Rentalcars.com

4.3

Bestellen

2.6

Service

3.3

Prijs

2.9

Levering

16.2%

Zou hier weer kopen

Rentalcars.com

Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je wel of geen aankoop gaat doen of gebruik gaat maken van hun diensten? Ook bij het huren van een auto is dat een slimme set. Kijk naar de verschillende opties om zo snel een goede keuze te maken. We weten, dat jij ook graag een oordeel achterlaat (wanneer je dat kunt) over Rentalcars.com. Het mag natuurlijk positief zijn en het mag ook negatief. Het is goed om zo een ander te helpen en ook om te laten zien wat jouw mening is over een bedrijf. Na een klacht kan het een opluchting zijn. Wanneer je tevreden bent is het natuurlijk ook heerlijk om een bedrijf een compliment te maken. Is rentalcars.com een goed of slecht bedrijf? Lees wat anderen vinden. 

Over rentalcars.com

Dit bedrijf is de grootste online autoverhuur service van de wereld. Ze verzorgen meer dan zeven miljoen huurperiodes in een jaar en doen dit op bijna 50.000 verschillende locaties over de hele wereld. Met klanten in bijna 170 landen hebben ze een grote landelijke klantenkring weten op te bouwen. Ze gebruiken hier onder andere een website voor welke in 40 talen beschikbaar is en het mogelijk maakt om in vele verschillende valuta’s een betaling te doen. De klanten hebben toegang tot meerdere service medewerkers in verschillende talen per mail en ook per telefoon. 

Het bedrijf is een onderdeel van de Priceline Group welke op de Nasdaq in de Verenigde Staten is genoteerd. Het bedrijf Booking.com, Priceline.com, Agoda.com, Kayak en opentable.  

Rentalcars werkt samen met de grootste autoverhuurbedrijven over de hele wereld om zo de lokale autobedrijven te kunnen vergelijken. Op die manier kunnen ze de scherpste prijzen aanbieden aan hun klanten op de dagen wanneer de klanten een auto nodig hebben. Natuurlijk is het ook belangrijk, dat de bedrijven een goede service bieden aan hun klanten.  Ze hebben dit weten te bereiken door de principes waar ze zich aan houden sinds het begin. 

Ze willen er zeker van zijn dat alle klanten over de hele wereld toegang hebben en krijgen tot het huren van een auto tegen een scherpe prijs. Het is op die manier mogelijk voor de klanten van rentalcars om wereldwijd, altijd en overal een auto te huren tegen een zeer scherpe prijs in combinatie met een hoge kwaliteit en hoge service voor de klanten.   

Rentalcars is de bemiddelaar tussen het autoverhuurbedrijf en de klant (jij).      

Diensten van rentalcars.com

Rentalcars.com is een website welke wereldwijd bemiddelt tussen autoverhuurbedrijven en hun klanten. Het is goed om te zien wat er allemaal kan en hoe ook jij hier gebruik van kunt maken. Het is goed om te zien welke opties er zijn en hoe ook jij hier gebruik van kunt maken. 

Klachten, tips en complimenten over rentalcars.com

Natuurlijk is het goed om klachten, tips en ook complimenten niet voor jezelf te houden. De website heeft een goede klantenservice welke je voor ieder van deze punten kunt benaderen. Complimenten en tips worden natuurlijk graat in ontvangst genomen. Klachten krijgen serieus aandacht en men zal kijken hoe dit opgelost kan worden. 

Heb jij ervaring met rentalcars.com? 

Kies ervoor om een bedrijf als rentalcars.com te beoordelen en om hun oordeel met anderen te delen. Het gaat hier om jouw oordeel wat anderen zal helpen. NederlandReview faciliteert graag het platform om jouw mening over een bedrijf wereldkundig te maken. Ook over autoverhuurbedrijven! 


 


Dit bedrijf is de grootste online autoverhuur service van de wereld. Maar wat vindt Nederland van Rentalcars.com? Lees ervaringen van klanten die u voorgingen!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (105)

Auto dubbel betaald en laaat auto gekregen

Ik kreeg Rentalcars niet te pakken en toen ik zei jullie hebben twee keer geld van me rekening gehaald zijden ze we kunnen niets doen voor je kut bedrijf oplichters draait alleen om geld zo verdienen ze idd nieuwe auto’s terug

K

Keza

13-01-2024

0

Autohuur

Via rentalcar een huurauto geboekt. Duidelijke website met scherpe prijzen. Ook daarna alles snel afgerond met duidelijke info en instructie. Maar .....punt is dat Rentalcars slechts bemiddelaar is. Vergelijk met booking. De feitelijke huur doe je bij een verhuurbefrijf en deze bedrijven hanteren allen de eigen regels en eigen mores. De contracten van deze verhuurders overulen de overeenkomst met Rentalcars. En dat kan duur uitpakken!! Ik had huur en een full casco verzekering via Rentalcars geboekt. Maar de verhuurder (Goldcar Malaga) vond dat niet afdoende. Ook niet toen ik de polis toonde.Dus werd een bedrag van bijna het dubbele van dr huur in rekening gebracht. En ik had geen keuze; niet betalen is geen auto en het bedrag van de huur kwijt. Dit grapje koste mij € 300,-- bij een huur van € 150,-- Wees gewaarschuwd en check de revieuws (onafhankelijk via trustpilot of andere onafhankelijke site)

B

B.Driessen

10-10-2023

0

Auto huren

Na 10 min in de wacht voor een simpele vraag vroeg de medewerkster 15 vragen over mijn identiteit voordat ze me kon vertellen of we beiden een auto konden besturen als 1 van ons deze zou betalen met creditcard. What a shame! Nooit meer!

P

P

10-09-2023

0

huur auto

auto gehuurd voor polen vakantie vervolgens komt er niemand opdagen en rentalcars laat je zitten met alle kosten ga hier nooit huren. nog nooit zon waardeloze klantenservice mee gemaakt

J

jan paulussen

22-08-2023

0

oplichters!

D

Dorota Schemmel

19-08-2023

0

Car booking

I have horrible experience with this rental company and they made my holiday experience so worst because they never mention any charges which might occur while you pick the car .. called 3 times to customer service and explained the problem which I am facing with car company .. They were not much helpful and they are only worried about their call review ..They asked to me cancel the booking and initiate enquiry which resulted big hole my pocket .. The worst of worst is their back office people which they want to collect money as much as possible .. Please Please stay away from this company

S

Sunil Kirangi

15-08-2023

0

Auto op ibiza

Thuis alles online geregeld. Auto betaald. Verzekeringen bij besteld en betaald. Om er vervolgens op ibiza achter te komen dat de verzekeringen van rental cars 'niet voor hun bedrijf (record-go) gelden. 200 euro extra kwijt en al met al minimaal een uur gezeik gehad voordat we uberhaupt met een auro wegkonden... top begin van je vakantie ;). Nooit meer rental cars voor ons. Oplichters

M

Marielle

13-08-2023

0

Auto gehuurd Alicante Drivalia via Rentalcars

M

Manfred

10-08-2023

0

Huren van een wagen

Ik heb een volledige, maximale verzekering met de naam "Full protection insurance" genomen bij Rental Cars voor 64,68 euro. Ik betaalde op dit via de website van "Rental Cars" en ik kreeg de mail dat ik de maximale verzekering had. Maar toen ik de auto ophaalde bij "Italy Car Rent" in Pisa zeiden ze tegen mij dat de volledige verzekering die ik betaald had bij Rental Cars niet voor hen telt. Ik moest 197,99 euro extra betalen voor de volledige verzekering. Dat is 3 keer meer dan de initiële prijs die ik reeds betaald had. Toen ik probeerde uit te leggen dat ik dit al betaald had bij Rental Cars, werd ik er arrogant op gewezen dat dit voor hen niet telt en dat ik het geld maar terug moest vragen bij RentalCars. Dit is echt ongezien, daar sta je dan met 4 kinderen en je voelt je echt bestolen. Rental Cars zou betere afspraken moeten maken met haar partners Italy Car Rent want dit is pure diefstal. I took a full, maximum insurance called "Full protection insurance" from Rental Cars for 64.68 euros. I paid on this through the website of "Rental Cars" and I got the email that I had the maximum insurance. But when I picked up the car at "Italy Car Rent" in Pisa they told me that the full insurance I paid at Rental Cars does not count for them. I had to pay 197.99 euros extra for the full insurance. That is 3 times more than the initial price I had already paid. When I tried to explain that I had already paid this at Rental Cars, I was arrogantly told that this does not count for them and that I should just ask RentalCars for the money back. This is really unseen, there you are with 4 children and you really feel robbed. Rental Cars should make better arrangements with its partners Italy Car Rent because this is pure theft.

S

Serge Vanhaverbeke

15-07-2023

0

Huurauto in Valencia

Een makkelijke site om te bestellen met een aantrekkelijke prijs. Uiteindelijk werd het toch een goedkoop is duurkoop verhaal. Bij het ophalen wordt er moeilijk gedaan over het feit dat je de verzekering via Rentalscar.com hebt lopen. Oftewel je moet een behoorlijke borg betalen, in ons geval 1.100 euro. Omdat onze terugvlucht een andere tijd had gekregen wilde ik de auto een paar uur later in leveren. Dat zat in de periode van 48 uur voor ophalen van de auto, dan kun je geen wijzigingen meer doorvoeren. Ook al wil je meer geld uitgeven. Omdat je niemand kan bellen wordt het nog lastiger. Uiteindelijk de huurauto, met 15 scahde gevallen vooraf aangemerkt, meegenomen. Gedurende de huurperiode oeverloos gemaild met Rentalcars.com en het verhuurbedrijf. Iedereen wijst naar elkaar maar nergens komt de oplossing vandaan. Uiteindelijke de auto een paar uur te laat ingevelerd waardoor er nog een rekening kwam van 125 euro. Eens maar nooit meer!!

M

Marcel

11-07-2023

0

Huurauto

Huurauto gehuurd. Op het adres waar we de auto op zouden halen (wat ook op het voucher en huurovereenkomst stond) was geen pickup (kwamen we daar achter). We moesten de auto totaal ergens anders ver weg ophalen wat ons een dag van de vakantie, stress en veel taxikosten heeft gekost. We hebben geen enkele excuses of vergoeding van van het bedrijf gekregen. Niet moreel en niet legaal om je als bedrijf niet aan een huurovereenkomst te houden zonder compensatie. Helaas had ik alles al betaald. Ga nooit met dit bedrijf in zee.

S

Suzan

19-06-2023

0

Huur wagen Malaga Rentalcars /Firefly

We have rent a car last month from Rentalcars booking , the official price with full insurance was 111,68 euro. On the Firefly desk in Malaga they said that there will be no extra charges for the car, the desk person convinced us that this was the exact price. After that week we have returned the car on a correct manner, no damages and the fuel was filled up. Now we see that the company Firefly deducted an extra 250,83 euro from our account, this without any knowledge from our side. I do not understand that this way of working is accepted by Rentalcars and I hope that Rentalcars does the necessary to stop this way of scamming. I made already my complains but Firefly doesn't answer mails or phonecalls and Rentalcars points to Firefly, that we have to complain by them. It is a real mess.

D

Danny

17-06-2023

0

Huur auto

Een auto gehuurd via Rentalcars.com. Door aanpassing van het reisplan leverde ik de auto elders in. Ongeveer €50 goedkoper, zo zag ik in de afrekening van Avis. Dat 'overschot' wordt door Avis niet berekend aan bemiddelaar Rentalcars (aldus de welwillende Avis klantenservice), maar Rentalcars betaalt het niet terug naar mij als uiteindelijke klant. Makkelijk geld verdienen hoor! Ook kwalijk: de klantenservice mailen, een standaard antwoord krijgen, een inhoudelijke reply sturen en vervolgens 4 weken stilte. Dat is niet OK. Mijn advies: gebruikt Rentalcars voor prijs vergelijking. Boek ALTIJD direct bij de verhuurder, zoals Avis. Dan had ik dit niet gehad, en was het niet bestede bedrag keurig retour gekomen. Rentalcars is echt een noodgreep als je niet bij een verhuurder zelf kan boeken. Zelfs de eventuele Geniuskorting is het niet waard. Zelf gebruik ik het platform Booking.com zeer frequent, voor het huren van auto's was ik hetzelfde van plan met Rentalcars. Maar dat gaat nu veranderen.

J

John

10-04-2023

0

Rented a car

Had an operator tell me I would get a refund, followed their advice, yet when I emailed them about the status of the refund afterwards, they then used some loophole to withdraw full responsibility and refused to pay me back...Instead of being able to support my very ill grandfather in the hospital, I was having to sent documents back and forth to no avail and then believe it or not, despite their dishonest and injust practices, they had the guts to wish me a 'good day' after saying they were gonna keep/steal my 91 euros.

S

Sarah

09-02-2023

0

CAR RENTAL.COM

I've made reservation with RENTALCARS.COM through RYANAIR and paid the rentalfee for the car by creditcard, but never got the voucher to collect the car at the airport ! I reported this to rentalcar.com and they told me this was considered as a "LOST BOOKING" they promised refund but NEVER GOT THE MONEY BACK !! Even after several mails since 4 months now ! STAY AWAY FROM THEM !!

A

andre

19-12-2022

0

Auto

K

Koen

05-12-2022

0

Huurauto

MALAFIDE ORGANISATIE!!! Doe geen zaken met deze partij! Ben bezich met aangifte bij de politie van oplichting. U bent gewaarschuwd!

H

Hans Eikelaar

09-11-2022

0

Rental car

Didn't refund even after the ultimate company (Alamo) refunded the transaction due to us not being able to pick up the car. Horrible service, not responding to decent emails. Probable works if all goes well. Of things don't go well don't expect to see your money ever again.

V

Vincent

24-10-2022

0

autohuur in Griekenland

Mei 2022 voor € 711,- auto gehuurd via rentalcars.com bij Greenmotion in Griekenland. voor vakantie sept. 2022. Transavia wijzigde ondertussen de vlucht. Een wijziging van de aankomsttijd via de website van rentalcars op mijn boekingsnummer zou leiden tot een aangepaste en hogere huurprijs ! Dus aan rentalcars per mail de aangepaste aankomsttijd doorgegeven. Rentalcars bevestigt per mail dat zij Greenmotion hebben geïnformeerd. Bij aankomst in Griekenland had Greenmotion geen huurauto voor ons want we waren te laat aangekomen en daarmee was de reservering vervallen. Zij hadden geen bericht gehad van rentalcars over de verlate aankomst en boden geen alternatief. Heb vervolgens bij Hertz een nieuwe huurauto moeten huren. Rentalcars geeft geen refund van de huur bij Greenmotion. Slechts een tegemoetkoming van € 87,99. Ze beroepen zich er op dat ik de wijziging van de aankomsttijd niet heb doorgegeven en nog een hele riedel aan voorwaarden die in deze niet aan de orde zijn. Ik voel me opgelicht door rentalcars.

E

Erwin van Oorschot

15-10-2022

1

autohuur in Portugal

Afgelopen zomer huurde ik een auto via RentalCars in Lissabon. Vooraf kon ik de tijd van aankomst niet goed invullen. Bij aankomst bleek de auto al verhuurd aan een ander. Na veel moeite via een ander onderbedrijf een auto meegekregen. Bleken 520 euro aan extra kosten in rekening gebracht. Achteraf geen service tot nu toe om dit op te lossen.

H

Heleen de Ronde

07-10-2022

0