Rent Cars

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Rent Cars

Ben je zoekende naar een online autoverhuurplatform? Wellicht is Rent Cars een geschikt bedrijf voor jou. Bekijk op deze pagina van NederlandReview welke klantervaringen er bij Rent Cars bekend zijn. Je leest hier louter objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews.


Wat is Rent Cars?


Rent Cars is een online autoverhuurplatform. Het hoofdkantoor is gevestigd in Nederland. Het bedrijf stelt wereldleider te zijn op het gebied van autoverhuur. Via de website Rentcars.com kun je prijzen en autoverhuuropties van honderden autoverhuurbedrijven vergelijken en de beste optie zoeken om te boeken. Het bedrijf ziet het als een missie om de beste autoverhuuropties ter wereld aan te bieden. Ze stellen uitmuntendheid in klantenservice te bewerkstelligen en werken gericht aan het garanderen van tevredenheid van het begin tot het einde van je reis. In 2019 was Rentcars.com in TrustPilot te zien als het beste autoverhuurbedrijf ter wereld, gezien de hoge standaarden van klantenservice. Rent Cars kreeg de beste prijs van haar klanten en uitmuntende klantenservice.


Het team


Met het hoofdkantoor in Nederland en met medewerkers over de hele wereld, stellen ze magische momenten van expansie te beleven, in het voortdurende streven naar het beste voor hun klanten en hun 'Renties', het gepassioneerde team achter het bedrijf. Het team bestaat uit talenten uit diverse culturen, capaciteiten en ervaringen, in een dynamische omgeving, met ruimte voor kennisuitwisseling en unieke ervaringen, dit alles met focus op excellentie en innovatie.


Reserveringen


Heb je een auto gereserveerd en wil je nog iets wijzigen? Er wordt door Rent Cars aangegeven dat dit vrij eenvoudig is. Je kunt jouw reservering wijzigen of annuleren via je account met je geregistreerde login en wachtwoord. Rent Cars raadt je echter aan om vooraf de voorwaarden voor het wijzigen of annuleren van een boeking goed door te lezen. Deze zijn te vinden in de bevestigingsvoucher die per e-mail naar je is gestuurd.


Betaalinformatie


Het is belangrijk op te merken dat alle gevraagde wijzigingen afhankelijk zijn van beschikbaarheid en mogelijke prijswijzigingen. Beoordeel altijd de voor- en nadelen van het wijzigen van jouw boeking, vooral tijdens het hoogseizoen. Betaling op bestemming: Betaal jouw volledige reservering, inclusief eventuele extra's, zodra je op jouw bestemming bent aangekomen, direct op de locatie van het verhuurbedrijf en in lokale valuta.


Online betaling: betaal jouw volledige reservering, inclusief eventuele extra's, online. Online betalingen worden in Amerikaanse dollars in rekening gebracht via PayPal. Bezoek hun Help-sectie voor meer informatie over hoe PayPal werkt of om een rekening te openen. Online betaling + betaling op bestemming: betaal jouw reservering online en voor extra's zodra je jouw bestemming bereikt hebt. Alle betalingen die aan de balie worden gedaan, moeten in lokale valuta worden gedaan.


Boeking bevestigen


Wil je weten of je reservering is bevestigd? Na het voltooien van het boekingsproces, kun je de status van jouw reservering volgen door naar je account te gaan met je geregistreerde login en wachtwoord. Zodra jouw reservering is bevestigd, sturen ze je een bevestigingsmail met al jouw boekingsdetails.


Wat zijn de klantervaringen?


Heb je weleens een bestelling gedaan bij Rent Cars? Ben je tevreden over de diensten van Rent Cars? Ga je in de toekomst vaker een auto huren via Rent Cars? We zijn benieuwd naar jouw ervaringen bij Rent Cars. We stellen het op prijs als je jouw visie deelt op deze pagina. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview het grootste platform op het gebied van bedrijfsreviews kan blijven.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)