VW Financial Services - Rent-a-Car

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

VW Financial Services - Rent-a-Car

Wil jij als particulier of zakelijk een auto huren? VW Financial Services - Rent-a-car is een merkautoverhuurbedrijf. Er worden auto's verhuurd van de Volkswagen Group. Je kunt dan denken aan merkauto's van Volkswagen, Audi, SEAT, KODA en Volkswagen Bedrijfswagens. Deze auto's hebben lage kilometerstanden. De wagens worden volgens VW Financial Services verhuurd tegen aantrekkelijke prijzen. Kwaliteit en transparante prijzen zijn erg belangrijk binnen deze organisatie. Je kunt een auto bijvoorbeeld huren voor op vakantie


Als je een auto wilt boeken moet je eerst het dichtstbijzijnde verhuurbedrijf zoeken. Vervolgens moet je de gewenste huurperiode aangeven. Je kunt kiezen voor korte- of lange termijn verhuur. Vervolgens kies je voor 'voertuigen weergeven'. Dan krijg je te zien welke voertuigen er tijdens de betreffende periode beschikbaar zijn. Je zal ook de prijs zien die je moet betalen. Nu kun je een keuze maken en het reserveringsproces doorlopen. 


Geschiedenis 


Op de website van dit autoverhuurbedrijf lezen we informatie over de ontstaansgeschiedenis. Er wordt aangeven waar ze als bedrijf vandaan komen. Het bedrijf is ruim 25 jaar geleden opgericht met de naam Euromobil Autovermietung GmbH. Dit was in de plaats Isernhagen. De medewerkers van deze organisatie laten weten in die jaren veel ervaring opgebouwd te hebben. Vanaf 2012 is deze onderneming officieel onderdeel van Financial Services AG.  


Wat ze bieden 


Het bedrijf stelt dat je bij VW Financial Services kwalitatief waardevolle merkhuurauto’s kunt huren. Omdat deze organisatie onderdeel is van de Volkswagen Groep, kunnen ze gebruik maken van een netwerk van wagens met een lage kilometerstand. 


Er wordt aangegeven dat de auto’s voldoen aan de hoogste en nieuwste veiligheidseisen. De apparatuur in de wagens zijn volgens VW van hoogwaardige kwaliteit. Dit geldt voor alle type auto’s en prijsklassen. Alle auto’s die je kunt huren vallen onder de Volkswagen Groep. Reserveringen kunnen online gedaan worden en op de locaties zelf. 


Zakelijke klanten


De dienstverlening van ‘VW’ beperkt zich niet alleen tot particulieren. Men richt zich eveneens op de zakelijke markt. Er wordt aangegeven dat de zakelijke klanten gebruik kunnen maken van interessante huuropties. Als voorbeelden geven ze zakelijke limousines en ruime bedrijfsvoertuigen aan. Deze organisatie stelt het wagenpark van je bedrijf aan te kunnen vullen. Ze spelen graag in op extra mobiliteitsbehoeften. Zakelijke klanten kunnen gebruik maken van speciale tarieven in combinatie met flexibele looptijden. Je kunt auto’s zowel voor de korte- als lange termijn huren.  


Feedback 


Heb je een vraag, opmerking en/of feedback voor deze onderneming? Je kunt ze op verschillende manieren bereiken. Als je iets wilt weten over het verhuurbedrijf, kun je het beste onmiddellijk contact opnemen met het autoverhuurbedrijf waar het om gaat. Dat is de locatie waar je een auto hebt gehuurd of wilt huren. De medewerkers stellen je graag te woord te staan. Als je al een auto hebt gehuurd is het handig om je reserveringsnummer bij de hand te houden. Ze kunnen je dan sneller helpen. 


Locaties 


Op de website kun je een vestiging zoeken door een zoekopdracht te geven. Dit doe je op de overzichtspagina van de locaties. Als je vragen over deze organisatie zelf hebt, of een franchise samenwerking wilt starten kun je contact opnemen met het hoofdkantoor. Je kunt dan een e-mail sturen naar info@euromobil.de of telefonisch contact opnemen met +49 800 898 6767. Je kunt eveneens een vraag stellen via het online contactformulier.


Ervaringen 


De gebruikers van NederlandReview zijn gebaat bij ervaringen van andere mensen. Heb jij bijvoorbeeld al eens een auto gehuurd via VW Financial Services? Was je tevreden met de kwaliteit van de huurauto? Heb je zakelijk gebruik gemaakt van de diensten van deze onderneming? We stellen het op prijs als jij je ervaringen bij deze organisatie deelt op deze pagina! 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)