terwijl dat pas om 08.00 uur was. Het heeft gelukkig geen problemen opgeleverd voor onze vlucht (wel wat stress).

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Goed geholpen

    Wilma13-06-2018

    We moesten onze auto omruilen ivm autoschade, geen probleem op de airport in portland, de vrouw liep mee naar buiten, ging kijken of de stoel omhoog kon voor mij. Heel vriendelijk en goed geholpen. Erg tevreden

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    autoverhuur

    K. Beuker30-03-2018

    Ze waren niet de goedkoopste maar we hadden hier betere en veiligere voorwaarden dan bij de prijsvechters.
    Alles ging prima met ophalen en inleveren.
    Mooie wagen, geen pech onderweg en geen gedoe achteraf.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Geen problemen auto huren Alamo New York

    Nina Kooistra 13-03-2018

    Wij hebben een auto gehuurd om vanaf New York rond te rijden in de staten daaromheen. We hebben gekozen voor Alamo omdat dit een grote verhuurder is. We hebben in het verleden wel eens bij een kleine autoverhuurder gehuurd nou de problemen die we daar hadden echt niet normaal, auto niet beschikbaar, rare rekeningen achteraf en sowieso een te hoge huurprijs. Daarom nu voor Alamo gekozen, wel een beetje met stress door eerdere slechtere ervaringen... En omdat het toch altijd spannend is een auto huren in het buitenland.
    Maar eigenlijk ging alles gewoon heel goed. We kregen wel een andere auto mee dan we hadden gehuurd. We hadden voor het kleinste model gekozen, maar die was niet meer beschikbaar zeiden ze, dus we kregen een klasse hoger. Maar daarvoor hoefden we niet extra te betalen zeiden ze, want het was immers hun 'fout'. Het was echt een enorm grote auto, dus dat was wel even wennen, maar we vonden het stiekem ook wel leuk om in zo'n dikke bak rond te rijden. We hebben wel iets extra betaald voor de extra bestuurder (mijn man), dat vonden we wel zo veilig.
    We hebben een paar weken heerlijk rondgereden, het is een erg mooi land met goede wegen en veel hotels onderweg om goed te kunnen vakantie vieren. De auto heeft het op geen moment laten afweten, gelukkig. En aan zo'n grote wagen raak je best snel gewend! Trouwens, de meeste mensen rijden daar in grote wagens!
    Bij het inleveren op het vliegveld keken ze de auto nog wel even na, maar dat ging eigenlijk erg snel. We waren ook verzekerd, voor de zekerheid.
    Achteraf geen rare kosten of niks, dus wij zijn erg tevreden. We gaan nooit meer bij een onbekende kleine verhuurder huren, ook al is dat misschien goedkoper!
    En ik kan iedereen aanraden rond te rijden in Amerika!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    nooit meer

    Rani D'haese11-02-2018

    Mijn vriend en ik huurden een auto voor 10 dagen van 31/01 tot 10/02. Hij is 27 en ik 24, door de regeling van underage driver ging enkel hij rijden omdat de kosten dubbel zo hoog zijn als je jonger bent.
    Ik had alles op voorhand geboekt online en alles betaald.
    Toen we waar toekomen bleek dat de creditkaart op de naam van de bestuurder moest zijn.
    Hier kwamen we al bij het eerste probleem, de creditkaart die we bijhadden was op mijn naam, waardoor we dus al 200 dollar moesten bijbetalen om mij als hoofdbestuuder te zetten. Toen we er iets van zeiden vertelde de verkoper ons dat hij niets kon doen, dat het de 'wet' was. Na hier en daar de slechte recensies te lezen, beginnne we daar steeds minder van te geloven...

    dan komen we bij punt 2
    Hij vroeg ons welke bagage we meehadden. We hadden 2 koffers mee, niet echt groot en kon in België perfect in de kleine auto die we thuis hebben (1 op de achterbank en 1 in de koffer). Hij zei direct dat de auto die we besteld hadden geen koffer had en die 2 koffers nooit in de auto gingen passen en dat we een grotere auto nodig hadden. Ik probeerde te zeggen dat ik thuis gekeken had naar hoeveel erin kon en dat dat wel ging lukken. Hij snoerde me bijna direct de mond met te zeggen 'dan heb je mis gekeken'. Omdat we moeilijk een auto konden nemen waar onze koffers niet in gingen passen stemden we maar toe. Nog een 150 dollar bij.
    Ondertussen waren we al zo van de kaart dat er zoveel kosten bij waren dat hij ons nog een volle tank aangesmeerd heeft met te vertellen dat het bij hen veel goedkoper is om een volle tank te nemen. Terwijl ik online speciaal had gekozen om een volle tank terug te brengen. Dit was 36 dollar. Toen we later gingen tanken bleek dat een volle tank van onze auto ongeveer 25 dollar was...

    Het enige (licht) positieve was dat we geen 11 dollar per dag hebben moeten betalen voor de extra bestuurder, vermits ik niet ging rijden.

    Uiteindelijk heb ik 518 dollar extra moeten betalen voor de 10 dagen
    terwijl ik maar iets van 400 euro had betaald vooraf.

    Voorlopig is er nog niets afgetrokken van mijn creditkaart, ik ben benieuw hoeveel extra er nog zal bijkomen... Bij het ingeven van de auto werd alles bekeken en ingegeven. Die zeiden niets dus ik denk dat alles in orde was. We kregen een ticket en daar stond de 518 euro op.

    Ik ben benieuwd...
    PS We hebben de auto opgehaald en teruggebracht in miami airport.

    dfore16-07-2018

    er staat op de website in de voorwaarde aangegeven dat de credit card op naam van de hoofd bestuurder moet zijn dus dat was je Eigen fout. Tevens als je geen grotere auto wou had je gewoon nee kunnen zeggen upsell is een van de dingen die elk verhuur bedrijf doet niks speciaals ze zijn misschien onbeleefd maar je stemt zelf in voor een grotere auto.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Gehuurde GPS wordt in rekening gebracht

    Ben van Velzen29-01-2018

    In januari hebben wij via een reisorganisatie een Auto bij Alamo gehuurd. Gold Pakket inclusief extra betaalde GPS.
    Bij aankomst in Orlando getekend voor e auto en bij navraag of de GPS in de auto was. Dit was niet het geval. Dus kregen wij een box mee waar de GPS in zat. We moesten el tekenen voor de GPS. Dit lijkt mij logisch. Maar bij het inleveren van de GPS werd er 304,44 dollar in rekening van mijn creditcard gebracht. Navraag bij de reisorganisatie blijkt dat ik de GPS gekocht zou hebben???? er stonden 2 handtekeningen op het formulier dus dag geld. En wij denken dat het voor de borg was. Maar waar is de GPS van de reisorganisatie gebleven???
    Dus pas bij ALAMO ... TEKEN NIETS.......

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Medewerker zitten liegen (Wenen, Oostenrijk)

    N. van der Lugt16-01-2018

    In het kort: auto gehuurd via (Ryan Air auto verhuur) bij Alamo Wenen/Vienna Airport.
    Gecheckt of naar het buitenland rijden mogelijk was, wat het geval was. Dit komt volkomen overeen met concurrenten van Alamo waar ik in het verleden bij gehuurd heb.
    Op de airport aangekomen vraag ik voor mogelijke tips voor plekken waar ik tol vignettes het beste kan kopen. Hierop werd geen antwoord gegeven maar direct gezegd dat er een extra rekening komt van 46,- euro. Mijn totaal bedrag was rond de 85,- (voor drie dagen, kleinste auto) dus een 46,- extra charge is behoorlijk van den zotte. De medewerker in kwestie loog dat dit bedrag voor alle autoverhuur bedrijven verplichte is - verzekering dacht hij. Dit heb ik nagevraagd en is 100% onwaar.
    Bedrag van 46,- daar moeten aftikken voordat ik mijn vooraf gereserveerde auto kon krijgen. De hele huur annuleren was natuurlijk geen optie ivm grote annuleringskosten.
    Ik ben zwaar over de zeik dat mijn gehele autoverhuur uitgaven ruim 50% duurder geworden zijn.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Oplichters

    Yoram07-01-2018

    Oplichters. Kosten letterlijk dubbel in rekening brengen, en vervolgens nog eens meer geld van je creditcard halen als overeengekomen. Bij klachten bij Alamo Nederland wordt doodleuk gezegd dat zij "slechts een tussenpersoon van Alamo USA zijn en niks kunnen betekenen, zij zijn Target Travel B.V."

    Eindconclusie, op een autohuur van €133 naaien ze er €110 bij op, en bij pogingen tot terugvordering loop je tegen de ene na de andere muur aan. Zeggen doodleuk "je hebt gelijk het is onterecht, maar je gaat je geld niet terug krijgen" Aan de routine waarmee ze je afwimpelen lijkt het normaal te zijn om huurder zo op te lichten. Huur hier nooit een auto.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Auto gehuurd in Amerika

    Gea Olnon27-11-2017

    In Amerika hier een auto gehuurd.
    Ik vond het personeel niet zo vriendelijk, ze waren erg gehaast en kortaf en ik moest maar snel weer gaan. Het was op het vliegveld en het was ook erg druk.
    De auto die we kregen was wel erg mooi en heel erg groot. Dat was een leuke verrassing. Alles werkte gelukkig gewoon en hij leek als nieuw.
    Bij het inleveren waren ze ook erg snel, we konden de auto gewoon achterlaten en dat was zo ok. Gelukkig geen rare kosten of vreemde rekeningen, alles was gedekt en inclusief.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Onverwachte kosten

    Patrick 14-09-2017

    Zonder op de hoogte geteld te worden wordt er een 'car class upgrade' doorgevoerd omdat er toevallig niet de klasse auto aanwezig is die ik had gereserveerd. Pas nadat ik de auto had ingeleverd kom ik er achter dat ik €100+ extra moest betalen. De medewerker waarbij ik de auto op moest halen heeft mij nooit iets verteld over extra kosten of een 'car class upgrade'. Ik ben dus echt niet te spreken over service die ze bij Alamo.com leveren. Ik neem aan dat ik de medewerkers wordt aangeleerd om maar niets te zeggen over extra kosten zodat ze mensen kunnen oplichten. Bah...

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Florida

    Matthijs16-08-2017

    In Miama een auto opgehaald en geleverd. Bij het ophalen mochten we een auto uitkiezen (veel keuze) en zonder veel gedoe konden we meteen wegrijden. Het terugbrengen ging nog veel makkelijker. Binnen 2 minuten was alles ok bevonden en konden we alweer verder.

    De auto was schoon en netjes. Volgende keer weer Alamo wat mij betreft.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Heel slechte ervaring in Ajaccio

    Roegiers Raphaël14-06-2017

    Ik heb een zeer slechte ervaring met Alamo's verhuurbedrijf in Ajaccio (Corsica).

    Ter info: Via ons reisbureau werd reeds afgesproken dat de gereserveerde auto per internet gedekt is in hun volledige verzekering.

    Bij het ophalen aan de luchthaven moest een borg van maar liefst 900 Euro per Visa betaald worden, maar dit blokkeerde. Aangezien mijn Visa-kaart dit weigerde, en ik bijgevolg slechts een kleinere borg kon betalen, moest ik verplicht een extra verzekering sluiten, hoewel het reisbureau reeds alle mogelijke schade dekte in hun volledige verzekering. Bijkomende kost € 165. Anders geen auto!

    De auto was erg schoon. Op het dashboard lag wel een papier: "Als de auto niet in een goede staat wordt geleverd, extra kosten + € 100". Oké, we zijn onderweg! Na minder dan 100 km aanduiding op het dashboard: "te lage druk" band.

    Dan maar de band vervangen, geen probleem. Helaas... de auto bevat geen reserveband! Enige mogelijkheid is dus om het kantoor van Alamo op te roepen. Zij zouden een technicus sturen. De band wordt gerepareerd op de site en we kunnen de auto doorgaan tot het einde van de huurperiode.

    Bij aankomst op de luchthaven bij levering, moeten we een nieuwe band + een reparatie kit betalen! Hoewel we een extra verzekering afgesloten hadden (bovenop de verzekering van het reisbureau).

    De bijkomende kosten waren nog niet bekend, maar dit kan maar liefst 300 euro zijn. Na een harde en lange discussie worden we weggestuurd met een ontoegankelijk telefoonnummer voor onze klachten! Na meer dan 10 jaar ervaring van autoverhuurbedrijven tijdens onze vakantie is dit de slechtste service. Dit is eigenlijk geen service maar pure geldroof van toeristen. Dit was de eerste en meteen ook de laatste keer dat wij met Alamo zouden huren!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Auto huren voor vakantie

    A. Boeijn05-06-2017

    Voor een laatste vakantie gekozen voor Alamo. Ze waren niet de goedkoopste aanbieder, gek genoeg, vorige keer wel namelijk, maar we hebben toch voor Alamo gekozen omdat wij hier in het verleden erg tevreden over waren.

    Ook dit maal: mooie nette wagen meegekregen, netjes verzekerd en geen rare fratsen voor- of achteraf. Van te voren alles betaald en geregeld en bij het ophalen van de auto konden we daarom direct onderweg.

    Ik zeg goede service

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Auto huren New York bij Alamo

    K. Lenssen22-12-2016

    In New York een auto gehuur bij Alamo. We kregen een enorm dikke bak mee voor die prijs (Hyundai). Auto had een erg lage kilometerstand en reed erg zuinig (niet verwacht in Amerika), echt iets van 1 op 19!

    Inleveren ging snel op het vliegveld, geen rare kosten achteraf, we waren ook volledig verzekerd.

    Volgende keer zou ik zeker overwegen hier een auto te huren, service was goed!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Platte band autopech nieuwe auto gekregen van Alamo geen extra kosten

    wij02-12-2016

    Op reis in Florida met een auto van Alamo kregen we pech met de auto. Een platte band! Een heel gedoe en een hoop gebel, maar we kregen meteen een nieuwe auto van Alamo, die nog groter was dan wat we eerder hadden gekregen (en die was ook al groter dan wat we hadden gehuurd en betaald!). Met de nieuwe Ford die we dezelfde avond nog kregen, konden we gelukkig goed en direct verder rijden.

    Het hele avontuur heeft ons geen cent extra gekost, dit hoorde gewoon bij de service van Alamo.

    Heel blij hiermee. We hadden niet verwacht dat hier zo coulant op zou worden gereageerd. Er werd ons niks gevraagd of aangerekend; we kregen gewoon een nieuwe auto zonder verder gedoe.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    alamo de beste deal incl onbeperkte kilometers, geen eigen risico en verzekerd

    O. Klarenbeek30-10-2016

    auto gehuurd in de verenigde staten.
    we wilden niet met een een of ander vaag bedrijf in zee gaan, want een auto huren moet wel veilig en betrouwbaar zijn natuurlijk.
    tot onze verbazing was alamo de beste aanbieder, ook qua prijs. terwijl het gewoon een hele grote is!

    de enige met onbeperkt aantal kilometers, 0 euro eigen risico of borg EN overal voor verzekerd.
    en toch de beste prijs.

    aanradertje!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Review autoverhuur

    W.Kuipers27-08-2016

    Professioneel. Keurig. Altijd een goede auto op voorraad.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Goed auto verhuurbedrijf

    Van Rijssel27-06-2016

    Wij hebben Alamo leren kennen op vakantie in De Verenigde Staten. Daar hadden we veel specifieke wensen voor welke auto wij wilden huren daar. Professioneel werd alles ingewilligd. Van een sterke airconditioning tot stoelen die goed zijn voor de rug. Echt een goed auto verhuurbedrijf die met je meedenkt en levert.

    Vanaf die reis zijn we vaker gaan uitkijken naar Alamo en dat is eigenlijk elke keer goed bevallen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Niet volgens verwachting

    Dongelmans14-10-2015

    Had eigenlijk meer verwacht, maar ik vond ze gewoonweg onvriendelijk bij de verhuur: gehaast en kortaf. En de auto die ik meekreeg, had wel even wat beter kunnen worden uitgezogen. Jammer.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    7

    Dichtstbijzijnde autoverhuurder

    Kvandergeest06-10-2015

    Ik ga niet verder lopen dan nodig. Alamo zit dictbij mijn huis dus als nodig ga ik daarheen voor een auto huren. Nooit problemen, altidj goede wagens. waarom dan naar een ander als die twee cent goedkoper is ofzo?

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    VS

    T. van Leeuwen29-09-2015

    Ben bekend geraakt met Alamo in de Verenigde Staten. Had er in Nederland nooit van gehoord, maar het bleek een oud bedrijf. Kreeg een goede wagen mee en het verhuurproces verliep soepel en plezierig. Daarom zoek ik ze nu ook op in Nederland. Goede ervaringen zijn voor mij een belangrijk motief om terug te keren. En ook in Nederland word ik nooit teleurgesteld.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Prima service

    Naomi Christiaans29-07-2015

    Ideaal dat je je auto in Nederland kan huren en dan weer af kan geven in een ander land (in dit geval portugal / faro airport voor ons) kleine meerprijs dat wel. Maar veel minder dan dat je de auto ook weer terug moet brengen in Nederland!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Schrijf zelf een review over Alamo

    Uw beoordeling