Total Tankpas

3.3

Bestellen

2.7

Service

2

Prijs

4.7

Levering

0%

Zou hier weer kopen

Total Tankpas

Tank je altijd bij een (Express) tankstation van Total in de buurt, maar heb je nog niet bekend met hun tankpas en Total Club? Hier lees je recensies, meningen en beoordelingen van automobilisten en motorrijders die je voor gingen. Hoe bevalt de spaarpas in gebruik? Druppelen de punten een beetje snel met de benzine of diesel binnen? Bevallen de artikelen uit de webshop? En als je straks zelf de spaarkaart een tijdje in gebruik hebt, kom dan gerust nog eens terug om een review achter te laten. Zo help jij op jouw beurt weer de mensen na jou met het maken van een keuze!

Gratis sparen

Kortingen, cadeaus, gratis en voordeel zijn woorden die veel mensen als muziek in de oren klinkt. Zeker als we er eigenlijk maar weinig voor moeten doen. Ongemerkt sparen dus. Noem het een soort van slapend rijk worden. In sommige gevallen ben je dan dubbelop voordelig uit: goedkope kwaliteitsproducten én gratis punten. Lees wel altijd even de voorwaarden, want zo voorkom je teleurstellingen.

Maar voor wat?

Dat kan voor van alles en nog wat zijn. Bioscoopbonnen, dinercheques, pannen, föhn of haardroger, cadeaukaarten voor winkels of webshops, keukenbenodigdheden, puzzels, bordspellen, verlichting, Disney, weegschaal, krultang of stijltang, giftsets, dashboardcamera’s, enzovoort. Ook is het vaak mogelijk om korting te krijgen op activiteiten zoals een slipcursus, skydiven, off-road rijden of paintballen. Vaak is het ook mogelijk om met de gespaarde punten donatie te doen aan een goed doel.De tankpas van Total: Total Clubcard

Een van de plekken waar je ongemerkt kunt sparen, is bij de tankstations van Total. Bij iedere afgerekende tankbeurt, spaart de klant punten. Total Clubpunten om precies te zijn. Doorgaans één punt per liter motorbrandstof, tenzij je Total Excellium tanks, want dan krijg je er twee per liter. Daarnaast krijgen klanten op een deel van de artikelen die in de tankshop verkocht worden een punt per euro. Die Clubpunten en het spaarsaldo lopen dus vrij makkelijk op. Deze kunnen ingewisseld worden voor bijvoorbeeld gratis cadeaus, uitjes, brandstof of autowassen in hun Carwash.

Geïnteresseerden kunnen de gratis pas aanvragen en via de webshop van de Total hun spaarpunten gebruiken als betaalmiddel. Daar hebben ze keuze uit categorieën zoals Gaming, Belevenissen, Elektronica & Gadgets, Huis & Tuin, Speelgoed & Hobby, Mooi & Gezond, Cadeaukaarten (naast allerlei giftcards en e-vouchers, staan hier ook goede doelen als CliniClowns, waaraan gedoneerd kan worden) en Total Happy Fuel Cards.

Maar de Total Clubcard bevat ook nog een service, namelijk Total Assistance. Klanten die het hele jaar door Excellium in de tank van de auto gieten, kunnen daarmee gratis gebruik maken van deze pechhulpdienst. Daarnaast zijn er acties speciaal voor kaarthouders, zoals extra korting op een autowasbeurt. Ook is het mogelijk om bonuspunten te innen als er meer dan 200 liter getankt wordt per kwartaal. Als je veel op de weg zit, zou dit nog wel eens voordelig kunnen zijn.

Ook is het mogelijk om jouw Clubcard te koppelen aan jouw favoriete amateurvoetbalclub. Op die manier kun je voor hen geld sparen. Misschien een idee voor de plaatselijke voetbalclub van de kinderen?

Recensies sparen

Die sparen wij dus. Het voordeel daarvan is dat mensen die interesse hebben in producten, diensten of bedrijven, daardoor de reviews van ervaringen en meningen van consumenten die hen voor gingen kunnen lezen. Jouw beoordeling over de spaarkaart van dit benzinestation helpt toekomstige klanten dus bij het maken van een keuze!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (3)

total pas

bedrijf laat punten vervallen bij langere tijd niet gebruiken kaart beweert waarschuwingsmail te sturen maar nooit ontvangen

B

B

07-03-2022

0

Punten

Mensen pas op, als je de kaart 1 jaar niet gebruikt en het blijkt dat als je deze op je mob hebt gescand met de OK app en deze werkt niet zonder dat je dit weet. Dan ben je al je punten kwijt. Ik heb jaren gespaard en had aardig wat punten erop staan en dan is dit wat ze doen! Ik vind het ook raar dat na 1 jaar je punten vervallen. Ze moeten dit veranderen naar onbeperkt!!!!! Total Club bedankt!!!!!

R

Ria

20-07-2021

0

Total Tankkaart

De Total tankkaart werkt niet in het buitenland in het netwerk zoals aangegeven op de website. De klantenservice is op alle vlakken ondermaats, je wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Geen ondersteuning en vooral lose beloftes. Onbegrijpelijk dat je maandelijkse kosten moeten betalen voor dergelijke dienstverlening en administratie.

J

Joris Dries

03-12-2020

0